Bad Santa

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana kurdt, 25.06.2004.

 1. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Onkos porukka jo tätä tsekannut. Otin itse varaslähdön DVD-R:n avulla näin sairas päivänä ja oli kyllä ihan hauska pläjäys. Jouluna tuo voisi toimia ehkä paremmin. Aika outo julkaisu aika tällä elokuvalla, en usko että tulee keräämään suuria joukkioita katsomaan.

  Billy Bob vetää jälleen hyvän roolin ja kyllä aina paneskeleva, humalainen ja kiroileva joulupukki jaksaa naurattaa. Apunaan vielä kiroileva ja vittuileva kääpiö ;) Lopussa olisi ehkä ollut toivomisen varaa ja minulla onkin yksi hyvä huomio elokuvan katsoneille lopusta. Löytyy spoileri tagista.

  ***½/*****

  Oletteko huomannut miten aina tälläisissä elokuvissa missä pahis kääntyy hyväksi, pahis ei saa ikinä rangaistusta edellisistä rikoksistaan? Varmasti pukillakin oli sellainen lista niitä kavalluksia ja rahaa varastettu niin paljon, että mikään ei olisi siitä pelastanut. Ehkä lievitystä olisi tullut kun paljasti sen toisen, mutta silti. Sama on näissä leffoissa missä joku renegade poliisi tekee vaikka mitä pelastaakseen maineensa..
   
 2. Johnny Fortune

  Johnny Fortune Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.10.2003
  Viestejä:
  396
  Saadut tykkäykset:
  1
  Elokuva täytyisi tsekata, sillä Lauren Graham on siinä vähissä vaatteissa. :love:
   
 3. tommi462

  tommi462 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  937
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ihan hyvä leffa oli... mielestäni parempi ehkä jopa kuin Zwigoffin aiempi (Ghost World).
   
 4. Jizah

  Jizah Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.01.2004
  Viestejä:
  138
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samasta syystä otin minäkin ajat sitten varaslähdön. Suosittelen sitten suoraan sitä Badder Santa -versiota niin ei sensuuri haittaa pahasti. Tämä koskee sitten vain verbaaliosastoa eli ei kannata kuvitella näkevänsä Jumalatarta arveluttavissa positioissa.
   
 5. Jürgen

  Jürgen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.01.2003
  Viestejä:
  3 407
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kun joulu lähestyy, niin pitihän se tämä leffa tsekata. Billy Bob ei todellakaan kuulu suosikkinäyttelijöihini, mutta tähän rooliin mies (koko olemuksellaan) sopi paremmin kuin kukaan muu! Kääpiökaveri oli loistava, etenkin verbaalisella tasollaan. Elokuvan loppu ei sinällään yllättänyt, sen takia kokonaisvaikutelma leffasta vähän laski.

  Mikäli et ole vielä joulun tuloon valmistautunut, niin aloita se vaikka katsomalla tämä leffa :thumbsup:

  Arvosanaksi ***/*****
   
 6. matarvai

  matarvai Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.12.2000
  Viestejä:
  1 466
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ihan ok komedia. Uskomatonta kiroilua jatkuvasti. Alussa se nauratti, mutta siihen alkoi turtumaan. Lauren Graham oli tietenkin todella iso plussa tekijä elokuvassa.
   
 7. Sly

  Sly Dear Die Hard. You Rock. Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.11.2003
  Viestejä:
  2 172
  Saadut tykkäykset:
  7
  Tuli äsken mainos ko. leffan dvd julkaisusta ja olin kuulevinani taustalla Leevi and the Leavingsin loistavan Jossain on kai vielä joulu kappaleen englanninkielisenä esityksenä. Pätkä oli hyvin lyhyt, joten saatoin sekoittaa sen johonkin toiseen kappaleeseen. Onko kukaan muu havainnut samaa?
   
 8. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 993
  Saadut tykkäykset:
  432
  Ai että mää repesin, kun se poika potkas kääpiöö munille... :D

  Muutenkin leffa oli täynnä loistavaa läppää ja hauskoja tilanteita. Billy Bobbi oli ihan elementissään ja se poika oli just rento. Lauren Graham oli kyllä yli söpö.

  ****
   
 9. Jr. Ewing

  Jr. Ewing Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.09.2006
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo tämä leffa kyllä toimi. Varsinkin Thornton märisi siihen tyyliin roolinsa lävitse, että hauskaa riitti ainakin minulla. Elokuvan loppuhan nyt on mitä on, mutta ei se häirinnyt, koska kyseessä niin kieliposkessa tehty raina oli. Antaisin itsekin 4 tähteä. Thornton veti rooliaan minusta näyttelemättä erittäin monessa tilanteessa, hengaili vaan siellä ja antoi kaiken mennä. Depressiivistä märisijää oli kyllä niiiiin hauska katsella.
   
 10. Kupletti

  Kupletti Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.11.2004
  Viestejä:
  713
  Saadut tykkäykset:
  2
  Suosittelen leffasta pitäville Badder Santa versiota. Muistaakseni seitsämän minuuttia pitempä ja todellakin pahempi versio. Jokainen sekuntti hävyttömämpää huumoria. Suomijulkaisu tuntuu laimealta tuon unratedin jälkeen:king:
   
 11. MacZon

  MacZon Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.02.2004
  Viestejä:
  843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikös dvd:lle tullut suoraan tuo badder santa ja leffassa oli sitten saksittu?
   
 12. ICS

  ICS Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.01.2005
  Viestejä:
  260
  Saadut tykkäykset:
  0
  R2 Bad Santa julkaisun pituus on sama kuin Badder Santan pituus huomioon ottaen PAL ja NTSC formaattien eroja. R1 Bad Santa on 10min lyhyemppi kuin Badder Santa.
   
 13. Kupletti

  Kupletti Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.11.2004
  Viestejä:
  713
  Saadut tykkäykset:
  2
  "The unrated version of the film was released on DVD in 2004 as Badder Santa. A director's cut DVD has been released in November 2006. It features director Terry Zwigoff's cut of the film (including an audio commentary with him and the film's editor), but is three minutes shorter than the theatrical cut and ten minutes shorter than the unrated version."
  http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Santa

  Runtime:
  91 min / 98 min (unrated version)

  Minkähän version olen itse nähnyt kun siinä oli kohtaukset mitä oli suomiversion poistetuista kohtauksista mukana?:hitme:

  Onko tosiaan 100% varma että Bad Santa suomessa on samakuin Badder Santa jenkeissä?

  Edit: Suomiversion pituus on 88minuuttia mikä kääntyisi 91minuuttiin NTSCnä. Jos suomiversio olisi tuo unrated niin keston pitäisi olla 94minuuttia. http://www.paradiso-design.net/. En tiedä menikö käännös oikein mutta?
   
 14. Baron

  Baron Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  07.08.2003
  Viestejä:
  1 911
  Saadut tykkäykset:
  0
 15. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 961
  Saadut tykkäykset:
  115
  Pääsiäisen kunniaksi katsoin tämän leffan. Oli varmaan viides tai kuudes kerta, ja aina vaan naurattaa. Epäloogisuudet ja muut puutteet olen antanut jo aikaa sitten anteeksi, leffa vaan on niin hauska. Harmi että Zwigoff ei ole ollut tuotteliaampi ja käsikirjoittajakaksikon muut teokset eivät ole samaa tasoa. 5/5.