Battle: Los Angeles (2011)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Sengir, 13.11.2010.

 1. John McClane

  John McClane Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.05.2007
  Viestejä:
  135
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli sen verran huono elokuva, että valojen sytyttyä teatterissa ihan hävetti nousta tuolista ja kävellä ulos. Monessa mielessä tämä muistutti kovasti Transformersia, mutta Michael Baylla on sentään jonkinlaista kuvallista lahjakkuutta. Nyt loputtomilta tuntuneet toimintakohtaukset hukkuivat täysin massaan. Kuten edellä on mainittu, pitkälti USA:n armeijan värväysmainoshan tämä on. Pohjakosketus otettiin, kun päähenkilö ylisti siviilin tarttumista kivääriin :sick:

  *
   
 2. ArttuPrkl

  ArttuPrkl Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.02.2006
  Viestejä:
  406
  Saadut tykkäykset:
  3
  Melkeen kehtaisin sanoa että Skyline oli nautittavampi katsoa kuin tämä, vaikka olikin olevinaan tämän halpa kopio. Tässä ärsytti patriotismit ja kaikenlaiset epäloogisuudet.

  Kuten että alussa alienit olivat niin kovia niin kovia, vaan kas kun ns. heikon kohdan löytämisen jälkeen ne alkoivatkin laota kuin tavalliset ihmiset sama minne niitä osui.

  **/*****
   
 3. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Aluksi tämä vaikutti ihan pätevältä, mutta sitten erään hahmon jatkuva sooloilu ja tarinan kliseisyys alkoi vaikuttaa täydellä teholla. Äänimaailma oli kumminkin komeaa ja leffaa kelpasi katsoa. Valitettavasti kliseet ja siirappisuus tekivät kokemuksesta aika huonon. Toisaalta, itse aina nautin näistä leffoissa, joissa E.T.eet saavat turpaansa. En tiedä miksi.

  1,25/5 pisin armeijamainos, ikiän.
   
 4. Golem

  Golem Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.11.2003
  Viestejä:
  176
  Saadut tykkäykset:
  0
  This is a bad film, AN UGLY FILM!

  Alienit tämän elokuvan pelastivat onnahdellen loppuun asti samoin kuin voimalliset äänet. Muuten tuli kyllä mieleen filosofisia aatoksia siitä että miksi istun täällä katsomassa tällaista filmiä ja maksamallani rahalla tukemassa törkeän huonosti tehtyjen elokuvien tuotantoa.

  Mutta kyllä alieneista aina 2 tähteä saa olkoonkin että itse filmi meni alta kaikkien rimojen.
   
 5. Zalmari

  Zalmari Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2004
  Viestejä:
  412
  Saadut tykkäykset:
  1
  Elokuvan nimi olisi parempi muodossa: Generic Warmovie: The Cliches. Ensimmäistä kertaa kyllästyin tasapaksuun toimintaräjäyttelyyn elokuvissa, ja minä olen toimintaelokuvien suuri ystävä. Hämmästyttävän tylsäkin vielä, ja hahmot mitäänsanomattomia vrt. monet muut paremmat sotaelokuvat. Ainoat plussat tulevat munakkaista aseiden äänistä ja yleisestä äänimaailmasta.
   
 6. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 016
  Saadut tykkäykset:
  95
  Samat mietteet. Meno oli vaan niin kliseistä ja tylsää että yksinkertasesti mikään elokuvassa ei kiinnostanut vaikka puitteet oli kunnossa. Jopa Skyline oli parempi mielestäni tätä ja se on paljon.
   
 7. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  En tajua miten Episodi -lehdessä tämä roska on saanut kolme tähteä :eek:. Amatöörilehti kyllä noin arvostelujen suhteen. Cobra:n bluraykin sai viisi tähteä :sick:.
   
 8. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 979
  Saadut tykkäykset:
  429
  En olisi itsekään ihan heti antamassa Cobralle viittä tähteä, mutta kyllähän Tuomas Riskala on silti yksi tämän maan parhaista ellei paras elokuvakriitikko. Tyyppi sentään tajuaa elokuvista jotain. Toisin kuin eräät...
   
 9. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  En tiedä oliko viimeinen kommenttisi osoitettu eritoten minulle tarkoitettu, mutta ihan se ja sama.

  En siis suunnannut kommenttiani Riskalaa kohtaan vaan koko lehteen. En varmaan ikinä katso, kuka on elokuvan arvostellut. Cobra nauttii jonkinlaisesta kulttimaineesta, jota en tule koskaan ymmärtämään. Varmana on ollutkin kova juttu aikoinaan, mutta leffaa arvostellessa pitäisi unohtaa tekijöiden ja itse teoksen maine, sillä semmoisten ei pitäisi mielestäni vaikuttaa itse arvosteluun. Cobralle antaisin hyvänä päivänä sen kaksi tähteä, huonompana vähemmän.

  Onhan tuossa lehdessä pahempiakin aivopieruja kuten A-teamin ja Prince of Persianin saamat neljä tähteä :confused:.
   
 10. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 979
  Saadut tykkäykset:
  429
  Viimeinen kommentti oli tarkoitette eritoten Maskulalle.

  Sää oot muuten ihan kännissä... :thumbsup:
   
 11. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 540
  Saadut tykkäykset:
  245
  Tuomas "viisi tähteä" Riskala taas jakelee pojoja toisinaan liiankin avokätisesti ja sortuu helposti ylisanoihin monenkin eri elokuvan kohdalla. Ei hyvä kriitikko. Dark Knightikin taisi olla popcorn-Tuomaksen mielestä viiden tähden kiistaton klassikko, jos oikein muistan joskus Episodista arvion lukeneeni. Usein sitä toista laitaa edustava Maskula on parempi ja mielenkiintoisempi elokuvakriitikko, sekä osuvampi kirjoittaja, jolta löytyy kokemuspohjaa ja perspektiiviäkin astetta enemmän. Maskula FTW.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2011
 12. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep. Meinasin nukahtaa pari kertaa, toisen kerran jopa loppu"ratkaisun" aikana. Harvinaisen paska leffa josta minulla ei jäänyt mitään positiivista muistokuvaa. Ihmettelin vaan että vieläkö näin uskomattoman kliseinen tuuba menee läpi?
  Myötähäpeää aiheutti kaiken muun lisäksi tuo sivujuonne että äijät oli vieläkin naama norsunvitulla kun mestoja oli laitettu jo matalaksi aika lailla ja luulisi että fokus on jossain muualla ja vielä äijät inisi tyyliin "kessun vika tämäkin".
  Vihut taitaa tähtien välisen matkustuksen mutta konkkarin ja parin ohjuksen avulla nekin saa hoideltua. Jos on vain merijalkaväen kaveri:hitme:
   
 13. Flash Gordon

  Flash Gordon Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.06.2008
  Viestejä:
  291
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kerrassaan mainio Science Fiction -rymistely, jossa taistelukohtaukset oli toteutettu varsin viihdyttävästi. Elokuvan keskeiset päähenkilöt hoitivat homman kotiin niin kuin merijalkaväeltä osaa odottaa, periksi ei anneta. Popcorn-viihteen keskeltä löytyi myös draamaa, kun elokuvan päähenkilö Ylikersantti Nantz (Aaron Eckhart) joutui todistamaan miehilleen, että on heidän luottamuksensa arvoinen. Odotukset ei ennakkoon olleet kovinkaan suuret (elokuva oli lytätty niin useassa arvostelussa), mutta olihan tämä elokuva kelpo viihdettä lauantai-iltaan.

  4/5 :naminami::naminami::naminami::naminami:
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2011
 14. jmo

  jmo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  1 041
  Saadut tykkäykset:
  97
  Täytyypä todeta etten enempää voisi olla eri mieltä tästä tekeleestä.
  Kammottava Ameriikan merijalkaväen propagandaelokuva.
  Paikallisissa kutsunnoissa hengen kohottajana varmaan mainio, mutta muuten aivan kauheaa pskaa.
  Pohjois-Koreassa moinen varmaan uppoaa hyvin, mutta länsimaalaisena tämän ymmärtää ainoastaan propagandana.
  Ihmeellinen ja tarkoituksenmukainen jyräys, jonka jälkeen vähän samoissa teemoissa liikkuva Skylinekin tuntuu elokuvalta.

  Mutta onnistui kuitenkin herättämään tunteita.:D
   
 15. Flash Gordon

  Flash Gordon Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.06.2008
  Viestejä:
  291
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ymmärrän Amerikan-kammoisten tuskan, mutta itse pystyi ottamaan tämän elokuvan ihan vaan viihteenä, ja kyllä toimi. Aivot narikkaan ja popcornia suuhun. ;)
   
 16. Zalmari

  Zalmari Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2004
  Viestejä:
  412
  Saadut tykkäykset:
  1
  kts. seuraava

  Ei tämä vaan toimi edes kuuluisana "aivot narikkaan" leffana kun niitäkin on tusinoittain paljon parempia kuin tämä tekele. En tosin ole aivan varma että trollaatko vain...

  Kympin uutisten loppukevennyksessäkin on enemmän draamaa kuin tässä patsastelussa...
   
 17. Valhalla

  Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  4
  tämä oli kyllä huono, todella huono.
   
 18. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 960
  Saadut tykkäykset:
  115
  Kenelle näitä tehdään? Jos olisin 15 ja näkisin tämän elokuvateatterissa juotuani 4 keskaria, pitäisin tätä varmaan hyvnä elokuvana. Nyt kun olen hieman vanhempi ja katsoin leffan 55" televisiosta, niin eihän tämä toiminut mitenkään. Epälooginen "juoni", yhdentekevät hahmot, ärsyttävän heiluva kamera luomassa sitäö niiiiiiiiiiiiiiiin kulunutta dokumenttimaisuutta ja antamassa tunteen mukanaolosta. En tarvi enää yhtään tällaista elokuvaa. 1/5.
   
 19. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 396
  Saadut tykkäykset:
  112
  No mutta, olihan tämä aivan huikeaa amerikkalaisen merijalkaväestön asevoipaisuuden kyvykkyysfiktiota. Ulkoavaruudesta laskeutuva Ö-luokan valloittajamönjänen erehtyy sinne sankarillisempaan mahdolliseen osoitteeseen, ja tietäähän sen kyllä sitten, että mitä sitä tuollaisesta virhelaskelmasta seuraa. M4A1 -karbiinit raikaa ja öttiäiset ovat aivan ihmeissään.

  Budjettia oli sentään sen verran, että taistelutilanteita kelpasi katsella edes jollain tapaa. Hyvänlaista panostusta sinne toimintaosuuksiin.

  :):)½
   
 20. rewind

  rewind Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  892
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä miksi vaivaudun edes kommentoimaan, kun kaikki tarvittava on jo sanottu. Kliseistä, ennalta-arvattavaa ja epäloogista huttua ryyditettynä paikoin aika huonoillakin tehosteilla. Muutama ihan jees kohtaus, mutta muuten mentiin metsään.

  2/5