Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

  1. Jybbe69

    Jybbe69 Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitäs toi uusi softa sisältää, en vielä laittanu ja canalin sivuilta en löydä mitään, tuntuu olevan ihan jumissakin sivut vielä, etsiikö asiakkaat asiakaspalvelun numeroa...

    Ja miksei lätkä (YLE HD) näy, kaapelissa kuulemma näkyy.
     
  2. MPele

    MPele Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2004
    Viestejä:
    163
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vilkaise viereistä thrediä, siellä jo neljättä sivua asiasta keskustellaan:
    https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=54780&page=42

    Canal Digital ei tällä hetkellä ole riittävän kiinnostunut ottamaan sitä ohjelmistoonsa, koska he eivät halua maksaa YLE HD:n välityskuluja, eivätkä halua laskuttaa erikseen HD-kanavista. Näin tällä hetkellä.. laittakaa edelleen palautetta CD:lle, mikäli tämä asia koskettaa.
     
  3. kmruuska

    kmruuska Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    27.10.2009
    Viestejä:
    1 008
    Saadut tykkäykset:
    292
  4. TET

    TET Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.10.2003
    Viestejä:
    280
    Saadut tykkäykset:
    0
    No onko joku rohkea jo kokeillut uutta päivitystä? Tuliko jotain muutosta edelliseen versioon? Itse en viitsisi vielä päivittää, kun tämänhetkisellä softalla laite on kuitenkin kohtuullisen stabiili.
     
  5. jkeskir

    jkeskir Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    279
    Saadut tykkäykset:
    0
    On muutoksia, uusi mielenkiintoinen bugi: Kuvaa ei näy mutta tekstitys kylläkin.
    Tokeni IVO bootin jälkeen. Mute käynnistyksiä tähän mennessä 1 kappale. Tuon uuden bugin jälkiseuraamuksena.
     
  6. luru

    luru Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.09.2005
    Viestejä:
    190
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asentelen optimistina aina päivitykset heti kun niitä saa.

    Toistaiseksi ei ongelmia, mutta DVB-T2-purkin tulon jälkeen CD-purkkia on tullut riivattua aikaisempaa vähemmän. Käynnistelybugit jäävät helposti huomaamatta, koska vehje on aina päällä - paitsi silloin jos haluaa buutata itsekseen.
     
  7. Sepil

    Sepil Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Perjantaista lähtien käytössä. Ei ongelmia. Kolme käynnistystä, yhtä hitaita kuin ennenkin, muuten ok.
     
  8. luru

    luru Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.09.2005
    Viestejä:
    190
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tallennuksen aikana tuleva "Ongelmia signaalin vastaanotossa" on ainakin edelleen läsnä.

    Ongelmatilanteen aikana tsekkasin signaalivoimakkuudet. Molemmissa antenneissa signaali "hyvä 73%", mutta jotakin outoahan tuossa on.

    Ensimmäinen antenni näyttää ihan oikealta:
    Taajuus 10778, DiSeqC-portti A

    Mutta toisen portin taajuustiedot ovat mitä sattuu:
    Taajuus -201290, DiSeqC-portti A

    Jos tämä ei ole softaongelma, niin mikä sitten.
     
  9. Hunt

    Hunt Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.07.2004
    Viestejä:
    106
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heti päivitin kun boksi tuosta ilmoitti. Latasin päivityksen ja tein sen jälkeen vielä tehdasasetusten palautuksen. Ei mitään ongelmia, hyvin toimii.
     
  10. Sepil

    Sepil Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2010
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siirtyessäni katsomaan Suomen peliä eilen kello 21.03 kuva jäätyi kanavalle 2.
    Infopalkki näytti mille kanavalle yritin siirtyä, mutta kuva ei muuttunut. Samoin ääni oli poissa. Korjaus: kaksi kertaa virtapiuha irti. Eka kerta toi vanhan tutun n/mute näytön boxiin. Antaisivat testivaiheessa kaukosäätimen jollekin pikkulapselle, joka painelee nappeja omaan tahtiinsa. Nyt maksavat asiakkaat testaavat.
     
  11. tj86430

    tj86430 Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2007
    Viestejä:
    133
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeisimmän päivityksen jälkeen boxi tekee nyt seuraavaa:

    Kun virrat laittaa päälle, tulee näyttöön ilmoitus ER01. Jos boksin tämän jälkeen buuttaa painamalla virtakytkimestä pitkään, se käynnistyy ja toimii muuten "normaalisti" (kanavat vaihtuu jne), mutta ruutuun tulee jatkuvasti ilmoitusta katselukortin puuttumisesta. Alussa ilmoituksia tuli parin minuutin välein, nyt käytännössä koko ajan (ilmoitusten välissä kuva näkyy sekunnin, pari)

    Onkos muilla ollut vastaavia ongelmia, joko tällä uusimmalla softalla, tai jollain aiemmalla versiolla?

    e: itse asiassa ER01 vilahtaa, ja sitten näyttöön jää 01-- (-- vilkkuu). Nyt ei enää auttanut buutti virtakytkimestäkään.
     
    Viimeksi muokattu: 16.05.2011
  12. ilmari

    ilmari Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.06.2002
    Viestejä:
    68
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa herjausta kortin puuttumisesta täälläkin. Kokeilin toisen boxin virtajohdolla, jossa on se sagemin power adapter välissä ja viritin pelaa taas ok.
    Soitto tänään CD:n aspaan ja kertoivat, että erä viallisia virtajohtoja muka päässyt asiakkaille ja lupasivat lähettää uuden tilalle.
    Voipi olla, että sinulla kanssa on sama susi virtajohto ja siitä johtuvat myös nuo muutkin virittimessäsi olevat oireilut.
     
  13. luru

    luru Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.09.2005
    Viestejä:
    190
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen sanaton.
     
  14. TET

    TET Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.10.2003
    Viestejä:
    280
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli sitten itsekin päivitettyä laite ja nyt pari päivää käytössä uudella softalla. Eipä oikeastaan mitään muutosta vanhaan, tuntuu toimivan kohtuullisen stabiilisti tälläkin versiolla.
     
  15. Olavivalo

    Olavivalo Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2008
    Viestejä:
    252
    Saadut tykkäykset:
    0
    Virtajohdolla tässä tarkoitettaneen muuntajaa/virtalähdettä. Sellaisen rikkoutuminen ei valitettavasti ole digibokseissa harvinainen ilmiö tänä päivänä.
     
  16. luru

    luru Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.09.2005
    Viestejä:
    190
    Saadut tykkäykset:
    0
    Virtalähteitä toki voi silloin tällöin mennä rikki. Niiden tarjoaminen ratkaisuksi havaittuihn ohjelmistovirheisiin on vähintäänkin luovaa ongelmanratkaisua. Minullakin niitä on tainnut olla neljä eri kappaletta.
     
  17. Olavivalo

    Olavivalo Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2008
    Viestejä:
    252
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaihto ainakin auttoi tuolla ylempänä. Onko se sitten sattumaa että osui samoihin aikoihin ohjelmistopäivityksen kanssa, mene ja tiedä. Käynnistyksen yhteydessä laitteet tekevät (tietääkseni) aina suurimman rasituksen powerille. Onko käynnistysketjussa sitten jotain muutosta, who knows.
     
  18. tj86430

    tj86430 Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2007
    Viestejä:
    133
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps, uuden virtalähteen lähettivät minullekin, ja epäilyistäni huolimatta vika todellakin korjaantui (ainakin yhden aamupäivän käytön perusteella, toivottavasti pysyvästi).
     
  19. luru

    luru Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.09.2005
    Viestejä:
    190
    Saadut tykkäykset:
    0
    Odota vain...

    No, minulle tuli eilen kokonaan uusi PVR-purkki Canal Digitalilta. Kai se pitää jaksaa viikonloppuna vaihtaa paikalleen.

    Ohjelmisto on kyllä ollut luotettavampi viime päivityksen jälkeen. Olen toistaiseksi huomannut vanhoista bugeista vain tuon mainitsemani toisen vastaanottimen "putoamisen pelistä" tallennustilanteissa.

    En kuitenkaan ole niin optimisti, etten uskoisi uusien bugien mahdollisuuksiin.
     
  20. tml

    tml Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.08.2003
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muita "vanhoja" bugeja, joita ei ole vieläkäään korjattu:
    • signaali katoaa hetkeksi kanavan vaihdon jälkeen
    • kuva katoaa tai pätkii pikakeluksessa
    • boksin käynnistys kestää ja kestää