DNA:n kaapeli-tv Welhoksi

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana h-p, 09.05.2011.

 1. poopee

  poopee Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.04.2005
  Viestejä:
  542
  Saadut tykkäykset:
  0
  Welho on nykyisin osa DNA:ta. Että se on niin ja näin.

  Kannattaa kysellä, mihin hintaan Elisa ja Sonera tarjoavat palvelut ja ottaa sen mukaan kumpi antaa paremmat edut. Myös muitakin seudulla toimivia yhtiöitä kannattaa ottaa mukaan.
   
 2. hartzu

  hartzu Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.12.2005
  Viestejä:
  699
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tiedän, valitettavasti. DNA:n "mainiosta" palvelusta joutuvat nyt kärsimään myös pääkaupunkiseudun kaapelitv-asiakkaat.

  Tarjoukset on jo sisällä ja Elisa on taloyhtiölle (sekä tilaajille) halvempi, ja tietysti tarjoaa laajemman palveluvalikoiman. TV-kanavien osalta tarjonta on kyllä kapeampaa kuin Welholla. Ihme on, jollei DNA/Welhon markkinaosuus tipu pääkaupunkiseudulla parin lähivuoden aikana reilusti tällä menolla.
   
 3. hartzu

  hartzu Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.12.2005
  Viestejä:
  699
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ei mitään jos Welhon kortti on suht tuoretta mallia. Omalla kohdalla kortti "uusittiin" vain lisäämällä sen kk-maksun hintaa asiakaspalvelussa puhelimitse, jonka jälkeen MTV3:n pseudo-HD kanava alkoi näkymään. Korttia ei ollut tarpeen vaihtaa fyysisesti.

  Kyseessä siis on vain reilusta vuosimaksun korotuksesta ohjelmakortin osalta.
   
 4. Parti

  Parti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.06.2002
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  Welho Mix hankittu Helsingin kaapeliin, kortti haettu, linkitys tehty, kanavat haettu...

  Ja ruudussa lukee "Ei pääsyä (4)" :hitme:

  Venataan hetki, jospa lähtisi toimimaan.

  iConcerts HD:ta ei kanavalistalla näkynyt lainkaan...
   
 5. HDMI

  HDMI My Precious Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.03.2007
  Viestejä:
  237
  Saadut tykkäykset:
  0
  pidä yhtä ja samaa kanavaa kokoajan auki,niin kyllä ne aukee jos kortin todennus on tehty.Jätä vaikka yöksi auki,aamulla jos ei näy vieläkään niin soitto asiakaspalveluun.

  Nimim.6 vuoden asiakkuus maksutv kanavien osalta kyseiseen paikkaan päättyy ensi kuussa,nyt se kusetus on loppu :sick:-> DNAWelho.

  Edit.Vaativat korttien ja moduulin palautusta viimeistään kuukauden 20pv. että eivät laskuta niistä vuokraa seuraavan kuukauden osalta.
  Maksu-tv kanavat silti pitää maksaa kuun loppuun asti etukäteen,toisin sanoen kun palautan "laitteet" viimeistään vaadittuna 20pv.(etten joudu maksamaan 1kk tyhjästä) maksan 10pv.semmoisesta palvelusta jota en voi käyttää.Tässä tapauksessa en voi katsoa canal+total kanavapakettia enää 20pv. jälkeen vaikka olen siitä maksanut kuukauden loppuun asti.

  Edit.2 Pyydettyäni hyvitystä viimeisistä päivistä 20pv.->31.pv laittoivat viestiä ja suostuivat "laitteiden" palautukseen kuukauden viimeinen pv.
  Tiedän useiden vuosien ajalta welhon asiakkaana että normaali käytäntö on,20pv. jälkeen lopetetut/palautetut tuotteiden laskutus siirtyy seuraavalle kuukaudelle.
  Kannattaa olla aktiivinen eikä suostua kaikkeen mitä sanovat,aivan järjetön systeemi (rahankeruuta) että lopetetut palvelut pitää palauttaa viim.20pv.Muuttaisivat laskutusjaksoa jos tuosta haluavat pitää kiinni.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2011
 6. Inssi59

  Inssi59 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.05.2011
  Viestejä:
  347
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sattui silmiin tämmöinen ilmoitus DNA:n sivuilla, vaikka antenniverkossa itse olenkin.

  Olisiko jopa mahdollista, että "kanavien, tilaajan kannalta loogisempi järjestys" niputtaisi esim. useampia HD-kanavia samaan nippuun?
  Moneen nippuun sirottelusta ja siitä johtuvista useamman kanavan yhtäaikaisen tallennuksen rajoitteista olen ainakin lukenut murinoita täälllä DVD Plazalla.
   
 7. hansolo

  hansolo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.11.2002
  Viestejä:
  4 069
  Saadut tykkäykset:
  245
  Tilaajan kannalta tarkoittanee sitä, että saman kanavapaketin alla olevat kanavat pyritään järkkäämään samaan muksiin. Näinhän ne kanavat on pääosin nytkin järkätty. Ehkäpä juurikin YLE HD, MTV3 HD ja Nelonen HD menevät nyt samaan muksiin kuten DVB-T2 verkossa. Saapa muuten nähdä tippuuko Nelonen HD:n taso. Nythän se on kaapelissa vielä 15 Mbps laadulla, jota se ei aivan varmasti ole DVB-T2 verkossa.
   
 8. Make73

  Make73 Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Niin kanavanippujen muuttumisesta ei tuossa uudistuksessa puhuttu, vaan paikkanumeroinneista.
  Tässä nykyiset niput/muxit DNA:n verkoissa (Welho).
   
  Viimeksi muokattu: 29.09.2011
 9. Tema

  Tema Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.06.2003
  Viestejä:
  696
  Saadut tykkäykset:
  5
 10. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Nelonen Pro 1:n numerointi ja sijoittelu nyt tukevasti Viasat-paketin kanavien yhteyteen viittaisi siihen että jo puoli vuotta "loppusuoralla olleet" neuvottelut noista Nelonen Pro-kanavista ja niiden järkevästä paketoinnista tai myymisestä asiakkaille eivät ole ainakaan edistymässä että noita kanavia olisi tulossa muualle kuin Viasat-pakettiin (jos sitä kakkosta edes sinne koskaan).

  Joka taas tarkoittaa että kenenkään vanhan Welho-kanavapaketin omistajan jolla tuo Nelonen Pro 1 kuuluu pakettiin ei kannata edelleenkään edes harkita vaihtamista noihin uusiin DNA-Welho-paketteihin. Häipyyhän vanhoista Welho-paketeista paljon muitakin kanavia Extra-kanaviin, mutta tuo Pro 1 siis tuonne Extrankin ulottumattomiin vain Viasat-pakettiin (jota taas ei ole vain juuri tuon takia mítään järkeä tilata jos tilaa jo vaikka Canal+ Totalia ennestään...)

  Aika sekava numerointi muutenkin, kun saman tarjoajan kanavat on nyt ripoteltu sinne tänne (Discoveryn, BBC:n ym. eri kanavat) sen mukaan mihin pakettiin ne tällä hetkellä sattuvat kuulumaan. Eurosportien kanssa ovat sentään tehneet "luovan" ratkaisun kun ne on peräkkäin vaikka kuuluvat eri paketteihin, paitsi HD-versioiden osalta ja sama osan MTV3:n maksukanavien osalta, osa niistäkin on kuitenkin extra-kanavien numeroinnin mukaisella paikalla.

  Tarkoittaa sitä, että jos on laaja tilaus, niin kanavat on ihan sekaisin ellei tee radikaalisti muokattua suosikkilistaa ja nehän tuppaaavat menemään aina sekaisin tai hyppivän pois päältä itsekseen, eli kanavajärjestys vaihtelee boksin mielentilan mukaan... (esim Wbox HD:ssa)

  Eikä ole tullut vielä sitä toista vahvistusta viime viikolla tehdystä kortin päivityksestä kalliimpaan versioonkaan, että ei edes tiedä vielä toimiiko illalla Suomitv HD:lta tehdyt ajastukset vai ei...
   
 11. Mellon

  Mellon Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  189
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tervetuloa vuoteen 2011. Eihän siinä nyt ole minkäänlaista järkeä rahastaa siitä että näkyisi samat kanavat mitä muutenkin, mutta HD:nä.
   
 12. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  13
  Jos kyse on MTV3 HD:sta, Nelonen HD:sta (joka ei edes ole aitoa HD:ta) ja SuomiTV HD:sta niin ei tosiaan kannata maksaa noista palanutta puusenttiäkään. Sheisse kun ei kullaksi muutu HD:nakaan. :D Jos mielitte HD-kanavista maksaa, sijoittakaa rahanne mielummin vaikka Canal+:n tai TV1000:n HD-kanaviin, tai joku Discovery HD, Eurosport HD:t 1 ja 2, Animal Planet HD. Parempaa sisältöä tarjoavia HD-kanavia löytyy varmasti. Canal+ tulee syksyn aikana tuomaan uuden Hits HD:n joka tosin on aikajaettu Sport Extra HD:n kanssa. Ja luultavasti se Series HD:kin aloittaa jossain vaiheessa kun sille on toimilupakin kerran keväällä myönnetty.
   
 13. vpv76

  vpv76 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.09.2005
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin ja vielä kun Canal+/TV1000 tekisi pelkästään HD-kanaviin erikoistuneen paketin. Nythän Canal+:lta saa HD-kanavia käsittääkseni vain paketissa, jossa on kaikki muutkin kanavat.
   
 14. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  13
  Totta, Canal+ First HD:n, Canal+ Sport HD:n jne. saa vain Canal+ Total-paketissa. Eikä First HD:ta saa esim. Canal+ Film-paketissa.

  TV1000 HD taas löytyy kyllä TV1000 Film-paketistakin, sikäli jos operaattorilla sellainen on valikoimissaan.
   
 15. vpv76

  vpv76 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.09.2005
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinpäs näyttää olevan. Mutta DNA:n kautta tuokin näyttää maksavan 24,10 euroa kuukaudessa. Mielläään kasaisin tuostakin dedikoidun HD-paketin Welhon HD-mix tyyliin, johon saisi tuon yhden TV1000HD kanavan. Se riittäisi minulle.
   
 16. Charlie

  Charlie Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.12.2003
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  1
  4Pro2-nöyryytys jatkuu perjantaina kun NHL:n avauspeli tulee kakkoskanavalta eikä siten näy ollenkaan DNA-Welholla. Lauantain peli sentään tulee ykköseltä. Vau.
   
 17. arza77

  arza77 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.08.2004
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miksi DNA:n antenniverkossa molemmat Prot saa jopa HD:na? :confused:
  Molemmat, sekä Kaapeli että Antenni, ovat DNA Welhoja eli samaa lafkaa. Miksi kaapeliin ei siis noita Prota saa HD:na?
   
 18. Charlie

  Charlie Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.12.2003
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tulisi se 4Pro2 edes SD:nä ensin, reilut puoli vuotta sitä on tässä odotettu. 4Pro1 on taas laitettu tyylikkäästi Viasat-pakettiin joka maksaa vaatimattomat 30€/kk...
   
 19. Gasco

  Gasco Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2005
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pro2 maksuttomassa jakelussa lokakuun loppuun asti (DNA Welho kaapeli).
   
 20. Clef

  Clef Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  614
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eli siis summa summarum - ovatko sekä Yle HD, MTV3HD, Nelonen HD sekä SuomiTV HD muuttuneet maksulliseksi? ("Maikkari" oli tosin ennenkin) Ainakaan mulle eivät nuo Welho M+HD -paketissa näy enää.

  Alkaapa kyllä pikku hiljaa ottamaan pannuun tämä Welho-DNA:n tv-puolen pelleily, ja kuukausi kuukaudelta periaatteessa turhasta maksaminen vie lähemmäksi päätöstä heittää koko roska jorpakkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2011