Captain Marvel (2019)(Anna Boden,Ryan Fleck/Brie Larson,Samuel L. Jackson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 18.09.2018.

 1. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2004
  Viestejä:
  10 636
  Saadut tykkäykset:
  294
  [​IMG]  IMDb
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2018
 2. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 727
  Saadut tykkäykset:
  94
 3. Calenius

  Calenius Member

  Liittynyt:
  10.07.2010
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään kävin katsomassa ja taattua Marvelia. Huumoria vähemmän kuin muissa uusimmissa Marvel elokuvissa mutta yllättäen parhaat naurut tarjosivat Skrullit.

  Varmaan se 4/5 tähteä.

  Selvisipä se että Fury menetti silmänsä sodassa Skrulleja vastaan.. :D .Mulla oli kyllä muistikuva että Skrullit oli sarjakuvissa niitä pahoja tyyppejä, nyt olikin vähän niinku hyviksiä. Captain Marvel oli lopussa aika kova mimmi ja antaa varmaan kyytiä Thanokselle.
   
 4. Miku-91

  Miku-91 Active Member

  Liittynyt:
  27.01.2010
  Viestejä:
  389
  Saadut tykkäykset:
  48
  Itse kävin keskiviikkona tämän katsomassa ja tykkäsin myös kaikin puolin. Ei tässä sinällään mitään mullistavaa ollut, mutta ei mielestäni olisi tarvinnutkaan olla. Leffa oli myös mielestäni samalla mukava pohjustus yleisesti MCU-leffoille prequelina ja sitten myös Endgamea kohtaan tietyllä tavalla. Samuel L. Jackson ja Clark Gregg oli kyllä saatu todella uskottavasti nuorennettua ja tykkäsin muutenkin Nick Furyn isosta roolista leffassa. Brie Larson oli oikein jees pääosassa myös.
   
 5. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  2 732
  Saadut tykkäykset:
  77
  Jep, keskiviikkona tuli jo katsottua ja nyt olen saanut näkemäni sulateltua - parasta Marvel-tasoahan tämä leffa on, tähän on saatu ihan selkeä juonikin mukaan. Siis ei mitään sekalaista poukkoilua vaan ihan oikea juoni ja tarina. Avengers-jatkumon esi-osasta on kyse, ja tapahtumat sijoittuvat 90-luvulle, musiikkeja myöten (Elasticaa, Nirvanaa yms). Tuskin spoilaa pahasti jos sanon että lopputekstien aikana tarina sitten liitetään suoraan Infitiny War:iin ja tulevaan Endgameen. Juusto-Larson tekee hyvää työtä ja sopii pääosaan mainiosti ja monet tutut ja aiemmin tuntemattomatkin näyttelijät antavat virheetöntä sivustatukea, tässä näytellään ihan kuin oikeassa elokuvassa eikä supersankarielokuvassa.

  Efektipuolikin on Marvelin tapaan pääosin hyvin hoidettu mutta Skrullit näyttävät vähän muovisilta. Silti, DC-leffojen efektien tekijöiden kannattasi kyllä alkaa harrastaa jotain itsetutkiskelua ja pohtia miksei he osaa tehdä kunnon graafisia tehosteita.

  4,5/5

  Onko kissat oikeesti noin vaarallisia? o_O
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2019
 6. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 238
  Saadut tykkäykset:
  63
  Oliko sitten syynä Brie Larson vaiko ne esittämänsä hahmon pohjapiirustukset joista piti ponnistaa, mutta hahmo jäi jotenkin etäiseksi ja noh, tylsäksi. Elokuvassa oli tosiaan aika selkeä juoni ja se kyllä toimitteli ihan hyvin, varsinkin kun mukaan oli saatu hieman sellaista yllättävää twistiäkin. Ysärimeiningistä saatiin irti pari varsin huvittavaa hetkeä, mutta noin muuten siitä jaksettiin muistuttaa lähinnä vaan joillain aikakautensa tunnetuilla hittibiiseillä.

  Efektipajojen ohjelmilla hämmästyttävän onnistuneesti nuorennettu Samuel L. Jackson ja Skrull-pomon roolissa nautiskellut Ben Mendelsohn varastivat shown tavallaan sieltä päähahmon käsistä. Äijillä tuntui olevan varsin rempseä meininki päällä, toisin kuin tuolla hieman varautuneen oloisella Larsonilla. No ehkäpä tämä Captain Marvelin hahmo saadaan tuosta vielä lentoon ajan kanssa. Näillä esityksillä elokuva oli korkeintaan sellaista keskivertoa MCU-viihdettä, joka ei jää erityisemmin mieleen, mutta ei toisaalta herätä mitään suurta pettymystäkään. Ehkä sitä kuitenkin odotti jotenkin energisempää esiintuloa tuollaiselle uudelle ylivertaiselle.

  3/5
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2019
 7. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 727
  Saadut tykkäykset:
  94
  Vähän samaa mieltä kokonaisuudesta. Taustalla paisteli jonkinlainen hengettömyys, väliosan rakenne ja jopa hienoinen totisuus, vaikka muuten leffan ansiot ovat kohdallaan. Juoneksi ihan passeli tarina oli kehitelty, vaikka alkupuoli oli kovin poukkoileva kerronnaltaan. Larson menetteli vaikka vähän vähiin jäi huippuhetket pääroolissaan, ja sivuosan Fury, Talos sekä muutama muu hahmo ihan onnistuneesti taustoittavat MCU-kaanonia ysäriltä nykyaikaan. Digitaalinen nuorennusleikkaus tehtiin tässä ensimmäistä kertaa riittävän uskottavasti, joten siltä puolelta ei natinaa enää toivottavasti tule vastaan. Goose-kissa tuntuu varastavan shown omissa kohtauksissan, niin "hellyyttäviä" ne tietyt hetket ovat. Näillä ajatuksilla tällä kertaa. Thanokselle on lopulta ilmeisen kova vastus tästä sankarista tulossa..

  3/5
   
 8. Electron

  Electron Member

  Liittynyt:
  09.05.2003
  Viestejä:
  727
  Saadut tykkäykset:
  8
  Vaimon kanssa käytii katsomassa iSense-salissa viikonloppuna.
  Ehkä pikkuisen turhan paljon mätkimistä tai sanoisko yliampuvaa mätkimistä ja juonen pukeminen kohtauksiksi oli oli lähinnä keskinkertaista. Liikaa sellaisai huitaisten tehtyjä kohtauksia missä pääpaino aina sillä mätkimisellä ja tehosteilla.

  Kyllä tuo silti parempaa keskitasoa oli. Tarinallisesti je kerronnallisesti kaukana Ironmanin ja jopa kapteeni amerikan takana.
  SIlti ihan viihdyttävä.
   
 9. mustis

  mustis Active Member

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 490
  Saadut tykkäykset:
  11
  Eilen tuli katsottua, tämähän oli parempi kuin odotin ja juoni oli tosiaan selkeä ja yllätyksellinenkin. Samuelin ja Juden naamaan oli kyllä käytetty jotain live-photoshoppia, sen verran nuoremmalta herrat näyttivät kuin nykyään muuten. Ja efekti oli tosi aidon näköinen. Parasta Marvel-tasoa tosiaan!