Dvbviewer ja ongelmat..

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana emp-tw10h, 13.04.2006.

 1. sam^

  sam^ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.11.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä on sama ongelma. Kaikki muut paitsi Ylen kanavat näkyvät moitteetta.

  Onkohan tähän mitään ratkaisua?

  **INFOA**
  Sain kaikki kanavat näkymään ProgDVB ohjelmalla. Tosiaan tuolla DVBViewerillä ei löydä Ylen kanavia vaan hyppii yli niistä.
   
 2. mali99

  mali99 Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  225
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kannattaa varmaan tehdä tai ladata tuollainen ini-tiedosto. https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=42120 tuolta löytyy linkkejä valmiisiin ja itsekin noita pystyy helposti väsäämään.
  Ainakaan omassa koneessa ei ilman tuota iniä löytänyt Turun / Loimaan kaapeli-tv kanavia.
   
 3. rebane

  rebane Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.10.2004
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Dvbviewer pro:ta käynnistäessä tulee ilmoitus "no hardware available."
  Korttina Technisat cablestar. Kortti näkyy laitehallinnassa verkkosovittimissa oikein. Hain valmistajan sivulta bda-ajurit ja asennuksen jälkeen kortti näkyikin ääni-, video- ja peliohjaimissa. Onko oikein? virheilmoitus ei kadonnut dvbvieweristä, ainoa muutos bda-ajureista oli se, että netti lakkasi toimimasta... Dvbviewerin laitteistoasetuksista löytyy technisat dba digital tuner.

  Olen täysin rookie Dvbviewerin suhteen ja sille tasolle myös jään, jos en tästä ongelmasta eteen päin pääse:(
   
 4. Elvis

  Elvis Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.07.2001
  Viestejä:
  344
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näkyykö kortti dvbvieverin settings/hardware/devices listalla? Jos näkyy niin...

  Jostain luin, että tuo "no hardware available" viesti tulee (myös) siitä, että kun siellä on ne Astran ja Hotbirdin satelliittikanavat valmiina. Kun käynnistät dvbviewerin niin se yrittää heti virittää jollekin kanavalistan kanavalle, ja kun ei ole rautaa satelliittikanavaa varten, se heittää tuommoisen ilmoituksen.

  Ignoroi koko viesti ja siirry muokkaamaan kanavalistaa ja virittämään kanavia. Voi olla, että tarvitset viritykseen myös transponderi .ini tiedostot, riippuen siitä missä kaapelissa olet kiinni. Tuossa ylempänä näkyy olevan ohjeita sitä varten.
   
 5. rebane

  rebane Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.10.2004
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niinpä olikin. Poistin satelliittikanavat ja ongelma katosi. Pitkä on vielä tie siihen, että kanavat ym. paikoillaan ja opittu mutta askel kerrallaan, kiitos!
   
 6. mörri

  mörri Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.03.2005
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Poistin kaikki DVBViewerit koneeltani, asensin koneelle Mega K-Lite kodekkipaketin ja asensin DVBViewer Pron uudestaan (eri nimellä kuin ennen) uusimmalla Beta-versiolla(3.5.1.). Asensin myös päivitetyn filtteripaketin. Nyt sitten kokeilemaan että toimiiko...no ei toimi!!! Sama vika kuin edellä: DVBViewerin käynnistyttyä EPG toimii kaikilla kanavilla, mutta tv1, tv2, mtv3, nelonen ja subtv ei näytä ääntä eikä kuvaa. Music Television toimii heti moitteettomasti. Kokeilin äänittää tv1:tä, kun siinä ei ollut kuvaa eikä ääntä, niin ei myöskään äänitetyssä filessä ollut mitään järkeä. Aikansa kun odottelee, niin kanavat ilmestyy näkyviin. Mulla alkaa kohta olla keinot lopussa. Auttakaa, jos keksitte mistä voisi kiikastaa. Sekin ihmetyttää, että kun hakee kanavia, niin Ylen, Maikkarin ja Nelosen kanavat pitää etsiä erikseen. Eli kun laitan hae, niin kaikki muut kaapelikanavat löytyy, paitsi ei nuo normikanavat. Tämän jälkeen asetan hakutaajuuden alkamiskohdan ja päättymiskohdan erilaiseksi (tiedän miltä taajuudelta ne löytyy jos on löytyäkseen), kuin mitä se on oletuksessa, niin sitten kanavat löytyy.
   
 7. scatman

  scatman Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.12.2004
  Viestejä:
  590
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos tiedät taajuudet, ne kannattaa laittaa cable.ini-tiedostoon (transponders-kansiossa) niin haku löytää ne heti oikein.
   
 8. begu

  begu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.09.2003
  Viestejä:
  351
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näitä kannattaa ehdottomasti välttää. Vain puhtaita yksittäisiä purkusoftia / koodekkeja. Filtteripaketit sotkee windowsin oman rankkausjärjestelmän eri koodekkien suhteen. Yleensä mikään ei toimi kunnolla sen jälkeen, ja paketin poisto ei auta.
   
 9. mörri

  mörri Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.03.2005
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  No perskutarallaa, nythän se rupes toimimaan, kun lisäsin oman .ini tiedoston. VALTAVAN ISO KIITOS scatmanille kullanarvoisesta vinkistä!!! Kanaviakin löytyi samalla lisää. Etsin kanavat aina ennen valmiin .ini tiedoston kautta ja se ei ollutkaan nyt se oikea tapa. Kiitoksia vielä kerran! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
   
 10. arc03

  arc03 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.09.2004
  Viestejä:
  154
  Saadut tykkäykset:
  0
  DVBV:n uusin beta testissä.
  Pitäisihän olla mahdollista tallentaa yhtä ohjelmaa ja katsoa toista saman muxin sisällä samalla kortilla, eikö?
  Laitoin Canal+ ohjelman tallentumaan ja kun yritin vaihtaa toiselle Canal+ kanavalle ilmoittaa DVBV, että "no hardware available". Vai onko näissä kortin takana olevissa kanavissa jotain rajotuksia???
   
 11. rebane

  rebane Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.10.2004
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Dvbviewerin kanssa on pikku hiljaa edistytty. Pari ongelmaa on nyt tullut vastaan, joihin kaipaisin apua.

  1. Liikkuva kuva häntii. Hitaassa liikkeessä ongelmaa ei ihan heti huomaa mutta esim. äsken tulleesta pujottelukohtauksesta ei saanut mitään selvää. Ehdotuksia ongelman syyksi/ratkaisuksi?

  Koneessa technisat cable star, ajurit Software 4.4.1 Beta Version -paketista
  Mpeg videodekooderi Neron
  Integroitu näyttis, xpress 200
  Dvbviewerin asetuksiin en ole vielä ehtinyt kovin tarkkaan perehtyä, löytyisikö sieltä apua?

  2. Tyhmä kun olen niin voisiko joku kertoa, miten tuon ir-vastaanottimen saa kiinni koneeseen? Se kun on naaras kuten portti koneen takana:hitme:
   
 12. veepee78

  veepee78 Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.10.2004
  Viestejä:
  48
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,

  Onkohan muilla tullut vastaavaa ongelmaa vastaan... Eli viasatin ohjelmanipusta ei näy mitään ohjelmia (explorer ja disney pitäisi kortin kanssa näkyä). Twinhanin oma softa ei löydä nipusta kanavia ollenkaan, dvbviewer löytää, mutta näyttää korkeintaan "räpsäyksen" kanavasta ja sitten ääni ja kuva katoaa. Vilauksen aikana ehtii nähdä että signaalimittari näyttää 91%, että ei pitäisi kai siitäkään olla kiinni. Varsinkin kun kaapelissa ollaan.

  Muut maksukanavat näkyvät, kuten discovery, cnn ja mtv.
   
 13. TPR

  TPR Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.05.2003
  Viestejä:
  735
  Saadut tykkäykset:
  11
  Decoderista tuo johtuu. Jos käyttämästäsi decoderista ei voi laittaa lomituksen poistoa (de-interlace) päälle, käytä jotain muuta.
   
 14. IRa

  IRa Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.08.2004
  Viestejä:
  257
  Saadut tykkäykset:
  0
  Koita löytää se normaali RS232 sarjaportti sieltä, jos koneesi on viimeistä huutoa niin voihan olla ettaä siitä on nuo museoliittimet jätetty pois
   
 15. tuffe

  tuffe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2006
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko teillä muilla ollut ongelmía saada WinXP heräämään standby- tai hibernatetilasta tallentamaan ohjelmia DVBViewerilla. Hardis on kunnossa, kone suoriutui hyvin tästä Terratecin ohjelmistolla ja Cinergy XE-tikulla. Mutta se kun
  toimi vähän niin ja näin niin hankin Pinnaclen PCTV -tikun, joka toimii todella hienosti.
  Eli olen käynnistänyt Task Schedulerin, ja yrittänyt noudattaa "ReadMe-DVBScheduler.rtf" -ohjeita, mutta en saa nauhoituksia siirtymään Windowsin task scheduleriin mitenkään. WinXP -käyttikseni ei vaadi salasanaa.
  Mitä pitäisi laittaa "execute as.." -ruutuun? Nyt siinä on KONEEN_NIMI\Käyttäjätunnus, ja salasana tyhjä.
   
 16. Mikko-vaari

  Mikko-vaari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2005
  Viestejä:
  332
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pane se salasana vaan sinne missä DVBV pyytää sitä (siis napin alla)!
   
 17. tuffe

  tuffe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2006
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja mistä salasanasta on kyse? Mun XP -tunnukseni ei vaadi mitään salasanaa.. ?!?
   
 18. Filtteri

  Filtteri Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.04.2006
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
 19. tuffe

  tuffe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.11.2006
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin, saattaahan tuo olla syy, mutta DVBViewerin "task scheduler" plugarin mukana tulleessa ohjeessa kyllä väitettiin, että tuo onnistuu XP Pro:ssa räpeltämällä Ctrlpanel -> Administrative Tools -> Security Settings -> Security Options -> "Accounts: Limit local account use of blank passwords to console logon only" -asetusta.
  Mutta pitää kokeilla piileekö ongelman ydin tuossa!
   
 20. Sapa

  Sapa Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  229
  Saadut tykkäykset:
  0
  Salasanattoman XP:n saa suorittamaan ajastetun tehtävän valitsemalla sieltä ajastetun tehtävän ominaisuuksista "Run only if logged on". Aiemmat Task Schedulerin versiot sisälsivät vaihtoehdon laittaa tämä aina päälle, mutta ilmeisesti uusimmat eivät tätä enää sisällä.

  Helpoin ratkaisu lienee ottaa tuo salasana käyttöön XP:ssä. Mikäli käynnistysvaiheen kirjautuminen häiritsee niin lisäämällä salasanan rekisteriin voidaan tämäkin suorittaa automaattisesti jolloin käyttäjän kannalta tilanne on sama kuin salasanaa ei olisikaan. En nyt muista mitä sieltä rekisteristä piti muuttaa mutta google ja microsoftin tukisivut kertovat.