DVD Pacific

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana Verri, 06.05.2003.

 1. Ron Moss

  Ron Moss New Member

  Liittynyt:
  06.03.2005
  Viestejä:
  59
  Saadut tykkäykset:
  0
  Valitettavasti. Ennen olen tilannut surutta yli tullirajan, mutta tiistaina saapuneessa paketissa, oli ihan oikea hinta paketissa sekä lasku. Ennen omissa tilauksissani oli sisällöstä ja hinnasta riippumatta n. 6 dollarin hinta paketissa, eikä laskua mukana.
  Mites muilla? Ilmeisesti politiikka muuttunut?
   
 2. moby

  moby Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  710
  Saadut tykkäykset:
  2
  Yksi paketti lähetty 20.6 lentopostilla. Oikea arvo postikuluineen $55 ja pakettiin vedetty tutulla leimalla tulliselvitys, jossa lukee $16, joten ainakaan minun kohdallani ei muutosta ole tapahtunut.
   
 3. cityjeesus

  cityjeesus New Member

  Liittynyt:
  17.02.2004
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  4
  Sama homma merkintöjen suhteen tälläkin suunnalla, ei siis muutosta aikaisempaan käytäntöön. Viimeisin tilaus saapui vähän ennen juhannusta.
   
 4. JaniH

  JaniH Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2000
  Viestejä:
  6 720
  Saadut tykkäykset:
  10
  Maanantaina tulleessa paketissa ei ollut hintaa ja lähettäjäkin pienellä huomaamattomasti D. Pacific. Mutta täytyy kuitenkin lopettaa tullirajan ylittävien pakettien tilaaminen tuolta, kun paikallisen tullin aukioloajat eivät sovi työssäkäyville.

  Mitäs "tullivapaita" dvd-kauppoja sitä enää onkaan? Cd-wow, muita?
   
 5. Nykis

  Nykis New Member

  Liittynyt:
  04.03.2001
  Viestejä:
  586
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pitää vähän haistella tilannetta. Tuli nyt laitettua uusi tilaus vetämään, mutta en uskaltanut venyttä yli tullirajan. Ei muuta kuin kiukkuista kommenttia asiakaspalveluun vaan jos ovat menneet muuttamaan käytäntöä.

  Ilmotelkaahan mikä on tilanne jatkossa.
   
 6. Nobody

  Nobody New Member

  Liittynyt:
  27.05.2002
  Viestejä:
  542
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen tilannut DVDPacificista 16 kertaa (n. 4 kuukaudessa). 14 niistä on tullut perille 4-6:ssa arkipäivässä. 1 kesti n. 12 arkipäivää, koska se meni tulliin. Se ei edes ylittänyt tullirajaa eikä siinä ollut kuin 3 elokuvaa. En kuitenkaan joutunut maksamaan siitä ylimääräistä tullimaksua. Tämän sain viime keskiviikkona ja sen hinnaksi on merkitty 16 dollaria (ei ollut laskulappua mukana). Kaikki tilaukseni on kuitenkin hinnaltaan 36-38 euroa, mutta laatikossa lukee 16 dollaria tai 24 dollaria. Tilaan aina lentopostina, koska se on vain 2 dollaria kalliimpi. Myös tilaan aina 36-38 dollarin paketeissa jolloin säästän rahaa. Voi olla, että alan tilamaan 50 euron erissä joss DVDPacific ei merkitse oikeaa hintaa laatikkoon.

  Minulla on myös ollut ongelmia joidenkin tarrojen kanssa. Niitä ei aina saa hyvin pois (tällöin muovi voi mennä rikki tai digipackistä lähteä jopa kannesta kuvaa). Myös ärsyttää ne hälytintarrat. Nämä on hajottanut esim. Videodromen ja hajottanut Evil Dead 2:n kuminaamasta yhden osan sivusta).

  Suosittelen kauppaa. Sen käyttäminen on helppoa ja ne vastaavat sähköposteihinkin jopa 5:ssä minuutissa kun sen lähetetään Suomen aikaan n. klo 18.00-21.00.

  Itselläni on vielä 70 elokuvaa DVDPacificin toivomuslistalla. Niistä tilaan ainakin puolet elokuuhun mennessä. Tietääkö joku tuleeko DVDPacificiin aleja lähiaikoina? Viimeksi ale oli kesäkuun ensimmäisestä päivästä kesäkuun puoliväliin asti...
   
 7. Cosmo

  Cosmo ningjing zhi yuan Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.12.2000
  Viestejä:
  1 681
  Saadut tykkäykset:
  0
  Harvoin on DVDPacificissa aleja ollut.
   
 8. Benedictus

  Benedictus New Member

  Liittynyt:
  24.12.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sopivasti perjantaiksi oli päätynyt laatikkoon 2.6 tilattu Emperor of the North. Ehti siis perille ennen toukokuun lopussa tilattua leffaa. Pistää mietityttämään.
   
 9. Miikka720

  Miikka720 New Member

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään tuli Everwoodin ensimmäinen kausi tuolta Pacificista. Jäi vähän ristiriitainen maku.

  Päällisin puolin boksi oli paria painaumaa lukuun ottamatta loistavassa kunnossa, mutta sisällä olikin sitten enemmän murheita. Boksin sisällä on kolme muovista läpyskää kiinnitettynä pahviin. Kaksi oli irti, ja levytkin olivat pomppineet boksin sisällä. Onneksi pahoja naarmuja ei sentään ollut.

  Hajoamisen syytä en tiedä, mutta ilmeisesti liimaukset pettivät huonon paketoinnin vuoksi. Pahvilaatikon sisällä oli paperia boksin päällä ja alla, mutta kaikki reunat jäivät vain pahvin suojattavaksi.

  Muuten saattaisin pistää jopa palautukseen, mutta kun tämä ei maksanut kuin 22 euroa ja kaikki sentään toimii, niin en jaksa aloittaa palautusrumbaa. Sitä en sitten tiedä että uskallanko tilata enää toista kertaa.
   
 10. moby

  moby Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  710
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kannattaa valittaa jo ihan senkin takia, että aspasta saa takuuvarmasti vastauksen. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka hyvittäisivät jotenkin tuon.
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 395
  Saadut tykkäykset:
  128
  No niin, tänään sitten tuli Spider-man 2 (Superbit) postilaatikkoon, eli tasan viikossa tuli tuolla "international priority air maililla". Eli surfacen ja airin ero mun kohdalla oli 25 vrk vs. 7 vrk. Eihän tuo vajaa kuukausi nyt niin kauhea odoteltava ole, mutta jotenkin musta tuntuu, että vastaisuudessa tilaan pelkästään airilla, ellei sitten nyt satu olemaan niin, että on niin paljon katsomattomia leffoja hyllyssä, että on ihan täysin sama kestääkö lähetys kuukauden.
   
 12. hmv

  hmv New Member

  Liittynyt:
  16.04.2005
  Viestejä:
  380
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä tein tuossa 15.6 kolme kappaletta tilauksia, kaksi pintapostina ja yhden lentopostilla. Tämä kikkailu oli sen takia, että sain kaikki tilaukset menemään juuri alle tullirajan. Panivat kuitenkin nuo kaksi pintapostitilausta samaan pakettiin, mutta tuli silti normaalisti postista noudettavaksi tuo, enkä joutunut ylimääräisiä maksamaan. Tänään tuli perille, eli päivää vaille kolme viikkoa meni pintapostilla. Lentopostilähetys taisi tulla viime viikon jonain päivänä.

  On aiemminkin tullut tuolta useita kertoja tilailtua, eikä ole ollut ongelmia. Toimitusajat ovat olleet jotain tuota luokkaa silloinkin, ei ihan niin nopeaa kuin esim. cd-wow:lla, mutta eipä tuolla nopeudella niin väliä ole minulle ollut.
   
 13. Benedictus

  Benedictus New Member

  Liittynyt:
  24.12.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taas viikolla tuli postia ja vihdoin toukokuussa tilattu The Odd Couple ja yllättäen viimeisin tilaus Major Dundee. Vielä on jossain matkalla Film Noir Collection Vol.1 - Boksi ja Zulu jotka luultavasti laitettu samaan pakettiin, jos uskoo aikoinaan sähköpostin tilausvahvistusta. Eniten ottaa päähän että nämä kaksi ovat ne eniten odottamani tilaukset, eikä tunnu löytävän perille asti. Valitusmailia laitoin jo menemään ja tuli se perinteinen "odota vielä kk" viesti ja maininta että 90 päivän jälkeen kadonneiksi jääneet tuotteet pysyvät heidän puolestaan kadonneina...

  Samalla valitin Major Dundeesta, joka oli vaurioitunut matkalla: Levyssä kaksikin pahaa naarmua. Leffa toimi, mutta bonusmateriaalia katsottaessa tökki. Tätä eivät huomioineet viestissään millään lailla

  Siinä taas turhanpäiväistä vuodatustani.
   
 14. Nykis

  Nykis New Member

  Liittynyt:
  04.03.2001
  Viestejä:
  586
  Saadut tykkäykset:
  1
  No niin... Eilen tuli postissa saapumisilmoitus 12.7 postitetusta paketista. Varmaan nopeusennätys. Pitää ehkä ruveta vakituiseksi lentopostin käyttäjäksi.

  Sama vanha tiiliskivihän siellä postissa odotteli. Tuttu leima kyljessä johon merkattu $16.30. Ei laskua mukana. Tilauksen todellinen arvo 29 euroa. Kyllä tämän perusteella uskaltaa jatkossa tilata yli tullirajan.
   
 15. Benedictus

  Benedictus New Member

  Liittynyt:
  24.12.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tasan 40 päivää meni Zulun ja Film Noir Collection -boksin perilletuloon. 31 meni Odd Couplen kanssa.
   
 16. Darth Saul

  Darth Saul New Member

  Liittynyt:
  10.01.2005
  Viestejä:
  634
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, ei mikään ole muuttunut yhtään mihinkään.


  DVDPacific kusettaa kuten aina ennenkin.
  Siis tullia, ei asiakasta.


  Kolmen DVD:tä, hinta jotain päälle US$60, tuli 16 dollarin arvoisena lähetyksenä ja sisällöksi oli merkitty "Software". Lähettäjäksi yksityishenkilöltä kuulostava D. Pacific... :D

  Lisäksi surface mail tuli niin joutuisasti parissa viikossa, että usein lentopostikin on hitaampaa. DVDPacific rulettaa kybällä!!! :thumbsup:


  Hauska vertailukohta on eräältä yksityishenkilöltä eBayn kautta ostamani DVD, joka tuli maapostilla kaksi kuukautta. Kaikkein hauskimpana yksityiskohtana rehellinen amerikkalaishenkilö oli laittanut paketin päälle rehdisti summan $51.

  Ilmeisesti tämä rehellinen lähetys oli ollut kovinkin epäilyttävä tullissa, sillä joku oli lyönyt siihen leiman "Tullivapaa". DVDPacificin tullirajan ylittävät kusetukset taas kulkevat iloisesti tullin ohi ilman mitään epäilyjä... :D

  Tulli on kyllä näistä jutuista ihan pihalla. Joskus jouduin puolituntia selittelemään täysin rehellisesti lähetettyä, pari kymppiä tullirajan alittavaa lähetystä, vain siksi että tullin täti ei voinut uskoa että iso paketti voi olla hinnaltaan halpa... :hitme:
   
 17. MichaelBiehnFan

  MichaelBiehnFan Member

  Liittynyt:
  01.02.2005
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tyhmä kysymys, mutta kysynpä kuitenkin;
  Eli, eihän pacific laskuta pre-order leffoistakaan vasta kun leffa on aikanaan julkaistu ja lähetetetty minulle päin?

  Olisin kiitollinen jos joku selventäisi asian minulle kun en pacificin sivuilta mielestäni varmuutta saanut.
   
 18. TuK

  TuK Member

  Liittynyt:
  24.09.2004
  Viestejä:
  554
  Saadut tykkäykset:
  8
  Eivät veloita etukäteen, eli toimivat kunniallisesti.
   
 19. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 396
  Saadut tykkäykset:
  67
  Nytpä taitaa saada Pacific minulta ensimmäisen miinuksen. Tein tässä kuussa kaksi tilausta, mutta olivat nähtävästi jostain syystä pistäneet kummankin tilauksen sisällön samaan pakettiin ja tullihan sen tietysti nappasi. Nyt pitäisi kävellä sinne helvetin jorpakkoon asti hakemaan tuo paketti ja maksaa siitä lystistä vielä jotain ylimääräistä. :grr: Reklamaatiota menemään.
   
 20. niiles

  niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tarkistapa ihan ekaksi oliko sulla toimitukseksi valittu se, että odottaa tuotteita, yhdistää tilaukset ja lähettää sitten vasta.

  Ikäviä tuollaiset on muutenkin...