Canal+ kanavapaketit uudistuvat

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana hex, 20.09.2006.

 1. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 057
  Saadut tykkäykset:
  49
  Tämähän on täysin laitteesta kiinni, pystyykö tekstitystä säätämään. Käytännössä kyseisen kanavapaketin tekstitykset on täysin säädettävissä, kunhan laitteen softa vaan antaa myöden. Esimerkiksi omassa digiboxissani tekstityksen väritys ja fontti muuttuu käytetyn teeman mukaan. PC:llä televisiota katsellessa, ohjelmistoissa fontin ja fontin koon saa vapaasti valita.

  Sitten kun taas puhutaan DVB-teksteistä, joita Maikkari ja YLE pääsääntöisesti käyttää, tekstityksen asemointiin, kokoon ja väriin ei juuri pysty vaikuttamaan.
   
 2. Kiila

  Kiila Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 660
  Saadut tykkäykset:
  0
  Operaattorilla oli käynyt joku fiba ja Cmoret olivat ilmaiseksi auki relun ½ vuotta. Täytyy kyllä sanoa, etten jää kanavia kaipaamaan. Cmoren urheilukanavilta tuli melkein yksinomaan tennistä ja futista ja vieläpä usealta kanavalta. Leffoja taisin katsella kourallisen, muuten siellä kirsivät samat leffat päivästä toiseen. En kyllä keksi miksi maksaisin totalista melkein 30€/kk.

  Muutaman kympin MM-lätkäpaketti viime vuonna, minkä vuoksi nämä ilmeisesti jossain vaiheessa sekaantuivatkin minulle ilmaiseksi, oli ihan toimiva HD-kuvan, mainoksettomuuden ja laajemman tarjonnan vuoksi.