Django Unchained (2012) (Quentin Tarantino / Leonardo Dicaprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Kerry Washington, Jamie Foxx, Don Johnson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 02.07.2011.

 1. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 099
  Saadut tykkäykset:
  178
  Surkealla TV5 kuvanlaadulla katsoin tämän ja mukavaa katseltavaa oli kuten Tarantinon leffat aina. Paljon hienoja kohtauksia, päällimmäisenä mieleen jäi kallo-esitelmöinti. Ei tämä mikään viiden tähden elokuva kuitenkaan ole. En pitänyt siitä miten veret pölähti ammuttaessa ja juonessa oli liikaa heikkoja kohtia. Varsinkin se missä Django esti kaivokseen joutumisensa oli suoraan sanoen huonoa käsikirjoittamista. Tarantino paikkasi hieman räjäyttämällä itsensä siinä, tajusi varmaan itsekin että nyt käytiin aika alhaalla.

  4-
   
 2. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 007
  Saadut tykkäykset:
  75
  ****/*****
   
 3. Jan

  Jan Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  21.09.2002
  Viestejä:
  1 602
  Saadut tykkäykset:
  0
  * * * SISÄLTÄÄ SPOILEREITA! * * *

  Tulipa tämäkin katsottua.. jos jotain positiivista täytyy sanoa niin tämä taitaa olla Tarantinon neljänneksi paras elokuva (Hateful Eight vielä katsomatta). Mutta se taas johtuu siitä että loput on niin surkeita.

  Alussa oli paras meno päällä, hieman veijaritarinan kehittelyä ja komediaa. Keskivaiheilla tulee lässähdys kun mennään Leonardon luokse (miten tuommoinen nulikka on plantaasin isäntä?), tahti hidastuu, tylsän dialogin ja vielä tylsempien monologien määrä lisääntyy. Yllättäen hieman huvitti verikekkeri-ammuskelu. Tärkeimmät hahmot hoidettiin pois päiviltä, ja Tarantino käsikirjoitti itsensä nurkkaan, minkä seurauksena Django piti huonoilla juonenkäänteillä saada takaisin vapaalle jalalle. Iso miinus siitä että Tarantinon piti tulla näinkin myöhäisessä vaiheessa pilaamaan kohtaus huonolla näyttelyllä ja aksentilla. Loppu tuntui lähinnä pakolliselta toiminnalta että saataisiin lopputekstit ruudulle. Melkoinen ylipitkä sillisalaatti taas kerran.

  Sanotaan nyt vaikka 2,5 tähteä, koska alussa oli hieman viihdyttävyyttä mukana.