Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

 1. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ohjelmaopasongelmia ei ole minun laitteessani ollut. Vaikka täällä moni on valittanut, itse olen ollut laitteeseen varsin tyytyväinen.
   
 2. koez

  koez Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onnistuuhan tuo laite tekemisissään välttävästi mutta _missään_ nimessä hyvä tuo ei ole!
  Esim boxin osalta mainostettiin että kun sarjan ensimmäisen jakson ajastaa niin loput ajastuu automaattisesti, hahahah - ei ole kuuna päivänä onnistunut.
  Entä ajansiirto, jos se on päällä ja ajastettu tallennus käynnistyy, niin aikasiirretty materiaali katoaa kuin p* Saharaan.
  Jos muita digibokseja ei ole käyttänyt niin tuo voi olla jonkun mielestä ehkä jopa hyvä laite...mutta muutoin EI. No, hyvää boksia ei ole vielä valmistettukaan joten tämäkin on kai ok laite muuhun laitekantaan suhteutettuna.
   
 3. DigiMedia

  DigiMedia Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.08.2008
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vesa: Tallentaako digiboksisi ohjelman oikean nimen kanssa? Esim. MTV3. Oletko saanut selvää digiboksin hienoista kommenteista ja teksteistä, joita se suoltaa ihan ihmeellisissä paikoissa ja kummallisina suomennoksina? Oletko tallentanut yli 50% tilasta, jolloin ainakin meillä tilttaa kokonaan. Joutuu katkaisemaan virrat, että pääsee eteenpäin. Tämänhän jo asiakaspalvelukin on myöntänyt.
   
 4. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 229
  Saadut tykkäykset:
  880
  Tarkoitatko tällä viikottaista tallennusta vai sellaista tallennusta jossa boksi jotenkin tunnistaa tulevat jaksot vaikka ne tulisivat eri aikoihin. Jälkimmäisestä en ole koskaan kuullut ja ensin mainittu toimii hyvin.

  Siinä kyllä olen samaa mieltä, että ei boksi mikään tekniikan riemuvoitto ole, mutta kyllähän tuolla pärjää, kun ei paremmista ole (onneksi :) ) kokemusta.
   
 5. Iso-Mies

  Iso-Mies Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä menee hermot tämän laatikon kanssa. Ihan uskomattoman buginen boksi.

  4 vuotta vanha kaapeli Finnsat toimi käytännössäkatsoen moitteettomasti tuon liki 4 vuotta, tämä on ollut käytössä pari viikkoa ja ongelmia on bugien takia joka päivä. Ja kaiken lisäksi en ole ilmeisesti edes vielä kaikkiin ongelmiin törmännyt, jotka siis oletan olevan tuossa boksissa.

  Nyt ainakin:
  - Ärsyttävä tallenteen katsomisen keskeytyminen kun ajastettu tallennus alkaa
  - Tilttaa vähintään joka toinen päivä jos painelee nappeja liian nopeasti?!
  - Jättää ajastuksia tallentamatta(noin joka kymmenennen), viimeksi eilen Helppo Elämä tallentui "mukamas" ongelmitta, koko ohjelman ajan näkyi I-näppäimellä että tallentuu, mutta kun lähtee katsomaan tallennetta niin pelkkää mustaa!!!
  - EPG ongelma ilmeni eilen, aluksi ei näyttänyt parin kanavan ohjelmatietoja ollenkaan, buuttasin virtanapista, sen jälkeen ei näyttänyt minkään kanavan ohjelmatietoja. Virtanapista buutti, ja yht'äkkiä ilmaantui kaikki EPG-tiedot näkyviin.
  - Antaa ihme kommentteja ruudulle, mihin vastaamalla suomen-kielellä saattaa poistaa ajastuksen. Tämä varmaan ei ole vika, mutta parempaa Suomea osataan jo esikoulussa.
  - Boksi hurisee kuin pakastin ja ainoa oikea sijoituspaikka on suljettu tila. Avoinaisessa tilassa pilaa iltakatselut hiljaisemmalla äänellä kokonaan.
  - Mikä idea pitää kovalevyä koko ajan päällä?Eikö sitä jatkuvaa tallennusta voisi kytkeä päivityksellä pois? Luulisi tuollaisen normikovalevynkin tuolla käytöllä olla parissa vuodessa finaalissa.

  :grr::grr::grr:

  En ole vielä soittanut aspaan, mutta mitä täältäkin lukenut niin bugejahan nuo on suurinosa ja vaihtamalla boksia en voita mitään, häviän vain kaikki omat tallenteet.

  Olen kyllä erittäin pettynyt tähän boksiin siihen nähden kuinka "täydellisenä" tätä möivät kodinkoneliikkeissä, Canalin edustaja suu vaahdossa mainostaa boksia sanalla "paras" ja korostaa kuinka hienosti heillä hoidetaan ongelmatilanteet tuomalla uusi tilalle.
  Hintaansa nähden todella surkea, pakko alkaa suunnittelemaan uutta boksia.

  Vuodatuksen jälkeen olennainen kysymys, onko väki saanut faktaa Canalilta näistä bugeista, onko suurinosa tiedossa ja poistumassa kenties päivityksien toimesta?

  Täytyy myös itse informoida tämä lista pikimmiten aspaan ja haukkua koko laatikko.  Iso
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2010
 6. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  2
  Joskus tallenne saa edellisen ohjelman nimen. Ja usein muuttuu tanskankieliseksi tms. Pieniä murheita kuitenkin, koska tallenteet ovat onnistuneet aina. Tosin tallennan vain Canal+HD:tä ja Silver -kanavia.

  Kovalevyn tilasta: ainakin vuoden verran täyttöaste on ollut jatkuvasti yli 50% (tälläkin hetkellä vapa tila 37%) eikä buuttailuongelmia ole ollut kuin harvakseltaan (=lähinnä tallenteiden selailussa, jos vaihtaa tallennelistassa yhdestä tallenteesta toiseen liian nopeasti).

  Tekstitykset ovat toimineet ongelmitta (minulla on myös Viasatin HD-tallentava, johon tekstitys saatiin kuntoon vasta nyt, yli vuoden päästä!) ja kuvanlaatu on hyvä.

  Boksi ei todellakaan ole täydellinen mutta sillä pärjää kyllä. Vinkki: ruotsalaisella kotiteatterifoorumilla ainakin jollakulla ongelman aiheuttajaksi oli paljastunut huono kaapeli/kaapelit transponderille. Mene ja tiedä ...

  Boksin suomenkieli ontuu kyllä, sen myönnän. Usein se varoittaa päällekkäisistä tallennuksista tms. turhaan. TV/Exit näppäimellä pääsee niistä ohi eikä minulla yksikään tallennus ole keskeytynyt sen takia vahingossa.

  Valoa horisontissa? Tämän kevään aikana tuleee vielä ohjelmistopäivitys. Muuttuu käyttis kuulemma Linux-pohjaiseksi. Saa nähdä pääseekö sillä eroon ongelmista.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2010
 7. Iso-Mies

  Iso-Mies Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan tässä vielä yksi lisää, mikä toistuu ainakin itsellä tosi usein. Pieni ongelma mutta kuitenkin.

  Onko sinulla ja onko se boksin "ominaisuus" että katsottava tallenne keskeytyy kun uusi tallennus alkaa? Tämä on ehkä ärsyttävin bugi ja harvakseltaan tallentavalla niin tuo tapahtuu melkeinpä joka ilta.

  Vielä yksi pikkujuttu tuli mieleen, eli ääni ei tule mukaan noin joka toisella kerralla kun kelaa esim mainosten yli. Vaatii esim pause-play, tai vastaavaa että ottaa äänen mukaan. Ärsyttävää, pikkujuttu tämäkin mutta monesta pikkujutusta kasvaa sellainen kakku että mielestäni aivan liikaa ongelmia boksille jota markkinoidaan Canal Digitalin "parhaana" ja ollut tiettävästi markkinoilla jo jonkun aikaa joten ei mene enään uuden boksin "alkuvaikeuksien" piikkiin.


  Iso
   
 8. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Epg oli pimeänä muutaman päivän, kunnes sitten viitsin taas palauttaa tehdasasetukset.
  Maxin Playboyt on ainakin vaihtaneet nimeään wwe(?)-pellepainiksi, samoin viimeiset Conanit, mitä tallentelin, olivat tallennuslistan jotain muuta.
  Taitaa siellä jotakin muutakin olla väärällä nimellä.
  Muuten on toiminut Canalin boksiksi suht mukavasti. Johtoakaan ei ole tarvinnut nyppiä irti ainakaan pariin viikkoon.
  Tässä joku ilta tosin ruutuun tuli teksti, että signaali ei ole riittävä, eikä miltään kanavalta näkynyt mitään, eikä liioin ohjelmatietoja näkynyt.
  No tuosta selvittiin kuitenkin hienosti katkaisemalla boksin virta kaukosäätimellä, eli ei tarvinnut edes nojatuolista vääntäytyä ylös!
   
 9. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Täällä ainakin löytyy ja joka kerta vituttaa. Hiukan helpottaisi, kun katkeamiskohta jäisi boksin muistiin.
   
 10. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  2
  Joo, tämä on ns. "ominaisuus", koska eivät ole saaneet parissakaan firmispäivityksessä tätä muutettua. Tuskin on kuitenkaan mahdotonta päästä siitä eroon, eiväthän muutkaan tallentavat laitteet käyttäydy niin.
   
 11. patekka

  patekka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.04.2003
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aspan mukaan on ihan normaalia että joskus tallenteet saa väärän nimen... Vituttaa vaan ku sitä tapahtuu ihan jatkuvasti. Joillakin kanavilla tekstitys on ruotsiksi vaikka suomikin olisi tarjolla. Siihen auttaa kielivalintojen renkkaaminen edestakasin. Paska vehje!
   
 12. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Jaa normaalia? Kiva olis sitten tietää, mitkä boksin ominaisuuksista on aspan mielestä epänormaalia.
   
 13. Tallaaja

  Tallaaja Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.04.2009
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu,normaalia se on.Eihän ne voi siellä aspassa myöntää että he toimittavat asiakkailleen maailman huonointa boxia.:hitme:
   
 14. DigiMedia

  DigiMedia Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.08.2008
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  ... ja jos tieto leviäisi niille, jotka eivät lue tätä palstaa, voisi aika moni jättää CD:n väliin. Saas nähdä, milloin tuo päivitys vihdoin tulee. Poistuuko edes osa noista "ominaisuuksista". Tekstit (virheelliset) ärsyttävät, tallenteiden jääminen kokonaan pois, vaikka olivat menossa jo, katsotun tallenteen keskeytyminen (ilman paikkamerkkiä), äänen puuttuminen usein "kelauksen" jälkeen. Ja paljon muuta.
   
 15. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 155
  Saadut tykkäykset:
  383
  No jos näin käy, niin se valo on lähestyvä juna. Nimittäin jos nämä CD/Sagemin lumilautailijat menevät ja vaihtavat oikein käyttisplatformia, niin siitä vasta riemu alkaa. Ei Linuxissa mitään vikaa ole, mutta kun huomioidaan miten kädettömän vaikutelman nykyohjelmiston luojista on saanut, saman porukan kokonaan uudelleen koodaama softa kuulostaa lähinnä bugivaraston resetoimiselta uuteen uskoon kun vanhasta alkavat käydä jo vähiin verrattuna alkuaikoihin. Pelottava ajatus.
   
 16. JayDee

  JayDee Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.11.2006
  Viestejä:
  137
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä matolaatikko se ei petä! :OI
  Yksikään epg:stä ennen ja jälkeen kesäajan alkamisen jälkeen asetettu tallennus ei ole toiminut. :hitme:

  Vai onko omassa boxissa taas vain ainutkertainen ongelma?
   
 17. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Eipä tuollaista vikaa ole ollut.

  Vielä.
   
 18. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 155
  Saadut tykkäykset:
  383
  Mulla taas jäi käsin asetettu ma-pe toistuva tallennus (Pikku kakkonen, tietty) väliin viime viikolla. Sitten kun poistin tallennukset ja asetin samat uudestaan, jäi vielä yhden kerran väliin ja sitten yhtäkkiä alkoi toimia. Ei voi taas käsittää.
   
 19. mvi10

  mvi10 Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.09.2001
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  0
  En oikein käsitä miten voi olla mahdollista jos kyseessä on kerran laitevika, vaikuttaa että kyse on enemminkin jostain joka tulee satelliitista, mutta minulla teki boksi ihan täsmälleen saman tempun. Ensin ei tallentanut ma-pe, sitten laitoin uudelleen ajastuksen, jäi yksi välistä ja nyt on toiminut sitten ihan kunnolla. :confused:
   
 20. Valhalla

  Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  4
  Täällä alkaa hermo kiristyä, kun tallennusluetteloa selatessa laite tasaisen väliajoin jumiutuu - ei väliä kuinka rauhallisesti listaa selaa. Liian nopealla toiminnallahan sen saa heti avatessa jo kyykkyyn. Yli puolet tyhjää levyllä, eli siitä ei pitäisi olla kiinni (joku kommentti oli, että laite alkaa jumittamaan enemmän jos tyhjän tilan osuus laskee alle 50%).

  Päivitystä odotellessa.. tämä laite toimii juuri niin hyvin kuin parin sadan vehkeelta odottaa sopiikin.