Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

 1. scented

  scented Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 411
  Saadut tykkäykset:
  73
  En itke, mutta oishan se siistiä juhlia Linnassa. Olen sen verta laiska, että tuonne pääsisin. Tosin onhan tässä vielä ehkä kymmeniä vuosia aikaa saada jotain aikaiseksi :).
   
 2. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  3 610
  Saadut tykkäykset:
  458
  Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen.
  Jos olet laiska, niin ole rehellinen itsellesi. Etsi joku normi duuni jolla elätät itsesi ja ole siihen ja elämääsi tyytyväinen.
  Se, ettei elämässä saavuta jotain mielestäsi tärkeää, ei ole kenenkään muun syytä kuin sinun itsesi.

  By the way. Olen laiska. Yritin opiskella. Lähinnä bailasin pari vuotta ja söin/matkustin opiskelijakortilla. Nyt tehnyt haalarihommia sen jälkeen. Olen kuitenkin tyytyväinen elämääni. Mitään ei puutu ja omaisuutta enemmän kuin tarvitsen. Pienintäkään halua lähteä linnan juhliin ei ole, mutta seuraan juhlia, koska elämäni tärkein ihminen niitä haluaa katsoa. Saunassa käyty, syöty hyvin, viinilasi kädessä, tuli raikaa olkkarissa, lämmin sohva, mitä muuta mies kaipaa koleaan syysiltaan?
   
 3. scented

  scented Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 411
  Saadut tykkäykset:
  73
  Oli kyse itsenäisyyspäivän vietosta, ei sen isommasta asiasta :). Itse olen aina ihmetellyt vain sitä, että aika iso osa katsoo telkusta tota, niin kuin itsekin teen joka vuosi. Voishan sitä siis olla Linnassa juhlimassa, jos sitä telkustakin katsoo.
   
  KILLPATRICK tykkää tästä.
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 833
  Saadut tykkäykset:
  432
  Tässä ehkä tarpeettomin ylilyönti itsenäisyyspäivänä. Niin täynnä itseään ja omaa asiaansa, että saa "helvetin sotaveteraanitkin" kuulla kunniansa.

  https://www.is.fi/viihde/art-2000006335611.html

  Todella lapsellista ja tarpeetonta.
   
  Pazze ja Burkitsville tykkäävät tästä.
 5. Burkitsville

  Burkitsville Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 478
  Saadut tykkäykset:
  203
  ^ Kyllä oli taas infarkti lähellä tuota paskaa lukiessa. Saunan taakse ja lopetetaan. Ei vähäisintäkään sympatiaa.

  Tämän hetkinen kontribuutioni ketjuun sen sijaan kiteytyy Arkadianmäen terveestä järjestä iloisesti irtautuneeseen al-Hol perseilyyn, johon ymmärrystä ei heru sitten senkään vertaa. Mikä helvetti saa ihmisen EDES ajattelemaan (sikäli nyt ohi kiitävän hetken malttaa ajatella muutakin kuin vain kansainvälisen oikeuden vaatimuksia kaltaisessa statuksessa) tuollaisen tunkion osittaistakaan keventämistä kotimaan kamaralle ja vieläpä sen kustannuksella??? Surullisinta hulluutta miesmuistiin.

  Edit. Typo(t)
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2019
 6. mdk 5.1

  mdk 5.1 Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.06.2003
  Viestejä:
  835
  Saadut tykkäykset:
  56
  Kait sen ajattelusta voi inhimillisyyttä ja empatiakykyä syyttää. Surullisinta on minusta koko se sakki joita Jussi kusettaa raivon partaalle ihan vain valehtelemalla että sieltä Al-Holista olisi jotain sakkia jo tullin harjoitusten varjolla tulossa. On sitä läpensä kotimaista paskasakkia täällä entuudestaan niin paljon että siinä ei muutama sata lasta paina suuntaan eikä toiseen.
   
  kmruuska tykkää tästä.
 7. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 420
  Saadut tykkäykset:
  152
  Suurin ongelmahan ei ole lapset, vaan niiden jihadistiäidit. Lapsia ei saada Suomeen ilman äitejään, koska lähtömaassa ei suostuta tähän. Aika hankala tilanne tässä on hallituksella.

  Se, ettei asialle tehdä mitään, ei ole välttämättä hyväksi sekään. Niillähän on Suomen kansalaisuus, joten voivat tupsahtaa Suomeen omin päin joskus myöhemmin täysin laillisesti.
   
  h3mb3, Pazze ja 71 dB tykkäävät tästä.
 8. ISPF3.4

  ISPF3.4 Well-Known Member

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  1 817
  Saadut tykkäykset:
  168
  Lännen median haastattelussa lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen totesi, että Suomen lainsäädäntö mahdollistaa lapsen erottamisen vanhemmistaan ulkomailla.

  Toivottavasti tähän onnettomaan tilanteeseen saadaan äkkiä joku poliittinen ratkaisu. Nyt on Sanna Marinin näytön paikka. Pekka Haavistohan on tämän keissin hoitanut ala-arvoisesti. Saa nähdä saako pitää paikkansa ulkoministerinä.
   
 9. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 420
  Saadut tykkäykset:
  152
  Kenties, mutta sieltä vankileiriltä ei haluta luovuttaa lapsia ilman äitejään.
   
 10. 71 dB

  71 dB Well-Known Member

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 360
  Saadut tykkäykset:
  335
  Oletko kenties ollut töissä vikamiehenä ulkoministeriössä, kun osaat arvioida Pekka Haaviston suoriutumista? Minä en ole ollut siellä töissä, enkä missään nimessä väitä osaavani arvioida Pekka Haaviston suoriutumista. Minä luotan miehen kykyihin, ja uskon hänen tehneen olosuhteisiin nähden hyvää työtä hyvin ongelmallisessa tilanteessa. Mutta tämä on siis henkilökohtainen uskomukseni, joka voi toki olla täysin väärä. Oletko siis edelleen sitä mieltä, että pystyt sieltä "kotisohvalta" arvioimaan Pekka Haaviston suoriutumista ihan median kirjoittelun perusteella?
   
 11. ISPF3.4

  ISPF3.4 Well-Known Member

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  1 817
  Saadut tykkäykset:
  168
  En tarkoittanut Pekka Haaviston toimintaa esimiehenä tai HR-asioita ylipäätään. Tarkoitin muuta toimintaa. Mies puhuu muunneltua totuutta.

  Pekka Haavisto on antanut kirjalliset ohjeet hallituskumppaneille, miten vastataan hänen vaatimallaan tavalla kysymyksiin. Oikea vaihtoehto olisi ollut puhua totta ja olla niin avoin kuin vain voi. Nyt Haavisto on valinnut aivan toisen tavan toimia, joten hän kokee tarvitsevansa tuollaisen Q&A-ohjeen.
   
  Pazze tykkää tästä.
 12. Tilt-type

  Tilt-type Well-Known Member

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 594
  Saadut tykkäykset:
  227
  Sellaisia lehdissä olevia (esim.) urheiluun liittyviä näkökulma-kirjoituksia tai mielipiteitä, joissa toimittaja ei vaivaudu alussa edes parilla sanalla kertomaan mikä tulos siinä ottelussa oli, josta hän puhuu.

  Nimimerkillä: En katsonut Young Jellona peliä eilen
   
  mdk 5.1 tykkää tästä.
 13. Snäckby

  Snäckby Well-Known Member

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 133
  Saadut tykkäykset:
  45
  Koko Väestörekisterikeskus pitäisi viedä saunan taakse ja lopettaa...
  Sehän on oltava täynnä urpoja. Henkilökortit toimitetaan siru ei aktiivisena.
  Aktivointia varten tarvitaan kortinlukija sirulle ja softa.
  Se v*tun softa ei sitten toimi uusimmilla Safarin versioilla.
  Eli pitääkö tuota varten ostaa lukija ja PC.....

  Ei s**tana tätä valtiota.
  Apple kun arvostaa liikaa sinun yksityisyyttä.
  Noille junteille VRK on kyllä soitettava.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2019
 14. 71 dB

  71 dB Well-Known Member

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 360
  Saadut tykkäykset:
  335
  Mitä ihmeen muuta toimintaa? Kenellä on oikeis määritellä totuus? Kenellä on oikeus sanoa, onko joku toiminta esivalmisteluja vai mitä? Jos minä väitän että taivas on punainen ja että sinä puhut muunneltua totuutta sanoessasi taivaan olevan sininen… …tuo al Hol on vittumainen keissi jossa on vain huonoja vaihtoehtoja ja helvetisti vaikeusastetta, koska Arabimaissa toimitaan ihan eri tavalla kuin länsimaissa ja Pekka Haavisto tietää miten pitää toimia (todella paljon kokemusta tällaisesta), mutta oppositio otti kaiken irti poliittisten irtopisteiden vuoksi ja kansa meni halpaan. Pekka Haavisto ei ole yrittänyt henkilökohtaista etua, vaan ajatellut lasten etua ja tällainen paska tulee niskaan.

  En tiedä kirjallisista ohjeista mitään tai ettö onko vaatinut mitään. Uskon hänen toimineen vaikeassa tilanteessa niin hyvin kuin voi ja opposition iskeneen mahdollisuuteen vedättää tyhmää kansaa ja laskea Pekka Haaviston suosiota seuraavaksi presidentiksi.
   
  htavilap ja Tappari tykkäävät tästä.
 15. opelman

  opelman Well-Known Member

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 525
  Saadut tykkäykset:
  45
  No höpö höpö. Mikään lastenetu ole mielessä. Kun helpot pisteet tyhmiltä äänestäjiltä.
   
 16. Snäckby

  Snäckby Well-Known Member

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 133
  Saadut tykkäykset:
  45
   
 17. 71 dB

  71 dB Well-Known Member

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 360
  Saadut tykkäykset:
  335
  Puolueiden kannatuslukuja katsoessa tulee mieleen, että helpommin pisteitä saisi siirtymällä Opposition riveihin Persuihin ja paasaamalla, että valtion laskuun ei tule kuskata ketään ählämiä Suomeen...
   
 18. ISPF3.4

  ISPF3.4 Well-Known Member

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  1 817
  Saadut tykkäykset:
  168
  ^HS:n Marko Junkkarin mielestä tilanne voi johtua ihmisten fiksuudesta:

  "Uuden Sanna Marinin (sd) hallituksen alkua on leimannut hallituspuolueiden keskinäinen epäluottamus.
  Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) on ollut helisemässä ristiriitaisista lausunnoistaan, joita hän on antanut al-Holin leirin suomalaisten kotiuttamissuunnitelmista.

  Työehtosopimusneuvottelut ovat pahasti juntturassa, vaikka vaikeimpina pidetyt julkisen puolen neuvottelut eivät ole vielä edes alkaneet. Lakkoja on nähty eri aloilla useita. Ja ylipäätään viime aikoina politiikassa on korostunut kärjekäs riitely.
  ......
  Esimerkiksi ilmastonmuutoksen torjumista ja työllisyyttä koskevat hankalat päätökset hallitus on lykännyt myöhemmin päätettäväksi. Niistä olisi tarkoitus sopia huhtikuun kehysriihessä ja alkusyksyn budjettiriihessä.

  Näin ollen muuttumattomana pysyttelevä HS-gallup saattaakin kertoa äänestäjien fiksuudesta. He ovat päättäneet odottaa ja katsoa, pystyykö hallitus lunastamaan hallitusohjelmaan kirjatut isot lupaukset. Jos niin ei käy, tuomio voi olla tyly."
   
 19. kmruuska

  kmruuska Well-Known Member

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 073
  Saadut tykkäykset:
  274
  ^^ Jos ongelma on Safarin kanssa niin varmaan helpompaa kuin PC:n osto on kokeilla Firefoxia ta Chromea OSX:ssa...
   
 20. Snäckby

  Snäckby Well-Known Member

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 133
  Saadut tykkäykset:
  45
  Em ymmärä