Bond 24 - Spectre

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 17.05.2013.

 1. JTX

  JTX Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 796
  Saadut tykkäykset:
  14
  Ei tule susta Bondia.

  Idris Elba sen sijaan olisi oikein hyvä James Bond.
   
 2. arthur

  arthur Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  2 430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulle Bond on edustanut kansainvälistä glamouria, mutta näyttääkin olevan pikkukylien rasistien juttu.
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  175
  Minustakin Idris Elbassa löytyy kyllä Bond-hahmoon kuuluvaa glamouria ja puheäänikin sopisi täydellisesti ko. rooliin. Sen verran voin kuitenkin näitä rasistisia kommentteja kompata, että mustaihoiset tuppaavat toisinaan olemaan fyysisesti isokokoisempia, mikä toki sopii Bondin rakastajan ominaisuuksiin, muttei välttämättä "salainen agentti" -ominaisuuteen. Vaikka Daniel Craigkin pumppasi itsensä lihaksikkaaksi Bond-roolia varten, niin kyllä hän silti siviilivaatteissa näytti normaalilta. Elba taas on 190-senttinen (juu, Sean Connery on lähes tämänmittainen, mutta muuten mies ei tainnut olla Elban kokoluokkaa), leveäharteinen järkäle. Bondien taistelukohtauksissa yksi teema on ollut se, että Bond on usein altavastaaja, mitä tulee puhtaaseen elopainoon ja kokoon. Elban kanssa pitäisi olla jo Peter Jacksonia kutsumassa kuvauksiin, jotta vastustaja saadaan näyttämään merkittävästi isommalta. :D Tietenkin sitten on se itse rasismi... Bondin kai pitäisi salaisena agenttina pystyä soluttautumaan mihin piireihin tahansa (yleensä juuri rikkaisiin piireihin) ja kun maailmassa kuitenkin sitä rasismia on, niin kuinka hyvä soluttautuja tästä näkökulmasta ajateltuna Elba olisi.

  Olisihan se silti mielenkiintoista nähdä Elba Bondina tai ainakin saada mies mukaan tähän elokuvasarjaan -- etenkin miehen äänessä on jotain, mikä "huutaa Bondia". Olisihan se tietenkin kutkuttavaa siitäkin näkökulmasta, että Amon Goethe olisi käskyttämässä mustaihoista Bondia ja tätä nykyä mustaihoista Moneypennyä.
   
 4. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  122
  Asia jota en ymmärrä: Raivosuvaitsevaiset.

  Jos kukaan uskaltaa netissä ääneen sanoa että "Minun mielestäni elokuvassa Mannerheimin rooliin ei soveltuisi kovinkaan hyvin tämä siihen ehdotettu homotransvestiittineekeri", niin sehän tarkoittaa tietenkin automaattisesti että sanoja on joku tuppukylän punaniskarasisti. Varmaan vieläpä äänisti persuja, mokomakin juntti.
   
  hezor ja Pazze tykkäävät tästä.
 5. Reddington

  Reddington Käyttäjä Blokattu

  Liittynyt:
  07.08.2014
  Viestejä:
  299
  Saadut tykkäykset:
  17
  Rasismi tarkoittaa rotusyrjintää. Jos Bond on aina valkoinen, niin kyllähän siinä päivänselvästi syrjitään niin neekereitä kuin keltaihoisiakin sekä ainakin intiaaneja.
   
 6. Duck Rogers

  Duck Rogers Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2007
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mutta ku bondi on valkoinen ja vaikka kuinka musta mela maistuis, niin bondi ei musta ole. Vaadin siis samaan syssyyn mustan näyttelijän Stalinin ja Hitlerin rooleihin, Bruno Ganz olikin ihan perseestä. Joku roti nyt tähän touhuun. Parasta olisi siis jos Bond olisi Kiinalainen noin kompromissinä, tosin silloin valkoiset ja mustat syyttäisivät syrjinnästä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.12.2014
 7. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 618
  Saadut tykkäykset:
  59
  To date, the beautiful Maud Adams has appeared in three James Bond films... the other two performances were as the lead villain in Octopussy - mustekala (1983
  Tuon mukaan oli juurikin pääpahis. Ja kun maailma ei riitä oli Elektra King pääpahis.
   
 8. Crockett

  Crockett Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 041
  Saadut tykkäykset:
  101
  Kukaan ei tunnu ottavan sitä vielä huomioon että Idris Elba on vain 4v nuorempi kuin Daniel Craig. Ja mikäli Craig vielä tekee yhden leffan tämän jälkeen, puhutaan ainakin 5v päässä olevista tapahtumista kun Bondin hahmoa edes harkitaan laitetettavan uusiksi. Elba olisi siinä vaiheessa jo lähellä 50 vuotiasta joten en oikein usko että miestä roolissa nähdään, ottane huomioon että tuskin lähdetään yhtä leffaa tekemään ja sitten taas miettimään nuorempaa näyttelijää. Todennäköistä on että siihen kaavaillaan jotain alle 40v nousevaa näyttelijää.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2014
 9. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 432
  Saadut tykkäykset:
  220
  Mielenkiintoista, että joku ajattelee Maud Adamsin olevan pääpahis Octopussyssa:confused: Kyllähän pääpahis oli Kamal (Louis Jourdan) ja toisena pahiksena Kenraali Orlov (Steven Berkoff).
  Adamsin hahmo Octopussy oli ennemmin elokuvassa Bondia auttava henkilö.
   
 10. VinSent

  VinSent Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.03.2013
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jepjep... fiktiivisenä hahmona Bond on luonnollisesti täysin verrattavissa oikeasti eläneisiin ihmisiin :rolleyes:

  Minä sanon, että "väärän värisen" näyttelijän roolittaminen fiktiiviseksi hahmoksi on täysin hyväksyttävä teko, kunhan tämä hoitaa roolisuorituksen kunnialla kotiin eikä hahmon taustoja tarvitse kirjoittaa kokonaan uusiksi, jotta roolitus kävisi järkeen. Jokainen uusi Bond-leffa sijoittuu tekovuoteensa, joten musta mies voisi olla ihan kivuttomasti britannialainen vakooja, ja Elba on yksi tämän sukupolven kovimpia ja charmikkaimpia näyttelijöitä, joten taatusti ainakin Craigilla pyyhkisi lattiaa aivan 6-0.

  Kumma ettei kukaan kitissyt silloin kun Casino Royalessa Felix Leiteriksi oli roolitettu musta mies.
   
 11. jmo

  jmo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  1 271
  Saadut tykkäykset:
  185
  Todellakin, mutta kun pelkästään Bondin tukan valkaisukin johti järisyttävään hämmennykseen, niin puhumattakaan ihon värin vaihtamiseen tai naisen roolittamiseen tuohon..
  Elbahan olisi täydellinen, jos ajatellaan näin radikaalisti, mutta tuo menneenajan drinkkejä hörppivä uhkapelejä pelaava valkoihoinen kirjailijan luoma agenttihahmo siirretään vielä kauemmaksi alkuperäisestä asustaan, niin se aiheuttaa varmasti riittävästi parranpärinää joka suunnassa ja olisi todella mielenkiintoista nähdä että voisi yleensäkään toteutua.
   
 12. arthur

  arthur Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  2 430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olenko minä raivosuvaitsevainen, vai miksi lainasit kommenttiani?

  Miten tämä vuodatus liittyy kommenttiini tai kuvitteelliseen MI5-agenttiin, joka on leffafranzisessaan jo kauan sitten irronnut Bond-kirjoistakin?

  Bondia on näytellyt niin monenoloiset näyttelijät, että pelkkä ihonväri ei tunnu mielestäni missään.
   
 13. deadstar

  deadstar Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2004
  Viestejä:
  585
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä rasistista siinä on jos Bondiksi halutaan edelleen se esikuvien kaltainen henkilö? Toki jos löytyy ukrainalainen / jugoslaavialainen neekeri niin mikäs siinä.....
   
 14. valvoline

  valvoline Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.02.2005
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisihan se myös olla Elba, joka sitten valkaistaan CGI:llä (=kaikki tyytyväisiä?). Dokkareissa sitten näkyisi kuinka hän näyttelee siniset kohdistuspisteet otsassa, poskissa ja leuassa.
   
 15. Weitec

  Weitec Valvoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  2 361
  Saadut tykkäykset:
  3
  tämähä on hyvä idea.
  "pakollisissa" vitunläsäyttelykohtauksissa pitää vain teippailla astetta huolellisemmin mokkulaa reiteen kiinni ettei se vain paljastais minkälaisesta miehestä onkaan kysymys :)
   
 16. mustis

  mustis Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 510
  Saadut tykkäykset:
  16
  Daredevilissä toimi myst Kingpin, joten miksei tulevaisuudessa musta Bond. Vielä maailma ei taida olla siihen valmis. Mutta ihan kohta jollei jo nyt esim USAn väestöstä yli puolet on muita kuin valkoihoisia, joten miksei Bond voisi tulevaisuudessa olla valtaväestön värinen. Ei ehkä Samuel L.Jackson sysimusta mutta Halle Berry -tumma vaikkapa.
   
 17. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 618
  Saadut tykkäykset:
  59
  Itehän lopetan siihen paikkaan bondien kahtomisen jos pääosan esittäjä on nainen, taikka saamelainen taikka joku muu.
   
 18. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 593
  Saadut tykkäykset:
  272
  Tai kokoomuslainen.
   
 19. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 710
  Saadut tykkäykset:
  302
  Tästä tuli jostain syystä mieleen norjalaisleffa Kill Buljo. Ja siitä ehdotus uudeksi 007:n näyttelijäksi: Stig Frode Henriksen, joka siinä esitti saamelaista Jompaa.
   
 20. Deleted member 16400

  Deleted member 16400 Guest Guest

  Koko elokuvasarja on ollut täyttä kuraa sitten Mooren, että väliäkö tuolla vaikka bondia esittäisi vihreä telaketju-lesbo.
  Eikä ne Conneryn ja Moorenkaan bondit nyt kovin hyviä elokuvia oikeasti ole.