DNA:n kaapeli-tv Welhoksi

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana h-p, 09.05.2011.

 1. htavilap

  htavilap Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  1 219
  Saadut tykkäykset:
  147
  Mitä tarkoitat? Eihän koko kanaa ole DNA Welhon valikoimassa ollenkaan.
   
 2. Gasco

  Gasco Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2005
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. htavilap

  htavilap Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  1 219
  Saadut tykkäykset:
  147
  No tuohan on hieno uutinen. Vielä kyseinen kanava ei ainakaan tosin näy kanavavalikossa.
   
 4. Tema

  Tema Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.06.2003
  Viestejä:
  696
  Saadut tykkäykset:
  5
  Tein kanavahaun, mutta eipä kanavaa ainakaan toistaiseksi löytynyt.
   
 5. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  311
  Saadut tykkäykset:
  13
  Yle HD:n pitäisi kyllä olla salaamaton ja maksuton kanava, tämä siitä syystä että se on DnaWelhon antenniverkossakin salaamaton ja maksuton. Nuo muut mainitsemasi kanavat ovat tosiaan kyllä korttikanavia, ei varsinaisesti maksukanavia mutta maksullisen kortin takana kylläkin.
   
 6. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  311
  Saadut tykkäykset:
  13
  7.10.2011 alkaen!
   
 7. htavilap

  htavilap Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  1 219
  Saadut tykkäykset:
  147
 8. Charlie

  Charlie Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.12.2003
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pahoin pelkään että menee marraskuussa Viasat-pakettiin kuten ykköskanavakin, mutta nautitaan nyt tämä kuukausi ilmaisesta katselusta. Mixiin nämä 4Prot pitäisi kyllä saada.
   
 9. arza77

  arza77 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.08.2004
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarkennus: HD-mixiin eli Prot HD-versioina kuten antennissakin! :naminami:
   
 10. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Aikamoinen katastrofi kävi täällä tuon korttipäivityksen kanssa...

  Wboxissa olevalle HD-kortille tulivat kyllä näkyviin nuo MTV3 HD, Nelonen HD ja SuomiTV HD, mutta samalla sieltä katosi Eurosport HD, joka kyllä kuuluu tuohon vanhaan Welho HD-pakettiin mikä kortilla pitäisi olla. Jopa kuukauden kanava meni pimeäksi ("ei käyttöoikeutta").

  Mutta se katastrofi tapahtuikin toisessa boksissani (Topfield) olevalla kortilla, jolle ei pitänyt tehdä MITÄÄN muutoksia. Tällä kortilla minulla on Welho L-paketti ja pari Extra-kanavaa lisäksi. Tämä kortti menikin täysin pimeäksi maksukanavien suhteen, aivan kuin ei olisi korttia ollenkaan... ei näy edes kuukauden kanava jonka pitäisi näkyä pelkällä kortilla. Ikävämpää on se, että myös aiemmin tehdyt tallennukset ovat katsomiskelvottomia kun Topfield tallentaa ne omalle levylleen salattuina ja kortti tarvitaan katsomiseen. Eipä näy nekään siis.

  Tekninen Aspa lupasi puhelimessa laittaa kanavat näkyviin siihen kortille mutta edelleenkin tulee vain "Kanavalla ei ole ohjelmaa tai se on salattu"-tekstiä. Ja eihän sitä tänä viikonloppuna juuri olisikaan mitään katsottavaa... Formulat MAX:ilta ja itselleni tärkeimpänä yksi vuoden kohokohdista, Australian Bathurst 1000km joka tulee suorana Motors TV:llä... Formuloiden aika-ajot jo aamulla aikaisin.

  Ei näy vieläkään mitään. Miten ihmeessä ne onnistuvat sotkemaan tuon TOISEN kortin jolle ei pitänyt tehdä mitään! Ovat sulkeneet siis vahingossa siitä kaikki palvelut. Molemmista korteista toki maksan kuukausimaksut sun muut, mutta lieneekö sitten tuntematon ajatus siellä dna:n päässä että samalla asiakkaalla on useampia kortteja eri digibokseissa... Voi nyt sanonko. Nyt olen odottanut jo puolisen tuntia kanavien avautumista... :OI:OI:OI:OI:OI:OI:OI:OI:OI
   
 11. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  311
  Saadut tykkäykset:
  13
  Ari, onko sun Topfield joku Cable Ready HD-malli vai jokin vanha SD-tarkkuuden malli? Kiinnostaa vaan tuo että jos se kerran tallentaa salattuna niin saattaa olla jumpi kumpi noista. Topparihan oli pitkän aikaa tunnettu juuri siitä että se tallensi salattuna maksukanavat ja päti siis myös sd-malleihin.

  Käsitykseni mukaan uudet SD-tarkkuuden Topparit ei pitäisi tallentaa enää maksukanavia salattuna, vaan ne salaukset puretaan ennen tallennusta. Näin ainakin mielestäni tapahtuu mm. TF500pvr-mallissa. Tai ainakin käyttöohjeen mukaan tapahtuu. HD-bokseissa tietenkin edelleen salattuna, muutenhan eivät saisi sitä Cable Ready HD-hyväksyntääkään.
   
 12. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Toppari on siis TF5100 HDMI-mallia (eli vanhempaa SD-mallia, hyvä boksi muuten) ja tuo tosiaan tallentaa maksukanavien ohjelmat salattuina ja kortti tarvitaan ohjelman katsomiseen. Salauksen voi tuolla myös toki purkaa kun ohjelman kopioi sitä katsoessaan. Tämä ei ole ongelma, kun vain muistaa katsoa ohjelmat kuluvan tai seuraavan kuukauden aikana kun kortin valtuutus on olemassa. Ellei kaapelifirma "vahingossa" poista valtuutuksia kortilta... tai siirrä niitä toiselle (tai jopa kolmannelle) kortille...

  Selvisi sekin mitä kaikkea DNA oli sotkenut noista tilauksistani.

  Topparissa oleva kortti oli siis kuoletettu kokonaan, vaikka siihen ei pitänyt tehdä mitään muutoksia.

  Wboxissa oleva kortti oli päivitetty DNA-Welho-kortiksi ja Topparissa olleesta kortista tänne oli siirretty myös Welho L-pakettini, vaikka sen piti olla siinä Topparissa.

  Extra-kanavista Scifi oli siirretty KOLMANNELLE kortille joka ilmeisesti on tänään lähetetty minulle postissa. Motors TV jonka koko vuoden tärkein lähetys on ensi yönä oli taas jätetty pois kokonaan... Tämän kuitenkin vikapäivystyksen ystävällinen henkilö onnistui palauttamaan Topparissa olevaan korttiin.

  Mutta tämän sekavan viikonlopun jälkeen tuosta kolmen kortin loukusta (joista nyt minulla on vain kaksi) pitää toki päästä eroon, samaten kuin Welho L pitää saada takaisin johonkin korttiin jonka voin tökätä Toppariin ja tästä kortista en aio maksaa DNA-Welho-kortin korkeampaa hintaa vaan sen alkuperäisen Welho-kortin halvemman hinnan, koska en SD-Topparissa saa mitään etua tai hyötyä edes siitä kalliimmasta kuukausihinnasta, toisin kuin Wboxissa jossa saan sillä MTV3 HD:n ja Suomitv HD:n (Nelonen HD:sta nyt ei juuri kannata puhua, kun sieltä ei ole ikinä ensimmäistäkään HD-ohjelmaa tullut)

  Sekavaa. Miten pieleen voi yhden asiakkaan korttipäivitys mennä... tässä piti siis koskea vain ja ainoastaan toiseen, wboxin kanssa paritettuun korttiin joka piti päivittää DNA-Welho-kortiksi. Mitään muuta ei pitänyt tehdä. Toisin kävi... Topparin kortilla olleet kanavat hyppivät kolmelle eri kortille...
   
 13. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 441
  Saadut tykkäykset:
  4
  Vakavissani mietiskelin tuota WelhoDna-kortin hommaamista jotta saisi jälleen näkyviin NelonenHD:n ja SuomiTVHD:n. Viimeaikaisten kommenttien perusteella hommat taitaa olla niin sekaisin ettei taida maksaa vaivaa [​IMG]
   
 14. Make73

  Make73 Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Sehän on juuri tuo DNA Welhon strategia että saadaan loputkin kaapeli-tv asiakkaat ottamaan edes maksullinen kortti jos ei muuta.
  Ei mielestäni kovinkaan asiakaslähtöistä toimintaa... :rolleyes:

  Elisa sentään tarjoaa vastinetta kortin maksulle 30€/vuosi eli joka on sama kuin DNA:lla
   
 15. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Olivat onnistuneet myös Canal+:n HD-kanavat laittamaan pimeiksi, mahdollisesti mystiselle kolmannelle kortille siirrettyinä.

  Nyt kuitenkin aamulla aspa ilmeisesti ymmärsi mitä kanavia minulla pitäisi olla milläkin kortilla auki ja odottelen tässä mailia sieltä jonka jälkeen pitäisi vielä hakea kanavat uudelleen ja katsoa jos kanavat aukeaisivat oikeille korteille.

  Vielä en nuolaise, ennenkuin tilanne on niinkuin pitää... eli SD-paketit Topfieldissä ja HD-paketit Wboxissa.
   
 16. Palsu

  Palsu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi

  Mulla on 3 maksukanavapakettia sekä 40 megan nettiyhteys, maksan yli sata euroa kuukaudessa ja nyt ne ovat ottaneet multa nelonen HD:n pois, puhumattakaan maikkarin HD:stä, alkaa tosissaan ottaa aivoon, en keksi muuta kuin lopettaa Max tv ja Canal+ koska Räikköenen ei aja eikä Liverpool pärjää.

  Hei DNA, F you
   
 17. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tänä aamuna noin kolmen tunnin aspan kanssa puheluiden ja hakujen, nollausten, palvelujen siirtojen ym. tuloksena nyt näkyvät samat kanavat kuin torstaina, lisättynä noilla MTV3 HD, Nelonen HD ja Suomitv HD-kanavilla jotka jokainen näkyivät aiemmin ilmankin korttia, mutta DNA valehtelee että joku tekninen syy sille euron korkeammalle kuukausihinnalle silti muka on...

  Muuten homma siis vihdoin toimii, PAITSI kun menivät sitten sössimään tuota Topfieldissä ollutta korttia, niin lopputulos on nyt tosiaan se, että mikään viime kuun puolella tehty tallennus joka on tallentunut purkamatta (Topfieldissä keltainen dollarinkuva) ovat mykkiä eikä niiden salaus avaudu, vaikka pitäisi avautua kuluvan ja edellisen kuukauden tallenteista. Tässä aspa epäili syiksi mm. sitä, että kun kanavapaketti kävi "kääntymässä" toisella kortilla niin valtuutus loppui tuolta viime kuulta ja että kun se kortti on niin vanha niin sen takia ei näkyisiä (kortti toimi moitteettomasti vielä perjantaiaamupäivällä...) ja että se uusitaan kunhan uusi kortti jota en ollut tilannut tulee postissa. Olisivat vain voineet vaikka varoittaa tuosta etukäteen... niin olisi edes tärkeimmät ohjelmat voinut katsoa pois ennenkuin ottivat niistä täysin varoittamatta tuon valtuutuksen pois.

  Menetin siis n. puolen kuukauden lähes kaikki maksukanavilta tehdyt tallennukset ennenkuin olin ehtinyt niitä edes katsomaan... :( Vain tämän kuukauden puolella tehdyt tallennukset ovat katsottavissa enää (ja ne joissa Toppari on purkanut salauksen tallennettaessa, niitä on kuitenkin vain n. puolet tallennuksista.)

  Koko ajan alan enemmän ymmärtämään piraatteja ja torrenttien lataajia. Oikeasti laillisesti tv-ohjelmien katsominen maksamalla niistä on tehty niin käsittämättömän vaikeaksi ja monimutkaiseksi ja voit koska vain yhtäkkiä menettää tallennuksesi kun operaattori päättää tehdä muutoksia ohjelmakortillesi. Ja siinähän sitten jää tallennetut jaksot näkemättä...
   
 18. Make73

  Make73 Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Näkyykös muilla IRR-TV ja Info kanava?

  Itsellä ei näy Wboxilla eikä Panan omalla virittimellä ja sama juttu emännän osoitteessa Sonyn telkulla.
  Omituista on se että vanhemmillani ne näkyy tuossa kilometrin päässä Procasterin boxilla ja kaikki olemme DNA:n kaapelin päässä :confused:

  Mosaiikki kanavat tuli näkyviin tuolloin 3.10.
   
 19. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 441
  Saadut tykkäykset:
  4
  Täällä näkyy molemmat. Telkkarin (40W4000) omalla virittimellä. Eipä sieltä mitään katsottavaa kuitenkaan tule :sleep:
   
 20. mikaju

  mikaju Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli näköjään lakanneet kaapelikortin hintaan kuuluvat kanavat näkymästä, Travel, Star ja Eurosport ne tärkeimmät. Tilalle pitäisi sitten ilmeisesti ottaa Mix 25 eurolla. Pitäkööt tunkkinsa. Taidan siirtää TVn lisäksi myös laajakaistani ja puhelimeni pois DNAlta.

  Oli näköjään korttimaksunikin noussut 2.52e vaikka minulla on tuo ikivanha DNA kortti.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2011