Big Brother 2010

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana pundewhee, 06.08.2010.

 1. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 370
  Saadut tykkäykset:
  39
  Sadusta on sitten kuitenkin kuoriutumassa Manta. Jatkuvaa napinaa joko Marikasta tai nyt viimeisinä päivinä Hannusta. Mitä kummallisempia, omassa päässään syntyneitä teorioita pyörittelee negatiiviseen sävyyn. Ja rouva on jatkuvasti naama... aivan, juuri siten mistä Maria moitti.

  Eilen illalla katselin Ninon ja Vilhelmiinan vartiovuoroa ja siellä pitkässä keskustelussa ei puhuttu sanallakaan muista asukkaista vaan matkustelusta. Aamulla kun vilkaisin tapahtumia niin Satu ja Elisa olivat jälleen läyhäämässä.

  BBPlazalla mainittiin Marikan ja Ksenian kauppakäynti, jossa K on näköjään asettunut lopullisesti Marikan "yläpuolelle". Eilenhän tuon jo osittain näki, mutta nyt tuo varmaan jo pitää kokonaan paikkansa. Lapsellisesti lässyttävä likka tulisi pistää ruotuuun myös äkkiä. Harmi vain ettei Marikasta siihen taida olla.
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2010
 2. Harry

  Harry Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 903
  Saadut tykkäykset:
  7
  Samaan kiinnitin huomiota tänään päivällä. Luulisi että edellisistä kausista on sen verran tietoa, että tuolla taktiikalla lentää aika nopeesti pihalle jos sattuu häätöäänestykseen joutumaan.
   
 3. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Illan koosteesta:

  Satu tuonut itsestään ikävämmän puolen esiin. Läyhää ikäväkseen ittensä pihalle, kun ei suostu pelaamaan samaa kuin esim. Nino. Helppo sanoo ulkopuolelta, että käyttäytys ikänsä mukaisesti. Kuten sanottua, ei se talossa niin helppoo oo, kun 24/7 näkee samat naamat ja kamerat suttaa.. Samaa tuntee Hannu, mutta yrittää pitää pään kasassa. Marika kuuluu myös tähän pelailu tiimiin, joko tietäen tai tiedostamattaan, myhäilee tyytyväisenä, kun porukaa tippuu häntä vastaan viikosta toiseen, kun on sopivasti vittumainen. On kerännyt varmasti huomattavan teinikakarafanitiimin. Elisa puolestaan käy kuumana, kun ei osaa pysyä pois myrskynsilmästä. Muut menee tohon väliin. Toisaalta voi olla myös niin, että ne pelaa, jotka yrittää eniten pysyä pois myrskynsilmästä ja tunteilun ulkopuolella.

  Viikkotehtävä on sopivasti hermoja vaativaa ja siltä voi vaikuttaa, että reisille menee, jos mielialat ei nouse jatkossa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2010
 4. wille82

  wille82 Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.04.2004
  Viestejä:
  706
  Saadut tykkäykset:
  0
  Linnunpönttökin heräsi eloon ja heitti juttua Hannulle ja Marikalle.
  Ruodasi sitten junalla 4 kertaa shotit kummallekin.
   
 5. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 370
  Saadut tykkäykset:
  39
  Hannu ja Marika aloittivat juna-aikataulun opettelun. Aika hyvin Hannu muistaakin noita. Jaa taitaa Kseniakin olla mukana, ei tosin juomassa. Eikä ainakaan vielä ole huomannut tätä shottitarjoilua.

  Satu upottaa laivansa ja hyvin mahdollisesti hankkiutuu noista aiemmista päivällä sanotuista rikkeistä häätöäänestykseen. No tästä tulikin mieleen neloskauden Mantan tippumisilta. Onko tuosta mitään videota Youtubessa tai muualla? Oli se vain niin hämmentävä suoritus kertakaikkiaan.

  Hannu ja Ksenia ovat huomanneet sen yhden parivaljakon kiukkuilun. Molemmat myös tiesivät, että itsestä on pahaa puhuttu by Elisa/Satu. Marttyyriasenne on huomioitu liittyen päiväunikieltoon. Tupakanpuutteesta myös puhuvat ja Satuhan vetelikin tumpinjämiä kärtyisenä aiemmin päivällä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2010
 6. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 994
  Saadut tykkäykset:
  37
  Ei kyllä tunnelma ole ollut näin negatiivinen koskaan BB:ssä.
  Tapahtumia lienee niin vähän niin siksi vielä korostuu Elisabet/Satu haukkumiset. Jokainen on paha ja he vain hyviä .. Hannukin paska kun opettelee aikatauluja.
   
 7. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  No tais se tunnelma viime kaudellakin ajoittain varsinkin NikoS:n ja muiden läyhätiimiläisten takia olla ajoittain aika negatiivinen, suorastaan pelottava. Se vaan on niin, että tuollaiset tunnelmat ihminen unohtaa ensimmäisenä, jottei itseen tarttuisi. Tuntuis tosiaan olevan niin, että noilla tunnelmilla voisi olla syynä se, kun talossa niin vähän aktiviteettia tällä hetkellä.
   
 8. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 370
  Saadut tykkäykset:
  39
  Viime kaudella oli Mensa ja kumppanit. NikoS ja Ade/Manta sitä edellisellä. Mutta noin muuten tämä tehtävä on ollut mitä mainioin. Ja parit myös hyvin valittu.

  http://www.youtube.com/watch?v=SJzHfx5bceQ
  http://www.youtube.com/watch?v=Zy8kxfbTrO4

  Parit linkit viime yöltä Satulta ja Elisalta.
   
 9. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuosta tulee aika hyvin ilmi, miksi ei enää BB nappaa. Sekopäisiä akkoja juoruamassa. Hyvää viihdettä? Not.
   
 10. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mielenkiintoinen näkemysero. Tuo "sekoaminen" yms. ilmiöt kun on nimenomaan yksi asioista, joiden takia tätä ohjelmaa voi (osittain) katsella, imo. Kai tuo ohjelma nimenomaan sosiaalisen draaman takia on ja että sitä voidaan tutkia?

  Satu ja Elisa ovat nimenomaan sellaisia ihmistyyppejä, joista paljastuu paineen alla todellinen luonne. Aiemmin Satua on ilmeisesti pidetty suorana ja reiluna, ja nyt täti kiroilee, ja avautuu selkien takana. Elisa on pikkunäppärä ja ulkoisesti söpö peppimäinen tyttö, josta paljastuu ajan myötä paremmin lapsellisuus, ja itsekkään pikkusieluinen asenne toisiin ihmisiin. Nämä kaksihan luonnollisesti sitten löytävät toisensa. Heidän yhteisesti jakamaansa epäkypsyyttä kuvaa hyvin heidän samanmielisyytensä kokeilujen suhteen. Elisan mielestä on selvää, että kaikkea pitää kokeilla "jotta voi tietää tehneensä virheitä" ja "kaikki rikastuttaa elämää" ja Satu yhtyi tähän "elämää pitää elää täysillä" -yksioikoisuuteen.

  Kuten täälläkin aiemmin jo toin ilmi, itseäni erityisesti Satu ei miellyttänyt alun alkaenkaan. Hän on tyypillinen esimerkki keski-ikäisestä tädistä, joka näyttäytyy kyllä avoimena, suorana, "pohjalaisen reiluna" ja muita ymmärtävänä ihmisenä - muita vanhempana, mutta todellinen itsepäinen asenne ja henkiset ongelmat näkyvät jo paitsi miehisyytenä olemuksessa, myös painonhallinnan ongelmassa, ja viime aikoina siinä ratkaisevimmassa, eli käytöksessä ja esiin tuoduissa ajatuksissa. Esim. kommenttinsa Hannun käytöksestä on kuvaava. Satu-tädin mielestä on siis (hyviä) ihmisiä, jotka ovat tunteellisia kympin asteikolla lukemalla 10 (hän ja Elisa), ja taas todella tasaisen tunteettomia, lukemalla 1 (ilmiselvästi Hannu). Hänen järjetön oletuksensa, jonka mukaan tunteet ovat olemassa vain ne esittämällä eivätkä esim. päänsisäisinä asioina kuten olisi realistista, osoittaa hänen oman tunne- ja sitä myöten älyllisen kontrollinsa pahaa heikkenemistä, sekä todellisen suhtautumisensa erilaisiin ihmisiin. Lukuisat muutkin vouhkaamiset (kuten Marikalle kuittailu heti kun paikka tuli) todistavat samaa vastenmielisyyttä. Heti kun asiat eivät mene kuten itseä miellyttää, tällaiset ilmiöt tulevat esiin. Toki jo pelkästään BB-taloon hakeutuminen yksinään nuorempien joukkoon ja ensin näiden menoon mukautuminen, mielestäni suosiota ja tietynlaista kokemuksen arvovallalla tuomaa asemaa nauttimaan pyrkien, osoittaa henkistä raakamaisuutta. Tätä roolia sitten jatketaan impulsiivisen vääjäämättä, eikä pystytä todelliseen mukautumiseen. Toki hän itsekin myönsi ettei käyttäydy ikänsä mukaisesti, joten aivan sekaisin hän ei ole.
   
 11. VastActiv

  VastActiv Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.06.2004
  Viestejä:
  388
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä luoja minkälaisia ihmishirviöitä ovat molemmat. Näin ne vaan pienessäkin paineessa ihmisen pimeät todelliset piirteet tulevat esille. Varsinkin Sadun puheet Hannusta (joka ainakin omaan silmääni näyttää tällä hetkellä ainoalta talossa joka pystyy järkevään analyysiin tilanteesta ja toimii kaikkien edun mukaisesti) olivat todella iljettäviä.

  Onnistunut analyysi CleverIndeediltä muuten.
   
 12. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 370
  Saadut tykkäykset:
  39
  Vittumarko ilmeisesti lähdössä perjantaina. Korjaan siis Elisa. Toivottavasti näin, ei tulisi ikävä.
   
 13. warre

  warre Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.02.2000
  Viestejä:
  2 344
  Saadut tykkäykset:
  26
  ei välttämättä, puhui jonkin aikaa sitten sadun kanssa mm. vaihdokin tulosta ym.,eli on mahdollista että PK-käynnillä vaikka räiskäle puhunut ympäri. :mad:
   
 14. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kompataan. Paul itseriittoinen kermaperse alko pelkää, ettei ookaa vahvoilla. Sodassa rintamalla, tuollasia tyyppejä ammutaa selkää. Ja tuollasien tyyppien perään ämmät kuolaa.. Tunnelma kun alkoi tiivistymään, lipevä siipiveikko lähti kiitää.. Siks lähti.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2010
 15. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Iltalehden Netti-TV:ssä on Paulin haastattelu. Mies ei halunnut kommentoida lähtönsä syytä, mikä ottaen huomioon että hänellä vaikuttaa olevan kaikki hyvin (hän hymyili koko ajan kun toimittaja kysyi asiasta) viestii lähdön syyn olevan ehkä vähemmän imarteleva. Tuossa haastattelussa Paul muuten viittaa tuohon tässä ketjussa mainittuihin 40k:n vuosituloihin: Paulin mukaan hänellä on niin hyvä työ ja hyvä palkka, ettei se 50k ollut loppujen lopuksi motiivi olla kisassa mukana ja että hän soisi sen mielummin sellaiselle, jolla on vähän rahaa. Onpas hän jalomielinen. :rolleyes:
   
 16. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pitää myöntää, että ei ole noin syvällisesti tullut ajateltua ohjelmaa nimeltä BB. Kyllä ihan viihteenä ottanut. Jos tuolle tielle lähdetään, niin soisin, että sitten kanssa draamaa tehdään kunnolla näyttämälle juorujen kohteille valittuja paloja noista keskusteluista. Tollaisessa seläntakaisessa sosiaalisessa draamassa on mieltä yhtä paljon kuin 80-luvun marttakerhoissa. Kuka sitä jaksaa seurata?
   
 17. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 370
  Saadut tykkäykset:
  39
  Tuota "kikkaa" on jo käytetty aiemmin. Mutta se vain ei sitä yhtä kertapieraisua kummempaa taida tarjota. Muuttuvat herkästi tuppisuiksi. En tuota eilistä lähetystä vielä katsonut, mutta kuulemma pahimmat jauhamiset jätettiin näyttämättä. Nyt saattoivat jopa saada sympatiaa raukat nukkumattomat.

  http://www.bigbrother.fi/uutiset.shtml?1200518

  Jebou vaan, taas mennään.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2010
 18. chevalier

  chevalier Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2009
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
  oikeinkin hyvä,täytyy sanoa. varsinkin jos ottaa huomioon, että tämän ketjun ensimmäisellä sivulla hän kirjoittaa näin:

  et kai ole ajautunut seuraamaan? not that there's anything wrong with that... ;)

  noh, nyt kausi alkaa pienoisesti näyttää jo kiinnostavan draaman merkkejä kun satu ja kätyrinsä ovat päässeet läyhäämisen makuun. harmi vain, että kaivavat itse omaa kuoppaansa ja varmasti lentävät ensimmäisten joukossa ulos kun äänestyksen aika koittaa. äänestävä yleisö kun ei tajua,että juuri ohjelman kiinnostavuuden vuoksi nämä täytyisi pitää talossa mahd. pitkään. vähän käy sääliksi marikaa kyllä, liekö suht yksinäinen tuolla "hyeenoiden armoilla"...

  jotenkin myös paradoksaalista, että satu ja elisabet tavallaan vittuilivat hannulle siitä, että hannu on viitsinyt opetella noita junien aikatauluja ym. kunnolla. mikähän se viikkotehtävä olikaan? :rolleyes:
   
 19. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 370
  Saadut tykkäykset:
  39
  Rankkua tulee, kun päällikkökisaa ei tällä viikolla ole. Häätöön suoraan veikkaan ma. Toivottavasti kuitenkin nimetään, sillä ne on todella mukava nyt kuulla. Tuotannolle muuten plussaa siitä, että talossa ei ole valovuosiin juossut ulkopuolista porukkaa.

  Elisa kilahti taas reipas tunti sitten. Huusi pöydässä Petrille ettei HÄNEN kasviksiinsa saa koskea. Pesipä aiemmin pilalle Marikan valkoiset pyykitkin värillisten seassa. Mitä väliä, kun on kerran Marikan -kommenteilla höystettynä.

  Elisa pillittää sohvalla. Varmaan isoveli Gonahtanut niin heti on ikävä kotiin. Voi hitto, nyt vänisee että HÄNELLE vittuillaan päin näköä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.10.2010
 20. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Päivän koosteesta:

  Vaikka Satu jatkaa läyhäämistään olemalla oma ittensä, eniten ottaa pannuun Marika ja se jatkuva selittäminen, itselleen selittäminen ja vielä se saa.. selittäminen ja muiden opettaminen. Ou mai gaad.. Tekis mieli ampua aivot pellolle! Extrassa muuten haasteltiin Marikan hyvää "ystävää", joka oli pitänyt kämppää sen kaa. Kun kysyttiin, mikä siinä Marikassa porukkaa ärsyttää, seurasi pitkä hiljaisuus ja vastasi jotain tyyliin: "Eikö se ny kaikille oo jo tiedos..". En ymmärrä, miksi tuo tytsi saa viikosta toiseen tuolla olla, kuten sanottua, fanaattinen kannattajajoukko pitää olla.. :sick:

  Parasta oli kun Niko ja Petri odottivat junasta tupakkaa, kun se toi kuin tilauksesta täyden vaunun tupakkaa ja pojat saivat pitkään niitä himokkaasti nuuskia pitkällään lattialla. Eipä niitä sitten saanut ottaa, mutta seuraavan junan kyydillä olikin yksi tupakka ja voi sitä riemua kun sen saikin ottaa.. Meinas siinä tehtävä mennä käsillekin, kun paikka jäi tohkeissaan pojilta kuulematta, mutta muiden avustuksella hommasta selvittiin. Ei voinu olla tulematta hyvälle tuulelle poikien riemun repeemisestä. Tuolla positiivisella asenteella varmasti oli osuutta viikkotehtävän onnistumiseen. :)
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2010