Autohifiin erikoistuneita nettikauppoja

Keskustelu osiossa 'Autohifi' , aloittajana pyrom, 16.05.2014.

 1. pyrom

  pyrom Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.04.2012
  Viestejä:
  156
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä kannattaa tilailla autohifi tarvikkeita nykypäivänä? viimeiset autohifi rakentelut sijoittuvat 90 luvun puolivälin paikkeille ja paljon ovat ajat ja laitteet muuttuneet jotenka ajattelin päivittää oman 1999 mallisen corollan audiolaitteet nykyaikaan,mutta MISTÄ?
  Saa olla Suomalaisia sekä ulkolaisiakin nettikauppoja mutta ulkolaisissa mielellään EU:n alueella olevia ettei tarvitse verojen ja arvolisäverojen kanssa tappella...

  Saa myös laittaa hinta/laatusuhteelltaan hankinnaarvoisien laitteiden suoria linkkejä jos tulee jollekin mieleen joku erityisen kannattava tähän tarkoitukseen sopiva laite mieleen koska en tosiaankaan ole tällä vuosituhannella autohifi laitteiden kanssa ollut tekemisissä.

  Hankintalistalla on soitin,kaiuttimet,subbari ja tietysti vahvistimet eikä mitään merkkiuskollisuutta ole joten kaikki on mahdollista.
   
 2. Karjis

  Karjis Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.02.2013
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kauppoja on paljon, myös suomessa. Jos muutaman tällä hetkellä suuren listaa, niin loput löytää esim google. Näillä on myös kivijalkakaupat olemassa joten pääsee kyselemään ihan suoraan myös. Ihan puolueettomuuden nimissä listaan aakkosjärjestykseen, en mihinkään omaan subjektiiviseen paremmuusjärjestykseen.

  Näistä laitteiden valintaa ihmetellessä suosittelen Fanatic Audion, Powersetin ja Hifitalon sivujen infoja ja kuvauksia varsinkin käymään läpi. Näillä on siis tuotteiden ulkopuolelta muutakin tietoa pieneen infoähkyyn asti. Vaimennuksesta, asennuksien kautta säätämiseen kannattaa käydä kuitenkin läpi. Näiltä kaikilta saat varmasti vinkkejä laitevalintoihinkin.

  Autostudio (Helsinki)
  http://www.autostudio.fi

  Fanatic Audio (Kajaani)
  http://www.fanaticaudio.com/

  Hifi Konex (Turku ja Pori)
  http://www.hifikonex.fi/

  Hifistudio (Autovehkeiden asiantuntemusta vahvasti ainakin Jyväskylässä ja Oulussa)
  http://www.hifistudio.fi

  Hifitalo (Salo)
  http://www.hifitalo.fi

  Powerset (Tampere)
  http://www.powerset.fi

  Vaasan Ykkösradio (Vaasa)
  http://www.vaasanykkosradio.fi
   
 3. pyrom

  pyrom Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.04.2012
  Viestejä:
  156
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitoksia paljon