Escape at Dannemora (Showtime,HBO)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat' , aloittajana Professional, 20.11.2018.

 1. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2004
  Viestejä:
  10 542
  Saadut tykkäykset:
  256


  IMDb

  HBO:n palveluun ilmestynyt taas laadukkaan oloista minisarjaa. Eka jakso vasta katsottavissa, sunnuntaisin aina uutta jaksoa.

  Kyllähän tämä heti imaisi mukaansa taas hieman erilaiseen vankilamaailmaan. Ekassa jaksossa esiteltiin onnistuneesti hahmot ja seuraavassa päästään varmaan jo suunnittelemaan pakoa.

  Benicio Del Toroa on aina ilo seurata ja Dano komppas hyvin perässä. Ekan jakson perusteella sarjan isoin tähti tulee olemaan Patricia Arquette hieman naiselle erilaisessa roolissa. Hienoa muuntautumiskykyä.
   
 2. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2004
  Viestejä:
  10 542
  Saadut tykkäykset:
  256
  On ollut kyllä rautainen sarja, ja voi että kuinka sitä odottikin 5. jakson jälkeen viikon, että pääsee seuraamaan hommien etenemistä, ja sit 6. jaksossa vedetään täysin matto katsojien alta, vitun nerokasta!

  Katsokaa ihmiset!
   
 3. scented

  scented Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  993
  Saadut tykkäykset:
  18
  Parin jakson perusteella ihan helmi sarja! HBO yllättää aina silloin tällöin näillä "minisarjoillaan". Tulee mieleen HBO:stä löytyvä The Night Of, mikä liippaa aiheellakin Escapea Dannemorassa.
   
 4. lahkonen

  lahkonen Member

  Liittynyt:
  22.06.2005
  Viestejä:
  557
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tässä kyllä jäätiin todella kauas The Night of -sarjasta, vaikka näyttelytyö tässäkin oli erittäin laadukasta. Hyvä tämä oli silti ja ihan mielellään katsoi, mutta lopulta toki "juoni" oli vaan niin yksinkertainen, ettei oikein kantanut ihan näin pitkälle. Laadukas produktio kuitenkin kaikin puolin ja jos tämä oli pitkälle dokumentti, niin hyvä sellainen. Draaman kaarellisestihan se olisi ollut parempi, kun olisi päättynyt hiukan toisella tavalla.