Enigma2 -digiboksit (mm. Vu+, Octagon, AX, Edision, GigaBlue)

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Tuike, 06.01.2019.

 1. waiskiys

  waiskiys Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.10.2015
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  2

  22 kanavaa joista 8 kanavaa maksukortin takana. Kokeilen tuota uutta imagetta. Kiitos.
   
 2. Tuike

  Tuike Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.05.2004
  Viestejä:
  660
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kyselin viime heinäkuussa että onko Vu digiboksi hyvä peruskäyttäjälle jos ostaa lahjaksi. No, ostin Vu digiboksin joululahjaksi eräälle henkilölle. Pian tuli tukipyyntö että boksin asennuksessa on ongelmia. Kävin katsomassa niin hdmi kaapeli oli kytketty hdmi in liitäntään digiboksissa. Siirsin sen hdmi out liitäntään niin tuli kuva. Tein samalla alkuasennuksen. Kuvan reunojen säädössä on epämukava käyttöliittymä. Sitten säädin kuvan väärin niin että alhaalla tuli näkyviin kirjava tausta niin piti kaivaa ohjekirjasta miten reunojen säätöön pääsee takaisin niin pääsee kirjavasta raidasta eroon. Alkuasennus kaatui kanavien virityksen jälkeen ja alkoi alusta. Toisella kerralla hyppäsin kanavien virityksen yli kun kanavat oli jo viritetty ensimmäisessä asennusyrityksessä ja sitten alkuasennus tuli valmiiksi. Piti vielä tehdä kanavista suosikkilista, mikä oli hidasta kun kanavia on kaapelitv:ssä niin monta mistä valita ja ne on satunnaisessa järjestyksessä. Otin hd versiot ilmaiskanavista. Tai ainakin ne kanavat mitkä muistin ulkomuistista mitkä on ilmaisia. En jaksanut kaivaa netistä tietoa, että mitkä ne kaikki ilmaiskanavat olivatkaan.

  Nyt kun hankalasta alkuasennuksesta on kulunut kaksi viikkoa niin pistin viestiä että miten digiboksin käyttö sujuu niin vastus kuului että hyvin toimii ja käyttö on sujuvaa.

  Tämä on paras vastaus.

  Vu digiboksissa on muuten hieno mininäyttö kyljessä, mikä näyttää palkilla että paljonko ohjelmaa on jäljellä.
   
 3. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 485
  Saadut tykkäykset:
  189
  Jotta homma ei olisi noin helpon tuntuista, se on tietenkin säädettävissä aikasten vapaasti jollakin palikalla, jota tietenkään en nyt tähän hätään muista, jos juuri sillä default-imageversiolla näy mitään tai vääriä asioita....

  T: Vesku
   
 4. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  1 956
  Saadut tykkäykset:
  213
  ^Ehkä ei haluta tuossa tapauksessa etsiä vaikeuksia ja alkaa vääntää näyttöä. Tuossahan sanottiin, että näyttö on nyt hyvä. Miksi toimiva ratkaisu pitäisi muuttaa?
  Olisiko LCD4Linux se mitä tarkoitat?