Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 25.12.2019.

 1. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 421
  Saadut tykkäykset:
  67
  ^ Kyllähän siinä Superin arviossa ensimmäisellä sivulla aika kattavasti perusteluja jo oli. Ilman muuta reiska ostoslistalla täälläkin. Voisi vaikka tulla tuplajulkaisu, jossa olisi myös Suicide Squad. Vaikka mistään muusta siinä en pitänytkään, Margotista pidin ja niitä kohtauksia voisi kertailla aina joskus.
   
  Super-J tykkää tästä.
 2. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 233
  Saadut tykkäykset:
  188
  No, jos luet arvosteluni tästä leffasta - kolmas viesti ekalla sivulla - niin kyllä se siellä lukee. Lyhyesti ilmaistuna pidän tässä kaikesta, mutta erityisesti Margot Robbien suorituksesta ja leffan audio-visuaalisesta tyylistä. Jos nyt jotain urputtamista pitää väkisin keksiä niin tarinan kerronnassa käytetty Tarantino-tyylinen hyppely ajassa eteen ja taakse, mutta ei se tässä pahasti haitannut, tarina on kuitenkin muuten hyvä. Yleensä kuitenkin kannatan lineaarista kerrontaa.

  Minäkään en tajua mistä te muut ette tykkää tässä, trailerit ja tv-spotitkin on mielestäni hienoja, joten kai me voidaan kuitenkin olla samaa mieltä siitä että ollaan eri mieltä?
   
  Snafu68 ja KILLPATRICK tykkäävät tästä.
 3. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 058
  Saadut tykkäykset:
  552
  Leffaa en siis ole nähnyt, mutta UHD tulee kuitenkin ostettua.
  No, kertokaas te muut, miksi se nyt sitten oli niin huono?
   
 4. Snafu68

  Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  894
  Saadut tykkäykset:
  68
  Ok, tänks. En ajatellut mtään vastakkainasettelua, vaan ihan mielenkiinnosta, että mikä juttu näissä tekee ns hyvän leffan.

  Ja miksi ei itselle uponnut, niin imo Margot ei vaan istu tähän vaikka kovasti yrittää ja touhuaa, huonot sivuosien näyttelijät iso miinus. Leffan tarina on mitään sanomaton kliseepläjäys (varmaan ihan tarkoituksellakin). Visuaalinen anti, niin ei tässä senkään osalta mitään ihmeellistä ole mitä ei jo olisi nähty paremmin toteutettuna muualla (ei ehkä yhdessä leffassa, mutta muuten).

  edit: plussana sanottakoon, ettei lopussa ollut mitään äärettömyyksiin jatkuvaa "final boss"-varttia... ;)

  Kaiken kaikkiaan: yllätyksettömyys ja uuden oivaltamisen puute ja sitä kautta tylsä elokuva. HQ olisi uusien ideoiden suhteen ollut Jokerin kaltainen loputon kaivo kaikelle kivalle, mutta ei niin ei.
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2020
 5. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 233
  Saadut tykkäykset:
  188
  Huomasin tuossa että leffa on nyt kerännyt 201 miljoonaa lipputuloja. Ihan hyvin siis, budjetin huomioiden, eikä koronatilanteesta johtuen varmaankaan enempää tule. No, loput tulot mitä tulee, tulee sitten muualta kuin teatterilevityksestä.
   
  Liekinheitin tykkää tästä.
 6. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  2 911
  Saadut tykkäykset:
  48
  Olipa melko sekopäinen sarjakuvaväkivaltaelokuva. Ei ollut pelkoa että olisi nukahtanut tätä katsellessa. Realismiahan on turha tästä etsiä, se nyt on selvää se, mutta se tosiaankin hiukan häiritsi kuinka onnettomia vätyksiä "jeparit" olivat. Eihän tässä nyt ollut kovin paljoa mitään "uutta ja ihmeellistä", mutta toimivaa touhua kumminkin pääosin. Margot Robbie ei ole lempparinäyttelijäni, mutta veti roolinsa tässä ihan mallikkaasti ja muutkin "petolinnut" olivat ihan OK.

  Positiivisinta tässä oli kenties se että oli selkeästi enemmän hyvän mielen elokuva kuin Joker, mihin ei toki paljoa vaadita...
  ***½/*****
   
 7. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 933
  Saadut tykkäykset:
  157
  Joo, plussaa siitä että elokuva yrittää olla ns seko-positiivinen mutta muuten omaan makuun ei iskeny, ei mitään uutta, eikä edes naurattanut kuin muutaman kerran. Toiminta oli geneerisen tylsää pätkimistä. Margot oli hyvä roolissaan jälleen ja Kanarialintu oli söpis. Vain hieman parempi kuin SS.

  2/5
   
 8. Calenius

  Calenius Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2010
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  10
  Olipas pettymys, mutta ehkä odotin tältä liikaa, tai sitten olin pahasti pois kohderyhmästä keski-ikäisenä miehenä. Visuaalisesti hieno ja kuvanlaatu sinireiskalla oli hyvä. 17 vuotias tytär sanoi, että oli ihan ok, ei mikään huono. Antaisin varmaan 2/5 tähteä.
   
 9. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 463
  Saadut tykkäykset:
  187
  Katsottu Maxivision tallenteena, joten kuvanlaadusta ei sen enempää ja juonesta ylempänä kerrottu pitänee enimmäkseen paikkansa.
  3/5

  T: Vesku
   
 10. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 534
  Saadut tykkäykset:
  45
  Kesken jäi netflixissä. Pitäsköön se loppuun joskus katsoa.