Canal Digital ja paritus

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana savihousu, 04.09.2008.

 1. Borje

  Borje Active Member

  Liittynyt:
  08.03.2004
  Viestejä:
  2 270
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mutta jos käyttää Conax Cammia ja ei CD laitetta, oisko siinä jotain....CD n purkithan syövät suoraan kortin. ???
   
 2. antiHD

  antiHD Member

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  283
  Saadut tykkäykset:
  2
  Toi Grundig 6450 on linkityksen sisältävä laite joten ei ihme ettei toimi, mutta jos jokin laite ei sisällä linkitystukea, etenkin SD-tarkkuuden laite niin tuskinpa se mahdollinen paritettavakaan kortti ongelmaksi muodostuu. Tuskinpa se linkitystä tukematon boksi kieltäytyy avaamasta paritetulla kortilla olevia kanavia. Itse en tiedä millainen oma korttini on, mulla on vain linkitystä tukemattomia bokseja (mm. Philips DSI175D/13R, sen kanssa kuoria ja softaa myöden identtinen Nokia Mediamaster 9310S sekä La Digital DVB-TS 2201).

  En tiedä tarkempaa mut joku vois kertoa mikä CAS-versio pitää olla korttimodulissa tai boksin omassa lukijassa josta sitä linkitystukea ei löydy. Mulla on käsitys että CAS7 tukee linkitystä, olenko oikeilla jäljillä?

  Ja jos en väärin ole käsittänyt niin myös Dreamboxin HD-boksit toimii noiden linkitettävien korttien kanssa. Jos olen väärässä niin korjatkaa toki.

  Olen kyllä sitä mieltä että nää paritukset (eli linkitykset) on vain lainkuuliaisen käyttäjän kiusaamista, itse piratismiahan ne ei estä. Piraatteina on leffoja myös HD-muodossa (esim. hakkeroiduilla bokseilla ja BD-levyiltä ripattuina) vaikka miten paljon eikä niitä kuriin saada ainakaan kiusaamalla tavallisia ihmisiä. Tosin takana saattaakin oikeasti olla se että ne tietää ettei piratismia saada linkityksillä kuriin, vaan ne haluaa vetää niiltä lainkuuliaisilta ihmisiltä rahat moneen kertaan samasta tuotteesta.
   
 3. nasse-seta

  nasse-seta Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Saadut tykkäykset:
  0
  sanotaan näin että "kaikki" linux pohjaiset (esm.enigma2 firmiksellä) osaa ohittaa canalin parituksen myös Hd kanavilla ilman mitään ihmeellisempia kikkailuija,Viasatin puolella asia on pikkasen eri niiden HD kanavien parituksen ohitusta ei ole saatavana ihan ns.normaali linux boksien käyttäjillä,mutta olen kuullut että myös se viasatin nds olisi purettu mutta tieto on vain sisäpiirien tiedossa.
  Itselläni on tuollanen ns "linux boksi" enkä edes huolisi mitään canal+/ viasat chaisse boksia.:D

  Ja kuten sanoit toi paritus on ihan täysin laillisilla korteilla katsojien kiusaamista,PAKOTETAAN ottamaan "paskoja" bokseja jotta kanavat näkyisivät,ennen oli sentään toisin kun riitti 1 boksi molempien sekä viasatin että canal+ san katsomiseen (ei hd) esim vanha nokia 9802s.

  sekin auttais paljon kun vaikka saisi molemmilta palvelun tarjoajilta Ci modulin johon kortti olisi paritettu,sillon käyttäjä voisi valita vapaasti markkinoilla olevista virittimistä haluamansa.

  UUTTA TIETOA Canal+ parituksesta,nyt Canal digital on alkanyt lähttämään uusi kortteja asiakkaille jotka vaativat parituksen jotta HD kanavat näkyy.
  eli nyt tarvitaan joko paritukseen hyväksytty boksi/ cam ,luultavasti myös perinteinen Ci moduli missä on pairing piiri toiminnee canal+ HD kanavien kanssa.(ei pariutuvalla ci modulilla ei aukea uudella kortilla HD kanavat)
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2012
 4. _tj_

  _tj_ Member

  Liittynyt:
  11.03.2005
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarkoittaakohan tämä nyt sitten sitä, että esim. tämä http://www.satshop.fi/digiboksit/dvb-s2/vu-ultimo.html ei toimi enää Canal Digitalin vastaanottoon? Hieno homma, olin nimittäin juuri tällä viikolla aikeissa tilata CD:ltä lautasen, kortin ja kalleimman paketin ja tuolta tuon boksin. Mutta jos tuo on CD:n toimesta rikottu, niin eipä sitten tarvitse asiakkaaksi ryhtyä, thank you very much, ja talon ainoana HD-kanavana pysyy Yle HD DNA:n lähettämänä hamaan tulevaisuuteen.
   
 5. LOP

  LOP Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  3 979
  Saadut tykkäykset:
  22
  No katsotaanpa nyt rauhassa. Minulle lähettivät ihan linkittämättön uuden kortin tämän vuoden puolella myös helmikuussa. Myös HD-kanavat avautuivat, joten en nyt tästä alkaisi vielä hikeentymään. Joten en usko ennen kuin osuu omalle kohdalle.
   
 6. _tj_

  _tj_ Member

  Liittynyt:
  11.03.2005
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep jep, tilasin omat kamat joskus maaliskuun loppupuolella ja nyt ollut pari viikkoa lautanen asennettuna. Ei vaadi kortti paritusta, 2kpl SCR331 USB-lukijat + Canal Digital-kortti + PlusTV-kortti + Oscam + VDR + VDR DVBAPI -plugin yhdistelmällä homma toimii, myös korttien päivitykset.
   
 7. jylppö

  jylppö Member

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  454
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikähän on tilanne nyt. Olen tilaamassa multiroom korttia ja aspa kyselee kortinlukijan sarjanumeroa paritusta varten:grr: Vanha kortti toimii täysin kahdessa TV:ssä LA Digitalin Cl -moduulin kanssa. Paritusta varten täytyis tieten ostaa Cl+ lukija, mutta onko tuoretta tietoa tuleeko näkymään? Mitä tässä haetaan, että kortti naitetaan johonkin tietyn conax moduulin kanssa yhteen:rolleyes:
   
 8. Borje

  Borje Active Member

  Liittynyt:
  08.03.2004
  Viestejä:
  2 270
  Saadut tykkäykset:
  0
  smartwi taitaa olla helpoin ratkaisu jos kerran nyt toimii ilman paritusta
   
 9. jylppö

  jylppö Member

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  454
  Saadut tykkäykset:
  0
  On ollut käytössä, mutta kyllästynyt "salattu signaali" näkymään tv ruudulla. Eli reilu vuosi sitten ostettu smartwi, mutta näissä on heikko lähetys signaali. Matka lähettimen ja tv:n välissä 5m + 30cm hirsiseinä, niin näkyy suht hyvin, mutta jos satut menemään väliin, niin eipä näy. Joskus näkyy ilman ongelmia, mutta joskus saa taistella toden teolla, että saa kanavat auki. Töllöinä pansun plasma ja samsung 8005.
   
 10. jylppö

  jylppö Member

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  454
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitetään tilannetta, eli tänään tuli uusi kortti. Pidin 10min canalin HD-combossa, että kanavat avautui, jonka jälkeen toimii moitteetta Samsungin töllössä perus Cl-lukijalla. Kaikki viihde+total paketin kanavat toimii.