Dark Floors (2007)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Pazze, 21.03.2007.

 1. JMal

  JMal Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.02.2006
  Viestejä:
  792
  Saadut tykkäykset:
  0
  jaa jaa... yllättävän lupaavan näköistä... joku puhui amatöörinäyttelijöistä, mutta kun kyse on tuollaista B-luokan leffasta muutenkin, niin ei niissä muissakaan mitä Oscar-voittajia ne ole olleet.. :D

  Jos budjetti on 4 milj. ja tuo pääsee vaikka vain DVD-levitykseen edes jonkinlaisen markkinoinnin kera jenkeissä, niin luulisi helposti maksavan itsensä takaisin.... mikä taas tarkoittaisi, että saataisiin Suomeen lisää ulkomaillekin vietävää (englannin kielellä tehtyä) elokuvatuotantoa tulevaisuudessa...:thumbsup:
   
 2. juntti-joe

  juntti-joe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusi Kansainvälinen juliste sekä neljä uutta kohtausta elokuvasta on julkaistu Solar Filmsin toimesta.

  http://www.monsterdiscohell.com/index.html?sivu=julkaisut_darkfloors

  Meno näyttää varsin asialliselta.

  Tosiaan, toivottavasti tämä sekä myöhemmin tuleva Stone's War menestyisivät rahallisesti, Suomessa saatettaisiin tällöin tuottaa enemmän genre-elokuvia mikä ei olisi pahasta.
   
 3. Rela

  Rela Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.03.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  0
 4. JPH

  JPH Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
 5. Hurricane

  Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.07.2002
  Viestejä:
  2 175
  Saadut tykkäykset:
  11
  Kävinpä katsomassa maailman ensi-illassa...kerta se on ensimmäinenkin. Elokuva ei oikeastaan yllättänyt millään tapaa, sillä se oli juuri niin huono kuin arvelinkin. Tosin, mistään maailman huonoimmasta ei voi puhua, sillä kyllä tässä omat pienet ansionsakin oli, nimittäin visuaalisesti elokuva oli suht kelvollista katsottavaa. Tarina sitten puolestaan käytti suurinpiirtein kaikki markkinoilla olevat kauhuleffa- ja tv-sarjakliseet (tuli nimittäin Lost jostain syystä mieleen parista jutusta) ja loppujen lopuksi tässä sai jäädä lopussa pohtimaan, että mistähän hemmetistä oikein oli kyse
  miksi Putaansuu kumppaneineen ihmisiä sairaalassa piinasi, mikä hemmetin "Screaming Queen", mikä tämä "vertaismaailma", jossa pääosajeppe hetkeksi pääsi vierailemaan, oikein oli
  Jotenkin jäi sellainen tunne, että kun vastaavat jutut muista elokuvista, sarjoista ja sarjakuvista ovat niin tuttuja, että ne tässä ohitettiin olankohautuksella selityksiä antamatta.

  Bändin hahmojen sopivuudesta leffaan voisin turista pitkäänkin, mutta todetaan nyt vain että huonosti sopivat, niin päästään vähemmällä. Loppukaneettina todettakoon, että hyvällä käsikirjoituksella nyt olisi ollut mahkut tasoltaan ainakin kohtuulliseen ja maailmallakin menestyvään kauhuleffaan, mutta nyt se tilaisuus jäi käyttämättä. 1½/5
   
 6. viinikellari

  viinikellari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.10.2004
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Elokuva kyllä tulee floppaamaan ihan täysin. Kävin eilen katsomassa elokuvan Jyväskylässä päivän viimeisessä näytöksessä. Katsojia oli minun lisäksi maksimissaan kymmenen vaikka saliin olisi mahtunut hiukan alle 300 immeistä.

  Ja paska elokuvahan tuo on tai lähinnä käsikirjoitus on semmoista :sick: että HUH HUH! Teknisestihän tuo on kyllä ihan kiitettävä suoritus. Harmittaa vaan, että käsikirjoitu oli ihan jonkun :sick: :sick: .

  Elokuva varmaan kerää katsojia maksimissaan 30 000. Nimittäin taisi ne kaikki ihmiset jotka oikeasti elokuvaa odottivat olla jo Oulun ensi-illassa.

  Ja vielä niistä Lordi-monstereista. Kyllä nauratti...:hitme:
   
 7. miksu

  miksu Amatööri - monella tapaa Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.04.2001
  Viestejä:
  1 682
  Saadut tykkäykset:
  5
  Kävin eilen tyttären kanssa (16v) katsomassa, ja aika lailla voin kompata Hurricanea ja viinikellaria. Lordi-hahmot mörköinä olivat melko huvittavia ja enemmän jäin kaipaamaan selityksiä tapahtumille kokonaisuudessaan. Ensi-ilta, ensimmäinen näytös, noin 25 katsojaa...
   
 8. Albeckinho

  Albeckinho Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.11.2005
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  ----------------------
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2011
 9. Rela

  Rela Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.03.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lordin Dark Floors -kauhuelokuvan menestys ei vastannut odotuksia ensi-iltaviikonloppuna. Elokuva sai Finnkinon teattereissa perjantaina noin 1500 ja lauantaina vajaat 1800 katsojaa.

  Odotetusti elokuva floppasi täysin :D.
   
 10. juntti-joe

  juntti-joe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  No ei nyt vielä kannata mennä sanomaan mitään. Vaikkei Suomessa katsojia tulisikaan, niin englanniksi puhuttu kauhuelokuva kun on kyseessä, niin luulisi ainakin dvd-levitykseen pääsevän suht helposti monissa maissa. Kansainvälisesti budjettikin on suhteellisen pieni, joten luulisi leffan omillensa pääsevän.
   
 11. jhu

  jhu Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.12.2002
  Viestejä:
  490
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mr. Lordi Iltalehdessä:
  Tulee ihan mieleen Kummelin "elokuvaohjaaja" :D

  "Tämä on taidetta!"
   
 12. mr.hat

  mr.hat Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.01.2005
  Viestejä:
  754
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihme lässytystä Putaansuulta. Lordi ei ole marginaalibändi eikä kauhu ole marginaaligenre, joten huonon menestyksen perustelu "marginaalileffalla" on melko typerää. Harvaa marginaalileffaa levitetään 40 kopiolla ja näytetään Finnkinon suurimmissa saleissa.
   
 13. LoilaX

  LoilaX Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.01.2007
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  0
  Herra Putaansuuhan ei muka ollut kuullut orkesterista nimeltä Gwar mitään!! =) (Aika luolamies)

  Sitten itkee kun elokuva ei menesty olis jättänyt nuo Lordi hahmot pois tuosta.
  Olisi tehnyt vaikka "Paha Pelle Hermanni" elokuvan.
   
 14. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 611
  Saadut tykkäykset:
  282
  No niinpä. Ja sitten vielä: "Asiantuntijat ymmärtävät, että kyseessä on oman genrensä tyylipuhdas edustaja. Mikään Suomessa tehty ei näytä yhtä mageelta - jos siis ymmärtää kauhun päälle" Joo, mutta kun kaikki Amerikassa tehty näyttää tasan samalta: videovuokraamoiden alahyllyiltä löytyvältä tusinafilmiltä, joka ei kertakaikkiaan pelota ja johon on lyöty kaikki mahdollisimmat kauhukliseet ilman minkäänlaista näkemystä. "Perinteisen" kauhuelokuvan voi tehdä myös tyylillä, niin että hahmoissa on edes jotain tarttumapintaa ja käsikirjoituksessa on omat nokkelat koukkunsa. Ja oikeasti, keitä nämä lordi-hirviöt muka pelottavat, kun kaikenmaailman 5-vuotiaat mikkotanelit ja heidisusannat fanittavat näitä symppiksiä monstereita? Ehkei konseptia olla nyt ihan mietitty loppuun saakka...

  "Pirun huonohan Dark Floors on romanttiseksi komediaksi!"

  No, onhan tämä pirun huono myös kauhuelokuvaksi.
   
 15. From Finland

  From Finland Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.11.2002
  Viestejä:
  479
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos ikinä tälle tulee jatko-osaa ja hirviöt on edelleen mukana niin
  voisi tosiaan jotain oikeaa ideaa heidän ympärilleen tehdä ei luulisi olevan
  hirvittävän vaikeaa.
   
 16. Jakkis

  Jakkis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.10.2004
  Viestejä:
  770
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei tällä menolla vielä kuuhun mennä. Tosiaan joo, noussut herra Putaansuulla vähän nesteet päähän. Markkinoidaan koko elokuvaa ja sen konseptia maailmalle suunnatuksi elokuvaksi, kun brittinäyttelijät ja kaikkea.

  Pidetään hurja 'maailman ensi-ilta' Oulun jäähallissa. Sitten kun leffa haukutaan niin itse tekjiät haukkuvat kaikki kriitikot ja puolustelevat elokuvaansa mitä typerimmillä tekosyillä, esim. tuo marginaalijuttu. Kauhuelokuva, mihin panostetaan visuaalisesti älyttömästi ja jossa möllertää paljon hirviöitä kaikkine kliseineen, on toki marginaaligenreä. Näitä kun on koko kauhu genre väärällään ja 13 tusinassa.

  Ei tosiaan olla mietitty tätä ideaa aivan loppuun asti. Koskaan ei näköjään Suomessa osata lopettaa näitä hypetyksiä ajoissa. Joskohan nyt oppisivat.
   
 17. Vorkkis

  Vorkkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.11.2005
  Viestejä:
  700
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eipä ole vielä tullut nähtyä kyseistä leffaa ja voi hyvinkin olla että skippaan tuon kokonaan. Aika tyrmäävän vastaanoton kommenttien mukaan saanut mutta loppujen lopuksi mitäköhän sieltä oli odotettavissa? :sick:
   
 18. hemitys

  hemitys Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä pisti kyllä pahasti silmään. Kerrohan ihmeessä mihin perustat väitteesi, tunnetko herran henkilökohtaisesti?

  Monilla tuntuu myös mennee sekaisin se mitä Lordi on halunnut elokuvalta, ja mitä Solar Films on halunnut elokuvalta. Putaansuu itse totesi jo hyvissä ajoin tuotannon ollessa vielä kesken että tästä on tulossa selkeä genreleffa, ei mikään koko perheen seikkailu. Jos Iltalehti sattuu nyt soittamaan herran puhelimeen ja kysymään mielipidettä leffan vastaanotosta, ei rehellinen vastaaminen mahda olla mitään kusipäisyyttä tai sen suurempaa nillitystä.

  Ja mitä näihin "jes, se floppasi, mitä minä sanoin!"-juhlijoihin tulee... kannattaa kuitenkin muistaa että leffan budjetti oli "vain" 4 miljoonaa euroa, ja se kuittaantunee viimeistään siinä vaiheessa kun DVD-jakeludiilit saadaan kuntoon ja leffaa saadaan myyntilaareihin myös ulkomailla.

  Leffan kritiikin suhteen tuntuu muutenkin olevan tällainen tuttu suomalainen ilmiö menossa, eli kun yksi aloittaa haukkumisen niin kaikki muut seuraavat perässä. Selkeä meininki tuntuu olevan se että "no Lordiin kun liittyy niin pakkohan sen on olla paskaa". Turhat ennakkoluulot pois ja teatteriin siitä. Ei leffa mikään mestariteos ole, mutta ei myöskään yhden tähden rimanalitus. Itse viihdyin leffan parissa hyvin sen keston ajan, joskin dialogi oli paikoitellen todella kökköä.

  Kritiikki on ymmärettävää kun se tulee ihmisiltä ketkä ovat perehtyneet sen kohteeseen. Turha loanheitto ennakkoluulojen pohjalta on silkkaa typeryyttä. Yleensä tulee tuuleteltua mielipiteenvapauden puolesta, mutta tässäkin triidissä on nähty jo sellaisia epäkohtia tiettyjen nerojen suunnalta että oli pakko korjata pari asiaa. Leffastahan tässä olisi ilmeisesti tarkoitus puhua eikä mollata sen tekijöitä. :OI
   
 19. The Ring

  The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.12.2002
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  1
  Alkuun on heti todettava, että en ole vielä nähnyt tätä elokuvaa. Ehkä katson Dark Floors -elokuvan joskus vuosien päästä TV:stä, jos ei ole parempaakaan tekemistä. Syy nuivaan suhtautumiseeni on perin yksinkertainen, ja se on euroviisuvoittajien hilluminen itse elokuvassa. Lordia on tullut joka tuutista ennen ja jälkeen euroviisujen niin paljon, että en pysty ottamaan heitä tosissaan pelottavina hirviöinä. Miksi Putaansuu ei lähtenyt luomaan elokuvan hirviöitä puhtaalta pöydältä, vaan valitsi helpomman tien ja tunki kaikille tutut bändin hirviöt elokuvaan mukaan? Ehkä elokuvan tekijät olisivat tarvinneet jonkun ulkopuolisen kertomaan heille, että nyt teette elokuvaan vain pienelle piirille, eli itsellenne, ette kauhu -genren ystäville.
   
 20. Drokk

  Drokk Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.11.2001
  Viestejä:
  1 576
  Saadut tykkäykset:
  4
  On myös huomattava, että alunperin oli puhe psykologisesta kauhuelokuvasta. Nyttemmin asia on mennyt niin, että tuotantoporras ihmettelee miksi ulkoasuun ei keksitytä vaan koko ajan valitetaan juonen heikkouksista ja Putaansuu taas kertoo, että oikea kauhudiggari kyllä pitää elokuvasta. On tässä ylilyöntejä myös muiden kuin (katsomattomien) katsojien puolelta.

  Omalta osaltani olen sitä mieltä, että elokuva ei ole yhtään parempi kuin ulkomaiset videojulkaisut, on se suomalainen tai sitten ei. Olisihan tietysti ollut mukava, että tämä olisi onnistunut.