Bruno (Sacha Baron Cohen)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana warre, 11.01.2008.

 1. h0st

  h0st Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  119
  Saadut tykkäykset:
  0
  Erittäin hyvä elokuva, parempi kuin Borat (en tiennyt kumpaakaan hahmoa ennen elokuviin menoa) ja vielä kun ei ollut katsonut yhtään traileria jne niin kaikki vitsit olivat "uusia".

  5/5
   
 2. kinosau

  kinosau Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.01.2008
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Missäs vaiheessa ne skinheadit sinne eläkeläisten bingoiltaan livahtivat?

  Ennakkoluuloille pitää ja tulee nauraa mutta fiksusti. Se että "homo" menee pölhöilemään kameraryhmän kanssa eläkeläisten bingoiltaan ei ole hauskaa eikä älykästä. Kun sitten vielä murjotaan kolmen gorillan voimin yksi mummo pyörätuoliin niin huh-huh.

  Kun kirjoitat että harvemmin (=harvoin, mutta joskus) niin myönnät itsekin että nyt on bingoiltatapauksessa sorruttu nimenomaan puolustuskyvyttömän kiusaamiseen. Myönnät myös että tässä on kyse kiusaamisesta.

  Nautitko kiusaamisesta? Tai nautitko kiusaamisen katselemisesta? Oikeuttaako sinusta kiusaamisen jokin uhrin teko, asenne tai uskomus?

  Jos vastaat yhteenkin kysymykseen kyllä niin ymmärrän asenteesi. Samoin toivon sinun ymmärtävän että halveksin yli kaiken ihmisiä jotka keksivät yhdenkin puolustuksen kenenkään kiusaamiselle.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2009
 3. pundewhee

  pundewhee Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kommentoisin edelliseen kommenttiin, mutta se todennäköisesti todettaisiin huumorillisesti rajoittuneisiin kohdistuvaksi kiusaamiseksi, trollin syöttämiseksi tai muuten vaan mauttomaksi mielipiteen osoittamiseksi, joten en kommentoi.

  Elokuviin menen tänä iltana katsomaan juurikin tämän leffan. Teen siis pahaa, koska todennäköisesti tuen kiusaajia useammalla tavalla kuin haluaisin, mutta ite aattelin vaan mennä pitämään hauskaa ja kattomaan toivottavasti hauskan leffan.
   
 4. Scorpius

  Scorpius Surfing on Sinewaves

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  889
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tätä on odotettu kuukausikaupalla kun kuuta nousevaa ja tulipa eilen tämä elokuva vihdoin nautittua. En ole kyllä vuosiin nauranut niin paljoa kuin tässä leffassa, aivan uskomattoman hauska. Oli aika makee fiilis olla vanhassa kunnon Bristolissa kun sali raikaa naurusta. Erittäin hyvä elokuva omalla tyylillään ja paljon hauskempi kuin Borat. Suosittelen kaikille, joille tämäntyylinen huumori uppoaa!

  5/5 (omassa huumoriluokassaan)

  ja varoitus: Jos ei Bruno/AliG naurata yhtään, tämä ei myöskään naurata pätkän vertaa eikä siis kannata tuhlata rahaa tähän leffaan ja sitten tulla tänne itkemään kuinka paska leffa oli...
   
 5. Generig

  Generig Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2004
  Viestejä:
  1 879
  Saadut tykkäykset:
  5
  Kävin eilen katsomassa tämän tuotoksen. Kyllä tämä hauska tapaus. Hommat lyödään niin överiksi että hyvästä mausta ei ole tietoakaan. Toisaalta samalla tuodaan esiin mielenkiintoisia stereotyyppejä ja jopa vaarallisia suhtautumisia asioihin.

  Hieman varauksella elokuvaa pitää katsoa sillä nyt ei ainakaan vielä tiedä että mikä osuus on aitoa piilokameraa (jos mikään) ja mikä taas käsikirjoitettua.

  Lopun kehätaistelu esimerkiksi voisi käydä jopa yleiskunnon päälle pahimmassa tapauksessa. Entä sitten Hummus vitsi? Kaverilla on varmasti fatva jo päällä :)
   
 6. sek

  sek Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  126
  Saadut tykkäykset:
  1
  Haastattelut ja piilokamerat olivat hysteerisiä mutta aivotonta hinaajasekoilua josta ei liiemmin kicksejä irronnut oli valitettavan paljon. Jos joillekin uppoaa niin mikäs siinä. Kaikenkaikkiaan kuitenkin kelpo viihdettä. 3,5/5
   
 7. Kubrick82

  Kubrick82 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.01.2006
  Viestejä:
  228
  Saadut tykkäykset:
  0
  Homofoobinen juntti :hitme:
   
 8. Kari Häkkinen

  Kari Häkkinen Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2008
  Viestejä:
  1 950
  Saadut tykkäykset:
  9
  Threadin alussa ovat samassa kuvassa Brüno ja Arnold Schwarzenegger. Mitens on Brünon saksankielen taidon kanssa? Vaihtoivatkohan maanmiehet kuulumisia elokuvassa tai sen ulkopuolella? Esimerkiksi edesmenneestä Jörg Haiderista.
   
 9. phanatic

  phanatic Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2006
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Arskaa ei leffassa näy.

  Melkoisen heikko tekele tämä Cohenin uusin verrattuna Boratiin. Muutaman kerran sai nauraa koko leffan aikana. Ja huumorin kanssa on sama ongelma kuin ennenkin - kohtausten hauskuus riippuu täysin siitä, onko se lavastettua vai "aitoa", ja kun tätä ei useinkaan voi tietää niin eipä niin nauratakaan.

  Brunon materiaalista olisi saanut yhden suht kivan puolen tunnin spesiaalijakson Ali G Show:hun.

  Ali G (sarja, ei leffa) on edelleen parasta mitä Cohen on saanut aikaan, ja luultavasti tulee sellaiseksi jäämäänkin.  */*****
   
 10. Jiii

  Jiii Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  381
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä minä pidin tästä enemmän kuin Boratista, mutta pakko tunnustaa että odotin Brunolta hiukan enemmän. Brunon juoni oli mielestäni liian samankaltainen Boratin kanssa, ikään kuin Brunossa olisi käytetty suoraan Boratin tarinakaavaa mitä tapahtuu esim. elokuvan puolessa välissä. Mutta kyllä tämä ainakin meikäläisen sai nauramaa jo heti alkutekstien aikana, ja tasaisesti ihan elokuvan loppuun asti. Ehkä enemmän olisi voinut olla näitä tosipaikan tilanteita, joissa Bruno kohtaa tosikkoja. Boratissa tällaisia kohtauksia oli mielestäni enemmän. Brunoa katsoessa ainakin minulle tuli sellainen omituinen tunne, että mitä Bruno yrittää kertoa, mikä on elokuvan tarkoitus. Onneksi sinällään elokuvalla oli ns. onnellinen loppu, eikä sellainen mikä se olisi voinut olla. Positiivisena plussana on pakko sanoa että pariin kohtaukseen oli saatu oikeasti tunnelatausta hienolla musiikilla, että se tunnelataus ylettyi ihan katsomoon asti (en puhu nyt Celine Dionista). No saa nähdä mitä Cohen seuraavaksi saa aikaiseksi.

  Arvosanat:
  Borat 2/5
  Bruno 3,5/5
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  175
  Bruno oli hauskempi kuin uskalsin toivoa. Boratin ongelma oli se, ettei hahmosta saanut irti mitään todella hersyvää huumoria -- ilmanko elokuvan ehkä muistettavin kohtaus oli sen tyyppinen, jota taas Brunossa on paljon. Suurimmat naurut Bruno keräsi shokeeraavuudellaan, sillä tuskin kukaan odotti nyt
  isoa liikehtivää penistä
  valkokankaalle -- lieköhän tuo ollut Cohenin oma
  ainakin tuo mielenkiintoisesti muotoiltu alapään karvoitus oli samanlainen Cohenilla ja tällä tanssivan pippelin omistajalla.
  Toisaalta ällistyttävintä elokuvassa oli se, että tämä Brunon ja Lutzin kuvio oikeasti herätti tunteita, eikä se mennyt vaan täydelliseksi draamaspooffiksi. Tuota voi pitää jo jonkinmoisena saavutuksena tällaiseen elokuvaan.

  Pitkin elokuvaa tuntui jotenkin, että siitä oli saksittu pois aimo määrä tavaraa
  (ilmeisin tietenkin oli se lukkosepän etsintä ostoskeskuksessa -kohtaus, joka trailerissa oli muttei tässä versiossa elokuvasta)
  , ja täytyykin toivoa, että aikanaan DVD/BD-julkaisu tulee olemaan extended-tyyppinen. Theatrical Cut -muodossaan Bruno saa

  4/5 :naminami::naminami::naminami::naminami:
   
 12. cxt2

  cxt2 Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2007
  Viestejä:
  699
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mun on ihan pakko antaa 1/5...täysin paska leffa,tai oikeastaan 0/5,se perunanpala+silli on ihan hiton paljon parempi vaihtoehto,mikähän se ylen ohjelma on??
   
 13. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Olihan tämä yllättävänkin räävitön, mutta ei lopulta yhtä hauska kuin Borat. Tilanteiden aitous jäi monessa kohtaa Boratia hämärämmäksi, ja tuntui ettei aiheesta oikein saatu kaikkea irti - "uhrit" olivat monessa kohtaa turhankin hyvin mukana. Nauratti kuitenkin.

  :):):)-
   
 14. Simo81

  Simo81 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2007
  Viestejä:
  177
  Saadut tykkäykset:
  0
  No tuli katsottua ja pidettyä! Hyvä ja hauska leffa, näitä lisää.
   
 15. CeeLo

  CeeLo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.06.2006
  Viestejä:
  1 123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan hauska. Sopivasti tunnelmaa nosti se, että aika alkumetreillä miespari(?) sai tarpeekseen ja lähti meidän riviltä nostelemaan;)
   
 16. Danko

  Danko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kävin katsomassa eilen ja hauska oli. Myös meidän näytöksestä lähti eräs pariskunta kävelemään kesken elokuvan. Pystyivät katsomaan kuitenkin puoliväliin asti :)
   
 17. Terris

  Terris Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  1 986
  Saadut tykkäykset:
  4
  Onko mitään käryä kuinka paljon tästä mahd. oikeata piilokameraa vai onko mitään?
   
 18. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Wikipedia auttaa. Aitoa näyttäisi olleen ainakin Lähi-idän rauhanneuvottelut, häkkitaistelutapahtuma, Ron Paulin hotellihaastattelu, kansalliskaartivisiitti, Paula Abdul, talkshown yleisön reaktiot, muotiviikkotoilailut, Näkijän kuvaukset ja pr-siskokset. Kahdessa viimeisessä tosin kommenttiensa mukaan huomasivat olevansa vedätettävinä (kuten toki muissakin viimeistään myöhemmässä vaiheessa).
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2009
 19. Terris

  Terris Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  1 986
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jaa'a. Paula Abdulin, Ron Paulin, näkijän ja pr-siskokset voisi vielä uskoa. Kuitenkin esim. häkkitaistelu ja talkshow näytti olevan niin näyteltyjä, rauhaneuvottelusta puhumattakaan.
   
 20. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Wikipedian häkkitapahtuman järjestelyistä kertovan tekstin perusteella se vaikuttaa kuitenkin ihan uskottavalta eivätkä talkshown yleisöreaktiot eronneet keskiverrosta Springer-showsta.