Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 25.12.2019.

 1. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 377
  Saadut tykkäykset:
  66
  ^ Kyllähän siinä Superin arviossa ensimmäisellä sivulla aika kattavasti perusteluja jo oli. Ilman muuta reiska ostoslistalla täälläkin. Voisi vaikka tulla tuplajulkaisu, jossa olisi myös Suicide Squad. Vaikka mistään muusta siinä en pitänytkään, Margotista pidin ja niitä kohtauksia voisi kertailla aina joskus.
   
  Super-J tykkää tästä.
 2. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 130
  Saadut tykkäykset:
  150
  No, jos luet arvosteluni tästä leffasta - kolmas viesti ekalla sivulla - niin kyllä se siellä lukee. Lyhyesti ilmaistuna pidän tässä kaikesta, mutta erityisesti Margot Robbien suorituksesta ja leffan audio-visuaalisesta tyylistä. Jos nyt jotain urputtamista pitää väkisin keksiä niin tarinan kerronnassa käytetty Tarantino-tyylinen hyppely ajassa eteen ja taakse, mutta ei se tässä pahasti haitannut, tarina on kuitenkin muuten hyvä. Yleensä kuitenkin kannatan lineaarista kerrontaa.

  Minäkään en tajua mistä te muut ette tykkää tässä, trailerit ja tv-spotitkin on mielestäni hienoja, joten kai me voidaan kuitenkin olla samaa mieltä siitä että ollaan eri mieltä?
   
  Snafu68 ja KILLPATRICK tykkäävät tästä.
 3. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  3 195
  Saadut tykkäykset:
  392
  Leffaa en siis ole nähnyt, mutta UHD tulee kuitenkin ostettua.
  No, kertokaas te muut, miksi se nyt sitten oli niin huono?
   
 4. Snafu68

  Snafu68 Active Member

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  873
  Saadut tykkäykset:
  60
  Ok, tänks. En ajatellut mtään vastakkainasettelua, vaan ihan mielenkiinnosta, että mikä juttu näissä tekee ns hyvän leffan.

  Ja miksi ei itselle uponnut, niin imo Margot ei vaan istu tähän vaikka kovasti yrittää ja touhuaa, huonot sivuosien näyttelijät iso miinus. Leffan tarina on mitään sanomaton kliseepläjäys (varmaan ihan tarkoituksellakin). Visuaalinen anti, niin ei tässä senkään osalta mitään ihmeellistä ole mitä ei jo olisi nähty paremmin toteutettuna muualla (ei ehkä yhdessä leffassa, mutta muuten).

  edit: plussana sanottakoon, ettei lopussa ollut mitään äärettömyyksiin jatkuvaa "final boss"-varttia... ;)

  Kaiken kaikkiaan: yllätyksettömyys ja uuden oivaltamisen puute ja sitä kautta tylsä elokuva. HQ olisi uusien ideoiden suhteen ollut Jokerin kaltainen loputon kaivo kaikelle kivalle, mutta ei niin ei.
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2020
 5. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 130
  Saadut tykkäykset:
  150
  Huomasin tuossa että leffa on nyt kerännyt 201 miljoonaa lipputuloja. Ihan hyvin siis, budjetin huomioiden, eikä koronatilanteesta johtuen varmaankaan enempää tule. No, loput tulot mitä tulee, tulee sitten muualta kuin teatterilevityksestä.
   
  Liekinheitin tykkää tästä.