Dome Karukoski

Keskustelu osiossa 'Elokuvantekijät' , aloittajana sokka, 03.03.2017.

 1. sokka

  sokka Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 383
  Saadut tykkäykset:
  234
 2. lepreconn

  lepreconn Well-Known Member

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 373
  Saadut tykkäykset:
  37
  http://www.iltalehti.fi/mattieskohytonen/200902049031616_k7.shtml

  Häirikkö Dome
  Keskiviikko 4.2.2009 klo 23.32
  [​IMG]
  Asioista perillä olevat ihmiset ovat vankasti eri mieltä, kun ohjaaja Dome Karukoski on tällä viikolla Jussi-gaalan jälkeen hokenut, että tekevälle sattuu, koska hän on "impulsiivinen ihminen".

  Minunkaan mieleeni ei ensimmäisenä tule, että kyseessä olisi "impulsiivinen ihminen", kun ajattelen Karukosken viimeisen päälle huolellisesti otsakaljun peitoksi kammattua hiuksistoa.

  Enkä voi sitäkään pitää "impulsiivisen ihmisen" tekona, kun Karukoski vedonlyönnin takia riisui itsensä alastomaksi Jenni Dahlman-Räikkösen emännöimän Bläk-klubin ulkoterassilla.

  Poskisuudelma Matti Vanhasen korvan juureen Jussi-gaalassa voisi täyttää "impulsiivisen ihmisen" tunnusmerkit, ellei Karukoski olisi sopinut siitä pöytäseurueensa kanssa kauan ennen aktia.

  Karukosken puolustukseksi minun on todettava, että yhden kerran hän on ollut oikeasti "impulsiivinen ihminen". Suojelijat-tv-sarjan kokkareilla vuosi sitten Karukosken suusta putosi lattialle puolikas lihaisaa cocktail-leipää, jonka hän salamannopeasti potkaisi buffet-pöydän alle.
   
 3. lepreconn

  lepreconn Well-Known Member

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 373
  Saadut tykkäykset:
  37
  Mikko nosti polvea
  Lauantai 20.2.2010 klo 04.42
  [​IMG]
  Skandaalia on aina ilmassa, kun Dome Karukoski on paikalla. Katajanokkalaisen elokuvateatterin aulassa Karukoski potkaisi mojovalla kärkipotkulla buffet-pöydän alle lihaklöntin, joka oli pudonnut hänen suustaan.

  Ja nyt Apollo Live Clubin Hennessy-bileissä Karukoski ryhtyy riisuutumaan. Ensin lähtee takki, sitten villapaita. Lähteekö seuraavaksi housut? Ei lähde. Karukoski pukee takin takaisin päälleen ja puristelee villapaidan mytyksi. Meitä on joka junaan. Yksi riisuutuu eroottisista syistä, toinen strippaa, koska hänellä on kuuma. En halua edes ajatella, mitä olisi tapahtunut, jos Apollon lämpötila olisi ollut korkeampi.

  Samassa ohitse laukkaa dressman-henkisesti pukeutunut kohuihminen, joka saa minut unohtamaan Karukosken ja vaatemytyn. En tarkoita livohkaan lähtevää Niina Kurkista, vaan Mikko Leppilampea, jolla on kiire Paloma Faithin konserttiin kuten meillä kaikilla, mutta vain Leppilampi laukkaa. Leppilammen askeleita siivittää se, että hänellä on eroprosessi menossa. Minä annan hyvät tyylipisteet Leppilammelle. Kun mies on eroamassa vaimostaan, silloin pitääkin näyttää, että polvi nousee, vaikka potuttaisi.

  Pitää myös muistaa, että Emilia Leppilampi oli Helsingin yöelämän paras pöydillä tanssija jo viime vuonna.

  Mikko Leppilampi saapuu

  yksin Apolloon, mutta kaverit odottavat häntä parven aitiossa, joka on minun aitiotani vastapäätä. Jussi-gaalassa paikalla olivat sekä herra että rouva Leppilampi, minkä takia he joutuivat ohitustilanteissa esittämään, että toinen on pelkkää ilmaa. Vielä vuosi sitten olisin veikannut, että Mikko olisi klaarannut vaimoaan suvereenimmin ohitustilanteet, mutta kun lääkäriksi opiskeleva Emilia pani stetoskoopin naftaliiniin ja alkoi käydä Hollywoodissa näyttelijäkursseilla, en ole ihan varma lopputuloksesta.

  Emilian kyvyistä sain

  näyttöä jo viime keväänä Kaarle XII:ssa, jossa häntä kiinnosti löysä keskustelu satunnaisen tutun kanssa, vaikka samaan aikaan vieressä lavalla Mikko kouri muniaan.

  Kämpin peilisalissa 30-vuotissynttäreillään Emilia jakoi nimikkopalkintojaan, mikä kertoo jotain, mitä en halua ajatella. Kaarle

  XII:ssa Emilia itse olisi ansainnut Emmi-Awardsin parhaasta tuijotuksesta, kun Oskari Katajisto läimäytteli lavalla kämmenellä takapuoltaan.

  Kohuihminen ja ihminen ovat erilaisia. Aitiostani Apollon parvelta näen, kuinka Mikko Leppilammelle maistuu Hennessyn tarjoama drinkki, mutta minä suosin tietysti samppanjaa. Jälleen annan Leppilammelle hyvät tyylipisteet. Hän ottaa lasistaan todella piiiiitkiä huikkia ja ponnahtelee todella useeeeein kättelemään kavereitaan.

  Apollossa Leppilampi esittää riehakasta miestä paljon paremmin kuin häissään Vanajanlinnassa, jossa hän maljapuheen jälkeen kohotti lasinsa ja huusi, että "tänään pidetään hauskaa". Ja vain Jenni Dahlman-Räikkönen nosti kätensä.

  Apollon illan tähti Paloma Faith on erikoisen näköinen nuori nainen. Hänellä on pienet rinnat, mutta hätkähdyttävän suuri takamus. Jos minulta kysytään, niin Palomalla on punaisen kotelomekkonsa alla volyymia antava tekopylly.

  Palomalla on vahva naisyleisö, mutta Mikko Leppilampi alkaa ensimmäisenä hakata tahtia, kun Paloma hokee "sexy baby" tai jotain sen tapaista. Minusta tuntuu, että Mikko oli vähemmän riehakas, kun Emilia ilmoitti, että hän menee Mikko Koukin kanssa pizzamainokseen.

  Toisaalta voidaan kysyä, että jos Emilia olisi valmis lääkäri, olisivatko hänen 30-vuotissynttärivieraansa joutuneet pulittamaan 70 euroa sapuskasta.

  Jonkinlainen "Kennedyjen kirous" tuntuu vaivaavan Mikko ja Emilia Leppilampea. Kun he vastavihittyinä astuivat ulos Janakkalan Pyhän Laurin kirkosta, häävieraat heittivät heidän päälleen valkoisia ruusuja. Gloria-lehden virallisessa hääkuvassa yksi ruusu on sijoittunut niin, että morsiamella on valkoiset viikset.

  Apolloon sytytetään erikoisvalaisin, josta lähtevät valkoiset läikät täplittävät parven. Yksi läikkä sijoittuu niin, että Mikko Leppilammella on valkoinen laastari ylähuulessa.

  Paloma Faithin konsertti päättyy. Mikko Leppilampi suhahtaa pois. Apollon baarissa istuu tuttu mies, joka pitää villapaitaa sylissään kuin vaippapakettia.
   
 4. marlan

  marlan Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 033
  Saadut tykkäykset:
  104
  Kummallakaan ei ollut mitään omaa sanottavaa?
   
 5. lepreconn

  lepreconn Well-Known Member

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 373
  Saadut tykkäykset:
  37
  Aika tyhjentävästi sanottu yllä.
   
 6. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 195
  Saadut tykkäykset:
  160
  Ei kai tämän projektin tiimoilta ole vielä soppareitakaan allekirjoitettu, joten voi olla että muutoksia tulee leffan ohjaajan ja näyttelijöiden suhteen sekä koko projektikin voi kuolla pois ilman että mitään muuta tapahtuu. Hollywoodissa mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus.
   
 7. Kari Häkkinen

  Kari Häkkinen Active Member

  Liittynyt:
  23.08.2008
  Viestejä:
  1 975
  Saadut tykkäykset:
  9
  Dome Karukoskella riittää töitä.

  The Starling on ollut kevään esituotannossa ja "jos kaikki menee nappiin, elokuva kuvataan jo kesällä 2017". Pääosissa Keanu Reeves ja Isla Fisher.

  Kirjailija Tolkienin elämänkerrallinen kuvaus on myös valmisteilla:
  Tolkienia esittänee Nicholas Hoult.

  Lisäksi Karukoski on "vahva ehdokas" Tove Janssonin elämänkerran ohjaajaksi.
   
 8. mdk 5.1

  mdk 5.1 Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.06.2003
  Viestejä:
  809
  Saadut tykkäykset:
  50
  Dome on kyllä tehtaillut juuri niin kädenlämpöisiä leffoja että sillä vielä voisi Hollywoodin studiojärjestelmässä olla saumaa. Tosin pysyvään menestykseen tarvitaan sitten vähän enemmän kuin käden lämpöä.
   
 9. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 851
  Saadut tykkäykset:
  379


  Hyvältä näyttää, toivottavasti menestyy ja suomipoika saa kunniaa!