Auto -ja rallipelit

Keskustelu osiossa 'PC-pelit' , aloittajana glottis, 05.02.2004.

 1. Dr. Maybe

  Dr. Maybe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.12.2003
  Viestejä:
  236
  Saadut tykkäykset:
  1
  Adaptereista kuullut? Esmes Polarpandasta saa useampaakin sorttia PS2->USB-sovitinta. Moinen löytyy, mutta jäi eilen pelaaminen hiukka kesken kun koneesta hajosi virtalähde.:OI Ei kannata ostaa uusia ohjaimia jos vanhat saa parinkymmenen euron panostuksella toimimaan muillakin alustoilla kuin alunperin aiotulla.
   
 2. jussi28

  jussi28 Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.07.2002
  Viestejä:
  932
  Saadut tykkäykset:
  24
  Sorry, luulin että olit hommaamassa PS2:lle Rally Trophyä :)
   
 3. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hear ye, hear ye. GameSpot oli lätkässyt 9.3 pojoa Rallisport Challenge 2:lle. Sieltä harva peli poistuu arvostelusta plakkarissa yli 9.0 pistettä. Paras arcaderalli mitä kuulemma konsoleille tehty. Vielä kun FlatOut ja Burnout 3 tulevat, niin tämä vuosi on autopelien juhlaa. :) (Myös PS2 ihmisiä muistetaan GT4:n muodossa. :) ) Eikä unohdeta mahdollisia yllättäjiä kuten Crashday ja Geoff Crammondin huhuiltu Stunt car racer-remake. :king:
   
 4. driver

  driver Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.02.2002
  Viestejä:
  835
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vielä kun tuo Richard Burns Rally lunastaisi lupaukset niin :thumbsup:
  Kunnon rallipeliä kun ei Rally Trophyn jälkeen ole ilmestynyt.

  http://www.bhmotorsports.com/RBR
   
 5. tumppi

  tumppi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.07.2003
  Viestejä:
  110
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hot Pursuit on nykyäänkin ihan käypää tavaraa. HP2:nen oli ihan pelattava, mutta sen Hot Pursuit moodissa ei ole enää moninpeliä :(. Voi mahdoton niitä takaa-ajoja, joita pelattiin kaverin kanssa samalla koneella.
   
 6. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Nyt on tullut taottua tuota TOCA Race Driver 2:sta Xboxilla. Siinä kun on kaikista eri ralleista ajokkeja, rekkoja, vanhoja formuloita, 70-luvun kiitureita plus muita mitä en ole vielä saanut. Ajotuntuma on hyvä, autot hajoilee ja hauskaa on.
   
 7. Sammypiru

  Sammypiru Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.12.2002
  Viestejä:
  283
  Saadut tykkäykset:
  0
  - GPL, nykyään olen kyllä jo eläköitynyt pelistä, koska siinä huipulla pysyäkseen pitää pelata jatkuvasti. Aika ei nykyään siihen ole.

  - F1c, oiva peli tarkkaan ajoon, kunhan vain muistaa ottaa kaikki ajoa auttavat avut pois päältä. Myös erinäisiä modeja on tullut testattua. Toisaalta liian helppo peli, renkaat tuskin kuluvat lainkaan, vaikka tyre wearin säätäisi täysille.

  - NasCar Season ja siihen TPTCC-mod. Tässä sitä vasta tarkkaa ajoa tarvitaankin. Kaikenlainen mallinnus mielestäni kohdallaan. Muutama äärirajoilla ajettu kierros kuluttaa sulattaa renkaita jo liiaksi ja pakko ottaa hetken hieman iisimmin. VErkossa kisaa ajettaessa huonona puolena on se, että toiseen hiukankin nojatessa auto on puskassa.

  - Rally Trophy on jäänyt ihan hetken ajeluksi, jotenkin se ei vaan ollut sykähdyttävä. Joskus RT:n alkuaikoina taisin rankin mukaan olla maailman nopein Ford Cortina kuljettaja.

  Ratilla näitä on tullut ajeltua, parit polkimet on mennyt vaihtoon ja rattikin rupee olemaan jo ihan loppu. Vähemmäksi tulee jäämään ja tilalle astuu pikapuoliin Pikku-Sammypiru
   
 8. Opti

  Opti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.07.2002
  Viestejä:
  113
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilisaamusta lähtien olen vääntänyt tässä enemmän ja vähemmän Richard Burns Rallya. Ohjaustuntuma ratin kanssa on mielestäni erittäin hyvä; CMR04:sta pelatessa ei pääse läheskään yhtä hyvään tunnelmaan. Peli on ainakin minulle todella haastava, mutta se ei tarkoita, ettenkö nauttisi sen pelaamisesta. Pelatessa realistisella vahingonmallinnuksella yhdenkin erikoiskokeen läpäiseminen tuntuu jo erittäin tyydyttävältä. En ole vielä kausimoodia edes uskaltanut kokeilla, mutta kunhan tässä ahkerasti harjoittelee niin eiköhän sitäkin tule myöhemmin vielä tahkottua.
   
 9. Laffer

  Laffer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  2 308
  Saadut tykkäykset:
  2
  Richard Burns on aivan omassa kastissaan ja ainoa hyvä rallipeli Rally Trophyn jälkeen ja jättää Cilin Colinin ojaan makaamaan. Burns rally ei edes maksa hirveästi Playssä joten sinne vaan tilaamaan, rallipelien ystävät eivät tule pettymään. Puutteitakin/parannettavaa tietysti on mutta se tärkein eli ajotuntuma on huippuluokkaa. Tämä taitaa olla myös ensimmäinen rallipeli jossa auto saattaa jäädä tienvarteen ensimmäisen kolarin seurauksena, näin sitä pitää :thumbsup:
   
 10. driver

  driver Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.02.2002
  Viestejä:
  835
  Saadut tykkäykset:
  1
  Perjantaista asti tätä on väännetty ja kyllä on aivan loistava peli !

  Miinuksia on hankala löytää ellei takerru ihan pikkuseikkoihin.
  Eikä saa puhua Colineista samassa lauseessa RBR:n kanssa paitsi ensimmäisestä.

  Murossahan tästä on pitkät keskustelut
  http://murobbs.muropaketti.com/thread.jsp?forum=3&thread=300464
   
 11. Balrog

  Balrog Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.12.2003
  Viestejä:
  302
  Saadut tykkäykset:
  4
  Marraskuussa olisi ilmestymässä NFS: Underground 2. Tykkäsikö kukaan muu täällä pelailla ykkösosaa? Vaikka ajotuntumat pelissä ovat kaukana realistisesta, niin auton tunetus ja vauhdikkaat kisat ovat kyllä tehneet pelistä minulle melko pitkäikäisen.

  Kakkosta pääsin kokeilemaan tuossa perjantaina hiukan, kovin erilaiselta se ei vaikuttanut ykköseen verrattuna. Nettisivujen mukaan luvassa olisi kuitenkin viimein replay-toiminto ja pari erilaista kilpamoodia. Pelissä pääsee myös vapaasti ajelemaan kaupungissa ja sieltä pitää löytää haasteita, jotta maine kasvaisi. En tiedä kuinka paljon uutta tuneosaa olisi tähän luvassa, mutta kunnon amistyyliin autoonsa pääsee ainakin valikoimaan poppivehkeet. :D
   
 12. Mark Lee®

  Mark Lee® Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.05.2003
  Viestejä:
  1 076
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ykkönen tuli tahkottua lävitse kaverin kanssa, todella mukavaa ajettavaa. En edes tiennyt että jatko-osa on tulossa. :king:
   
 13. jiihoo

  jiihoo Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.11.2000
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusi rallipelien kuningas on saapunut! Aivan loistava peli. Vanha rattini sai pari päivää sen verran tiukkaa kuritusta, että rikkihän se meni. No, onneksi sain lainaan kaverilta FF-ratin ja kyllä se itselläkin on matka rattikauppaan edessä.

  Lafferin ostokehotukseen on kuitenkin syytä laittaa varoituksen sana. Peli on MURHAAVAN vaikea. Minulla meni toista päivää ennenkuin uskoin, että pelissä todellakaan ei voi ajaa koko ajan oikea jalka suorana. Ei ainakaan ennenkuin oppii pelaamaan paremmin. Joten lyhyen pinnan omaavat; kannattaa odottaa demoa ennenkuin ostopäätöksen tekee.
   
 14. Laffer

  Laffer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  2 308
  Saadut tykkäykset:
  2
  Sehän se vasta pelistä hienon tekeekin ;) Eräs mm-ralli kesti minulla n. 8 sekunttia. Ja niille jotka eivät ole äärimmäisen realismin perään voivat laittaa damage modelin safe-moodiin jolloin autoa saa kurittaa paljon enemmän. Itse en tosin ole testannut koska ajan koko ajan realisticilla ihan vaan sen takia että kyllä sitä kantapään kautta oppii ettei niihin mutkiin tulla 150km/h lasissa.
  Ja toisaalta easy tasolla kilpailijat ovat sen verran hitaita että huonompikin kuski pysyy vauhdissa.
   
 15. driver

  driver Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.02.2002
  Viestejä:
  835
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ratista sen verran että minulla on/oli MSFF ratti joka toimi ihan hyvin RBRssä mutta oli jotenkin ponneton ja pakkohan se oli kipaista Momo racing hakemassa.
  Sopii kyllä tuohon peliin kuin nyrkki silmään, Forceakin löytyy sen verran että kaikkea ei voi käyttää.
  On siinä paljon mikä on huonommin toteutettu kuin mikkisoftalla mutta itse ratti on ehdottomasti parempi. Polkimet, vaihdenapit, kiinnitys, softa , forcet LFS:ssä jne on paremmat mikkisoftan ratissa.
   
 16. Rumppisupi

  Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2003
  Viestejä:
  686
  Saadut tykkäykset:
  1
  Täytyypä testata peliä kun noin kovasti kehutte.
  Minkälainen ajatuntuma on näppiksellä? CMR04 on ainakin ihan ajettava näppikselläkin.
   
 17. makkis

  makkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilen illalla testasin kaverin tykönä tuota näppiksillä ja aika tarkkana sai näpyttää autoa kääntymään, itsekin pelasin cmr04:sta näppiksillä mutta kyllä tuossa sai olla paljon tarkempana.

  Kertokaahan millaisilla koneilla pelaatte burnsia itselläni ei toiminut koska näytönohjaimesta puuttuu pixel shading (tai mikä se nyt olikaan)-ominaisuus pitänee ostaa toinen, olisiko jollain myydä käytetty?
   
 18. Laffer

  Laffer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  2 308
  Saadut tykkäykset:
  2
  Itse pelailen seuraavalla kokoonpanolla.

  Amd Xp 2222mhz
  Radeon 9700
  1gb ddr

  Heitän villin arvauksen että sinulla on joku geforce 400-sarjalainen? Ainakin sen mukaan mitä murosta olen lukenut niin 8500 radeonkin riittää ihan hyvin tuohon peliin, mutta tietysti jos olet päivittämässä niin kannattaa ostaa joku parempi.
   
 19. makkis

  makkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä geforce 4 mx440. radeonin 9600 prota tms. ajattelin ostaa.
   
 20. Laffer

  Laffer Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  2 308
  Saadut tykkäykset:
  2
  9600pro taitaa olla siinä 120€ kieppeillä ja riittää kyllä hyvin richard burnsiin mutta jos meinaat pelata tulevaisuudessa enemmänkin niin suosittelen lisäämään budjettiin n. 80€ niin saat jo 9800pron. Ei tarvitse sitten heti katsoa niin nykivää kuvaa kun pelaa jotain hl2:sta.