Captain America: The Winter Soldier (2014) (Anthony Russo, Joe Russo / Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 28.10.2013.

 1. SpiderJerusalem

  SpiderJerusalem Guest Guest

  Liittynyt:
  17.01.2008
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yleinen "no jos vetäsen vähän viinaa samalla niin kyllä tämä menee" asenne tai "miksei tässä pohdita Tarkovskimaisesti asioita?" on juurikin sitä elitismiä, millä mennnään katsomaan elokuvaa väärin. Ja kyllä, voi niitäkin leffoja väärin katsoa.

  Sama kuin menisi katsomaan Terminator 2:sta leffaan ja valittaisi kun elokuva ei käsittele draamaa tarpeeksi aikuismaisesti ja on muutenkin aika kertakäyttöviihdettä kun näyttelijät vetävät tälläistä lapsille tarkoitettua viihdeleffoja lonkalta.

  Leffoja katsotaan genren sisäisesti, sarjisleffat ovat niistä oma varteenotettava lajinsa. Asennoituminen että tämä on "alempaa viihdettä" on elitismiä pahimmasta päästä.
   
 2. lahkonen

  lahkonen Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.06.2005
  Viestejä:
  636
  Saadut tykkäykset:
  27
  Vaikka minä en varsinaisesti tätä kinaa aloittanut, niin eikös tuossa aiemmassa viestissä juurikin mainittu nimeltä monta sarjisleffaa, jotka eivät edusta tätä nimeämääsi "alempi viihde"-kategoriaa? Vai esitätkö sinä, että Avengers-sarjisleffat on oma alakategoriansa, jonka elokuviin pitää suhtautua eri tavalla kuin muihin sarjisleffoihin? Elitismiä olisi suhtautua kategorisesti kaikkiin supersankarielokuviin alentuvasti, mutta se että on sitä mieltä, että Avengers-saagaan kuuluvat elokuvat ovat kevyttä pop corn -viihdettä, ei ole elitismiä. Sitä paitsi mainitsemassasi Terminator2-elokuvassakin välittyy tunnetta katsojan suuntaan aika lailla eri tavalla Kapteeni Amerikan sanaillessa esim. Iron Manille Avengers-elokuvassa, eli sikäli huono vertaus. Linda Hamilton ei myöskään läpilue rooliaan ja mm. unikohtaus leikkipuistossa on eittämättä tieteiselokuvien klassikkokohtauksia ja aiheutti kyllä melko voimakkaan tunnereaktion, kun kyseisen elokuvan aikanaan elokuvateatterissa ensimmästä kertaa näin.

  Itse näkisin, että nyt kyseessä on toinen ihan yhtä yleinen ilmiö kuin elitismi, eli fanipoikien herkkänahkaisuus, joka nousee pintaan kun omaa suosikkisankaria kritisoidaan, vaikka kritiikki tässä kohtaa oli melko hyvin perusteltu. Ja kuten itsekin sanoin, viihdyn myös näiden Avengers-aiheisten elokuvien parissa hyvin, mutta arvostan korkeammalle esim. Nolanin Batmanit ja myös suurimman osan X-men elokuvista, ja esim. Sin Cityn, 300-elokuvan ja Watchmenin. Makuasioitahan nämä toki ovat, ja varmasti noistakin elokuvista löytyy samoja puutteita, mitä Avengers-elokuvista esitettiin, mutta näkökulma on ainakin useassa noista hiukan ehkä vakavampi ja toimii siksi minulle paremmin.
   
 3. SpiderJerusalem

  SpiderJerusalem Guest Guest

  Liittynyt:
  17.01.2008
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  0
  Terminator 2 oli siitä huono vertaus, että täällä monella on varmasti siitä pelkästään nostalgialasien läpi nähty mielikuva - olihan elokuva se kova juttu mikä nähtiin nuorena leffassa. Itse näin pätkän vasta aikuisiällä ja pääosin jäi mieleen että miten ihmeessä tätä kehutaan vaikka dialogi on puuta, juoni lapsellinen ja meno todella kasaria näyttelystä musiikkiin.

  Joku 300 taas sitten on juurikin sitä kamaa, mikä antaa sarjisleffoille huonon nimen. Mutta kuten lahkonen totesi, se menee enemmän makuasioihin.

  Enkä kyllä väitä että nämä ovat jotain ajattomia mestariteoksia (edes Nolanit), mutta jotenkin pistää ärsyttämään tämä yleinen ylemmyyden tuputtaminen mitä väki änkee aina mukaan kun kirjoittaa katsoneensa jotain sarjisleffaa, ihan kuin luonne pakottaisi perustelemaan asian jollain tavalla kun nolottaa moisten katsominen.
   
 4. Weitec

  Weitec Valvoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 363
  Saadut tykkäykset:
  3
  olikos tässä ufc-mies gsp?
  miten jäykkää oli kaverin meno?
   
 5. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Ei tässä elokuvassa mitään mainittavaa vikaa ollut, jos ei hieman kaavamaista rakennetta sellaisena pitänyt. Ja siihenkin on valitettavasti alkanut tottua, tuleehan näitä marveleita useita vuodessa. Sen sijaan CA 2 viihdytti mukavasti, toiminta hieman kauempaa olevalla käsivarakameralla oli pääosin hyvää, ja äänimaailma oli paikkapaikoin erinomaista. Myös alustus oli kohdillaan, Samuelin roolia oli kasvatettu, ja jonkinlainen juonikin oli saatu viritettyä. Jopa SHIELDin kuvioihin saadaan tällä kertaa selvyyttä. Winter Soldier oli ihan toimiva ja salamyhkäinen pahis, muutenkin vähän maanläheisemmät :D taistelut olivat piristävämpää katsottavaa esim. Iron Manien ja Thorien jälkeen. Varsinkin WS vs. CA väännöissä oli kunnon menoa :) Etukäteen vähän pelkäsin miten Falcon saadaan sutjautettua mukaan kuvioihin, sekin hoidettiiin ihan tyylikkäästi. Kokonaisuutena monesta eri asiasta saatiin aika tasapainoinen keitos.

  Tykkäsin....4/5

  "Perinteiset" 2 lopputekstikohtausta kannattaa katsoa, vaikka tällä kertaa mitään mullistavaa ei olekaan luvassa.
   
 6. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Täytyypi sanoa, että oli ihan hemmetin hyvä leffa! Vaikea uskoa, että aion nyt kehua elokuvaa, jonka päähahmona on Amerikan lippuun pukeutuva propagandaukkeli.

  Erittäin sujuvasti etenevä ja hyvin mietitty toimintapätkä. Vaikka juoni olikin pääpiirteiltään aika totutunlainen, oli tarinaan onnistuttu heittämään pari hyvää käännettä. En missään vaiheessa tylsistynyt. Toimintaa oli sopivasti, mutta hieman sekavaa paikoin, tuntui hieman liian nopeutetulta parissa kohtaa. En tiedä oliko vika katsojassa vai leffassa. Huumoria ei ehkä ollut niin paljoa, mutta nokkelaa ja viihdyttävää dialogia. Uudet hahmot, Winter Soldier ja Falcon tuotiin elokuvaan hyvin, ja jopa Robert Redfordin esittämä Alexander Pierce jäi vähän näiden varjoon kovin tavallisena pukumiehenä. WS tuotiin erittäin kylmästi ja hyvin. Falcon oli myös erittäin onnistunut lisä. Pääkaksikko Evans ja Johansson toimivat hyvin yhteen ja Jackson antoi taustatukea. Hahmojen puolesta erittäin hyvä kombinaatio. Plussaa pienempiä rooleja tehneille kanssa. Musiikkikin toimi.

  4,25/5 Heitetäänpä näinkin korkea arvosana, voi olla että toisella katsomiskerralla arvosana voi vähän laskea, mutta suurempia ongelmia tai vikoja ei löytynyt. Sanoisinpa jopa, että näistä Avengers -leffoista vain Iron Man 1 ja The Avengers ovat tätä korkeammalla. Ehdottomasti parempi kuin se hätäisesti tehty ensimmäinen Kapteeni Amerikka -filmi.

  PS: Toivoisin kovasti, että Hawkeyekin saisi hieman enempi rooleja näistä leffoista, kovin varjoihin jäänyt ja nyt jopa Falconilla on enempi persoonaa kuin Hawkeyellä. Joku Barton + Banner -leffa voisi toimia.


  No enpä nyt tiedä, kyllä siinä ensimmäisessä oli ihan merkittävääkin juttua tulevasta, vaikka osa olikin jo tiedossa.
   
 7. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 857
  Saadut tykkäykset:
  307
  En nyt kyllä oikein lämmennyt tälle. Mainittakoon, että en käynyt katsomassa alkuperäistä Captain America -leffaa, kun se haukuttiin niin, joten nämä SHIELD/HYDRA-kuviot olivat vähän epäselviä varsinkin alkupuolella. Ehkä asenneongelmani johtuu osin myös siitä, etten teininä juurikaan lukenut Marvelin sarjiksia, joissa Avengers-porukka olisi esiintynyt. Nyt ei enää pääkoppa sulata leffan maailman epäuskottavuuksia.

  Jos tyypillä on pikkuruinen kilpi, joka suojaa luodeilta, niin miksei kukaan ammu sitä jalkoihin?

  Jos tyypit menee hissillä ties kuinka monta kerrosta maan alle ja sinne tulee ohjus, joka räjäyttää paikan tuhannen päreiksi, niin miten ne pääsee sieltä omin voimin ulos?

  Mitä suojaa kilpi antaa, jos putoaa tsiljoona kerrosta alaspäin asvalttiin ilmeisen joustamaton kilpi allaan?

  Ehkä ongelmana on, että se, mikä toimii sarjakuvan pelkistetyssä maailmassa, ei sitten oikeana leffana olekaan enää niin uskottavaa, kun kaikki detaljit näkyvät. Kahdesta ekasta Iron Man -leffasta tykkäsin (kolmatta en ole nähnyt), sillä se hahmo toimii, mutta tämä mielestäni ei.

  Leffaa katsoessa oli sellainen 3/5-fiilis yleisarvosanasta. Nyt fiilis olisi ehkä vähän alempi, mutta menköön nyt tuolla kuitenkin. Toimii aivot narikkaan -viihteenä.
   
 8. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 509
  Saadut tykkäykset:
  80
  Muutoin eri mieltä tämän kirjoittajan kanssa, mutta ne toimintakohtaukset. Suoraan sanottuna alkoi vituttaa heti ensimmäisen sattuessa kohdalle, että kyllä on epäselväksi mössöksi pitänyt mennä ne vääntämään. Kamera tärisee kuin katupora ja leikkauksia mahtuu varmaan viisi sekuntiin. Ei perkele, miksi? Tässä tapauksessa tuo nyt harmittaa erityisesti, kun pidin elokuvasta muutoin hyvinkin paljon.

  Kyllä tällaisenaankin toki menee ehdottomasti parhaisiin Marvel-pätkiin, mutta voi että kun olisi voinut olla ihan sikakova ilman tuota ADHD-silppua.
   
 9. Scorpius

  Scorpius Surfing on Sinewaves Guest

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  889
  Saadut tykkäykset:
  4
  En tiedä onko tässä tiedettävä riittävästi Marvel universumista jotta voi arvostella leffan käänteitä mutta koitetaan silti.

  Leffa oli hyvä, jos ajatellaan asiaa superheroleffojen tasosta. Jopa jonkinlaista juontakin oltiin kehitelty ja muutamaan hahmoon saatiin hiukan syvyyttä. Ei siis average Marvel fillerileffa.
  Jotenkin kuitenkin leffan jälkeen heräsi liuta kysymyksiä ala honest-trailers-(Batman - Dark Knight rises).
  Miksi pahikset ampuvat CA:ta vain kilpeen. Onko CA:n jalat tuhoutumattomat kun niihin ei koiteta ampua heroa rampauttaakseen? Miten kaupungin asukkaat voivat olla kaikesta äksönistä vähempää välittämättä?`Eikö nouse kohu siitä kun poliisiautoja räjäytellään keskellä kirkasta päivää. Tai että kaupungin ala nousee kolme jumalattoman kokoista lentoalusta?

  Suurin realistinen ja looginen epäkohta mitä en vaan voi niellä on se, että
  kun 20 milliä ihmisiä on kuolemassa, kaupungista nousee kolme kolossaalista juggernauttia napsimaan ihmisiä hengiltä, maailmanjärjestys on tyyliin muuttumassa, SHIELD on tuhoutumassa ja korruptoitunut, niin ketään muita Avengersseista ei ole messissä pelastamassa maailmaa kuin kapteeni US&A? Sen jotenkin vielä voisin niellä että Bruce on joogaamassa jossain Intiassa ja Thor pelaa infinity gauntletilla pesistä Asgardissa mutta Iron Man pitäisi olla about kulman takana! Lopputaisto jossa näitä cessnoja napsittiin alas olisi ollut aika helvetin paljon uskottavampi jos Iron Man olisi Falconin lisäksi auttanut edes hieman ja saanut yhden aluksen alas.

  Alunperin 4/5, mutta tuosta suuresta epäkohdasta johtuen laskee 3.5/5.

  Suurin pettymyt oli kuitenkin lopputekstien jälkeen kun näytettiin pätkää
  kuin suoraan X-menistä. Ilmeisesti X-men vs. Avengers leikkiä on luvassa, koska muuten tuossa ei ole mitään järkeä. Jälki oli nimittäin kuin suoraan X-menin leffasta.
   
 10. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Scorpiuksen epäkohtiin pureutuen
  Näiden Avengers -leffojen näyttelijät ovat joissain haastatteluissa kanssa miettineet tuota, että miten voi olla mahdollista, etteivät muut avengerit rientäisivät apuun, jos tapahtumat sijoittuvat Maapallolle. Ja tämä siis tietenkin näissä yksittäiseen sankariin keskittyvissä elokuvissa. Sanoisin kumminkin, että tällä kertaa siihen ei ollut mahdollisuutta, koska jos nämä muut Avengers -leffat ovat aikajärjestyksessä, niin Thor on Asgardissa eikä hän sieltä ihan heti lennä hätiin. Stark tuhosi kaikki pukunsa viime leffan lopussa (tai ainakin oletettavasti), joten hän ei voinut tulla avuksi sen takia. Bruce Bannerista vaikea sanoa, kun Hulkille ei ole tehty leffaa viime aikoina. Iron Man 3:n lopputekstien jälkeisessä kohtauksessahan hänet nähtiin Starkin kanssa jutustelemassa, joten heidän voisi olettaa olevan samassa paikassa tai sitten Banner piilottelee jossain erämaassa.

  Tällä kertaa siis muilla avengereilla oli jokin syy olla tulematta paikalle tai sitten syy selitetään seuraavassa leffassa, jonkun Rodgersin luulisi olevan hieman tuohtunut, etteivät kaverit tulleet heti apuun. Tietenkin tästä voisi tulla tylsä klisee, että aina pitää olla selittämässä miksi joku ei päässyt paikalle. Toisaalta olisiko se hyvä, että joka leffa päättyisi siihen, että "Avengers Assemble!" ja kaikki n+1 sankaria rynnistävät paikalle, kun leffassa pitäisi keskittyä yksittäiseen hahmoon.
   
 11. Scorpius

  Scorpius Surfing on Sinewaves Guest

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  889
  Saadut tykkäykset:
  4
  Vole, totta tuokin. Tosiaan, miten saatoinkaan unohtaa että
  Iron Manin puvut ovat tiettävästi tuhottu tjsp
  . Olisin silti mielestäni järkevää yleisen logiikan ja leffan jatkumon kannalta edes dialogin sivulauseessa mainita asia jossa tuo selitettäisiin.
   
 12. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Vaikka nyt hieman eri tyylilajia olikin tavoiteltu, niin tuttua tasalaadun "ihan kivaa" Marvel-elokuvaa tämäkin pitkälti edusti. Vainoharhatrillerikuvioita olisi voitu hyödyntää rohkeamminkin, kenties jopa jättää rymistelyä vähemmälle.

  :):):)+
   
 13. Nick_Poetry

  Nick_Poetry Guest Guest

  Liittynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  95
  Saadut tykkäykset:
  0
  Iron Man 3 -spoilereita.

  Eihän Iron Man 3:ssakaan selitetty, miksei edes Captain America:a kiinnostanut yhdysvaltain presidentin kidnappaus.
   
 14. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 472
  Saadut tykkäykset:
  245
  Erittäin viihdyttävä ja kaikin puolin hienosti toteutettu. Elokuvaan oli saatu aikaiseksi jopa yhteiskunnalista sanomaa. Sodat, terroriteot saavat ihmiset
  suostumaan yhä enemmän valvottuun yhteiskuntaan (isoveli valvoo/HYDRA) ja näin saadaan aikaiseksi näennäinen rauha. Vaikka todellisuudessa eletäänkin totalitaarisessa yhteiskunnassa.
  Ohjaajat/kuvaajat olivat saaneet aikaiseksi todella upeeta jälkeä esim. kohtaus
  jossa Robert Redfordin hahmo makaa lattialla ammuttuna ja ikkunasta näkyy palava, maahan syöksyvä S.H.I.E.L.D.in lentävä lentotukialus.
  Kohtaus/kuva (saisi hienon julisteen) kertoo upeasti HYDRAn epäonnistumisen (tällä kertaa)..
  Erittäin iso plussa myös tappelu kohtauksista joista sai hyvin selvää (ei salamaleikkauksia). Kotioloissa 3D toimi ihan ok. Erityisesti korkeuksissa tapahtuvat kohtaukset näyttivät hienoilta.

  Captain America: The Winter Soldier on mielestäni Iron Man elokuvan kanssa paras tuotantoyhtiö Marvel Studiosin elokuva.
  Odotukset ovat todella korkealla ohjaaja veljesten Anthony Russon ja Joe Russon tulevaa Captain America kolmosta kohtaan. Ja toivoa sopii, että tässä ei mennä niin metsään kuin Iron Man kakkosen kanssa (enemmän ei ole aina parempaa).
  Elokuva piristi huomattavasti, muuten niin synkkää päivää:)

  4-/5 viihdytys arvoiltaan täysi 10
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2014
 15. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 628
  Saadut tykkäykset:
  61
  Olipas rymistelyä. Ei päätä ei häntää. Loppuhan oli ihan samanlainen kun avangers 1:sse. Todella pettynyt. Olisi kaivannut paljon lisää sellaisia suvanto vaihteita. Se tekoäly 600000 metriä pitkällä nauhalla oli hyvä. Mutta sekin posautettiin heti hiiteen. Voi voi. 1/5 Huvitti se kilpikin kun sitä oli varmaan 5:ttä eri kokoa tän filmin aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2014
 16. x_jmt_x

  x_jmt_x Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 593
  Saadut tykkäykset:
  503
  Väärä tulkinta ja totaalinen hutikuti. Kyseisessä klipissä nähtiin pitkään Avengersin rosteriin kuuluneet
  Quick Silver ja Scarlett Witch.

  Sinänsä ymmärrän rinnastuksen X-Meniin koska varsinkin Quick Silver on pyörinyt molemmissa porukoissa, mutta Avengers-leffaversiossa heitä ei saa kutsua "mutanteiksi" (kuulemma) ja on epäselvää, missä määrin heidän kykyjensä alkuperää taikka syytä edes selitetään.

  Huomautetaan nyt kuitenkin, että Whedon ilmoitti heidän olevan osa tulevaa Avengersia ennen kuin Singer ilmoitti Quicksilverin olevan mukana X-Men DOTFP:ssa. Ja jälkimmäisessä Quick Silverin käytännössä pitkän cameon piti hoitaa toinen hahmo, alunperin. Ja että tyyppi nakattiin tuon cameonsa jälkeen hiiteen koko leffasta, koska olisi yksin voinut pelastaa jokaisen ongelmatilanteen leffassa siitä eteenpäin tehden koko muusta castista yhdentekevän... Oliskohan vaan Fox halunnut ryppyillä Marvelille?
   
 17. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 509
  Saadut tykkäykset:
  80
  Höm. Puhutaankohan nyt ihan varmasti tästä kakkos-Kapusta, kun omasta mielestäni asia oli täsmälleen päinvastoin? :) Ykkösessä kaikki oli selkeää, tämä taas täynnä juuri niitä salamaleikkauksia.
  Täytyy kylläkin vielä nähdä tämä kotona ja katsoa, pysyykö mielipide samana. Jotkut ovat eri mieltäkin kuitenkin olleet, siis kuin minä.

  Samaa mieltä siitä, että Iron Manin kanssa paras Marvel. Olikohan Avengers sitten taas jonkun toisen studion, mutta sen juuri katsoin ja tämä on mielestäni parempi. Tosin lopulliseen vahvistamiseen tarvitaan tässäkin asiassa vielä se kotikatselu.
   
 18. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 472
  Saadut tykkäykset:
  245
  Ykkösosassa kaikki oli todellakin paljon selkeämpää. Olivat kokonaisuutena niin paljon erinlailla ohjattu/kuvattu. Vertasin enemmänkin nykyajan toimintaelokuviin.
  Captain America: The First Avengersin ohjaajan tyyli on aina ollut kohtalaisen rauhallista. Paras esimerkki "rauhallisuudesta" on hänen ohjaamansa elokuva Rocketeer (1991), mikä on elokuvana ihan ok.
  Avengers on Marvel studion tuotos, mutta silti pidän tätä parempana.
   
 19. x_jmt_x

  x_jmt_x Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 593
  Saadut tykkäykset:
  503
  Kaikki Marvel Cinematic Universen leffat (IM, Hulk, Thor, CA, Avengers) on Marvel Studioiden.
   
 20. El Grande

  El Grande Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 572
  Saadut tykkäykset:
  279
  Eipä iskenyt. Huonompi kuin ensimmäinen, jossa oli ikoninen pahis, mukavaa vanhanajan seikkailufilkan tuntua ja sopivasti huumoriakin. Sama kuin ensimmäisen Avengersin kohdalla: toimintaa on kyllä vaikka muihin filmeihin jakaa, meno on eeppistä ja tekninen puolikin laadukas (joskin hyvin digitaalinen). Mutta siihen se sitten jääkin. Hahmot ovat ohuita, toiminnan melskeessä on unohdettu tarina ja siitä puuttuu syvyys, vastapuoli on laimea ja pituuttakin liikaa. Ikään kuin Marvel yrittäisi tehdä Nolanit omille hahmoilleen, mutta vaikka tämänkin leffan teema siihen agendaan ehkä kelpaisikin, eivät hahmokategoria ja miljöö anna kuitenkaan myöden. Jokseenkin ikävää katsoa elokuvaa, jota ei pitäisi ottaa vakavasti, mutta joka ottaa itsensä vakavasti. Suorastaan puuduttavaa. UGH.

  Pistää kyllä hieman ihmetyttämään, miksi tätäkin elokuvaa on hehkutettu ympäri maailmaa. Vai eikö kansa halua nähdä enää kuin kliinisiä ja steriilejä tehostetekniikan ilotulituksia? Minulla on ikävä Favreaun Iron Maneja. Ja Nolanin Batmaneita.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2016