Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

 1. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 123
  Saadut tykkäykset:
  187
  Toi on ihan totta Suomessa. En sitten tiedä miten muualla. Mitään naurettavistakin perinteistä poikkeavaa ei uskota. Hirveää inttämistä. Ja virheitä ei myönnetä, ei sitten koskaan vaikka jonain päivänä nuokin asiat tulee ihan tuulipuvuillekin totuudeksi kansan ykköstietolähteestä, televisiosta. He eivät koe olleensa väärässä SILLOIN, sillä eihän asiaa oltu vielä kerrottu televisiossa tai Iltalehdessä. Jossain alan lehdessä se on voitu kertoa tosin jo vuosia sitten... Tuulipuku uskoo kaiken mikä tulee televisiosta. Jos Akuutti-ohjelmassa sanotaan, että jos ihan oikeasti tahtoo nyt laihtua ja välttää sydänsairauksia, niin kannattaa vetäistä samantien puoli pakettia sulatettua voita vatsaan koska voissa on todettu olevan uusi supergeeni, joka laajentaa verisuonia, laihduttaa ja estää sydänsairauksia. Seuraavana päivänä voin myynti moninkertaistuu.

  Ja yks juttu mitä ei voi koskaan unohtaa... Katsokaa noita nykyajan naisia, ne ei ymmärtäneet että Sinkkuelämää on komediasarja.
   
 2. carpenter83

  carpenter83 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.07.2004
  Viestejä:
  1 817
  Saadut tykkäykset:
  1
  Noihin perinteisiin liittyvä erittäin rasittava juttu.

  1. Suomalaiset änkyrät ovat edelleen sitä mieltä että vain vainajia viedään jalat edellä
  2. kaikki ambulanssipaarien valmistajat (myös Pensi joka on suomalainen) ovat suunnitelleet paarinsa käytettäväksi siten että potilasta viedään jalat edellä
  3. tästä syystä ajoittain syntyy pieniä konflikteja asiaan liittyen

  toki paareja voi lykkiä/vedellä niinkin päin että potilaan pää on edellä mutta tässä tulee vastaan ongelmia kuten paarien liikuteltavuus/käännettävyys joka vaikeutuu huomattavasti sekä merkittävämpänä ongelmana kaatumis/kippaamisvaara
   
 3. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sitä että miksi salaliittoteoreetikot (=hörhöt) ovat sivustoillaan lähes yksimielisesti ilmastonmuutoksen vastaisia. En keksi äkkiä yhtäkään toista aihetta missä he mahtaisivat olla samalla puolella kuin suuret öljy-yhtiöt, ja vielä linkittelevät heidän tekemiin "tutkimuksiin".
  Eihän noita häröilysivustoja nyt kannata tietenkään vakavasti ottaa mutta tuo asia kyllä ihmetyttää.
   
 4. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Berlusconi.
  Euroopan johtajia tulee Suomeen ja täällä keltainen lehdistö uutisoi ainoastaan näistä johtajista mitättömimmästä....mitä se syö ja mitä sanoo syötyään.

  Onko nyt kaikki kunnossa kun Berlusconi kehuikin suomalaista ruokaa? Ei kai suomalaiset noin huonolla itsetunnolla ole varustettuja?
  Minusta tuo pelle on vieläkin pelle. Eikö kovin kova arvostus ole niitä kohtaan jotka sitä valtaan äänestävät. Ilmeisesti se ei heitä haittaa kun Berlusconi Putinin kanssa pelailee lahjuksia.
   
 5. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Windowsin audio ja videofiltterit. Meriittisysteemi toimii kun toimii mutta silloin tällöin tulee tilanteita jotka saavat miettimään että kuka ihme näitä suunnittelee.
  Yrittänyt saada ffdshown ac3/dts-filtteriä valittavaksi soittoon mutta millään softalla ei ilmeisesti saa yksinkertaisesti selville miksei jokin filtteri käy ja miksi toinen valitaan?
   
 6. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 123
  Saadut tykkäykset:
  187
  Charlie Sheenin hyvä ulkonäkö. Minä heteromiehenä en ymmärrä mitä viehättävää on Charlie Sheenissä. Ymmärrän kyllä mistä naiset tykkää, esim leuka, silmät, lihakset. Charliella ei ole noissa mitään joukosta erottuvaa, paitsi nautintoaineista tulleet elottoman tyhjät silmät. No ehkä se on se Charlien hurmaava luonne?

  Charlie Sheenin kanssa seurustelevat bimbot. Kaikennäköistä pornopimua on aina kainalossa. Mikä näitä naisia kiinnostaa Charliessa? Eikö nöyryyttävä ammatti riitä? Onko itseviha niin suuri, että on yksinkertaisesti pakko liimautua todellisen mulkeron kainaloon ikäänkuin todistaakseen täydellinen rappionsa? En ymmärrä.
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 652
  Saadut tykkäykset:
  173
  Eiköhän Charliessa viehätä eniten hänen "paha poika" imagonsa, tumma&lihaksikas olemuksensa (veikkaan että Hot Shots 2 -juliste on edesauttanut asiaa :D) ja suurinpana kaikista hänen kuulumisensa Hollywood-sukuun. Onhan samanlaista touhua nähty myös Sutherlandin Hollywood-sukuun kuuluvalla Kieferillä, joskin Charliella on Kieferiin nähden etua ainakin haba-osastolla -- joskin luonnollisesti Jack Bauer pesee Topper Harleyn 100-0.

  Toki se Charlien eduksi on sanottava, että vaikka henkilökohtaisesti miehen veli (Emilio Estevez) on ollut yksi suosikeistani, niin ei se ole helppoa olla hauska -- moni ikoni on sitä yrittänyt eikä ole onnistunut puhtain paperein. Ei Charlie nyt koomikkojen eliittiin kuulu, mutta kyllähän miehen TV-sarja sekä jotkut hänen elokuvansa ovat olleet toimivia. Tunnetusti hauskoilla miehillä käy flaksi -- varsinkin jos hauskuus toimii valkokankaallakin.
   
 8. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Raha, kuuluisuus, (koettu) karisma...Ei kai tuo nyt niin vaikeata. Joku ratsastaa yhdellä noista, Charliella on kaikki hallussa...Olisikin suoranainen ihme mikäli hänellä ei riittäisi bimboja. Itse en kyllä jaksaisi moisesta olla mitenkään kateellinenkaan, eikä naistenkaan todellinen olemus pysty enää yllättämään.
   
 9. PimeydenPaavi

  PimeydenPaavi Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.11.2006
  Viestejä:
  355
  Saadut tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  :)
   
 10. Crimson

  Crimson Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.08.2001
  Viestejä:
  3 318
  Saadut tykkäykset:
  2
  "Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin..?"
   
 11. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Suomenlinnan avo"vankilassa" on mm. useita murhamiehiä.
  EN ymmärrä tällaista typeryyttä ja naiiviutta. Täysin yhteiskuntakelvottomia paskaläjiä päästetään noin vain avovankiloihin, lomille ja ehdonalaiseen kun oikea osoite olisi eristysselliin telkeäminen ja avaimen sulattaminen. Kuka ottaa vastuun tulevista kuolonuhreista? Mäkkärin autokaistan ampujan tapaus osoittaa, että aikaistetulla ehdonalaisella on tuhoisat vaikutukset. Aikaisemmin murhasta epäilty ja murhasta ja kahdesta murhanyrityksestä tuomittu paskiainen pääsi ehdonalaiseen ja vain viikkoja myöhemmin ampui autollisen ihmisiä autokaistalla. Ottaako tämän paskiaisen ehdonalaiseen päästänyt tuomari vastuun teosta? Miksi ei?

  Aihe palasi mieleeni tästä uutisesta: Kolminkertainen murhaaja karkasi Suomenlinnasta. Tämä murhamies ilmeisesti yksinkertaisesti käveli pois saaresta. Ovia ei kuulemma edes lukita tuossa "vankilassa" ("Vangit asuvat hyvin vapaissa olosuhteissa, eikä heitä lukita yöksi sisään.") Joko kohta paukkuu jossain? Aseenhan on epeli jo ehtinyt hankkia tässä ajassa varmasti.
   
 12. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  :confused:

  Miksi ja keiden toimesta tällaisia lukuja pyöritetään? Pelkästään toimittajien epäpätevyyteen ei enää voine uskoa. "Kaikki" tietävät että todellinen luku on vähintäänkin viisinumeroinen... Miksi noita pieniä lukuja toistetaan jatkuvasti, onko tarkoituksena lohduttaa?

  Mikään arviohan tuo ei voi edes olla, vaan lähinnä tämänhetkinen vahvistettu lukema.

  Samasta uutisesta:
  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Armeija%20l%C3%B6ysi%20satoja%20ruumiita%20rantakaupungista%20Japanista/art-1288375386447.html
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2011
 13. JS83

  JS83 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.12.2006
  Viestejä:
  2 563
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse ihmettelen myös samaa :hitme:

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011031213351071_ul.shtml
  Japanissa 10 000 ihmistä on kateissa pelkästään Minamisanrikun satamakaupungissa eilisen maanjäristyksen ja tsunamin jäljiltä, kertoo Japanin yleisradioyhtiö NHK.


  Jos tälläisia uutisia kuitenkin annetaan niin eikai ne luule, että nämä kadonneet ihmiset ovat kiivenneet puihin piiloon :rolleyes:

  Samanlaista uutisointiahan se tietysti oli myöskin vuonna 2004 edellisen tsunamin aikaan. Ensin uutisoitiin, että jopa satoja ihmisiä on kuollut! Lopulliset uhriluvut olivatkin sitten tuhat kertaiset...
   
 14. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 494
  Saadut tykkäykset:
  256
  Toimittajien epäpätevyyttä en yhtään ihmettelisi, todennäköisesti monet uutiset koostetaan copy-pastella aikaisempia uutisia hyödyntäen, ei tarvitse kirjoittaa niin paljon... samalla sieltä sitten kopioituu nuo luvutkin. Eipähän tarvitse nähdä sitä vaivaa että tarkistaisin tuoreimmat tilannetiedot, ne kun on kuitenkin jollain vieraalla kielellä, pitäisi ehkä sanakirjakin kaivaa esiin... :rolleyes:
   
 15. JS83

  JS83 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.12.2006
  Viestejä:
  2 563
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nykyään pankkiautomaatitkin kerjäävät rahaa :hitme:

  Lahjoitusnäppäin kuumentaa tunteita

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011040113473812_uu.shtml

  Itse alan olla täynnä noita v#"%!un kerjääjiä jotka käyvät ovelta ovelle pyytämässä rahaa, veteraaneille, invaliideille jne.

  Tällä viikolla ovellani on käynyt 3 eri rahan kerjääjää mihih lie keräyksiin. En ole osallistunut yhteenkään ja yksi akka kysyi minulta kun vastasin, että en osallistu niin kysyi minnulta: Oletko tosissasi!?!

  Huusin rahan rahan kerääjälle, että painu vittuu siitä kerjäämästä niin hyvin nopeasti kyllä poistui pihalta...
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2011
 16. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  22
  Näppärää ja kerääjälle varmasti tehokas keino. Tuli sitä itsekin päivällä lompakkoa täyttäessä livautettua samalla euro Planille.
   
 17. phelin

  phelin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  2 070
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kun en pankkiautomaatteje lähes koskaan käytä, niin kiinnostaisi tietää, että onko kyseinen ominaisuus vielä huomenna testattavissa jossakin?
   
 18. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  22
  Taitaa olla kaikissa Otto-automaateissa huhtikuun ajan.
   
 19. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Näppärää varmasti, monessakin mielessä. Keräystä vai kerjäystä...

  Ensin käytännössä kielletään romanialaisten kerjäys ja sitten tilalle laitetaan tällainen systemaattinen versio siitä - samoille kaduille! No suomalaiset on toki konekansaa. Mutta tuskinpa näillä näkymin kokeilu tulisi jatkumaan tai muuttumaan käytännöksi (pl. vihreiden epätodennäköinen vaalivoitto).

  Tuo tuntuu jopa huijaavalta (Otto vai Anto?), ja vähintään ongelmalliselta. Esim. kuka on päättänyt mitkä tai mikä on kohteena? Eikö sitä saa enää itse päättää? Miksei sinne voitaisi laittaa inforuutua vaikka kaikki "tärkeimmät" kohteet sisältävästä nettisivustosta jonne voisi halutessaan mennä? Minusta tuo on liian fasistinen systeemi. Epäilemättä vihreän liikkeen ideoima ja masinoima.
   
 20. JTX

  JTX Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 796
  Saadut tykkäykset:
  14