Captain Marvel (2019)(Anna Boden,Ryan Fleck/Brie Larson,Samuel L. Jackson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 18.09.2018.

 1. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 814
  Saadut tykkäykset:
  365
  [​IMG]  IMDb
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2018
 2. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 883
  Saadut tykkäykset:
  149
 3. Calenius

  Calenius Member

  Liittynyt:
  10.07.2010
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tänään kävin katsomassa ja taattua Marvelia. Huumoria vähemmän kuin muissa uusimmissa Marvel elokuvissa mutta yllättäen parhaat naurut tarjosivat Skrullit.

  Varmaan se 4/5 tähteä.

  Selvisipä se että Fury menetti silmänsä sodassa Skrulleja vastaan.. :D .Mulla oli kyllä muistikuva että Skrullit oli sarjakuvissa niitä pahoja tyyppejä, nyt olikin vähän niinku hyviksiä. Captain Marvel oli lopussa aika kova mimmi ja antaa varmaan kyytiä Thanokselle.
   
 4. Miku-91

  Miku-91 Active Member

  Liittynyt:
  27.01.2010
  Viestejä:
  435
  Saadut tykkäykset:
  64
  Itse kävin keskiviikkona tämän katsomassa ja tykkäsin myös kaikin puolin. Ei tässä sinällään mitään mullistavaa ollut, mutta ei mielestäni olisi tarvinnutkaan olla. Leffa oli myös mielestäni samalla mukava pohjustus yleisesti MCU-leffoille prequelina ja sitten myös Endgamea kohtaan tietyllä tavalla. Samuel L. Jackson ja Clark Gregg oli kyllä saatu todella uskottavasti nuorennettua ja tykkäsin muutenkin Nick Furyn isosta roolista leffassa. Brie Larson oli oikein jees pääosassa myös.
   
 5. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 040
  Saadut tykkäykset:
  126
  Jep, keskiviikkona tuli jo katsottua ja nyt olen saanut näkemäni sulateltua - parasta Marvel-tasoahan tämä leffa on, tähän on saatu ihan selkeä juonikin mukaan. Siis ei mitään sekalaista poukkoilua vaan ihan oikea juoni ja tarina. Avengers-jatkumon esi-osasta on kyse, ja tapahtumat sijoittuvat 90-luvulle, musiikkeja myöten (Elasticaa, Nirvanaa yms). Tuskin spoilaa pahasti jos sanon että lopputekstien aikana tarina sitten liitetään suoraan Infitiny War:iin ja tulevaan Endgameen. Juusto-Larson tekee hyvää työtä ja sopii pääosaan mainiosti ja monet tutut ja aiemmin tuntemattomatkin näyttelijät antavat virheetöntä sivustatukea, tässä näytellään ihan kuin oikeassa elokuvassa eikä supersankarielokuvassa.

  Efektipuolikin on Marvelin tapaan pääosin hyvin hoidettu mutta Skrullit näyttävät vähän muovisilta. Silti, DC-leffojen efektien tekijöiden kannattasi kyllä alkaa harrastaa jotain itsetutkiskelua ja pohtia miksei he osaa tehdä kunnon graafisia tehosteita.

  4,5/5

  Onko kissat oikeesti noin vaarallisia? o_O
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019
 6. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 350
  Saadut tykkäykset:
  92
  Oliko sitten syynä Brie Larson vaiko ne esittämänsä hahmon pohjapiirustukset joista piti ponnistaa, mutta hahmo jäi jotenkin etäiseksi ja noh, tylsäksi. Elokuvassa oli tosiaan aika selkeä juoni ja se kyllä toimitteli ihan hyvin, varsinkin kun mukaan oli saatu hieman sellaista yllättävää twistiäkin. Ysärimeiningistä saatiin irti pari varsin huvittavaa hetkeä, mutta noin muuten siitä jaksettiin muistuttaa lähinnä vaan joillain aikakautensa tunnetuilla hittibiiseillä.

  Efektipajojen ohjelmilla hämmästyttävän onnistuneesti nuorennettu Samuel L. Jackson ja Skrull-pomon roolissa nautiskellut Ben Mendelsohn varastivat shown tavallaan sieltä päähahmon käsistä. Äijillä tuntui olevan varsin rempseä meininki päällä, toisin kuin tuolla hieman varautuneen oloisella Larsonilla. No ehkäpä tämä Captain Marvelin hahmo saadaan tuosta vielä lentoon ajan kanssa. Näillä esityksillä elokuva oli korkeintaan sellaista keskivertoa MCU-viihdettä, joka ei jää erityisemmin mieleen, mutta ei toisaalta herätä mitään suurta pettymystäkään. Ehkä sitä kuitenkin odotti jotenkin energisempää esiintuloa tuollaiselle uudelle ylivertaiselle.

  3/5
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2019
 7. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 883
  Saadut tykkäykset:
  149
  Vähän samaa mieltä kokonaisuudesta. Taustalla paisteli jonkinlainen hengettömyys, väliosan rakenne ja jopa hienoinen totisuus, vaikka muuten leffan ansiot ovat kohdallaan. Juoneksi ihan passeli tarina oli kehitelty, vaikka alkupuoli oli kovin poukkoileva kerronnaltaan. Larson menetteli vaikka vähän vähiin jäi huippuhetket pääroolissaan, ja sivuosan Fury, Talos sekä muutama muu hahmo ihan onnistuneesti taustoittavat MCU-kaanonia ysäriltä nykyaikaan. Digitaalinen nuorennusleikkaus tehtiin tässä ensimmäistä kertaa riittävän uskottavasti, joten siltä puolelta ei natinaa enää toivottavasti tule vastaan. Goose-kissa tuntuu varastavan shown omissa kohtauksissan, niin "hellyyttäviä" ne tietyt hetket ovat. Näillä ajatuksilla tällä kertaa. Thanokselle on lopulta ilmeisen kova vastus tästä sankarista tulossa..

  3/5
   
 8. Electron

  Electron Member

  Liittynyt:
  09.05.2003
  Viestejä:
  944
  Saadut tykkäykset:
  23
  Vaimon kanssa käytii katsomassa iSense-salissa viikonloppuna.
  Ehkä pikkuisen turhan paljon mätkimistä tai sanoisko yliampuvaa mätkimistä ja juonen pukeminen kohtauksiksi oli oli lähinnä keskinkertaista. Liikaa sellaisai huitaisten tehtyjä kohtauksia missä pääpaino aina sillä mätkimisellä ja tehosteilla.

  Kyllä tuo silti parempaa keskitasoa oli. Tarinallisesti je kerronnallisesti kaukana Ironmanin ja jopa kapteeni amerikan takana.
  SIlti ihan viihdyttävä.
   
 9. mustis

  mustis Active Member

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 506
  Saadut tykkäykset:
  16
  Eilen tuli katsottua, tämähän oli parempi kuin odotin ja juoni oli tosiaan selkeä ja yllätyksellinenkin. Samuelin ja Juden naamaan oli kyllä käytetty jotain live-photoshoppia, sen verran nuoremmalta herrat näyttivät kuin nykyään muuten. Ja efekti oli tosi aidon näköinen. Parasta Marvel-tasoa tosiaan!
   
 10. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 947
  Saadut tykkäykset:
  177
  Tulipa nähtyä (osittain). En ole koskaan ollut Marvel elokuvien fani joten aikamoista pakkopullaa tämäkin oli. Ironman sarja oli ihan ok ja Avengersit katsottavia, Thorit täyttä kuraa mutta tämä oli vielä karseampi ja en pystynyt katsomaan loppuun asti. 1/5
   
  100mo tykkää tästä.
 11. makemich

  makemich Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2002
  Viestejä:
  1 288
  Saadut tykkäykset:
  56
  No kappas, itse en ole myöskään mikään Marvel-tuotosten suuri yhtävä mutta pidin tätä jopa yllättävän hyvänä, parempana kuin Avengersseja ja kyllä tälle 3/5 täytyy antaa. Naivia ja höpsöä menoa tietysti mutta omaan makuun Larson oli suorastaan hyvä ja niin myös Jackson.

  Todella kaukana ollaan tietysti Bladesta.
   
 12. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 245
  Saadut tykkäykset:
  113
  Sain vihdoinkin katsottua Kapteeni Marvelin. Parasta elokuvassa oli huumori sekä Samuel L. Jackson, joka CGI-nuorennusleikkauksensa siivittämänä palasi aisapari-rooliin, jota mieheltä tätä nykyä harvemmin enää nähdään ja jossa hän aina tuntuu loistavan erityisen hyvin aina Pulp Fictionista Die Hard 3:seen. Epäilen kovasti sitä, pitäisinkö Brie Larsonista, mutta kyllä hän rooliinsa hyvin sopi. Siinä missä Marvel-leffoissa Scarlettt Johanssonin seksuaalisuutta muistetaan pitää yllä leffa leffalta, niin Briestä ei edes yritetty tehdä "seksikästä beibeä", vaan suoranaisen badassin. Elokuvan suurin ongelma oli tarina, joka oli Marvel-universumin tarinoita ajetellen suht. yksiulotteinen. En tiedä, koinko suurta väsyä muutenkin, mutta piti todella skarpata, että jaksoi katsoa elokuvan loppuun.

  3+/5 :cool::cool::cool::)
   
 13. monkeyalert

  monkeyalert Member

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  436
  Saadut tykkäykset:
  1
  Totta. Poislukien Waititin ohjaama erinomainen Ragnarök, joka on tähän mennessä paras MCU-leffa. Tai ehkä ekan Iron Manin kanssa tasoissa.
   
 14. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  2 981
  Saadut tykkäykset:
  340
  Samaa mieltä. Kahta ensimmäistä voi olla nihkeätä katsoa, kun kaikki MCU-leffat ovat UHD:nä ja ajattelin katsoa ne yhteen pötköön.
  Mutta Ragnarök oli erittäin viihdyttävä.
   
 15. Crockett

  Crockett Active Member

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  929
  Saadut tykkäykset:
  56
  Oon tulossa vissiin vanhaksi mutta oli niin lapsellista höttöä että oli pakko jättää kesken. Ei päätä eikä häntää tuossa maailmassa.
   
  Recce tykkää tästä.
 16. scented

  scented Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 312
  Saadut tykkäykset:
  56
  Aika lähelle Ironman 1 päästiin, lähes yhtä hyvä. Kerrankin keskityttiin yhteen hahmoon, eikä päättömästi ryntäilty paikasta toiseen. Visuaalisesti hienoja kohtauksia. Päänäyttelijä osaa ottaa sopivan rennosti olematta lian falski. Lisää tällaista Marvel-kamaa!
   
 17. opelman

  opelman Well-Known Member

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 477
  Saadut tykkäykset:
  37
  Täähän oli ihan ok filmi. Eka joka tuli ps storesta hommattua. Erittäin seksikkään näköinen tää kapteeni marveli. Oli ihan erilainen filmi mitä etukäteen kuvittelin. Radio shakista tuli Stranger Things mieleen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2019
 18. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  2 981
  Saadut tykkäykset:
  340
  Vähän petyin, kun olin niin positiivisia kommentteja lukenut.
  Olihan se kapu söpö ja päälle vielä hot, mutta ilme oli koko ajan kuin olisi pidätellyt velli paskaa.
  Ja vähän harmitti, että ne mielestäni mielenkiintoisimmat tapahtumat nähtiin semmoisena Rocky III montaasina.
  Ihan ok leffa, mutta eikö nykyisin voi sanoa näin jokaisesta Marvel-leffasta? Otettiinko mitään riskejä vai laitettiin putkeen juuri oikea määrä mysteeriä, huumoria, toimintaa, kireitä kroppia, petosta, urheutta, söpöjä lapsia, jännitystä ja sitten sankari voittaa?
   
  opelman tykkää tästä.