BenQ W1400 päätti hajota

Keskustelu osiossa 'DLP / LCD -videoprojektorit' , aloittajana vemkki, 19.10.2018.

  1. vemkki

    vemkki Well-Known Member

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 024
    Saadut tykkäykset:
    83
    Videotykin (DLP) värit menivät persiilleen. Ohessa kuvakaappaus Vain elämää -ohjelmasta (pahimmasta päästä tilanteita) ja sitten väriliukukuvasta, jonka googlasin ja lähetin Chromecastilla tykille. Väriliukujen perusteella näyttäisi siltä, että erityisesti kirkkaissa punaisissa väreissä on ongelmia, ja ne näkyvät aina samalla kirkkaudella. Onko kukaan törmännyt vastaavaan? Tämä ongelma on ollut paljon lievempänä jo jonkin aikaa (näkynyt yleensä erityisesti kasvoissa), mutta tänään tilanne paheni radikaalisti.
    kuva1.jpg kuva2.jpg
     
  2. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    6 058
    Saadut tykkäykset:
    254
    Etsippäs pääsykoodi huoltovalikkoon ja käy tsekkaamassa väripyörän "nopeus". En nyt varmaksi muista oliko se "speed" vai jokin vastaavanlainen säätö. En voi tuota nyt tarkistaa, kun en kotona ole.

    Oma W7500 tekee joskus samaa (tai ainakin jälki on saman tyyppistä) ja silloin väripyörän nopeus on tippunut normaalista (muistaakseni 128) johonkin 110:aan.

    Voi toki olla muukin syy.
     
  3. vemkki

    vemkki Well-Known Member

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 024
    Saadut tykkäykset:
    83
    Videotykki alkoi toimia eilen taas normaalisti. En ehtinyt kokeilla huoltovalikon kautta säätämistä, mutta täytyy pitää mielessä, jos ongelma toistuu.