Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

 1. sepesetä48

  sepesetä48 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2010
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Harmi ettet saa auki hommelia. Tuntuukin siltä se että mulla aukes oli pelkkä onnenpotku. Tuon oman viimeisen ok painalluksen jälkeen painuin keittiöön tekemään,,no en nyt muista mitä, mutta kun tulin takaisin ja katsoin mitä kuuluu mytv:seen niin oho,,,toimi. Tuossa TF7750 kestää kans oman aikansa kun se pöyhii koviksen saloja ja sen jälkeen hommeli on ok. Sinulla kans ilmeisesti toimi kaikki muu mutta ei mytv:ee. TF7750 kaikki muu on mahdollista mutta tallenteisiin ei pääse käsiksi ennenkuin kovis on tsekattu. Joten,,,paas odottaen tovi ja katso mitä sen jälkeen tapahtuu. Pidän peukkuja pystyssä ja on todella mielenkiintoista nähdä ja kokea mitä seuraava paikkopäivitys tuo tullessaan. Ihmeellistä,,,tänä aamuna boxi aukes volumen ollessa siinä mihin sen illalla jätin,,vau.
   
 2. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  No nyt ollaan töissä, enkä illalla tai aamulla sattunutkaan viimeisen viestin jälkeen mokomaan purkkiin.
  Jahka kotiudun, niin boksilla on ollut pitkälti toista kellonympärystää aikaa tarkistella kovoa, joten saas nähdä...
   
 3. RoopeB

  RoopeB Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikös joku kuluttajansuojataho kykenisi puuttumaan tähän? CD kauppaa jotakin, mitä se ei kykene tuottamaan. Jos laite estää toimimattomuudellaan olennaisesti tuotteen/pavelun nauttimisen, niin eikös tähän voisi vaatia jotakin, Esim. tuon pakkokytkyn purkamisen?
   
 4. temee99

  temee99 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.08.2002
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sain vastausta aspalta tähän jatkuvaan pätkimiseen/palikoitumiseen ja signaali puuttuu asiaan ANALILTA:

  Uusimman tiedon mukaan jo 70 prosentissa voi tulla ongelmia HD-kanavilla ja
  tähän ei tosiaan auta muu kuin uusi ohjelmistopäivitys. Pahoittelen
  ongelmaa.
   
 5. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Pätkii ja takkuaa, mutta vain käynnistäessä. Ja kanavia selatessa. Ja kelatessa. Niin ja mytv:stä palatessa lähetykseen.
  Eli ei juuri nimeksikään.

  Kyllä tässä luulisi tosiaan jonkinlaisen kuluttajansuojan toimivan. Laitetaan tieten tahtoen maksavien asiakkaiden harmiksi ja testattavaksi täysin keskeneräinen päivitys.

  Ittelä on tällä hetkellä tallentava boksi, jolla
  a) ei pysty tallentamaan ja jonka
  b) tallennuksia ei pysty katsomaan.

  Kumpikaan vika ei johdu minusta, vaan palveluntarjoajan surkeasta uudesta softasta. Maalaisjärkeni sanoo, että tämän pitäisi jollain tapaa näkyä myös laskussani.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2010
 6. sepesetä48

  sepesetä48 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2010
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, tuossa hetki sitten olin ulkona haravoimassa puunlehtiä ja ajatukset pyöri tässä CD:n surkeassa toiminnassa asiakkaitaan kohtaan ja juuri niin kuten mainitset hyvityksistä laskuissa olisi paikallaan ja omana mielipiteenäni olisi se että katselumaksujen perintä keskeytetään siihen saakka kunnes laite toimii niinkuin sen pitäisi toimia, raha kyllä kelpaa mutta vasteet sille, saako nauraa,,,hah hah haa. Noo, tämähän on täyttä utopiaa että CD siihen suostuisi mutta kävipähän mielessä. Tässä jokunen aika sitten näillä sivuilla oli keskustelua kuvanlaadusta ja lähinnä Natikan Wild HD, johon sain vastauksen muun asiakeskustelun yhteydessä että kuva ei ole vielä HD-laatuista mutta kanavalla siirrytään HD-laatuun marraskuun alkuun mennessä. Hoplaa, saas nähdä pitääkö edes tuo kutinsa.
   
 7. Valhalla

  Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kaikki toimii kuin unelma täällä. Ei yhtään jumiutumista, pätkimistä tms. mikä oli arkea vanhalla softalla. Sarjatallennukset toimii, tallennusluettelo ei jumita sitä selattaessa jne. Ehkä mulla on sitten se ainoa toimiva boksi.

  *kop kop*
   
 8. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Kotona jälleen...
  Kovalevy näyttäis olevan taas täynnä, tallenteita ei pysty katsomaan.
  Uudelleenkäynnistyksen jälkeen Kovolla näyttää olevan jonkinverran tilaa, mutta tallenteita ei edelleenkään pysty katsomaan.

  Koitetaas taas herätellä aspaa sp:llä.
   
 9. sepesetä48

  sepesetä48 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2010
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos laitteita tehdään vaikkapa 100 kpl ja ovat 100% samanlaisia ja noihin tyrkätään toimiva softa(siis jonka pitäisi toimia) ja testataan laitteet. No,,,ensimmäisessä laitteessa ei toimi punainen ledi, hohhoijaa, no taatusti se ei toimi seuraavissa 99 kappaleessa mutta jos kyseessä olisi CD:n boxeista niin tulos olisi naurettava. Uskoisin että tällöin joissakin laitteissa saattaisi punainen toimia mutta sininen ei,,että näin. Tuntuukin että CD kasauttaa purkit jossain kiinalaisessa kylässä ja näin saadaan 100 täysin erilaista laitetta koska lopputulos CD purkeissa viittaa tuohon. Joku saa toimivan boxin ja suurin osa laitteen johon on pykätty väärä komponentti oikeaan kohtaan tai päinvastoin. Hauskaa sananhelinää. Tsemppiä kohtalokavereille.
   
 10. fluminense

  fluminense Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.09.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kukaan ei ole vielä valittanut nykyisen päivityksen teksti-tv:stä, joten aloitan. Päivitetty tekstitv on ihan sairaan hidas ja kankea. Minun 1985 tai -86 ostamani putkitöllön (majailee tällä hetkellä mökillä) tekstitv peittoaa tämän lelusoftan mennen tullen. Tosin ei entisen softan tekstitv:kään ollut sieltä jouheammasta päästä, mutta ero nykyiseen on hirveän suuri. Tänäänkin tekstitv:n alalaidassa häiriötä, kuin mustia viivoja tekstien ja palkkien päällä. Alasivut vaihtuvat myös tuskallisen hitaasti ja hukkaa sivun jo kahden(!) peräkkäisen sivun selauksen (eteen- tai taaksepäin) jälkeen. Paluu kivikaudelle sanoisin :hitme:
   
 11. sepesetä48

  sepesetä48 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2010
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, meikäpojan boxissa teksti-tv on hieman "nahkea" ja toimii muuten lähes normaalisti. Enimmäkseen kun laittaa haun päälle on näyttö mustana ja yläreunassa juoksee sivut, kunnes tulee kohdalle ja pysähtyy on näyttö normaali. Suurin virhe etenkin haun aikana se, että kuva on hieman siirtynyt oikealle ja vasemmasta reunasta näkyy takana oleva ohjelma. Olis niinkuin horisontti synkro pielessä. Vanhalla softalla ei ollut mitään ongelmaa teksti-tv:ssä.
   
 12. mimarjam

  mimarjam Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.09.2001
  Viestejä:
  553
  Saadut tykkäykset:
  2
  Täytyy oikeasti koputtaa puuta, mutta kahdesta boksissa ainoastaan toisessa boksissa on tuplabuutti ongelma, joka sekin ilmenee vain satunnaisesi. Muuta vikaa ei kummassakaan.

  Tallenteet menee niinkuin on ajastettu ja toiminnallisuus on minusta parempi
  kuin edellisessä softaversiossa.
   
 13. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Tuli vastausta sähköpostiin...

  Veikkaan, että aspaa on opastettu hyvin tarkkaan, mitä ja miten kommentoidaan asiakkaiden palautteita.
  Itse kysymyksiinihän tuo viesti ei vastannut millään tavalla.
  Tiedustelin, että mitä pitää tehdä tallentavalle boksille, joka ei tallenna ja jonka tallenteita ei pysty katsomaan.
  Ei vastausta.
  Kysyin myös, onko asiakas oikeutettu saamaan korvauksia tai vähennyksiä laskussa.
  Ei vastausta.

  No, laitoin kysymykset uudelleen, saas nähdä.
   
 14. sepesetä48

  sepesetä48 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2010
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Että silla lailla. Jos tosiaan ei ole korjauksia tulossa seuraavaan päivitykseen ja vain lisää uuttaa, tietää se saman verran uusia bugeja,,,hoplaa digital. On se toiminta härskiä ja tuo mistä mainitsit että aspaa on todella neuvottu miten meidän(siis digitalin) palkanmaksajia kohdellaan(siis meitä hyviä asiakkaita), kuopaisee aika syvältä. Ilmeisesti vastaajille on jaettu präntti jota on noudatettava ja tulee mieleen jo CD:lin alkuajat kun soitit aspaan ja kysäisit että mikähän mahtaa jne,,,tuli ensimmäisenä kysymyksenä että onhan johto kytkettynä, siis tuleeko laitteseen virta. Tuolloin teki mieli tempaista puhelinjohdosta sisällepäin että vastaajan pää toisessa päässä olisi kätellyt seinää. Noo,,menee hieman sivuun asiasta mutta on se asioiden hoitaminen vaikeaa. Niin,,odotellaan nyt mitä tuleman pitää ja surraan yhdessä.
   
 15. Iso-Mies

  Iso-Mies Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaahas, itse sain vähän erilaista vastausta.

  Suosittelen soittamaan sinne jos haluaa saada parempia vastauksia.

  Asiakaspalvelijat puhelimessa on ollut yllättävänkin ajantasalla asioista ja yhteystyökykyisiä. En ole uuden softan ongelmista vielä soittanut.

  Tässä vastaukseni highlightit:

  Iso
   
 16. sepesetä48

  sepesetä48 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2010
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä jokin aika sitten laitoin mailia menemään CD:iin ja kyselin ko. ongelmista ja mainitsin myös kuvanlaadusta ja vastasivat vain kuvanlaatuun että natikan Wild HD saadaan HD-formaatiksi marraskuun alkuun mennessä, aika suppeaa tuo vastauspuoli. Niin, maileissakin pyydetään soittamaan aspaan mutta maileissa on se hyvä puoli että saa mustaa valkoisella.

  Tuosta kaksoiskäynnistyksestä omassa boxissani, boxi teki sitä alussa muutamia kertoja mutta ymmärsi lopettaa ja jäljelle jäi se että kaynnistyksen jälkeen äänet oli täpöillä. No sekin on ollut kunnossa päivänä muutamana ja käynnistyksen jälkeen ääni on sillä tasolla mihin sen illalla jätin. Boxi "sammuu" 14--15 sek kuluttua ja käynnistyy 34--35 sek. Ei paha.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2010
 17. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Nopeasti tuli vastausta.

  Voimakkuudet mulla on 63% ja 70%, kovalevyä ei ole vaihdettu.
  Laitoin myös, että mahdollisilla hyvityksillä mikään kiire ole, mutta että kyllähän tuosta nyt jotain luulisi saavan, kun tallentavalla boksilla ei pysty tallentamaan, tai edes katsomaan vanhoja tallennuksia.

  Itse pidän mieluummin yhteyttä sp:llä, kuin puhelimella. Mulla tuppaa yleensä mennä ohjeista puolet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja ajatus lähtee harhailemaan, niin on parempi saada, kuten sanottu mustaa valkoisella.
   
 18. sepesetä48

  sepesetä48 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2010
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä,,valoa putken päässä. Kuten tässä aikaisemmin mainitsin mulla meni kans kovis juntturaan kuten sinulla mutta kävikö Milla Magilla sillä välin olkkarissa kun piipahdin kettiössä "välipalalla" ja hokkus pokkus oli tapahtunut. mytv workki.
   
 19. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 032
  Saadut tykkäykset:
  2
  Vai ei vasta nyt ilmenneiden bugien korjauksia tule seuraavaan päivitykseen:hitme::hitme:. Onko todellakin näin???? En ole vieläkään antanut laitteen päivittyä, koska edellinen ohjelmaversio toimii minulla ongelmitta. Ehkä sitten päivitän, kunhan uudetkin bugit on liiskattu sitä seuraavassa päivityksessä.
   
 20. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vuonna... Kyllähän noita ongelmia tuntuu olevan niin paljon, etten kyllä usko päivitysten korjaavan kaikki ongelmia pitkään aikaan..