Discovery-kanavayhtiön kanavat (Discovery, Eurosport...) pois Canal Digitalilta?

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana ElvisThePelvis, 03.02.2016.

 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 105
  Saadut tykkäykset:
  96
  Millä mielin plazalaiset ovat seuranneet tätä Canal Digitalin ja Discovery-kanavayhtiön kiistaa uudesta sopimuksesta umpeutuneen tilalle (Discovery haluaa ilmeisesti enemmän rahaa kuin mitä Canal Digital on valmis maksamaan ilman merkittäviä korotuksia pakettihintoihin)? Tämän takiahan ei seuraavia kanavia ole muutamaan päivään näkynyt ko. kanavat sisältävissä paketeissa:

  Discovery Channel, Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, TLC, Animal Planet (HD), Eurosport 1 (HD), Eurosport 2 (HD)

  Tilannehan (jota voi seurata parhaiten täältä) on varsin tympeä, sillä Canalin hinnoittelu on mielestäni suhteellisen korkeaa ja nyt sitten maksavat asiakkaat eivät pääse katsomaan noinkin oleellisia kanavia. Keskustelua seuranneena näyttää pahasti siltä, että joko ko. kanavat katoavat kokonaan Canalin tarjonnasta tai sitten pakettihintoihin tulee tuntuvat korotukset. Canal ei ilmeisesti ole pahemmin hyvittämässä nykyistä tilannetta maksaville asiakkailleen muuten kuin tarjoamalla paketin ulkopuolisia kanavia "pimennoksen" ajaksi avattavaksi. En tiedä sitten, mitä kanavia siellä on sitten eilisestä saakka avattu ja hyötyvätkö ne, jotka maksavat Canalin laajimmasta paketista tästä mitään.

  Olisikohan tässä hyvä kohta alkaa äänestämään jaloillaan ja etsiä vaihtoehtoa? Mikähän muuten olisi hyvä vaihtoehto, jos etsii pakettia, joka tarjoaa HD-elokuvia, Discovery ja Eurosport-kanavat sekä tukun (englannin kielisiä) uutiskanavia ja jos rajoitteena on esim. se, ettei asu kaapelitaloudessa?
   
 2. nugent

  nugent Member

  Liittynyt:
  23.10.2008
  Viestejä:
  533
  Saadut tykkäykset:
  15
  Meikäläinen ainakin lopettaa Canalin tilaamisen viimeistään kesällä jos ei mitään parannuksia tule. Valioliigakin siirtyy syksyllä Viasatille ja näin ollen kaikki Euroopan TOP4-liigat näkyvät vain sitä kautta. Pelkkien formuloiden voimalla ei minua enää pidetä asiakkaana ellei paketin hinta putoa puoleen. Sitähän ei kyllä varmasti tapahdu.
   
 3. Mikkeli13

  Mikkeli13 Active Member

  Liittynyt:
  16.06.2008
  Viestejä:
  516
  Saadut tykkäykset:
  74
  Täällä käytössä laajin Canalin paketti (Nelosen paketilla varustettuna) ja korvauksena tarjotaan jotain leffavuokria streaminä. Tämähän korvaakin puuttuvat kanavat, Eurosportit täällä kovassa käytössä.

  Viasatilta uupuu muistaakseni Eurosportit, Motors TV, Trace Urban, yms joita tulee katseltua. Hankalaksi meinaa mennä taas sopivan paketin löytäminen.
   
 4. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 033
  Saadut tykkäykset:
  15
  Onhan tuo ihan luokatonta perseilyä Canalin puolelta. Tiistaina laitoin sähköpostia ja eilen illalla sain vastauksen. Ja ilmeisesti sama copy+paste vastaus on annettu kaikille muillekin. Ruotsin ja Norjan Canal vastailee kysymyksiin facessa, mutta Suomen CD vetää peiton korviin.
  Mulle ja monelle muullekin on tarjottu Nelosen paketti hyvitykseksi. Ei mitään hyötyä, kun ittelläni näkyy jo ennestään Nelonen Maailma ja Prime. Nyt tuon hyvityksen myötä näkyy kaksi urheilukanavaa ja lastenkanava. Urheilu ei kiinnosta pätkääkään, eikä lastenkanavaa tule katteltua.
  9 kanavaa pimeänä ja tilalle tarjotaan 3 paskakanavaa.
  Hyväksyn sen, että sopimusneuvottelut kestää. (Tosin tuostakin on kahdenlaista tietoa. Iltalehdessä oli, että Discovery mukaan CD ei ole ottanut yhteyttä Discoveryyn pariin viikkoon ja CD väittää facessa ihan päinvastaista. Norjassa oli tietoa, että hinnankorotus olisi kuluttajalle 20 sentin luokkaa.) Mutta palveluntarjoajalta tälläinen maksavan asiakkaan kohtelu on vaikea niellä.
  Itse olen ollut Canalin asiakas reilut 15 vuotta. Alakanttiinkin laskettuna olen maksanut kanavista pitkälti toistakymmentä tuhatta euroa vuosien mittaan. Pääpiirteittäin olen ollut tyytyväinen. Nyt alkaa kuitenkin olla hommat siinä mallissa, että palveluntarjoajan vaihto on lähellä. Viasat saattaisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Ainut mikä tökkii, on BBC Britin ja History HD:n uupuminen.
   
 5. Senior_TG

  Senior_TG Member

  Liittynyt:
  18.12.2001
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse laitoin vhf piiskan katolle ja hommasin dnalta eurosportin yms..mukana myös iso kasa HD kanavia, näkee valioliigan HD:na myös. Ja näkyvät myös niitten mobiilisovelluksessa. Eli voi katsella missä vaan...
   
 6. spaguman2

  spaguman2 Member

  Liittynyt:
  25.10.2012
  Viestejä:
  95
  Saadut tykkäykset:
  2
  Lopetin CD tilauksen tämän takia, olin juuri jatkanut vuoden määräaikaisena "samoilla kanavilla" sitten tuli jatkosopparin samana päivänä tieto että 9 kanavaa pimeänä, ei jatkoon.
   
 7. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 033
  Saadut tykkäykset:
  15
  Varmaan lopettaisin, jos olisi vastaava vaihtoehto. IPTV ei jostain syystä oikein kiehdo. Viasatin sateliittipaketti voisi olla muuten varteenotettava, mutta kaksi suosikkikanavaa jäisi pois; History HD ja BBC Brit.
   
 8. bj40

  bj40 Member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  111
  Saadut tykkäykset:
  2
  Itse kanssa lopetin Canalin tilauksen, olen ollut asiakkaan vuodesta 2004 muistaakseni. tämä Discovery oli viimeinen niitti tilauksen arkkuun. alamäkeä menty koko ajan ohjelma tarjonnassa. on *warssia ja muuta käsikirjoitettua "tositv" pskaa. kova oli yritys kun soitin ja peruin. koska olen ollut kauan asiakkaana olisin vuoden sopparin tekemällä saanut kesäkuuhun asti ilman kk maksua, kieltäydyin moneen kertaan, sitten käytiin jossain neuvottelemassa ja ilmaiset kk maksut tuli sitten heinäkuulle asti :).
  siirryn DVBT käyttäjäksi, kävi vielä tuuri että Digitan ja DNAn mastot on jonossa niin ei tarvii suuntailla edes antennia. voi olla että jonkun mix paketin saatan ottaa.
   
 9. PeeVee79

  PeeVee79 Active Member

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 033
  Saadut tykkäykset:
  15
  Aamupäivällä laitoin sähköpostia aspaan. Kysyin, että onko mitään tarjousta, vai saako Viasat uuden asiakkaan. Äsken soittivat, tarjosi toukokuulle asti maksuttomana. Nosti kuitenkin heinäkuulle asti ja kyllä mä tuohon olen ihan tyytyväinen. Porno vissiin on poistunut Hitsiltä kokonaan, mutta muuten CD:n kanavatarjonta on ollut omaan makuun sopivaa. Kun tuo nykyinen boksikin on toiminut moitteetta vs. se vanha paska, niin ei mulla pahaa sanottavaa ole. Tietty nyt tämän farssin olisivat voineet hoitaa alusta alkaen täysin toisella tavalla.
   
 10. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 105
  Saadut tykkäykset:
  96
  Canal Digitalin ja Discovery-kanavayhtiön välillä on ilmeisesti syntynyt sopimus ja Eurosportit yms. näkyvät taas. Saa nähdä, onko tämä johtanut hinnankorotuksiin.
   
 11. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  6 253
  Saadut tykkäykset:
  290
  Samanlaista säätämistä oli myös Soneran ja Discoveryn kanssa viime vuonna. Kyseiset kanavat poistuivat yhtäkkiä valikoimasta. Soitin aspaan, että en tee kanavapaketilla mitään, jos noita kanavia ei siinä ole. Täti tarjosi sitten kanavapakettia vuodeksi ilmaiseksi, että jos siinä kuitenkin olisi jotain katsottavaa, vaikka kanavat eivät enää mukana ole. No meni pari kolme viikkoa ja kanavat tulivat takaisin. Sonera ei ainakaan silloin korottanut hintoja. En tiedä onko Canal Digital saanut neuvoteltua minkälaisen sopimuksen. Toivottavasti hyvän.
   
 12. estobe

  estobe Member

  Liittynyt:
  15.12.2007
  Viestejä:
  151
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tätä nykyä Eurosport 1 HD ja Eurosport 2 HD kuuluvat ihan Canal Digitalin peruspakettiin. Oli kyllä iloinen yllätys, kun huomasin asian joulun tienoilla. Näkeepähän lisäksi vuoden kuluttua ainakin osan talviolympialaisista HD:nä - olympialaisten jääkiekko kun taitaa tulla vain SD-resoluution kanavalta (TV5 tai Olympiakanava).
   
 13. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itseäni kiinnostaisi myös ottaa Elisan kaapelin tilalle satelliitti. Mitä mietin, niin tosiaan kanavatarjontaa. Löytyy lähes sama tarjonta kuin Elisaltakin, ei siinä, mut tää veivaaminen, mitä näkyy ja mitä ei, laittaa miettimään, viittiikö vaivaan alkaa. Säästöä syntys varsin kivasti omiin tarpeisiin.