Chick Fight (2020) (Malin Åkerman, Bella Thorne, Alec Baldwin)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 29.04.2021.

 1. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 368
  Saadut tykkäykset:
  223


  Chick Fight ei ole, nimestäkään päätellen, oscar-materiaalia. Kyseessä on hattaranhötöinen ja kliseinen mutta varsin viihdyttävä b-leffa jossa tytöt (anteeksi, naiset) tappelee. Malin Åkermanin esittämällä päähenkilöllä on hieman vaikea vaihe elämässä ja hän ajautuu jonkinlaiselle tappeluklubille. Ja sitten tapellaan... joka kun ei ihan suju tosta vaan niin mukaan kuvioon tulee Alec Baldwinin eräänlainen känninen Mr Miyagi-hahmo valmentajaksi.

  Tämä on yllättävän epäkorrekti nykyaikaiseksi elokuvaksi, homovitsejä yms piisaa. Jos joku haluaa mielensä pahoittaa niin tämän katsomalla onnistuu, mutta toisaalta niille joilla ei ole taipumusta ihan vähästä mieltään pahoittaa tämä on myös hyvän mielen elokuva. Oikeastaan ainoa suurempi ongelma tässä on se perinteinen suuri loppuottelu, jota varten suurin osa leffan alkupuolesta treenataan ja kasvatetaan odotuksia. Se pääpahiksen (Bella Thorne) ja päähyviksen välinen tappelu kun on jotenkin epäuskottava ja jää muutenkin vähän lätsähtäneeksi. Olisi luullut että siihen olisi panostettu samalla tavalla kuin edeltäviin pienempiin matseihin, jotka on esitetty mielestäni paljon tasokkaammin.

  No sitten, arvosana... Eihän tämä mitenkään kilpaile samassa sarjassa Tenetin kanssa mutta kun loppujen lopuksi kuitenkin mieluummin katson tämän vaikka monta kymmentä kertaa uudestaan kuin Tenetin edes toiseen kertaan niin ollaan taas siinä pisteessä että arvosanaksi tulee... 4-/5? tjsp... (Burkitsvillen mielestä tämä on varmasti hirveetä kuraa, ymmv)

  edit: Pitäisi varmaan alentaa arvosanaa jonka annoin Tenetille...?
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2021
  KILLPATRICK, jupeha ja nepa tykkäävät tästä.