Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

 1. voipa

  voipa Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tulevana viikonloppuna 2.-3.2. on Gigantissa 99,- tarjous 500Gb tallentavasta HD-boksista, kun tekee parin vuoden sopparin. Se on tarkoitettu vain uusille asiakkaille mutta käytännössä vanhatkin asiakkaat pystyvät neuvottelemaan CD:n kanssa tuon boksin itselleen samaan hintaan. Toimituskulut 60,- pystyy myös neuvottelemaan pois. Nyt viimeistään kannattaa vanha matolaatikko päivittää uuteen, toimii kuin unelma.
   
 2. ramse

  ramse Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.04.2003
  Viestejä:
  174
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja taas meni ohi tuo. Muistin eilen vasta illalla että tää tarjous oli. Siellä kone kerto vaan aukioloaikoja ku soitin.
   
 3. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Menin maanantaina soittamaan Canalille ja tilaamaan boksin.
  Tiistaina, kun luin voipan mainitsemasta tarjouksesta, lähetin sähköpostia aspaan ja kysyin, josko olisi tuohon tarjoukseen mitään saumoja.
  No eipä ole. Tarjous koskee aspan mukaan vain Giganttia ja uusia asiakkaita, mikä on mielestäni vähintään perseestä. Mun mielestä vanhoille asiakkaille pitäisi jakaa uusia bokseja puoli-ilmaiseksi, kun noiden vanhojen matolootien kanssa on tullut taikinoitua vuosikaudet.
  Joo, nyt kuitenkin canaldigital.fi mainostaa boksia hintaan 99€. Eli se siitä Gigantin omasta tarjouksesta. Eikä yhtäkkiä osunut silmään mainintaa tarjouksen koskemisesta ainoastaan uusia asiakkaita. Eli meni sekin argumentti reisille.
  Tuli nyt vielä lähestyttyä aspaa spostilla, tokko tuohon tarjoukseen mitään saumoja on, mutta aina pitää valittaa.

  Boksi on kyllä hyvä, se on pakko myöntää. Huima loikka edelliseen kikottimeen verrattuna.
   
 4. voipa

  voipa Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllä puhelimessa yleensä pystyy asian neuvottelemaan kuntoon, vaikkapa perumalla juuri tekemänsä tilauksen, niin rupeaa neuvokkeluhalukkuutta yllättäen löytymään. Yleensä CD:a kiinnostaa se, että saavat asiakkaan sidottua pitkiin (1-2v) määräaikaissopimuksiin.
   
 5. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Mä tilasin puhelimella viikko sitten tuon boksin, enkä silloin siis ollut tarjouksesta tietoinen. Nyt oli tullut sähköpostiin vastaus, kun eilen kyselin tarjouksesta.

  Vitun uusille asiakkaille! Helvetinkö takia niitä hoivataan, pitäisivät parempaa huolta vanhoista asiakkaista. Itte oon ollut pitkälti toistakymmentä vuotta Canalin maksava asiakas, kyllä näin pitkällä asiakassuhteella tulis jo jonkinlaisia myönnytyksiä saada.
  Joku vuosi sitten ostin jotain isompaa paikallisesta Tekniset-ketjun liikkeestä, en muista olisko ollut dvd-soitin tjsp. Seuraavana päivänä postilaatikkoon tipahti Teknisten mainoslehti, jossa samainen tuote oli alennuksessa. Marssin liikkeeseen ja sain käteisenä normaalihinnan ja alennuksen erotuksen, vaikka tuote ei ostohetkellä ollutkaan alennuksessa. Toi on kunnon asiakaspalvelua, joustoa asiakkaan hyväksi.

  "Kotisivujemme kautta ei pysty pelkkää digiboksia tilaamaan, vaan tulee tilauslomakkeen kautta kokopaketti tilata". No mitä hittoa tuokin sitten tarkoittaa? Kokopaketti sisältänee boksin ja kanavapaketin, jonka pystyy tilaamaan Canalin kotisivujen kautta.

  Perkeleen hyvää päivänjatkoa.
   
 6. voipa

  voipa Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kokeile peruuttaa puhelimitse tehty tilaus, niin josko motivoi aspaa joustamaan.
   
 7. MPele

  MPele Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.09.2004
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä joustamattomuus voi vielä koitua CD:n kohtaloksi. Tarkoitan siis sitä, että pitäisi aina sitoutua vähintäin vuoden sopimukseen. Oman sopimukseni loppuessa CD olisi antanut ensin kaksi, sitten kolme ja lopulta kuusi ilmaista kuukautta, jos olisin tehnyt vuoden sopimuksen. Viimeisessäkin vaihtoehdossa siis mulle myytiin käytännössä edelleen kuutta kuukautta, kun olisin ollut kiinnostunut kuukaudesta silloin ja toisesta tällöin. Kysyntä ja tarjonta eivät kohdanneet ja olen entinen asiakas. Ymmärrän pidemmät sopimukset silloin, kun on alkukustannuksia, kuten lautanen ja asennus (asiakkaalle ilmaisia), mutta vanhan asiakkaan tapauksessa pitäisi vain nappia painaa ja avata kanavat kuukaudeksi..ja lähettää lasku. Mutta ei kelvannut CD:lle.
   
 8. DigiMedia

  DigiMedia Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.08.2008
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulle tarjosivat vuoden lisäsopimuksella uutta digiboxia muistaakseni hintaan 149e, jos teen 12 kk lisäsopimuksen. Tiputtivat lopulta pois myös toimitusmaksun. Laitteen toimitushinta uusille asiakkaille on kuulemma 239e 24 kk sopimuksella. Kun on kuitu kohta tulossa, en viitsi sitoutua liian pitkäksi aikaa. Lähettivät lopulta uuden rupun laitteen. Ei juuri mitään eroa entiseen. Pätkii joko joka päivä tai joka toinen päivä. Ja lisäksi tallennetta katsottaessa pikselöityy sellaisissa kohdissa, joissa suorassa lähetyksessä ei ole ollut häiriöitä. Koskaan ei ole 101:n toiminut kunnolla.

  Pitänee katsastella Elisaa tms. syksymmällä.
   
 9. poopee

  poopee Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.04.2005
  Viestejä:
  542
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onhan se kummaa, mutta pelkäksi kuukaudeksi ei kannattaisi tilata, kun siihen tulee vielä 60euron avausmaksu mukaan. Elisa Viihteessä ainakin on mahdollista tilata Canal Total kanavapaketti vaikka kuukaudeksi.

  Itse saan kaksi lautasta Canalilta, piti pyytää asiakaspalvelua lähettämään 85cm lautanen.
   
 10. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kun tätä boksia aina täällä mollataan, niin oma laitteeni on toiminut suhteellisen hyvin. Ikää laitteella alkaa olla jo 5 vuotta. Ongelmia aiheuttanut vanhentunut virtalähde vaihdettiin eikä sittemmin ole ollut juurikaan ongelmia. Tallenteen kuva ajoittainen pikselöityminen lienee "ominaisuus", koska se ei ole päivityksissä korjaantunut. Ongelma ei ole tallenteessa, koska jos kelaa takaisinpäin ja katsoo saman kohdan uudelleen, ei pikselöintiä enää tapahdu.
   
 11. Karhunvartija

  Karhunvartija Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.02.2010
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Boksin kovalevy sanoi viimein sopimuksensa irti. Tallennuskapasiteetin prosentti näyttää hieman vaihdellen noin 98 %, eli on siis mukamas täynnä. Tallennuksia ei voi katsoa, ja uusia tallennuksia ei voi tehdä. Boksi näyttää sentään kanavat normaalisti, kun livenä katsoo. Olen laittanut tehdasasetukset pariin kertaan, ja ei auta.
  Sivulla 100 ohje on tuo ohje kovalevyn formatoimiseksi, onkohan se sinällään turvallinen yritys korjata tuota ongelmaa, eli ei siis pitäisi vahingoittaa itse boksia? Pakko varmaan tuo kokeilla, kun ei ole oikein muutakaan mahdollisuutta.
  Entäs se uusi 500 gt laite? Moni kertonut, että on parempi kuin tää 101 ST-kone, mutta myös soraääniä on kuulunut, ja siitäkin vikoja löytynyt. Jos soittaisi Analille ja yrittäisi saada siihen 99 euron hintaan, vaikkei ole mitään kampanjaa menossakaan. Silloin täytynee sitoutua firmaan pariksi vuodeksi. Nykyinen boksi oikutellut viime aikoina enemmän ja enemmän, ja aika kuluu rattoisasti, kun nousee sohvalta buuttailemaan laitetta.
  Yksi vaihtoehto olisi tietysti ostaa esim. sat.shopista se Miraclebox, jossa 2 satelliittiviritintä. Eikös sen pitäisi toimia Canalin kortin kanssa ongelmitta, ilman mitään kikkailuja? Hinta olisi noin 320 euroa, plus postituskulut, mutta on toki kalliimpi vaihtoehto, kun pitää olla vielä erillinen kovalevy.
   
 12. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 250
  Saadut tykkäykset:
  347
  Vanhakin boksi?
  Kun virtalähteen konkatkin voi olla lopussa...
  Toimiiko kovalevy mitenkään, jos vanhoja tallennuksia voi katsella, niin kovalevy tuskin on särki...
  Entäs jos poistelet yksittäisiä tallenteita?

  T: Vesku
   
 13. Karhunvartija

  Karhunvartija Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.02.2010
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Boksi on noin 2 vuotta vanha, ensimmäinen hd-boksi meni tällöin vaihtoon (sain vaihdettua juuri ennen 2 vuoden takuuajan umpeutumista), ja uudestakaan ei ongelmia puuttunut (noita samoja mitä muillakin ollut). Kovalevy ei nyt siis toiminut ollenkaan, tallenteiden kohdalla ilmoitti että tietoja siitä ei saatavilla. Poistelin tallenteita jo aiemmin, ei sekään auttanut.
  Nyt tartuin konetta sarvista ja kokeilin tuota formatointia, ja iloni oli suuri, kun huomasin, että homma pelittää taas! Samallahan kone menee tehdasasetuksille. Kokeilin muutamaa ohjelmaa tallentaa, ja ainakin nyt toimii ok, saa nähdä kuinka kauan. Elikkä siis kovalevy ei varmaankaan fyysisesti ollut rikki, muuten tuo ei olisi auttanut, mutta jotain muuta oli jumissa. Toki tuli mieleen, että voinee myös koettaa kovalevyn vaihtoa, toisessa threadissä on jollain lailla muilla onnistunut, kun ei laita liian isoa kovalevyä turhaan.
  Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon porukalla on mennyt noita kovelevyjä, ja kuinka monella formatointi on auttanut. No, kyllähän tuo kone varmaan jonkin ajan päästä sanoo sopimuksensa irti, mutta nyt tekohengitys auttoi, toistaiseksi..
   
 14. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  2
  Nyt on enenevässä määrin alkanut tulla katkeavia tallenteita: puolisen tuntia näkyy normaalisti, mutta sitten kuva mustenee ja tekstitykset vain vilisevät pikana ohitse. Eikä kelailemallakaan pääse tallenteen loppua katsomaan. Tilasin sitten uuden ADB:n boksin tämän tilalle.
   
 15. YRP

  YRP Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hermot menee ! Meidän tallentava boxi tekee ihmeellisiä temppuja ! Yle 2 HD:ltä tulevassa ohjelmassa: Toisen Kanssa, tallennuksiin ei tule ollenkaan ääntä !! Toinen ongelma: Subilta tuleva Duutsonit tulee taloon ei löydy kovolta, vaikka omin silmin näin, että laite tallentaa sitä ! Mikähän tuota nyt alkoi riivaamaan? Tähän asti on toiminut ihan hyvin.....
   
 16. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 034
  Saadut tykkäykset:
  2
  Vähän noista syistä vaihdoin HD PVR 5720SX:ään ja olen toistaiseksi ollut tyytyväinen uuteen laitteeseen.:thumbsup:
   
 17. YRP

  YRP Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilen oli tullut Canalin nettisivuille tiedote, että systeemit ei oikein toimi tuon Sagemin kanssa !

  Yrittävät keksiä missä mättää....

  Tuo ei vieläkään selitä Duutsonien ongelmaa......
   
 18. mamipa

  mamipa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  54
 19. YRP

  YRP Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään muulla käynyt näin ? Kuten eilen jo ihmettelin, että Duutsoneita ei löydy kovolta, vaikka näin omin silmi, että boxi nauhoitti sitä. Aamulla ei löydy kovolta, mutta päivällä ohjelma ilmestyi listaan ja siellä se on katsottavissa ? Missä ihmeessä se oli piilossa melkein vuorokauden ?
   
 20. voipa

  voipa Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sama homma, vanhan matolaatikon vaivat ovat taaksejäänyttä elämää. En koskaan päivittänyt siihen sitä uutta softaa ja laite pelitti joten kuten mutta tämä uudempi laite on joka suhteessa parempi ja luotettavampi.