discshop.fi

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana Damned, 16.05.2005.

 1. Fakiiri

  Fakiiri Active Member

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 464
  Saadut tykkäykset:
  9
  :thumbsup:
  Nyt haluamme tietysti tietää, mikä alue.
   
 2. CrC

  CrC New Member

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0

  Missäs päin asustelet? Eikö sitä yleensä tilailla varojen mukaan ja muistetaan myös noutaa ne tilaukset? Siitä vaan naapureiden ovia kolkuttelemaan :D
   
 3. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  No onpas käsittämätöntä. Discshop näköjään jaottelee asiakkaat asuinalueen mukaan epärehellisiksi ja rehellisiksi. Jos naapurini Seppo (nimi muutettu) tykkää vetää huumeita, ei se tarkoita, että itse niin tekisin.
   
 4. Boz

  Boz New Member

  Liittynyt:
  10.12.2005
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Imatralta yritin tilata. Discshopin sivuillahan kyllä mainitaan, että emme toimita Suomen rajojen ulkopuolelle. Varmaan sieltä Vaasasta katsottuna olemme veli venäläisten puolella:cool:

  Empä ole ennen tälläiseen törmännyt, pitänee sitten pysyä kilpailijoiden asiakkaana kun kerran postinumero ei kelpaa.
   
 5. Homeboy

  Homeboy The Collector Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.07.2003
  Viestejä:
  504
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselle tuli viime viikolla viimeisin tilaus Discshopista nopeasti perille (seuraavana päivänä) ja samasta kaupungista kyse.

  Aika erikoinen tuo tilanteesi kyllä.
   
 6. CrC

  CrC New Member

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehkä niillä on varaa valita asiakkaansa? Tai sitten jonkin sortin kaunaa kyseistä aluetta kohtaan.. Et oo huomannu että viimeaikoina sinne ois muuttanu esmes joku affenanmaalainen kaunis yh :D Tai kuullu että paikallinen pelimies ois käyny ahvenanmaalla "kalassa"
   
 7. geru

  geru Active Member

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 390
  Saadut tykkäykset:
  0
  Todella kummaa touhua... Itsekin olen tänne Kymenlaaksoon tilaillut, lienee sitten Iitti sen verran luotettavampaa seutua, että tänne uskaltavat lähettää. :)

  Ihmettelen kyllä että firma joka lähettää laskua vastaan kenelle tahansa mitä tahansa raakkaa asiakkaita noin löyhästi. Kannattaisi ehkä sitä omaa toimintatapaa miettiä sitten uusiksi, jos noin koville ottaa lunastamattomat ja perintään menneet toimitukset.

  Muuten ei kyllä ole muuta kun hyvää sanottavaa discshopista, nopea toimitus ja tietysti tuo laskua vastaan toimittaminen on plussaa, varmaankin tuolta tilailen tulevaisuudessakin kaikki mitä tilaita tarvii.
   
 8. Janiman

  Janiman New Member

  Liittynyt:
  27.06.2007
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täältä Lappeenrannasta tilatessa valitetaan näköjään myös samaa. Eli "tilauksesi on peruuntunut automaattisesti, koska kyseiselle alueelle
  lähetetyistä tilauksista suuri osa on palautunut noutamattomina tai mennyt
  perintään, näin järjestelmä on perunut tilauksesi automaattisesti."

  Tarjosivat myös samalla vaihtoehdon tilata postiennakolla kyseinen paketti, mutta taitaa jäädä ihan periaatteen vuoksi tilaamatta ja odottelen, että CDONille tulee samat leffat varastoon. Ärsyttävää tuommoinen.
   
 9. 100mo

  100mo Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.06.2001
  Viestejä:
  916
  Saadut tykkäykset:
  22
  Tähän asti ovat Discshopin tilaukset tulleet todella nopeasti, mutta 20.6 lähtenyt Pirates of Caribbean 1 & 2 Blu-ray paketti on edelleen kateissa.
  Kyselin paketin perään ja ilmoittivat tekevänsä postille katoamisilmoituksen sekä uudet levyt tilalle.
   
 10. Baron

  Baron New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  07.08.2003
  Viestejä:
  1 911
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hmm, kuinkahan monella huu&haa-tilauksella saisin järjestettyä Kaupunki X:n tai Kaupunki Y:n discshopin nerokkaaseen blokkausjärjestelmään..? Otetaan alkuun vaikka Kaupunki X ja tilaillaan sitä sun tätä olemattomiin osoitteisiin olemattomille henkilöille (ne Saukon sisarukset...), sitten Kaupunki Y ja Z jne... Parempaakaan tekemistä kun ei ole, ja ärsyttäviä kavereita asuu pitkin Suomea. Se olisi niille oikein ja discshopillekin vain kohtuullista. Onko ehdotuksia millä kaupungilla aloitetaan?

  ;)


  edit:
  Tyhmä kysymys: Miten postiennakolla tilaaminen helpottaa noutamatta jätettyjen pakettien kanssa?
   
 11. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ehkä ihmisille on lähetetty tuotteita ja niitä ei ole sitten maksettu. Tätä puoltaisi tuo "mennyt perintään"-kohta discshopin viestissä.
   
 12. Disarm69

  Disarm69 New Member

  Liittynyt:
  29.03.2003
  Viestejä:
  279
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näillä on näköjään myynnissä Alien Quadrilogy - Collectors head (9-disc) hintaan 239,-. Onko tietoa mistä saisi edullisemmin? Ilman tulliriskiä...
   
 13. Gordon Shumway

  Gordon Shumway New Member

  Liittynyt:
  04.06.2003
  Viestejä:
  72
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko jollain tuo Discshopin antama lähetysseurantakoodi toiminut?
   
 14. japee

  japee Member

  Liittynyt:
  17.12.2004
  Viestejä:
  116
  Saadut tykkäykset:
  0
  Terve!

  Tuli tuossa eilen tilattua discshopista twin peaks 10-dvd -boksi ja tänään kun menin katsomaan tilausseurantaa niin siellä lukee tilauksen kohdalla peruutettu tilaus, vaikka en ole itse peruuttanut mitään? Mistä tuollainen ilmiö ja onko muille käynyt samanlaista?

  Laitoin myös sähköpostia kyseiseen puljuun aamupäivällä eikä ollut iltaan mennessä tullut vastausta, kauanko menee yleensä sähköposteihin vastaamiseen discshopissa?
   
 15. toippari

  toippari New Member

  Liittynyt:
  06.03.2005
  Viestejä:
  187
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse laitoin samaisen boksin maanantai iltana tilaukseen discshopista ja tiistaina kun katselin sivuja oli boksin kohdalla maininta loppu varastosta mutta oma tilaukseni oli lähetetty. Taisin siis saada viimeisen boksin varastosta, tiedä sitten liittyykö loppumiseen jos tilauksesi on peruttu...
   
 16. sakke1975

  sakke1975 New Member

  Liittynyt:
  19.02.2007
  Viestejä:
  253
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kohta niillä on yksi varastossa lisää, kun laitoin omani palautukseen, kun puuttui ne keräilykortit, jota ensin mainostivat boksiin kuuluvan. Tuskin tuo kumminkaan myyntiin tulee takaisin kun muovit otettu pois päältä.
   
 17. japee

  japee Member

  Liittynyt:
  17.12.2004
  Viestejä:
  116
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt selvisi, boksi on kuulemma K-18 ja eivät siksi voineet lähettää sitä. Kumma juttu kyllä, tuli kuukausi sitten tilattua kunnon 80-action paketti (Commando, Cobra, Missing in Action) ja ei mitään ongelmia, nyt yhden Twin Peaksin kanssa tuollainen, joku mättää kyllä. (kirjoittajan ikä ehkä...)
   
 18. Xantaks

  Xantaks New Member

  Liittynyt:
  08.11.2006
  Viestejä:
  784
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulipa mieleen. Jos tilaa Discshopista taikka liitty jäseneksi, niin ei kai siellä joudu sitoutumaan, että täytyisi tilata tai ostaa tuotteita aina tietyn aikavälein? Vaikka esimerkiksi tyyliin, että kerran kuukaudessa täytyy tilata vähintään yksi elokuva tai jotain tuollaista? Kunhan vaan varmistan, kun ei sivuilta löydy asiaan juuta eikä jaata. Olen vain tarkka tämän tapaisista asioista?
   
 19. Maxi

  Maxi HT-hörhö mallia 101 Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2002
  Viestejä:
  2 629
  Saadut tykkäykset:
  10
  Ei tuo ole mikään kerhoksi laskettavissa oleva putiikki vaan ihan tavallinen verkkokauppa eli ei mitään ostositoumuksia. Kultajäseneksi (alennuksia joistakin leffoista) pääsee kun on jonkun tietyn euromäärän edestä ostanut putiikista tietyn ajan sisällä.
   
 20. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 452
  Saadut tykkäykset:
  4
  Discshopin sivuilta:

  "Kun olet tilannut 6 kuukauden sisällä 500 euron edestä, ja maksanut laskusi ajallaan sinusta tulee kultajäsen. Kultajäsenet ovat ryhmä, joka koostuu parhaimmista ja tuotteista eniten kiinnostuneimmista asiakaistamme. Kultajäseneksi siirretään automaattisesti. Jos olet kultajäsen, se näkyy "Tilini" -sivulla ja saat myös uuden linkin valikkoon, jonka nimi on "Kultasivusi".

  Kultajäsenenä saat seuraavat edut:
  1. Alhaisempi rahtimaksu. Kultajäsenenä maksat ainoastaan 1,95 e rahtimaksua per lähetys
  2. Erikoistarjouksia. Kultajäsenenä saat jatkuvasti erikoistarjouksia, esim. todellisia erikoistarjouksia tietyistä huipputuotteista ainoastaan kultajäsenille. Me haluamme palkita uskollisimmat asiakkaamme mahdollisimman hyvillä tarjouksilla.
  3. Varaslähdön alennusmyynteihin. Kultajäsenenä saat erikoiskampanjoiden edut muita asiakkaita aiemmin, ja tarjoukset ovat hopeajäseniäkin paremmat.
  4. Edullisemmat luottoehdot. Kultajäsenenä luottorajasi Discshopissa on 300 euroa ja saat 20 vuorokautta aikaa maksaa laskusi."