DVD -soittimen kestoikä

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana romulusko, 13.08.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Brennick

  Brennick Member

  Liittynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  322
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pioneerin DV-535, vai mikähän se oli, ostettu muistaakseni vuonna 2000 ja toimii edelleen kun uusi. Hintakin oli muistaakseni 3000 mk mutta se ei tuntunu missään kun vaihtoi vanhan dolby surround vahvarin dolby digital 5.1 malliin ja hifivideot tuohon dvd-soittimeen ja iski Hollow manin sisään ni paluuta vanhaan ei enää ollut.
   
 2. Samppa

  Samppa Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 062
  Saadut tykkäykset:
  16
  Ensimmäinen soitin on yhä myös ykkössoitin, Sony DVP-S325:lla on nyt yhdeksäs vuosi menossa. Vikoja ei ole ollut, pariin otteeseen ilmennyt takeltelu tiettyjen levyjen kanssa on korjaantunut huoltovalikon kautta kalibroimalla.
   
 3. Yen

  Yen Active Member

  Liittynyt:
  14.01.2005
  Viestejä:
  1 421
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma Pioneer DV-585 hajosi sitten muutaman vuoden käytön jälkeen. Sama vika kun täällä. Sammuu kun laittaa levyn sisälle. Otin kaikki johot irti paitsi virran, ja silti sammuilee. Ilman levyä pysyy päällä ihan ok.
   
 4. Leffa-Lefa

  Leffa-Lefa New Member

  Liittynyt:
  06.02.2008
  Viestejä:
  372
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vähän vanha viesti, mutta kommentoidaan nyt kuitenkin. Sattuiko olemaan tämämalli se eka joka tuli Suomessa myyntiin, CDP-101?

  http://www.youtube.com/watch?v=gItmsZq9j5g

  Minulla oli tuo myös ja tosiaan maksoi muistaakseni 5500mk ja silloin se oli tosiaan iso raha! Soitin oli tosiaan hyvä, varsinkin kaukosäätö oli toteutettu esimerkillisesti. Ei ollut paljoa väliä mihin suuntaan sillä kakella osoitti, aina meni ohjaussignaali perille. Ainut heikkous tuossa oli tosiaan virheenkorjaus, tuntui että joskus esiintyi joillakin levyillä pieniä dropoutteja vaikka levy oli pölytön ja naarmuton. Tulin siihen käsitkseen että levyillä oli pieniä virheitä joita soitin ei kyennyt, ainakaan aina, korjaamaan. Mutta muuten oiva peli kyllä. Muutaman vuoden päästä myin sen pois ja ostin Philipsin CD-soittimen jossa oli parempi virheenkorjaus. Tässä mallissa joka oli paremman näköinen kuin se Philipsin eka CD_malli, oli pieni fiksu juttu. Kun painoi <-- Previous nappulaa soitin tosiaan alkoi soittaa edellistä kappaletta alusta, kun painoi soiton aikana Play nappulaa, alkoi soittaa kohdalla olevaa kappaletta alusta. Tämä oli tosi fiksu järjestely, nykyäänhän taitaa kaikki (tai lähes) soittimet toimia niin, että ensimmäinen painallus <-- Previous vie kohdalla olevan kappaleen alkuun ja vasta toinen painallus vie edelliseen kappaleeseen. --> Next toimiikon sitten eri logiikalla... Toimivatkohan nykyiset Philipsin CD-soittimet tässä suhteessa miten?
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.