DIGIBOXEISTA(Topfield)

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana qts, 10.02.2012.

 1. qts

  qts Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.01.2006
  Viestejä:
  210
  Saadut tykkäykset:
  0
  Digiboxeista
  Olisin tiedustellut löytyykö sellaista järkevänhintaista tallentavaa kaapelipuolen digiboxia.Vähintään 4-kanavan samanaikainen tallennus.Mahdollisuus ulkopuolisen kovalevyn käyttöön . Tai versio ilman omaa kovalevyä ,mutta ulkopuolisen helppo sovellus. Mieluiten ilman tietokonetukea eli omana laitteena. Tulikohan kerrottua riittävän selvästi ei nääs ole mun ominta alaa mut vastaavalle olis käyttöä.Välil tuntuu ettei tvst löydy mitään katottavaa ja välillä ne tulee kaikki päällekkäin koko viikon leffat....oisko piruut...???
  P.s Meni huolimattomuuttani "taas kerran" väärälle osastolle,oliskohan täällä parempi mäihä.....:OI
   
 2. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 575
  Saadut tykkäykset:
  213
  Ei löydy Topparilta moista ja tuskin kovin monelta muultakaan merkiltä...
  Ainoa joka tulee mieleen, on Miraclebox C-virittimillä ja C-mallin usb-virittimellä varustettuna, jolloin tuo neljän kanavan tallennusvaatimus täyttyy ja varmasti saa riittävät tallennustilat usbi- eSata ja verkkolevyillä...

  T: Vesku
   
 3. protesti

  protesti Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.06.2004
  Viestejä:
  115
  Saadut tykkäykset:
  0
  Topparin Crp-2401CI+, on eSata- ja Usb-liitännät ja talletusmahdollisuudet, rajoituksena vain kaksi yht'aikaista tallennusta samasta nipusta, eli neljä tallnnusta samanaikaisesti.
   
 4. qts

  qts Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.01.2006
  Viestejä:
  210
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt tuli asiaa ja paljo ja kerralla ,aikalisä. Ennenkuin tutustun laitteiden teknisiin ja hintoihin.Tarkistaisin vielä onko tietoni ajan tasalla.Olen jotenkin ymmärtänyt että tallennusten samanaikaisuus liittyisi "virittimien" määrään(osalta kanavanippuihin).Eli ongelma on ollut "välillä" kun sattuu samaan kanavanippuun useampi talletus,joskus herjaa kesken nauhoituksen(ehkä ylimäärääiset ajanlisäykset vaikut?). Kuinka hyvin nämä uutuudet toimii erillaisten kovalevyjen kanssa ,vaatiiko boxi ulkoista ohjelmointia(esim.tietokone,kaapelipäivitys ym.)?? Tää tästä aina seuraa
  tulee vastaus ja enempi tyhmempi ja lisäkysymyksiä jos jotakin...:OI
   
 5. espi

  espi Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  154
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,

  Moista laitetta ei taida olla, koska markkinoilla ei taida olla ainuttakaan 4:n virittimen boksia, ei ainakaan topfieldillä. Sehän on 1 viritin/kanavanippu. Esim. Osa Procastereistä osaa neljän kanavan tallennuksen 2 kanavanipusta.

  Elisa Viihde tai vastaava kyllä hoitaa haluamasi.
   
 6. qts

  qts Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.01.2006
  Viestejä:
  210
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin mä vähä kattelinkin. Toivotaan että tulee asiakkailata enemmän kysyntää näihinkin toivomuksiin ja hinnatkin putois vastaamaan laitteiden käyttöikää. Viihdettä kyllä mutta ei tällä erää Elisalta(silmäilen vähän tarkemmin noita procastereita).
   
 7. bluray

  bluray Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.01.2011
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  1
  Siis yksi viritinhän kyllä riittää purkamaan vaikka kaikki yhden kanavaNIPUN sisältämät ohjelmat. Kahden virittimen boksit voivat siten periaatteessa tallentaa vaikka 7-14 ohjelmaa yhtäaikaa (yksi kanavanippu sisältää nykymuodossaan 4-7 kanavaa).

  Ongelmaksi muodostuu vaan aivan muut asiat kuten että laitteen prosessoriteho ja kiintolevyn kirjoitusnopeus eivät pysy perässä tuollaisessa leikissä.

  4 virittimen bokseja en tiedä minäkään olevan olemassa. Mutta kuten ylläolevasta jo näkee, niin ongelma ei ole virittimien määrä vaan se, että muu rauta ei pysy perässä.... Jos boksiin tungetaan 4 viritintä, niin sitten pitäisi saada vähän vauhtia sinne hardispuolellekin eli jonkinnäköistä monisuoritinydintä, rautakiihdytystä kriittiisiin kohtiin ja kiintolevykirjoitus jonkinnäköisen RAID-0 patterin ja nopean väylän taakse.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2012