Euroviisut 2006

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana JRS, 12.01.2006.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 254
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vaikkei Lordi ole juuri sitä raskaamman musiikin tuottajaa mitä minä kuuntelen, olen ylpeä ja onnessani tästä. Suomi on hevimaa ja Lordi tai Kilpi olisivat kumpi tahansa ollut paras vaihtoehto lähettää meitä edustamaan.

  Yllätyin kyllä sinänsä voitosta, kun ajattelin, että kukaan hevimiehistä ei äänestäisi, vaan ainoastaan ne Martat ja Kertut.
   
 2. trgo

  trgo Active Member

  Liittynyt:
  11.04.2005
  Viestejä:
  1 533
  Saadut tykkäykset:
  0
  No saatiinpahan ainakin melko erikoinen esiintyjä pliisuihin. Kunnon lavashow pystyyn, niin luulisi ainakin jäävän katsojien mieleen. Turha silti kai on menestystä odottaa. Pessimisti ei pety.
   
 3. zekeman

  zekeman New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin ääni kuin kuvakin olivat mielestäni melko heikko esitys kakkoselta. Ei Caribia varmaan mikään helppo paikka ollut lähetystä tehdä, mutta kai nyt ainakin kappaleet olisi pitänyt kuulla kunnolla. Suora osuus oli tosi aneeminen, uusintapätkät nauhalta vaikuttivat olevan vähän paremmassa jamassa - olisiko joitakin namikoita ehditty säätää niihin.

  Niinkuin ei siinä kyllin: Johanna Pakosella näytti mikki lähtevän vaeltelemaan kesken kaiken ja poimi mukaan ylimääräisiä tössähdyksiä, ei tainnut helpottaa esitystä yhtän. Marita Taavitsainen kuulosti siltä kuin ei oikein ääni olisi ollut auki - flunssako tulossa tai menossa? Harmi, kappale oli hänelle ihan sopiva.

  Minusta et kuvitellut...
   
 4. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  6 217
  Saadut tykkäykset:
  285
 5. Ize

  Ize Active Member

  Liittynyt:
  13.12.2002
  Viestejä:
  2 273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jännä homma, tuo Hard Rock Hallelujah kuulostaa paremmalta ja paremmalta uusien kuuntelukertojen myötä. Sitten finaalikommentit, kaikkia finalisteja en päässyt kokonaan kuuntelemaan, mutta Pusan Eternally (joka oli aiemmin suosikkini) ei lähtenyt finaalissa käyntiin ollenkaan, jotenkin kappaleen taustalla elävä poljento ei erottunut ollenkaan ja tulkintakin jäi ontoksi. Taikapeilin rallatus (aiemmin sijalla 2 mulla) ei puolestaan kestä kuuntelua enempää ollenkaan, joten se siitä. Mut voi kettu, mitä sontaa pääsi "superfinaaliin" esim. Jane :sick:

  En tiedä oliko taas äänensäädöt Ylellä mitä sattuu, kun IMO Kilvellä olisi ollut mahkuja kilvoitella Lordin kanssa, mutta laulajan ääni tuntui vajaalta muuhun "mättöön" nähden. Voimakkaampaa ääntä olisi tarvittu, joten loppujen lopuksi oikea biisi voitti kisan. Vaihtelua Euroviisuihin ja eipä sitä tiedä, "protestiäänillä" voidaan päästä kisoissa pitkällekin. Onnea Lordille! :thumbsup:
   
 6. tsinivuo

  tsinivuo New Member

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 983
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nyt ei voi enää nillittää Suomen ehdokkaista. Jos tämä ei menesty, niin ihan sama sitten mitä sinne jatkossa lähettää. Kerrankin on vaan nyt kunnon ehdokas ainaisen hissimuzak-osaston sijaan. Pääasia, ettei nyt tarvitse hävetä ehdokasta! Minä ainakin olen 100% Lordin takana, tuli 0 tai 100 pojoo. Lavashow tulee olemaa varmasti viisujen historian ikimuistoisimpia, jos nyt eivät järjestäjät/säännöt rajoita noita pyrotekniikoita. :D

  HRH vaatii kuuntelukertoja. Ylexin semi-voimarotaatio HRH:n kohdalla on tehnyt tehtävänsä, päässä soi ja lujaa. Tällä kertaa se ei ole kovin ikävä asia, kun kappale on ihan hyvä. Monstermanin jälkeen Lordin hittihakuisin repäisy. :thumbsup:

  PS. Varmaan oli Jenniellä tosi mukava paikka lähteä esittämään omaa hissijingleään Lordin yleisöön purreen esityksen jälkeen. Saattoi yleisö hieman jäähtyä siinä... :D
   
 7. Mark Lee®

  Mark Lee® Active Member

  Liittynyt:
  04.05.2003
  Viestejä:
  1 076
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllä oikea artisti lähti mun mielestä Ateenaan. Vaikka finaalissa olikin pari vahvempaakin ehdokasta, oli Lordin show kovin ja luulisi yleisön ja katsojien lämpeävän meidän hirviöille. Siis, luulisi. Saapa nähdä kuinka tosissaan suuri yleisö ottaa Lordin imagon, siis huumorilla vai jonkinsortin satanismina. :hitme: Kyllä sanoisin Lordin viihdyttävän kovasti kaavoihin kangistunutta Eurovisiota ja sen yleisöä. Mutta saako se ihmiset äänestämään? Ehkä, ehkä ei. Heitetään nyt, että Lordi pääsee finaaliin ja siellä sitten kymmenen parhaan joukkoon. Öh, meni aika optimismiksi.

  Jep, kunnon fleimit kehiin ja räjähdyksii! Ottakoot vaikka Rammsteinin keikoista mallia. ;)
   
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 101
  Saadut tykkäykset:
  95
  Kyllä mustakin valinta oli oikea. En mä usko, että Lordi voittoa tuo kotiin, mutta tuopahan vaihtelua ja räväkkyyttä Suomen tämänkertaiseen edustukseen. Esimerkiksi Tomi Metsäketo olisi kyllä ollut liian tylsä valinta, koska vaikka tyyppi kieltämättä laulaa ihan ok ja on sellanen "veistoskavoinen unelmavävy" niin Euroviisuissa hänen vetovoimansa olisi jäänyt muiden jalkoihin.

  Tästä Lordin valinnastahan nousi muka kauhea haloo, kun "Saatananpalvojamusaa valittiin Viisuihin". Ensinnäkään musta Lordin musa on aika kesyä ja popahtavaa heviä eikä todellakaan mitään saatananpalvontamusaa. Toiseksi kun katsoo millaisia esiintyjiä löytyy Euroviisu-historiasta (voittajista lähtien) niin eipä tuo Lordin valinta ole mitenkään kauhean erikoinen. Varmasti Suomi tulee erottumaan joukosta aika selvästi nyt, mutta tuskin kukaan nyt pitää Lordin valintaa Euroopassa aivan kauheana skandaalina.

  Täytyypä muuten munkin yhtyä tuohon Janen mollaukseen. Siis musta on todella ihmeellistä miten Jane edes oli edes mukana tässä skabassa. Voiko oikeasti joku edes luulla, että v.i.p:llä pärjättäisiin Euroviisuissa. Siis oikeasti... jos Jane olisi voittanut, niin sehän se vasta olisi ollut skandaali. Koko esitys nimittäin oli todella surkea. Ensinnäkään tytöt eivät näyttäneet osaavan biisin koreografiaa mutta toisaalta eivätpä heidän taustatanssijatkaan sitä näyttäneet täysin osaavan. Tyttöjen esiintymisesti huomasi, että kukaan heistä ei ole vielä tottunut olemaan lavalla ihmisten edessä. Ja entäpä laulutaidot... voe voe voe... ei tällaista yhtyettä saisi päästää esiintymään. Tällainen pläjäys sopisi koulujuhlien ohjelmanumeroksi, mutta ei euroopan laulukilpailun suomen esiintyjävalinnan finaaliin. Siis varmasti tytöt yrittivät parhaansa, mutta oikeasti tuli sellainen fiilis, että näköjään oikeasti nykyään Suomessa saa minkätaitoinen artisti vaan tehdä minkälaista musaa vain... laadusta viis kunhan levyjä julkaistaan. Oikeasti, vaikka mä toisessa ketjussa morkkasin Ninja Sarasalon Fashion-biisiä, niin kyllä mä sitäkin kuuntelen mielummin kuin Janen v.i.p:tä.
   
 9. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
  Joo onhan siinä eurooppalaisilla ihmettelemistä, kun Lordi ryntää lavalle.
  Edellisvuonna yritettiin Takes 2 To Tango, HALLELUJAH! ja nyt Hard rock HALLELUJAH! Korkeamman kädessä se Suomen voitto taitaa ollakkin?
   
 10. ebonite

  ebonite New Member

  Liittynyt:
  25.01.2006
  Viestejä:
  241
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muuten hyvä mutta tuo ei ole musiikkia ja musiikkikilpailusta tässä kai vieläkin on osin kyse?

  No, nolla pojoa sieltä kuitenkin tulee (kuten aina ennenkin) joten sinänsä sama kuka pelle sinne menee...
   
 11. Stormlord

  Stormlord New Member

  Liittynyt:
  12.02.2006
  Viestejä:
  677
  Saadut tykkäykset:
  0
  Euroviisuissa ei ole ollut musiikkia moneen vuoteen. Mitä nyt turskien viimevuotinen glamrock-repäisy, ja joskus aikanaan Turkin ska-biisi...
   
 12. Sergei

  Sergei New Member

  Liittynyt:
  14.09.2001
  Viestejä:
  432
  Saadut tykkäykset:
  2
  Olisi kiva kuulla määritelmäsi että mikä on musiikkia ja mikä ei? Euroviisut on käsittääkseni laulukilpailu.

  Nyt on kuitenkin mielestäni paljon paremmat mahdollisuudet sijoittua, varsinkin kun tällä kertaa ei lähetetty mitään pelleä matkaan, vaikka ehdokkaina taas niitä olikin.
   
 13. Sgt.Granite

  Sgt.Granite New Member

  Liittynyt:
  28.10.2004
  Viestejä:
  640
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näinhän siinä kävi.

  Hiton hyvä juttu että Lordi menee Suomea edustamaan. Vielä enemmän tyydytystä tuottaa kuitenkin kukkahattutätien ja vastaavien kirjoittelu ja hengenhaukkominen kun nyt moinen saatananpalvoja sinne lähetetään. Tämän aamun 100:ssa joku oli kirjoittanut että "nyt kaikki varmasti tietävät missä helvetti sijaitsee, hävetkää suomalaiset!" :D
   
 14. The Ahonen

  The Ahonen New Member

  Liittynyt:
  05.07.2005
  Viestejä:
  161
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä tuleeko Lordi pärjäämään paremmin kuin edeltäjänsä mutta ainakaan kovin paljon huonommin (paria poikkeusta lukuunottamatta) ei oikein voi pärjätä. Tuo Lordin hommahan on suoraa jatkumoa "kakku naamaan ja pieru päälle" tyyliselle huumorille joka kyllä kieltämättä huvitti kun näki bändin ensi kerran. Suomalaiset kun ei pärjää musikillisilla ansioilla niin tämä huumoriveto voi hyvinkin toimia, varsinkin ensikertaa nähtynä. Useammin toistettuna tuo 'teinihuumori' kyllä menettää tehonsa.
   
 15. Jeukkuli

  Jeukkuli Active Member

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  1 855
  Saadut tykkäykset:
  6
  Tämän aamun Hesarissa oli kanssa paha, napattu nettikeskusteluista "Keskustelua verkossa" -palstalle:

  "Olen pyytänyt kulttuuriministeri Tanja Karpelaa ja presidentti Tarja Halosesta käyttämään veto-oikeuttaan ja estämään voittaneen kappaleen esittäminen julkisesti. Kolmen pienen lapsen äitinä olen huolissani maassamme vallitsevasta moraalittomasta mediakulttuurista.

  Suojelkaa lapsiamme (nimim.)"

  Tuntuu, että tuo ei voi olla enää pelkkä trolli.
   
 16. Ize

  Ize Active Member

  Liittynyt:
  13.12.2002
  Viestejä:
  2 273
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämän aamuisessa Ylen lähetyksessä Tomi Putaansuu vakuutti ettei Lordissa ole kyse parodiasta vaan duunia paiskitaan tosissaan. Samalla hän viittasi, ettei K.I.S.S.:kään ollut faniensa mielestä huumoria eikä Twisted Sisterkään ... tosin 80-lukulaisena suurena TS-fanina uskallan olla eri mieltä viimeksi mainitusta.;) Ja puolestaan KISSiä en kyllä ole huumoribändinä koskaan pitänyt, että sekin heitto oli hiukan mielenkiintoinen. :)
   
 17. hemppa

  hemppa New Member

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aikas epätoivoista tää Suomen euroviisuilu. Ja aina mennään voittamaan :D
   
 18. Wick

  Wick Say it in slugs Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.11.2002
  Viestejä:
  2 150
  Saadut tykkäykset:
  1
  Toi V.I.P. oli muuten ehkä huonoin ikinä kuulemani biisi.
   
 19. Polonius

  Polonius New Member

  Liittynyt:
  20.09.2004
  Viestejä:
  241
  Saadut tykkäykset:
  0
 20. Iznogoud

  Iznogoud New Member

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensimmäistä kertaa elämässäni ei hävetä katsella euroviisuja.
  Biisi ei ole Lordin parhaita mutta silti timantti helvetillisen paskaläjän päällä jos verrataan siihen kamaan mitä kisoihin on aiemmin lähetetty.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.