Bodyguard (BBC, Netflix)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Maky, 01.11.2018.

 1. Maky

  Maky Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  12
  Nyt töräytti puskista uusi sarja joka osoittautui loistavaksi. Pikainen googletus osoitti, että oli tänävuonna saanut 47.9% BBC:n katsojista tv:n ääreen briteissä eli piikkasi 11 Miljoonaa katsojaa luvussa. Noita lukuja ei olla nähty vuosiin ja taisi menne top 3 katsotuimpiin. Aika kova juttu kun streemaus ja nuorilla youtube on vienyt katsojia.

  5/5, parasta käsikirjoitus. Kaikki muu tukee ja koko sarja on vain 6 jaksoa pitkä, mikä on täsmälleen oikea pituus. Lähtee oikeasti lentoon 3-4 jaksojen tienoilla kun taustat on saatu kohdilleen ja homma alkaa pyöriä, sen jälkeen ei voinut lopettaa kunnes oli kaikki katsottu.
   
 2. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 069
  Saadut tykkäykset:
  554
  Tuli juuri tällä viikolla tilattua Englannista, kun IMDB:n pisteet oli niin kovat ja jostain luin huhuja, että olisivat jopa Bondiksi tämän suorituksen perusteella harkitsemassa. Hienoa tietää ettei tullut turha ostos.
   
 3. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 434
  Saadut tykkäykset:
  73
  Kyllä tätä yhden jakson ainakin jaksoi katsoa. Testataan toinenkin :).
   
 4. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  981
  Saadut tykkäykset:
  73
  Lähtee tosiaan käyntiin kunnolla vasta puolivälissä. Todella hieno sarja.

  5/5.
   
 5. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  980
  Saadut tykkäykset:
  273
  Tuli maratonkatsottua ja hyväksi havaittua. Kolmosepisodi sisältää myös yhden omaan makuuni ehkä seksikkäimmistä kohtauksista televisiossa pitkään aikaan siinä ovensuussa seisoskellessa...
   
 6. Pulse+

  Pulse+ Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  520
  Saadut tykkäykset:
  31
  Omaan makuun tämä oli kyllä aika keskinkertainen tuotos. Peruskuvio juonessa oli tuttua kauraa, mutta sinänsä toimintaympäristö politiikan kentässä oli kyllä mielenkiintoisia. Lontoota oli kuvattu hienosti. Parasta oli näyttelijäsuoritukset, pois lukien yhden ilmeen päähenkilö Robb Stark Game of Thronesista. Sisäministeri itse oli paras rooli.

  BBC:n hieman samantyylinen Night Manager minisarja oli parempi.Siitä sarjasta saa myös Robb Starkkia paremman päähenkilön uudeksi 007 Bondiksi, Tom Hiddleston.
   
 7. makemich

  makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2002
  Viestejä:
  1 354
  Saadut tykkäykset:
  66
  Tuli katsottua ja olihan tämä aika kova. Päähenkilölle mielestäni kyseinen yksi ilme sopi vallan mainiosti ja sisäministeri oli tosiaan vakuuttava.

  Bondiksi ei kyseinen jantteri kyllä oikein istu mutta ei istu Hiddlestonkaan.

  4+/5
   
 8. htavilap

  htavilap Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  1 054
  Saadut tykkäykset:
  104
  Kyllähän tämä koukutti mukavasti. Hyvintehtyjä brittisarjoja on aina ilo katsella. Näyttelijäsuoritukset olivat hyviä, ja Richard Madden traumatisoituneena ex-sotilaana oli myös hyvä. Mitenkään poikkeuksellisen hyvänä en tätä kuitenkaan pidä, joten yletön hehkutus ihmetyttää. Käsikirjoitus oli aika perustavaraa sisältäen paljon kömpelyyksiä. Erityisesti pitää mainita sarjan lopputwisti, joka aiheutti lähinnä silmienpyörittelyä.

  3,5/5.
   
 9. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 434
  Saadut tykkäykset:
  73
  Ihan ok, muttei huippu. Näyttelijät ihan ok, vaikkakin joukossa pari aika surkeaakin. Lontoon maisemaa aina mukava katsella ja muistella reissuja kyseisessä kaupungissa. Hieman älykkäämpi juoni olisi saanut olla, nyt se oli vähän mukaälykäs. Eipä siinä kuusiosaisena meni nopsaa, mutta hieman pitempänä ois voinu jäädä jopa kesken.
   
 10. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 069
  Saadut tykkäykset:
  554
  4 jaksoa katsottu. Ei tämä mikään Prison Break/24/lost/heroes eka kausi ole, mutta katsoo kyllä.
  Ja taas ottaa pannuun tuo 2.00:1 kuvasuhde. Eikö voitu sitä töllöä heti venyttää siihen 1.85 niin näiden ohjaajien halut oisivat voineet vähentyä.
   
 11. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 890
  Saadut tykkäykset:
  395
  Täällä taas 3 ekaa jaksoa toimivat ihan täysillä, ja sen jälkeen jakso jaksolta ote hellitti, ja viimeinen jakso oli sitten jo aikamoinen pannukakku. Saatiin juu homma pakettiin, mutta mentiin kyllä ryminällä sieltä mistä aita oli matalin.

  Richard Maddenista uusi Bondi vai, no saipa ainakin harjoitella rouvittelua :D

  ***
   
 12. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 069
  Saadut tykkäykset:
  554
  Minä annan 3,5/5. Erittäin hyvä näin lyheänä settinä. Kateltiiin paremman puoliskon kanssa kaksi jaksoa per ilta (yksi on noin vajaa tunti)

  No, tästä Bond keskustelusta on vaikea ottaa kantaa, sillä kun kuulin, että Daniel Craig:istä on tulossa Bond, niin lähinnä ajatelin Danielin sopivan " X " pornoon.
  Ja Danielhan on osoittautunut kaikkien aikojen parhaaksi Bondiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2018
 13. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 888
  Saadut tykkäykset:
  61
  Oikein passeli minisarja, aluksi tuntui kliseiseltä rakkauskuvioineen, mutta kokonaisuutena oli kiemuroineen hyvä kokonaisuus. Etenkin ensimmäisen jakson pommikohtaus oli todella hyvä. En ole lainkaan samaa mieltä Maddenin yksinaamaisuudesta, hyvin tuli erilaiset tunnetilat esiin ja oli roolissaan vakuuttava. Hyvin hoiti roolinsa. En sinänsä ole yllättynyt Bond-heitoista, mutta uskon niiden olevan enemmän vain nettipuhetta.
   
 14. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 534
  Saadut tykkäykset:
  46
  Kahtohan tuon. En muista että bauerin jaska ois ollut tollanen itku iikka. Melkeen tuli turkan 7 veljestä mieleen.
   
 15. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  980
  Saadut tykkäykset:
  273
  Jack Bauer ei ole ihminen vaan huono karikatyyri. Oikeilla ihmisillä joita esittävät oikeat näyttelijät on muitakin tunnetiloja kuin kiukku.
   
  htavilap tykkää tästä.
 16. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 539
  Saadut tykkäykset:
  153
  Kyllähän tämä sarja otti mukaansa heti ensimmäisestä jaksosta lähtien ja onnistui viihdyttämään. Hahmot oli rakennettu niin hyvässä kuin pahassa moniulotteisiksi. Miksikö pahassa? Ei hahmojen ilmeisiä tarvi olla, mutta jos saman jakson aikana yksi hahmo (esim. Anne Sampson joka välillä vaikutti hyvikseltä ja välillä pahikselta) tuntuu kääntävän takkia useampaan otteeseen, niin se ainakin allekirjoittanutta rupeaa ärsyttämään ja viemään fokusta pois itse tarinasta. Toki sarjassa oli myös hetkiä, jolloin meno oli liiankin yksiulotteista...
  Tällaisissa sarjoissa on toki tuttua, että taustahyvikset ovat "pää pepussa" -eläviä imbesillejä, joiden aivokapasiteetti ei riitä käsittämään salaliiton tai vaihtoehtoisen teorian mahdollisuutta. Tämä kuitenkin tuntui korostuvan turhan räikeästi viimeisessä jaksossa, jossa Davidia oltiin koko ajan valmiina ampumaan, vaikka mies epätoivoisesti ja osuvin argumentein yritti anella armoa.
  Richard Madden oli erinomainen pääosassa kyynelineen päivineen, mutta en häntä oikein Bondina näkisi (jos ei muusta syystä, niin siitä, että hän on jotenkin liian "paksupäinen" Bondiksi :D).

  4-/5 :cool::cool::cool::cool::(

  Muuten...
  Odottiko kukaan muu sitä juonenkäännettä (jota ei koskaan tullut), että sisäministeri jäikin oikeasti eloon, mutta julistettiin kuolleeksi, jotta salamurhayritykset lakkaisivat?
   
 17. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 936
  Saadut tykkäykset:
  157
  Varsin toimivaa "agenttimenoa" puhtaan brittiläisenä tuotantona. Alun reilun 20min juna-episodi oli kyllä 1 jännittävimmistä kohtauksista mitä vähään aikaan on vastaan tullut. Tarinasta saatiin hyvin revittyä lähes kaikki mahdollinen irti, 6 jakson mittaisena just eikä melkeen sopiva. Näyttelijätyö ei nyt varsinaisesti säväyttänyt, mutta tärkeissä rooleissa olevat osasivat varsin hyvin harjoitellut maneerinsa sekä brittiläiset käytöstavat aina ministereitä ja pommiprotokollia myöten, eli uskottavuus oli kunnossa. Viimeisen jakson viimeinen 20min oikoi hieman siihen asti hyvin kasassa pysynyttä tarinaa hätäiseen ratkaisuun, siitä on hieman rokotettava.

  Elviksen spoilaukseen liittyen, sama asia pyöri jatkuvasti mielessä ja siinä olisi mahdollisen jatkokauden aineksia...

  3,5/5
   
 18. Stindenov

  Stindenov Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.03.2001
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  1
  Näinhän tän kait olisi pitänyt päättyä:

  Brittien nenäpäiväversio kyseessä, täysin ihana :)
   
  Collusion tykkää tästä.