Deutschland 83 (2015-)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Super-J, 03.02.2016.

 1. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 489
  Saadut tykkäykset:
  255
  Yle alkoi kiitettävän nopeasti näyttämään tätä saksalaista sarjaa.

  Vähän kuin The Americans mutta kertoo, yllätys yllätys, saksalaisista. On vuosi 1983. 99 Luftballons soi radiossa, Ronald Reagan höpöttää telkkarissa ja nuori DDR:n sotilas värvätään vakoojaksi - tuota pikaa mies löytääkin itsensä Länsi-Saksasta länsisaksalaisessa univormussa ja seikkailu voi alkaa.

  Nyt kahden jakson perusteella alkaa vaikuttamaan ihan huippusarjalta. Tokassa jaksossa oli jo kunnon agenttimeininkiä, tosin James Bond ei olisi vedonnut tyttöystävään kauniin naisen ehdotellessa sopimattomia. :eek:

  IMDB
  Tuotantoyhtiön sivut
  UK traileri:
   
 2. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 489
  Saadut tykkäykset:
  255
  Puolessa välissä sarjaa mennään ja tilanteet tuntuu eskaloituvan koko ajan tiukemmiksi. Kummasti vaan "sankari" aina selviää, mutta tuurillahan ne laivatkin seilaa...

  Sarjalle on ehkä tulossa jatkoakin, tyyliin Deutschland 86 tai jotain - sitä ei kyllä ole vielä vahvistettu mutta sekä kriitikot että katsojat ovat sarjasta tykänneet joten jatko riippunee vain rahakirstun päällä istuvista pukumiehistä.
   
 3. niiles

  niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mukava sarja tämä, ihan on koukuttanut seuraamaan tiistaisin. Jonkun verran ovat häirinneet lähes joka jaksossa olevat pikkaiset virheet (esim. ovi auki, leikkauksen jälkeen ovi onkin kiinni) ja anakromismit mitä olen huomannut. Myös sitä olen pitänyt heikkoutena, että joka kerta päähenkilö selviää hankalista tilanteista niin helpolla, ja että agentiksi hän tekee tosi paljon aloittelijamaisia virheitä. Sarjan toinen käsikirjoittaja Anna Winger on amerikkalaistaustainen. Tästä johtuen ehkäpä todellinen ensikäden "käytännön" tieto DDR:stä on ollut käsikirjoittajalla puutteellinen. Saksassa sarja ei saanut kovinkaan suurta suosiota, liekö sitten siellä heille liian kliseinen vai alkaako kiinnostus ostalgiaan kadota.