Dexter (2006–2013, Showtime)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 26.11.2006.

 1. larionof

  larionof Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  412
  Saadut tykkäykset:
  5
  Mahtaakohan tulla jollekin lähteelle, jonka viitsii tilata? Paramountin valikoimaa katsoin joskus pidempi aika sitten eikä se herättänyt minkäänlaisia tuntemuksia( lisäksi näitä paketteja on jo nyt liiaksi hankittuna)
   
 2. nadchal

  nadchal Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.09.2013
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuskin muualle tulossa kun SkyShowtime korvaa Paramount+:n jossain vaiheessa ensi vuonna, https://www.is.fi/digitoday/art-2000008203153.html

  Tuolla toki laajempi sisältö kun sisältö valikoimaan kuuluu Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures ja Nickelodeon.
   
 3. Snafu68

  Snafu68 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  1 117
  Saadut tykkäykset:
  112
  Katselin viimeisen kauden (?) Skyshowtimelta. Odottelin GoT8:ia, mutta tämähän oli ihan katsottava massiivisia juoniaukkoja myöten. Samaan tapaan soljuvaa murhailuhommaa kuin aiemmnkin, mutta nyt draaman kaarta oli lisätty jatkuvan lahtaamisen sijaan.

  Hieman jäi mietityttämään:
  Miksei murhamolly/kukaan muu tunnistanut Dexteriä vaikka oli aiheena poadcastissaan? Miksei Dexter lopussa vaan sanonut, että Kurtin työntekijä oli antanut ruuvin Harrisonille joka välitti sen Dexterille ilman mitään hajua mikä se on? Miten Dexter olisi yhdistetty Mattin murhaan... jne

  Olisi ollut hienoa nähdä Batistan ja Dexterin kohtaaminen. Ihme, ettei sitä viety loppuun. Deb oli imo toteutettu hienosti mukaan.
   
 4. Vorkkis

  Vorkkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.11.2005
  Viestejä:
  701
  Saadut tykkäykset:
  3
  Missä vaiheessa tuo uusin kausi lähtee kunnolla?
  Pari jaksoa katsoin aikaisemmin mutta eipä vielä olla lähelläkään sen oikean Dexterin fiiliksissä..
  Kattelin sitten verrokiksi pari ekaa jaksoa ihan alusta ja tuntui jotenkin eri sarjalta.
   
 5. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  5 624
  Saadut tykkäykset:
  908
  Uusinta kautta katsellut viime yönä keiton kera.
  Ainekset olivat siellä, mutta kun ei osata, niin ei vaan osata. Juoniaukot olivat kyllä talon kokoisia. Yleensä olen tottunut näin isoihin SciFiä katsellessa. Meneehän tämä klise-säkki kuitenkin alas, kun ei muutakaan ole. Kaunista katseltavaa 2.35 kuvasuhteella, eikä se musa ole huonontunut vuosien saatossa. Toki ei ole sarjalle mairittelevaa, että ehkä eniten nautin lopputeksteistä kuunnellessa tuota häiritsevää soundtrackkiä.
  Olisivat edes tuon talvi ja kylmä jutun voineet hoitaa oikein, kun on kuitenkin paljon ihan oikeaa kuvaa ulkoa mukana.
   
 6. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  5 624
  Saadut tykkäykset:
  908
 7. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  5 624
  Saadut tykkäykset:
  908
  Nyt se on taputeltu.
  Kieltämättä kutos jakson lopussa tuli vähän kylmiä väreitä. Ei siitä sitten saatu kuitenkaan mitään sellaista, mitä kuka tahansa katsoja olisi halunnut.
  Onhan näitä nähty. 24 ja Prison Break. Ei ne koskaan saa sitä salamaa takaisin pulloon. Viimeinen jakso toki kilpailee Lostin ja Enterprisen kanssa...
   
 8. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  5 624
  Saadut tykkäykset:
  908
  With “Dexter” there’s a more straightforward prequel “Dexter: Origins” which has been ordered straight-to-series. That will tell the origin story of Michael C. Hall’s serial killer character as a young Dexter Morgan joins Miami Metro whilst Harry is still alive and Deb is a teenager.

  Also coming is both a ‘new version’ of “Dexter: New Blood” to depict the ongoing emergence of Dexter’s son Harrison who has now fled to New York City, and a potential spin-off on the back story of John Lithgow’s memorable fourth season antagonist the Trinity Killer.

  “Dexter” creator Clyde Phillips, who served as showrunner on the first four seasons of the original series, will oversee the franchise for Showtime who will own all of the “Dexter” offshoots.

  Nyt sitten ilmeisesti pari spin-offia tulossa. Ei kyllä kuulosta hyvältä. Se Dexterin kersa oli huonoiten toimivaa settiä ja kaiken lisäksi todella ärsyttävä. Koko ajan toivoi, että se saa puukosta. Vaikea kuvitella sarjaa, jossa häntä haluaisin katsoa. Eikä nuo pari muutakaan hyvältä kuulosta. Miksi pitää kuollutta hevosta hakata?
   
 9. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  2 916
  Saadut tykkäykset:
  481
  Katsoin Dexter: New Blood -sarjan Skyshowtimelta. Hukkaan heitetty aika. Odotus oli iso vanhan sarjan perusteella.
  Skyshowtimen hinta on niin halpa, että ei harmita yhden kauden huonous.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2023