Blu-Ray -> Vahvistin -> Tykki ongelma.

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana T0MP3, 24.07.2011.

  1. T0MP3

    T0MP3 Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2009
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heps!

    Eli mikä voisi olla ongelmana kun ostin uuden bluray soittimen (sony). Kun vetää HDMI:llä vahvistimeen ja vahvistimesta menee 10m johto tykille, niin soittimen menu (samanlainen kuin ps3) ei näy, kuvassa on vaan paljon kaikkia värejä ja signaali pätkii, mutta kun katsoo elokuvaa niin se näkyy kyllä? Jos soittimen laittaa suoraan tykkiin kiinni ei ole mitään ongelmaa. Entinen ps3 toisti kyllä hyvin ja valikotkin näkyivät vaikka sekin meni vahvistimen kautta.

    Auttakaa tyhmää :hitme:
     
  2. juh4

    juh4 Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.01.2011
    Viestejä:
    299
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisi helpompi koittaa auttaa jos kertoisit että minkä merkkisistä ja mallisista laitteista on kyse.

    E: Ehkä parempi paikka tälle aiheelle olisi tuo aloittelija osio.
     
    Viimeksi muokattu: 24.07.2011
  3. T0MP3

    T0MP3 Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2009
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soitin on Sony BDP-S580, Vahvistin on Denon AVR-1911 ja tykki Optoma HD20
    Ja anteeksi jos on väärällä osiolla..
     
  4. juh4

    juh4 Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.01.2011
    Viestejä:
    299
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oletko koittanut toisella hdmi johdolla soittimen ja vahvistimen väliä?
     
  5. T0MP3

    T0MP3 Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2009
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä, kahdella eri johdolla koitin mutta sama homma, samalla johdolla toimii kun koittaa toisessakin tv:ssä, mutta vahvistimen kautta mennessä on valikot ja asetukset pelkkää värimössöä
     
  6. Rooky

    Rooky Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitenkäs säädöt soittimessa ja vahvistimessa? Onko vahvistin vain läpivientinä (direct) ilman kuvanprosessointia? Joskus ainakin tälläinen tuplaprosessointi (lomituksen poistot ym.) ovat aiheuttaneet ongelmia.
     
  7. T0MP3

    T0MP3 Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2009
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luovutin, kaikkia asetuksia koitin, tykistä vahvarista ja soittimesta. Nyt on soitin vaihdettu samsungin kalliimpaan 3d soittimeet, thank god 14vrk vaihto-oikeus ja palautusoikeus. Testiä vailla, en vielä kerinnyt edes pakettia avaamaan. Oli muutenking aika fail tuo sonyn soitin, englanninkielistäkään ohjekirjaa ei ollut mukana :OI
     
  8. jone1

    jone1 Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2005
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    1
    näkyykö kuva hyvin jos kytket soittimelta suoraan näyttölaitteeseen ?
     
  9. T0MP3

    T0MP3 Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2009
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kannattaa lukea edelliset postit ::)
     
  10. Habib

    Habib Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2006
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itellä oli ongelmana ps3:n ja tykin kanssa että alkuvalikko näkyi juuri samalla tavalla kuin sulla ja leffat ihan normaalisti hd-kuvalla. Siihen auttoi kaapelin vaihto. Palstalta löysin linkin tähän kaapeliin ja tilasin. Pari päivää sitten tuli postista ja hyvin toimii valikotkin. Mullakin siis normaalipituinen kaapeli näytti ihan normaalisti valikonkin, mutta 10metrinen ei. Liittyy kai jotenkin 60hz kuvaan kun leffat näkyy eri tavalla taijotain.. :)

    Niin ja toi kaapeli on siis 10 metriä pitkä 1.4 hdmi-kaapeli joten aika edullinen 21eurolla

    http://www.dealextreme.com/p/gold-p...in-v1-4-m-m-connection-cable-10m-length-45110