Epson EH-TW4400 kokemuksia ja vinkkejä

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana Jupe, 23.02.2010.

  1. loneroc

    loneroc New Member

    Liittynyt:
    22.02.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen tuli uusi laite (sain omani kiireestä johtuen vasta viime viikolla DHLn kautta Epsonille) ja näyttää olevan kaikin puolin kunnossa, voisin veikata että on jopa ihan uusi. Lampun tunnit 0h ja saattaa olla jopa uusi, ohjekirjat, kaukosäädin ja virtajohto (Brittimallia tosin) tuli paketin mukana. Saakohan tästä mitenkään selville projektorin tunteja? Lampun tunnithan saa nolliin resetoimalla, mutta jääkö jonnekin muistiin projektorin tunnit? Ohjekirjasta tätä infoa ei löytynyt.
     
  2. paaton

    paaton Member

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    Painamalla menu 5s ajan, sen jälkeen 2xesc ja perään vielä oikea ja vasen.
     
  3. harza

    harza New Member

    Liittynyt:
    11.10.2002
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minun Epson 4400 ja kävi kerran jo englannissa viime viikolla huollossa dhl:n kautta koska oikea laita punertaa ja palasi samanlaisena takaisin, siis eilen lähti uudelleen huoltoon. Katsotaan kuinka käy tällä kertaa. Laitteessa 170h ja en halua sitä mihinkään vanhaan vaihtaa. Ongelma on pieni mutta häiritsevä eikä mielestäni kuulu tuon tason laitteeseen.

    katso liitettä Epson Purple Edge.jpg
     
  4. loneroc

    loneroc New Member

    Liittynyt:
    22.02.2012
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samantyylinen ongelma oli kuin itselläni. Tosin minulla oli vihertävä reunus ja se oli alareunassa. Sain uuden laitteen (tai ainakin 0h oli katsottu) ja kun kesän olin pois, niin ehdin sillä katsoa noin 20h. Nyt vilkuttaa oranssia Temp-valoa eikä suostu käynnistymään. Voisikohan Epson hoitaa laitteensa kerralla kuntoon, alkaa ärsyttämään tämä jatkuva lähettely!
     
  5. harza

    harza New Member

    Liittynyt:
    11.10.2002
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Epson TW-4400 tuli toisen kerran huollosta englannista ja sama ongelma jatkuu edelleen ihan kuin laitteelle ei olisi tehty mitään huollossa ja lähetteessä lukee GENERAL PROJECTOR WORKSHOP REPAIR. Aivan surkeaa touhua tuo huoltomeininki ja nyt Epsonin tuesta ehdottivat että menis Infocareen Vantaalle 3 kerran huoltoon mutta EN OLLUT asiasta enää samaa mieltä ja en tiedä kuinka homma jatkuu, mutta olen todella pettynyt huollon toimintaan. DHL:n nouto ja palautus ei oikein sovi omaan aikatauluun. Lisäksi laitteen asennus kattoon ja irroitus on kumminkin hieman työlästä ja kolmas kerta rupeaa jo nyppimaan. Taitaa olla viimeinen Epsonin tuote kun ostan. Cinema filter erroria laite rupes kanssa ehdottelemaan ja ottamaan yhteyttä huoltoon 1 huoltokerran jälkeen :(

    Jos kaksi kertaa laite noudettu ja haettu saman vian jälkeen niin luulis jo asian olevan kunnossa, mutta kun vaan vielä epsonilta kolmatta mahdollisuutta pyytävät lähettämään huoltoon ja se on minun mielestä se on liikaa.
     
    Viimeksi muokattu: 04.09.2012
  6. harza

    harza New Member

    Liittynyt:
    11.10.2002
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tykki lähti infocareen maanantaina 03.09.2012 tarkastettavaksi ja jos todetaan vikaa todennäköisesti vaihtavat uuteen, katsotaan kuinka käy vikaahan siinä on.
     
  7. harza

    harza New Member

    Liittynyt:
    11.10.2002
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Epsonilta tulikin vihdoin vastaus ja laitteen optiikka oli viallinen ja en hyväksynyt takuukorjattua vanhaa laitetta omani tilalle, joten saimme soviteltua asian kohtuulisella välirahalla jälleenmyyjän kautta ja laite vaihdettiin jälleenmyyjäliikkeessä Epson TW-EH9000 projektoriin. Kuva on nyt kokonaisuudessan huomattavasti terävämpi kuin entisessä jonka kuvaa ei saanut koskaan tarkennettua koko kuvan alalta tasaisen teräväksi liekö optiikassa ollut jotakin muutakin hämärää kuin ainoastaan tuo värivirhe ongelma. Hidasta oli, mutta lopputulos oli positiivinen.

    Optiikan ongelma oli kuulemma hyvin vaikea todeta ja tarkan vikatilanne kuvauksen jälkeen ongelma löytyi. Pisteet tästä Epsonille hitaasta, mutta hyvästä loppuratkaisusta.
     
    Viimeksi muokattu: 15.09.2012
  8. Whitewolf

    Whitewolf New Member

    Liittynyt:
    26.10.2002
    Viestejä:
    463
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin Epsonin lampun tunnit näyttävät 2300h eli ei vielä mitenkään ihmeellisesti. Nyt syksyllä olen huomannut "pimeä huone" ja "luonnollinen" asetuksilla outoa vihertämistä ja kuva on melko tumma. Kun pistän "olohuone" tai "dynaaminen" niin kuva on taas kirkas tosin kun en ole niitä juuri käyttänyt niin värit ovat hieman pielessä. Yritin säätää "luonnollinen" asetuksia, mutten oikein saanut kuvaa "normaaliksi". En tiedä miten se kuva on noin vihertynyt ja tummunut. Lamppu vaiko jokin muu ongelma? Aloin jo katselemaan Amazonia\Ebayta läpi jos tilaisi uuden lampun sieltä kun on hinta hieman inhimillisempi...
     
  9. JS83

    JS83 Active Member

    Liittynyt:
    07.12.2006
    Viestejä:
    2 563
    Saadut tykkäykset:
    0
    väriseekö muilla kuva kun valikoi dynaamisen tilan? Aivan kuin hertzit tippuisivat 50Hz
     
  10. Whitewolf

    Whitewolf New Member

    Liittynyt:
    26.10.2002
    Viestejä:
    463
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep jep tänään ei sitten tykki enää käynnistynyt eli vajaa 2400h jäi lampun iäksi. Eikun tilailemaan jostain päin maailmaa uusi moduuli :OI
     
  11. Whitewolf

    Whitewolf New Member

    Liittynyt:
    26.10.2002
    Viestejä:
    463
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jes uusi lamppu tuli ja alkoi hommat pelittämään...kunnes erehdyin sammuttamaan tykin...ja noin reilu ½-tuntia myöhemmin käynnistin niin eipä tullut taas kuvaa. :mad: Ei voi ymmärtää...kokeilin huvikseni vanhalla lampulla ja sain parin yrityksen jälkeen epson logon näkyviin eli vanhassa lampussa oli vielä henkeä vaikka itse ledi on taipunut alaspäin, mutta kun pistin uuden tilalle niin taas oli pimeetä. Koitin uudelleen vanhalla ja mutta ei taaskaan tullut valoa. Alkaa vähitellen mietityttämään onko kyseessä lamppu vaiko ongelma itse tykissä :OI
     
  12. Frequnator

    Frequnator Member

    Liittynyt:
    06.05.2007
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hmm. Äsken kun piti alkaa katsomaan elokuvaa niin kuva jäi keltaiseksi eikä toennut edes minuuttien odottelulla. Tykki pois päältä ja takaisin päälle niin rupesi toimimaan. Keltaisuuden aikana vaikutti aivan kuin kuvasta olisi puuttunut sininen tyystin, mikähän häiriö tuokin oli...

    Toivottavasti ei lopun alun merkkejä... Onneksi takuuta on jäljellä vielä, tykki noin reilun 10kk vanha ja kohta 400h lampulla ikää.
     
  13. Januss

    Januss New Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko normaalia, ettei väritilan valikosta löydy ollenkaan "Pimeä teatteri 1" eikä "Pimeä teatteri 2"? Kehyksen interpolointia ja super-resoluutiota ei myöskään löydy valikoista. Tykki on uusi Epson EH-TW4400.
     
  14. pakkasherra

    pakkasherra New Member

    Liittynyt:
    10.12.2004
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kannattaisko tästä maksaa vielä 1750e uutena vaiko kohdistaa katseet esim. vähän kalliimpaan TW8100?
     
  15. Januss

    Januss New Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Selvisi tykin sarjanumeron perusteella, että tykki onkin tw3200, eikä tw4400 vaikka päällä lukee Epson EH-TW4400. Näköjään kaikki on mahdollista. :thumbsup:
     
  16. latexii

    latexii Well-Known Member

    Liittynyt:
    14.03.2004
    Viestejä:
    2 799
    Saadut tykkäykset:
    251
    Sorry kun nostan vanhaa ketjua, mutta täällä heräsi mielenkiinto vaihtaa oma Benq W1070 -> TW-5500 Epsoniin, käsittääkseni TW-4400 on sama sisällöltään muutamia pieniä poikkeuksia lukuunottamatta. Mitä olette mieltä, onko mitään järkeä ? Tosiaan 3D ei kovinkaan paljoa ole sykähdyttänyt, okei Avatar oli hieno, samoin Prometheus.. mutta that's it. Onko kukaan täällä / teistä vertaillut näitä livenä omin silmin että kuinka suuri ero on esim. kuvanlaadussa, ja oisko tässä vaihdossa teidän mielestä mitään järkeä ? Oma teatteri on saatu pimennettyä verhoilemalla katto ja seinät mustaksi.
     
  17. joujou

    joujou New Member

    Liittynyt:
    16.10.2012
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mun tykissä kuva pätkii satunnaisesti, ns mustia ruutuja. Sen lisäks välillä ilmestuu poikittaisia punaisia viivoja. Viivat esiintyy paljon useemmin HDMI 2 portissa. Tykki kävi huollossa ja siihen vaihettiin optiikka ja emo. Sen lisäks softa päivitettiin. Ongelmat esiintyy edelleen... Voiko vika olla tykissä? Oon kattonut samoilla piuhoilla ja vahvarilla muitakin tykkejä ja telkkaria ilman ongelmia....
     
  18. paaton

    paaton Member

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voi tsiisus tätä laitetta.
    Tykki oli käyttämättä useita vuosia muuton vuoksi. Nykyisellä lampulla oli katseltu korkeintaan 200-500h ja se poksahti taas.

    Saako tähän kiinasta kestäviä lamppuja? Näillä omilla pskoilla ei tee yhtään mitään.
     
    Viimeksi muokattu: 06.01.2015
  19. Macfly

    Macfly New Member

    Liittynyt:
    17.10.2008
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meikäläisellä on 4400 ollut käytössä jo aikojen alusta. Optiikan + elektroniikan vaihdon jälkeen (heti alussa) laite on toiminut moitteettomasti. Käyttötunteja on nyt 700. Olen erittäin tyyväinen tykkiin ja sen kuvaan edelleen.

    Muistan alussa että kuvan häiriöt lisääntyivät kun huoneessa oli paljon muita laitteita (tekee mahdollisesti potentiaalieroja) ja hdmi-piuha ei ollut paras mahdollinen.
     
  20. paaton

    paaton Member

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    848
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitähän tämä elektroniikan vaihtaminen tarkoittaa?
    Minullahan tykki siis vaihdettiin monta kertaa uuteen ja lampou poksahti aina.
    Entä mitenpäin tykki on sinulla asennettu? Minulla se on hyllyn päällä noin 50cm etäisyydellä katosta. Ehkäpä se lämpeää näin liikaa?