Company of Heroes

Keskustelu osiossa 'PC-pelit' , aloittajana hkj, 06.10.2010.

 1. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ajattelin pelata pitkästä aikaa CoH alun ja ihan minulle uutena sitä ensimmäistä lisäosaa, mutta en saa tuota millään vakaaksi 64bit Win7 kanssa. Tein nuo tavalliset eli yritin eri ikäisillä n-ohjain ajureilla, vaihdoin pelistä kaikki Ultra-asetukset High-tilaan (DX10 efektit pois), AA-pois ja äänet myös High-tasolle Ultralta. Yritin myös Vista SP2 yhteensopivuustilassa. Peli jaksaa pyöriä jotain 10-20min välillä ja sitten tipahtaa työpöydälle, Windows ei anna mitään virheilmoitusta, mutta pelin oma crash-manager ehtii jotain tietoja nappaamaan (en löytänyt näistä tiedoista mitään hyödyllistä). Peliin on ajettu uusin 2.6.0.1 patch.

  N-ohjain ei lämpiä mitenkään normaalia enemmän ja muistinkin pitäisi MemTestin mukaan olla kunnossa - lisäksi esim. SCII, Arcania Gothic 4 demo ja Minecraft ;) toimivat tunteja ilmaan mitään ongelmia eikä tämä Winkkari asennus ole koskaan päässyt edes lopullisesti jumiin.

  Jos jollain ollut ongelmia tämän pelin ja 64bit Win7 kanssa ja saanut ongelman ratkottua, niin olisin mielissäni vinkeistä :)

  Tässä koneessa Core 2 Duo jollain 3,5Ghz kellotaajuudella, 8Gt DDR2 muistia, GTX260 SP216 (8.17.12.5896 ajurilla), 64bit Win7 Ultimate. Voisihan sitä laittaa jonkun vanhemman käyttiksen tai asentaa toiselle koneelle, mutta ei jaksaisi :p Ensimmäinen peli jonka kanssa tullut suurempia ongelmia tämän Windows 7:n kanssa.

  Emo Asus P5Q-E ja siinä käytössä vakio SoundMAX 2000B integroitu äänikortti "Audio Driver V6.10.1.6585". Pitäisikin kokeilla ilman ääniä, saisi tuon äänikortin pois epäiltyjen listalta...

  Välillä sitä ymmärtää konsolien suosion :)

  Voihan p**** - ehkä se sittenkin pitää asentaa Vistalle. Voisi tietenkin kokeilla vielä pelin uudelleenasennusta.

  Nyt olikin tullut "paikkaamaton" v2.601.005 - saa nähdä josko tuo toimisi puhtaana asennuksena (you wish). Vaikka tein Archiven Impulsesta, niin lähti kuitenkin uninstallin jälkeen lataamaan peliä kokonaan uudestaan... Tein asennuksen myös ns. oletuskansioon, jos tuo vaikka auttaisi :p Edit: Ei auttanut...

  Solution / ratkaisu:
  http://www.evga.com/precision/
  Ja tuo pois käytöstä :p Safe modessakin wrapperi kuitenkin käynnistyi, kun olin sen joskus kikkaillut ettei aina käynnistyksen yhteydessä kysele tyhmiä. En olisi ihan seitsemänneksikään tuota arvannut syylliseksi (olisikohan ollut kohta 20 missä päädyin tuohon :D). Asia varmistuu tässä muutaman päivän sisällä, mutta olen 90% varma että johtui tuosta... Kaikkea sitä joutuukin välillä näiden kanssa kestämään.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2010