Blu-ray-leffat

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana Aceman, 28.06.2006.

 1. 71 dB

  71 dB Well-Known Member

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  9 790
  Saadut tykkäykset:
  217
  Enpäs ole tällaisesta minisarjasta kuullutkaan, mutta näyttää ihan kiinnostavalta. Aika paranormaalia meininkiä näyttää olevan.
   
 2. tuna

  tuna Well-Known Member

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 102
  Saadut tykkäykset:
  113
  Uusi tv-sarja Kingin The Stand kirjasta tulossa ja luultavasti tästä johtuen tämäkin saatiin blu-raylle. Uskon, että uusi sarja tulee olemaan parempi kuin tämä. Tämä 90-luvun sarja oli puoleen väliin ok ja sen jälkeen kohtuu epäonnistunutta kuvastoa.
  Aikansa tekele niin hyvässä kuin pahassa ja silti ihan ok sarja. Uudelta sarjalta odotukset ovat erittäin korkealla.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2019
  sokka tykkää tästä.
 3. vps358

  vps358 Well-Known Member

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 112
  Saadut tykkäykset:
  96
 4. hansolo

  hansolo Well-Known Member

  Liittynyt:
  01.11.2002
  Viestejä:
  3 584
  Saadut tykkäykset:
  106
  The Stand

  Pituutta 6h ja tungettu yhdelle 50GB levylle. Ehkä myös tämän vuoksi mukana ei ole lossless ääniraitaa, mutta sentään 448 kbps Dolby Digital stereo ääniraita löytyy.

  https://www.blu-ray.com/movies/Stephen-Kings-The-Stand-Blu-ray/141061/#Review

  Ainakin voi olla tyytyväinen, että täällä päin kyseessä on halpisjulkaisu, kun USA:ssa täysin samaa levyä myydään mukavalla $30 hinnalla.
   
 5. El Grande

  El Grande Well-Known Member

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  2 906
  Saadut tykkäykset:
  123
  Jenkkikannessa lukee "brilliantly restored" ja sitten kiekolla on SD-ääni... eikö vois jättää julkaisematta kokonaan, jos ei tee sitä kunnolla. Suomenkin 15 e on ihan kiskurihinta tollaisesta Soul Media -tason julkaisusta.
   
 6. 71 dB

  71 dB Well-Known Member

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  9 790
  Saadut tykkäykset:
  217
  Onko sitten 90-luvun puolivälin tv-sarjojen ääniraita teknisesti niin huikea, että vaatii tämän parempaa resentaatiota?
   
  mdk 5.1 tykkää tästä.
 7. Burkitsville

  Burkitsville Active Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  837
  Saadut tykkäykset:
  90
  Fyysisten julkaisujen lähihistoriaa teknisen lopputuloksen valossa tarkasteltaessa ei liene monellekaan mikään uutinen, että Paramount:lla on (tunnetusti ja tunnustetusti) lukuisia ongelmapainoksia julkaisukatalogissaan, jonka jo yksin luulisi riittävän useimmille ammattitaidon analyysin perään hinkuaville ilman, että jälleen ollaan tilanteessa, jossa julkaisija tietoisesti tuottaa optista mediaa sisältöarvolla nolla. Liekö ihme, että moinen on kuin vihreävalo luoville lahjattomille, jotka pääsevät toteuttamaan logiikasta iloisesti vapaita visioitaan maksavan asiakaskunnan kustannuksella. Sanomattakin selvää, että tuollaisen typeryyden taantumassa mieli tahtoo sulkeutua väkisin, ja onkin varsin vaivatonta vaipua nostalgiseen trippailuun, vaikkapa kasettitelevisioaikakautta muistellessa, jolloin asiakas sentään tiesi saavansa haisevan paskakasan päälle pippuroidun shokkikuvaston ilman sen suurempaa odotusta kuvanlaadullisista tekijöistä. Näillä traumoilla ruokkii taas seuraavaakin keräilijäsukupolvea. The Stand päätynee hyllyyn, jos parilla eurolla joskus irronnee...
   
 8. Burkitsville

  Burkitsville Active Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  837
  Saadut tykkäykset:
  90
  Leffan tilanneille on tiedossa todellinen pettymys pian ilmestyvän Arrow -julkaisun osalta Clive Barker -klassikosta Nightbreed - Yön kansa (1990), sillä teatteriversion lähdemateriaaliksi on valikoitunut kasa haisevaa paskaa. Spekulointi tapahtuman taustoista on täydessä käynnissä, johon Arrow ei tiettävästi ole vastannut vielä tätä kirjoittaessa. Lopputulos suhteessa Scream Factory -julkaisuun on kaikkien nähtävissä TÄÄLLÄ.

  Lisäksi kuvanlaadulliselle nykystandardien tasolle tähdättäessä, Arrow -julkaisun hädin tuskin ala-arvoisen kouluarvosanan saava teatteriversio on paitsi kuvarajattu 1.85:1 (olkoonkin, että kyse on ohjaajan valitsemasta kuvasuhteesta) myös oudolla tapaa kropattu suhteessa todella laadukkaaseen Scream Factory -julkaisuun, joka Arrow:sta poiketen tarjoaa elokuvan molemmat versiot kuvasuhteella 1.78:1 ja mikä parasta: avattuna (open matte).

  Ohjaajan version kuvanlaatu puolestaan Arrow ja Scream -julkaisuissa vaikuttaisi TÄMÄN VASTAKKAINASETTELUN valossa lähes identtisiltä, vaikka Arrow:n kuvanpakkaus päässee hyvällä tuurilla marginaalinmitan lähemmäs päämäärää, tosin Scream Factory -julkaisua matalamman bittivirran puitteissa. Suurimman myönteisen eroavaisuuden näiden kahden välillä tässäkin tapauksessa tarjoaa kuvasuhde, joka Scream Factory -julkaisussa on jo ylempänä mainittu 1.78:1 (open matte).

  Niin tai näin, tätä myöden peruuntui Arrow -julkaisun tilaus ilman katumuksen häivää. Päinvastoin, entistä tiukemmin tulee puristettua Scream Factory -julkaisua kaikkien kolmen levyn edestä, joka edelleen edustaa parasta painosta elokuvasta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2019 klo 01:03
  Professional tykkää tästä.
 9. sokka

  sokka Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 068
  Saadut tykkäykset:
  183
  ^ Itse leffa on, niin hirveätä sillisalaattia, että olen kahden vaiheilla viittiikö tuota edes tilata. Elokuvan leikkaus/ohjaus on ihan jäätävää paskaa. Loikkii sinne tänne miten sattuu. Oli melkoinen pettymys vuosien jälkeen, kun tuli se tuossa katsottua joku vuosi pari sitten.
   
 10. tuna

  tuna Well-Known Member

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 102
  Saadut tykkäykset:
  113
  Tässä tapauksessa se teatterissa esitetty versio on parempi kuin Director's Cut. Sama oli esim. Gibsonin Paybackin kohdalla. Clive Barker ohjaajana ei mielestäni ole hääppöinen. Tietenkään en tiedä millainen Nightbreedin todellinen Director's Cut olisi ollut? Mikäli kaikki kuvattu materiaali oli säilynyt (hyvällä laadulla)ja Barker olisi pystynyt tekemään sen "todellisen Director's s Cutin". Elokuvan kummatkin versiot ovat ihan ok elokuvia, teatteriversio mielestäni kumminkin parempi.
   
 11. sokka

  sokka Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 068
  Saadut tykkäykset:
  183
  Mä katoin viimeksi juuri tuon dir.cutin. Samaa mieltä Paybackista. Pidän paljon enemmän teatteri versiosta.