Diili

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana sokka, 01.01.2005.

 1. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hyviä ideoita. Leijonankita-konseptilla ja pomolla saataisiin jo ekoissa jaksoissa hommaan kunnon karsintaa. :D Ah sitä nöyryytyksen määrää. Tehtävät on nyt toki tuttuja, mutta pahin vika on että niistä jää usein hyvinkin sekava kuva.

  Jakson draaman mukaista olisi ollut Teemun tai Miran putoaminen. Nyt sitten tuntui ainakin yllättävältä. Ja perustelut ohjelmassa taitaisi maksaa liikaa.
   
 2. milcho

  milcho Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.07.2003
  Viestejä:
  402
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jännittääköhän kilpailijoita tosiaan niin paljon että unohtavat ihan perusjutut. Kukas se ei tajunnut ottaa selvää edes niinkin perusasiasta että onko myytävässä huoneistossa sauna "ehkä on ehkä ei", ei hitto soikoon. Jotenkin tuntuu että tuohon "kiinteistöbisneksen" toimitusjohtajan virkaan ei paljoa älliä tarvitse ja uskoisinkin että 2 viikon preppauksella jokainen vähänkin luku- ja laskutaitoinen pystyisi samaan kuin nuo "vuosien kokemuksen" omaavat bisneshait, toki joku Donald on asia erikseen ja tarkoitankin tällä nyt lähinnä tätä ohjelmaa.

  Hyvä esimerkki on tuo Mira, voi voi kun olisi jo saanut potkut...on hiukka ylimielinen ämmä ollut koko kauden, oman alansa ammattitaitoa voi hiukka kehua mutta tuota on jatkunut joka jaksossa tehtävästä riippumatta.

  Edit: Arttukin sanoi että 2kk aikana on tullut oppia enemmän kuin koko elämän aikana, ei ole pojalla ollut häävit tietotaidot aikaisemmin, miellyttävä ihminen kuitenkin oli, ei siinä mitään. Haetaanko nyt tosiaan 5000 euroa kuussa hankkivaa TOIMITUSJOHTAJAA eikä juoksevien asioiden hoitajaa ja kahvinkeittäjää?
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2010
 3. Kopi

  Kopi Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Saadut tykkäykset:
  0
  Koska nykyisin on muotia jakaa ohjelma saman konsernin TV-kanavan, Netin ja radiokanavan kanssa, lehtikin vielä jos on. Mene lukemaan lisätietoja netistä (ja katso ne mainokset ja kasvata hittejä, jotta voimme rahastaa mainostajilta enemmän) ja kuuntele aamulla hirveän tärkeä haastattelu meidän radiokanavalta (ja kuuntele ne mainokset ja kasvata kuuntelijalukuja jotta voimme rahastaa mainostajilta enemmän). Muistithan osallistua kännykälläsi älyttömään kilpailuun (kun me tarvitsemme taas vähän lisää rahaa)?
  Got it?
   
 4. 007

  007 Secret Agent Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.11.2003
  Viestejä:
  753
  Saadut tykkäykset:
  16
  Niinhän ne väittää, mutta esim. viime jaksossa Sipoonrannan toimitusjohtajana oli edelleen tämä Hjalliksen vosu, eikä esim. viime vuoden voittaja Antti. Lupaukset on suuret, mutta 99% todennäköisyydellä juoksopojan virkaa pukkaa. Olisihan se aika kornia, jos tälläisen viihdeohjelman voittaja oikeasti pääsisi tuollaisen urakan johtoon, sillä näihin "kisoihin" ei todellakaan menestyviä henkilöitä lähde mukaan (koska heidän ei tarvitse).
   
 5. Dr. Eever

  Dr. Eever Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllähän nämä syyt on tiedossa, mutta kuuluuko edes maikkarin pilata rahastuksella joka ikinen formaatti? Tai siis pilata ja pilata, pilattuhan se on kun maikkari yrittää jotain itse tehdä, edes valmiista formaatista.

  Itse asiassa kerran tätä yritin jonkun "yllätyspudotuksen" jälkeen, mutta eipä siellä sen viikon ohjelmasta puhuttu mitään vaikka juuri oli TV-ruudussa osoite ja vierailukehote. Tyypillistä maikkaripaskaa.

  Ja todettakoon vielä että koskaan en ole suoraan / tietoisesti osallistunut mihinkään rahastukseen, vrt. Diili / BB yms äänestä ja vaikuta shitti.
   
 6. juhaa

  juhaa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  5 971
  Saadut tykkäykset:
  7
  Eikö viime kaudella haettu myyntijohtajaa, ei toimaria.
  Myyntijohtajan tittelillä Antti tuolla Sipoonrannassa on.
   
 7. Maky

  Maky Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  12
  Joo ei tuo Anttikaan (vaikka hänestä pidän) oikeen hommiensa tasalla:

  - Tuo venekerhojen kontaktointi oli hyvä idea, ei olla hokattukkaan.

  Mitä v.? Myydään asuntoja venepaikoilla ja kellään ei ole tullut mieleen, että venekerhoista voi löytyä ostajia?!
   
 8. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eipä noista ykskään oo noussu tähtikaartiin. On sen verta jäykkää menoo, että kaikki laittasin pihalle. Huh, huh. Eikö tuo Miran juonittelukin jo ollut niin läpinäkyvää..
   
 9. Sly

  Sly Dear Die Hard. You Rock. Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.11.2003
  Viestejä:
  2 172
  Saadut tykkäykset:
  7
  En ole aiempia kausia katsonut, kotimaisia tai alkuperäisiä, mutta tätä tullut seurailtua. Kyllähän sitä väkisin ajattelee, että onko tämä oikeasti hyvä tapa löytää TJ. Varmasti omat etunsa tässäkin ja projekti itsessään saa paljon mainosta. Toisaalta aika helppo ymmärtää että juuri Harkimo ja Sarasvuo ovat TJ:tä tällä metodilla etsimässä kun ovat molemmat itsekin oman tien kulkijoita eivätkä tyypillisiä yritysjohtajia. Sarasvuo toki menestyksensä puolesta aivan eri kategoriassa kuin Harkimo, jonka ympärillä on kummallinen menestyneen liikemiehen myytti vaikka hänen omat bisneksensä eivät ole ikinä mitään kovin suuria menestystarinoita olleet. Purjehduspuolella saavutukset tosin komeat.

  Jäljellä olevista valitsisin Miran TJ:ksi.
   
 10. milcho

  milcho Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.07.2003
  Viestejä:
  402
  Saadut tykkäykset:
  0
  ISO-H antoi taas palaa sydämensä kyllyydestä. :) Voi voi kun tuota Anttia käy vähän sääliksi kisällin roolissa, ei osannut taas muuta kun kompata. Leenasta näkee että ihan pelkää Harrya, säikähti tosi pahasti kun piti antaa palautetta kisaajille.

  Niin Mira Mira Mira, kauniit silmät ja ehkä kuitenkin se käsikirjoitettu voittaja, hienosti selitetty ja varmasti piti paikkaansakkin mutta MIKSI hänen pitää olla hirveen ämmämäinen ämmä. Susannan potkut ei varmasti tullut kenellekkään yllätyksenä, siis ennen ohjelmaa jo arvattavissa. TJ Teemu.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2010
 11. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis mitä vittua? Joka tappion myötä Miran omakehu paisuu paisuu ja paisuu. Siis niin järkyttävästi itseänsä täynnä ettei edes kotkakaksikkö viime kaudella ärsyttänyt noin paljoa. Ja sitten kehtaa Teemua haukkua omakehusta. Missäs jaksossa sitä on nähty??????
  Kai se Hjallis nämä jaksot katsoo että tietää millaista selkäänpuukottajaa ja oman trumpetin puhaltajaa sitä ollaan ennätyksellisestä tappiokierteestä huolimatta voittajaksi julistamassa???
  2-8 rekordilla pitäisi olla potkittu pihalle jo kauan sitten. Ja Hjalliksen suoraselkäisyyden (ainakin näennäisen sellaisen) arvostuksen takia ei pitäisi olla mitään asiaa finaaliin.
   
 12. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 216
  Saadut tykkäykset:
  554
  Miran todellinen luonne ja agenda alkaa tulla esiin. :D Voitonvarmuus voi tosin vielä kostautua.

  Toisaalta onko pojista voittajaksi ja palkintona olevan tehtävän hoitajiksi? Teemu vaikuttaa juuri sellaiselle kuin parjataankin. Jouni taas on varmasti hyvä automyyjä, mutta ostaisitko mieheltä premium-tason asunnon. Itse en ostaisi edes premium-luokan autoa.

  Koko ajan vahvistuu tunne, että voittoa pelataan Miralle ja Mira on Hjalliksenkin suosikki. Miran työkokemuskin tukee valintaa. Toisaalta myös Miran pääluonteenlaatu voi olla juuri sitä, mitä tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii. Mirallahan on myös huippu-urheilutausta äärimmäisen kovasta yksilölajista. Ainut arveluttava seikka Miran valinnan suhteen on Miran raskaus, mutta toisaalta Hangon projektin alkuun lienee vielä runsaasti aikaa.

  Niin, jos se ei tullut jo selväksi niin itsekin valitsisin Miran jäljellä olevista. :thumbsup:
   
 13. SamSon

  SamSon Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.06.2005
  Viestejä:
  637
  Saadut tykkäykset:
  0
  Antti sentään on kauden mittaan antanut ihan fiksuja kommentteja, kun taas Leenan suusta ei koko kauden aikana ole tullut mitään järkevää. Korkeintaan jotain epämääräistä "en nyt ihan saa otetta tästä...".

  Voittaja on tänä vuonna näistä kolmesta vähiten huonoin, ja sanoisin, että on ihan mahdollista, että voittaja julistetaan mutta ei kyllä saa tuota postia. Eikö Trumppikin tehnyt jollain kaudella jotain tällaista. Mira on niin nenä pystyssä, että todennäköisesti hukkuisi, jos lähtisi vesisateeseen ilman sateenvarjoa, Teemu ei ole missään vaiheessä näyttänyt osaamisellaan, ja Jouni nyt on.... Jouni :) Ei ihan TJ-matskua vaan nimenomaan "duunariosastoa" eli loistava alainen.
   
 14. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 099
  Saadut tykkäykset:
  178
  Hjallis on fiksu mies ja tietää miten viihdettä tehdään. Tämän kauden Diiliä jaksoin katsoa yhden jakson, mutta viime kaudellakin pahinta selkäänpuukottajaa roikotettiin finaaliin asti. Finaali oli vain muodollisuus jossa rempseä ja rehti joka äidin unelmavävy otettiin Hjalliksen tiimiin.

  Hjallis ei missään nimessä ole valmis liittämään omaa nimeään "kotkaan". Kotka tippuu heti, kun viihdettä ei enää tarvita. Eli vaikka finaalissa. Siispä huoli pois... Oikeudenmukaisuus toteutuu Diilissä aina sillä koko ohjelman perimmäinen ideahan on: HJALLIS ON IHAN V***N HYVÄ JÄTKÄ!
   
 15. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt sitten todella punnitaan ne Hjalliksen munat. Jos (niinkuin todennäköiseltä näyttää) Mira leivotaan voittajaksi kävi finaalitehtävässä miten kävi niin voi unohtaa kaikki puheet siitä rehellisyyden ja suoraselkäisyyden kunnioittamisesta.
  Taitaa olla aika ainutlaatuinen tilanne että noin surkeilla tilastoilla on mukana ilman että sitä ollaan edes kertaakaan kysytty.
  Tämänpäivän jaksossakin kun piti joku pieleen mennyt juttu listata niin "liiallinen vahvuus" tuli mieleen. Luulin jo että Hjallis kerrankin kyseenalaistaa että ei ole oikein ne puheet ja teot kohdanneet.

  Tuntui että finaaliinkin aisapari Miralle valittiin enemmänkin sen perusteella ketä Mira sinne kaverikseen toivoi kuin sen perusteella mitä noissa "haastatteluissa" tuli ilmi.
  Kellekkään ei tullut mieleen kysyä että mikä vitun idea tässä kilpailussa on jos kerran 8 kertaa hävinnyt tyyppi luistelee finaaliin ja päinvastaisen tilaston omaava Jouni lähtee kotio. Ei voi muutakun toivoa Teemun voittoa.
   
 16. Zardoz

  Zardoz Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  827
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä onko jo mainittu tässä ketjussa mutta kerta kiellon päällie...

  Olikohan about kuukausi sitten kun huomasin että Diili-Mira oli saanut kuvansa Hesarissa Remax-ketjun kiinteistönvälittäjien joukkoon, eli siis palkattu sinne. No, se kuva ehti olla siellä viikon tai kaksi noissa ilmoituksissa ja avot harasoo sit se katos... Eli lieneekö Diili-Mira voittanut kisan? Onko finaali jo kuvattu vai vasta tulossa?

  Mielenkiintoista muuten että miljoonadiilejä tekevä tj lähtee johonkin remax-puljuun palkolliseksi. :thumbsup:
   
 17. Dr. Eever

  Dr. Eever Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikös se ole yrittäjänä ko ketjussa? Muistaakseni se toimii kuin Kotipizza, että on ketju ja tuote, mutta kaikki paikat on yrittäjien pyörittämiä.
   
 18. deadstar

  deadstar Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2004
  Viestejä:
  585
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllähän tuosta nyt on paistanut läpi jo aikoja sitten että hjallis tuon Miran haluaa voittavan. Harmi sinänsä kun Jouni tippui, olisi ollut para tuohon hommaan :thumbsup:
   
 19. Fakiiri

  Fakiiri Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 463
  Saadut tykkäykset:
  9
  Pitikö kysyä, onko finaali kuvattu lähiviikkoina vai jo ajat sitten? Ihan noin kesäistä ei varmaan edes Hangossa ole viime aikoina ollut kuin jakson lopussa vilahtaneessa finaalipätkässä. Tästä voi päätellä jotain huolimatta siitä, että heijari-Artun paluu varmasti tuo kesän ja auringon kaikkien mieliin, ja Hangon aurinko on muutenkin kuuluisa.

  Aika perusonnetonta taso on ollut. Kaikin puolin. Editointihuoneeseen voisi antaa sentään pisteitä siitä jaksosta, missä Ali kengittiin. Silti melko kaksinaamaista Hjallikselta haukkua kilpailijoita ideoiden puuttesta, kun itse on keulakuvana ohjelmassa, joka vedetään ihan samalla kaavalla kuin viime kerralla; tehtävät on käytännössä identtiset ja myös järjestys taitaa olla sama.

  Heh... paremmaksi veti silti se Nissenin silmälasihenkilö :eek:. Briiffissä painotti, että pitäisi pystyä myymään laseja useisiin tarkoituksiin - ikään kuin asusteena. Sitten toisen ryhmän värväämä stailisti olikin huono ajatus, koska ihmiset kuulemma kuitenkin ostaa silmälasit vain akuuttiin tarpeeseen tms.

  Kelailin aiemmin jo, onko Hjallis Miran ex-manageri. Taisi kuitenkin olla vain tämä toinen kilpailemisen välillä lopettanut naispyöräilijä Hjalliksen tallissa - Pia Sundstedt siis. Mikä se toinen Miran voittama tehtävä muuten on? Yksihän oli mainittu silmälasisekoilu. Kaiken lisäksi tuon Miran joukkue voitti vain helpomman myyntipaikan takia, joka heille määrättiin ihan ilman omaa ansiota.
   
 20. karpulk

  karpulk Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.03.2000
  Viestejä:
  262
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vähän kyllä ihmettelen Hjalliksen arviointikykyä, jos Mira tämän voittaa... Naikkonen on jäänyt niin monta kertaa kiinni sekä omien joukkuetovereiden että kilpailevan joukkueen mustamaalaamisesta ja selkäänpuukottamisesta, ettei voi kuin ihmetellä mimmin arvostelukyvyn puutetta. Tehdä se nyt koko kansan edessä ja kuvitella, että kaiken tämän jälkeen voi toimia projektin keulakuvana ja voittaa ostajien luottamus projektiin. Ensivaikutelman voi antaa vain kerran ja nyt hän on antanut tällaisen. Minä en ostaisi häneltä mitään, en vain luottaisi mihinkään. Viihdearvoa on tuonut, mutta muuten kaikin puolin vastenmielinen ihminen.