DNA IP-TV Maksukanavien tallentamisesta

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana bluesmood, 07.03.2020.

 1. bluesmood

  bluesmood Member

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  2
  Olen jonkun aikaa käyttänyt DNA TV-Hubia, kun sain laitteen ilmaiseksi käyttööni asiakasetuna eräässä kampanjassa, mutta siinä on yksi ongelma: Sillä ei voi tallentaa DNA:lta tilatun kanavapaketin ohjelmia varmaankin tekijänoikeus -syistä.

  Intuitioni on, että jos olisi esim. Google Chromecast -ulkoisella USB 3.0 -kiintolevyllä, voisi ohittaa tuon DNA TV-Hubin ongelmani. Seuraan aktiivisesti muutamalta maksukanavalta paria sarjaa, ja aina ei voi olla television ääressä, kun ohjelman passiivinen katseluaika on.

  Välillä toki on hyvä heittää aivot narikkaan, ja röhnöttää sohvalla passiivisen television katselun merkeissä, aivan kuten kasvoin 80-luvulla lapsuudesta - varhaisteini-ikään ennen kuin netti tuli 1997 vanhempieni talouteen, jossa asuin.

  Tallentaako tällä foorumilla joku DNA IP-TV:n maksukanavien ohjelmia, ja jos tallennatte, mikä mediasoitin teillä on. Noissa 40 euron Chromecasteissa ei ole kiintolevyä. Onko missään Chromecastissa?
   
 2. antiHD

  antiHD Member

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  288
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eräs vaihtoehto on se että hommaat jonkun palikan joka poistaa tuon HDCP-kopiosuojauksen, ja sen perään HDMI-videokaapparin tietokoneeseen. Itse en sellasta sopivaa kopiosuojauksen poistopalikkaa ole onnistunut löytämään Suomesta joten muunnan yhdellä palikalla signaalin analogiseksi ja tallennan joko htpc:llä tai tallentavalla dvd-soittimella, okei, teräväpiirto menetetään mut itselleni tärkein on itse ohjelmasisältö. Hyvin tallennettu sd-kuvakin on ihan katseltavaa. Tosin mulla ei ole Dna hubia (Elisa Viihde ja Maxivision löytyy) mutta tuo neuvomani keino pätee kyllä siihenkin.

  Ja HUOM! en kannusta noilla neuvoilla piratismiin vaan ihan omaan käyttöön tallentamiseen!
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2020
 3. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 342
  Saadut tykkäykset:
  139
  Ei ole Chromecasteissa tuollaista toiminnallisuutta.