Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

 1. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  1 873
  Saadut tykkäykset:
  155
  Tai jos on, niin miksi ei muista tekstityksiä? Esim. Castle Rock. Joka kerta pitää käydä valitsemassa suomi. Mites muuten noissa julkaisuissa, jotka vaativat valitsemaan valikosta Atmoksen? Entä, jos aloittaa katsomaan uudelleen, valitseeko huonomman raidan vai muistaako Atmoksen?
   
 2. Burkitsville

  Burkitsville Active Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  722
  Saadut tykkäykset:
  53
  On se helvetin hyvä, että joku muukin ylipäätään viitsii vielä esittää tuon kysymyksen julkisesti. Asia on askarruttanut aiheestakin allekirjoittaneen lisäksi myös lähipiiriä jo pitkään.

  Koko ketju samaa saatanan umpisuolta kaikki tyynni. Asiakaspalvelu on vitsi, ja tiskin takana (joitain yksittäistapauksia lukuun ottamatta) naama norsun vittua. Hinnat yhtä kusetusta, softat kännissä tuon tuosta pakettia noudettaessa (itse olen jäänyt ilman pakettiakin muutamaan otteeseeen, kun koneet ei yksikertaisesti toimi), ja sitten se jonotus... SYVÄ HUOKAUS. On todella vaikea edes kuvitella sitä joukkosuggestion voimaa, jollaisen myötä vaikutuksella työllistytään yrittäjiksi kaltaiseen lokamonttuun. Hyh-hyh.
   
 3. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  1 873
  Saadut tykkäykset:
  155
  Mutta, sitten kun minä eksyn sinne vain sitä adlibriksen pakettia hakemaan, on se vaan täynnä kaiken maailman jonottajia, joilla on ties mitä asiaa ja ongelmaa.
  Selkeästi voittaja osaamista jollain alueella, mitä me plazalaiset emme vain pysty ymmärtämään.

  Tästä hauska huomio, että parempi puoliskoni saa aina hirveitä jengoja Ärrän mainoksesta, jossa soi se renkutus: "nopeaa ja mukavaa on asiointi" kun ei se hänen mielestään koskaan ole nopeaa eikä mukavaa:D

  PS. kuitenkin me molemmat selvästi käymme ärrällä?
   
 4. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 545
  Saadut tykkäykset:
  114
  Ihmeen jurputtamista ja mielensäpahoittamista firmasta joka työllistää ihmisiä!? "Jouduin odottomaan tiskillä", cry me a fucking river.... Jos jengi on niin kuninkaallisia täällä niin niin älkää käykö siellä kioskissa, kun kerran kaikki on niin kallista ja joutuu hetken seisomaan omilla jaloilla. Miksi Kotipizza ja Hesburger on pystyssä? Pizzat helvetin kalliita ja paskoja, täytteenä hyppysellinen juustoa ja yksi kinkunpala. Naapurin etninen lyö täytteitä runsaasti ja hinna 40% halvemmat! Hesen purilaisetkin on kuivia kikkaroita ja ranskikset veteliä, härre guud!! Postikin on ylikallis ja palvelu ties mitä välillä. Välillä paketissa oleva tuotekin on väärä!! Naurettavaa palvelua! Sit se jatkuva jonotus kun mammat ostaa postimerkkejä, ei voi käsittää! Julkinen liikennekin on täyttä shittiä, sillä bussi ei ollut silloin pysäkillä kun sen piti! Jouduin tänään SEISOMAAN JA ODOTTAMAAN melkein minuutin!! Eikä kuski edes pahoitellut, hymyili vaan ja tervehti. Pahoitin mieleni suuresti!
  :D:rolleyes::cool:
   
 5. Vole

  Vole Active Member

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 790
  Saadut tykkäykset:
  24
  Päässäni soi aina tuo rallatus, kun jonotan Ärrällä, mikä lisää vitutusta.

  Hienoa, että tämä aihe on herättänyt reaktioita. Omalla kohdallani kokemukset ovat vaan olleet aika negatiivisia. Miltei aina saa jonottaa eikä myyjillä ole ollut perus asiakaspalvelutasoa hallussa (kuinka vaikeaa on tervehtiä ja kiittää). Monesti kanssa olen huomannut, että jono johtuu siitä, että vaikka liikkeessä on useampi myyjä niin vain yksi kassa on auki, koska muut työntekijät jauhavat sivussa paskaa. Muistan, kun sain ensimmäisiä työkokemuksiani Stockmannilla myyjänä ja siellä tehtiin selväksi ettei jäädä kassan taakse juttelemaan kaverien kanssa vaan aina on jotain tehtävää niin olen tuohon oppiin aina verrannut muita myymälöitä.

  Hyvä pointti, että Ärrällä on paljon erilaisia palveluita, itse olen viime vuosina käyttänyt sitä lähinnä matkakortin lataamiseen, mutta nykyään kun on noita latausmasiinoita niin ei ole tarvinnut senkään takia Ärrää käyttää. En lottoa tai ostele arpoja niin senkään takia en käy Ärrällä ja mitään syötävääkään sieltä ei kannata mennä ostamaan hintojen takia. Pornonkin saa netistä. Kerran jouduin hakemaan passin tuolta, mutta muuten ei ole mitään kysyntää lafkan palveluille, koska en niitä tarvitse tai ne saa muualta yhtä helposti tai halvemmalla. Nähtävästi joku muu kokee Ärrän palvelutarjonnan hyväksi itselleen.

  R-Kioskihan on franchise -ketju ja ymmärrän, että jos joku haluaa kioskin perustaa niin on parempi liike mennä Ärrän alaisena kuin perustaa joku "Maken kiska", josta kukaan ei ole koskaan kuullutkaan. Toisaalta monesti noissa "Maken kiskoissa" palvelu on parempaa, kun tietävät, että pitää jättää hyvä vaikutus, jotta asiakas tulee takaisin, kun pitää kilpailla juuri Ärrää vastaan. Poikkeuksia näissäkin on, muistan lapsuuden lähikioskin ukon, joka ei ainakaan naperoita tykännyt palvella, kun joutui poimimaan yksitellen jotain merkkareita karkkipussiin kakaroiden komentaessa.
   
 6. Maky

  Maky Member

  Liittynyt:
  24.04.2000
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  10
  Puolustetaan vähän. Todella hyvää palvelua kun omalta R-kiskalta saa postin ja matkahuollon paketit noudettua. Aukiolot ovat laajat, jonot ihan samat tai ehkä lyhyemmät kuin postissa oli aikanaan. Esim lauantaina tuli postin paketti, jonka kävin noutamassa. Ei ennen paketit viikonloppuna liikkuneet mihinkään. Sain tiskikoneen taas pyörimään, niin olin tyytyväinen. R myy myös paljon näitä kaikelaisia latauskortteja. Steam, playsafe ja kännyliittymiä, joita ei oiken muualta saa.
   
 7. Burkitsville

  Burkitsville Active Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  722
  Saadut tykkäykset:
  53
  Nyt kun valtioneuvosto on virallisesti hyväksynyt liputusasetukseen muutoksen, jonka myötä isänpäivästä tulee Suomessa virallinen liputuspäivä, ja samalla ero äitien- ja isänpäivän liputuskäytäntöjen välillä vihdoin poistuu, ei voi kuin oudoksua niitä "kriteereitä", joilla tämän kaltainen päivänselvyys saatiin pitkittymään noinkin tolkuttomasti. Yhdenkään feministifasistin en muista tuon(kaan) tasa-arvoasian johdosta älämölönneen sen koomin eduskuntatalon kuin henkilökohtaisen päätteensä edessä. Vastaavanlaisia myötäjäisiä miessukupuolelle positiivisin mielin odottaen.
   
  Recce tykkää tästä.
 8. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 545
  Saadut tykkäykset:
  114
  Nykyfeminismissä miehiä ei ole soveliasta kehua tai voi joutua nettihäiriköiden kohteeksi ja muutama "mukamas" julkkis pöyristyy/pahoittaa mielensä, sekä jollain ilveellä ne saa ujutettua sen 50-vuotta vanhan fraasin mukaan "Naisten (markka)euro on 80(penniä)senttiä"!! Mikä ei nykyään enää pidä paikkaansa.....
   
 9. Tilt-type

  Tilt-type Well-Known Member

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 111
  Saadut tykkäykset:
  109
  Ylen uutisissa tuosta kerrottiin siihen tyyliin, että tällä halutaan muistuttaa, että isälläkin on vastuuta lastenkasvatuksessa tjsp. Meni jotenkin fiilis koko jutusta. Miksi ei voi vain juhlistaa tasavertaisina vanhempina?
   
  Burkitsville tykkää tästä.
 10. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 545
  Saadut tykkäykset:
  114
  Entinen kommunisti (nyk. ääri-oikeistolainen?) tehnyt iskun moskeijaan Uudessa-Seelannissa, 49 kuollut. Aasian muslimijohtajat ovat kokoontuneet ja paheksuneet tapahtunutta, hyvin ymmärrettävää ja hyvä että asiasta keskustellaan. Ihmettelen vain että kun ääri-islamilaiset tekee iskun vaikka Afrikassa sijaitsevaan kirkkoon ja tappaa kaikki, niin kukaan ei kokoonnu paheksumaan tapahtunutta? Todennäköisesti niitä tapahtuu niin usein että ei jaksa vaan kiinnostaa.
   
 11. kmruuska

  kmruuska Active Member

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  695
  Saadut tykkäykset:
  123
  Mistäpä tiedät ettei ”kukaan kokoonnu paheksumaan”? Koska siitä ei kirjoiteta Suomessa, vai?
   
  h3mb3 ja tpi tykkäävät tästä.
 12. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 042
  Saadut tykkäykset:
  88
  Leaving Neverland -dokumentin pitäminen todisteena siitä, että Michael Jackson syyllistyi pedofiliaan.

  Dokumentin katsottuani osasin toki odottaa, että osa pitää sitä jonkinlaisena todisteena syyllisyydestä, eikä niinkään pedofiilien harrastaman ns. grooming-prosessin (uhrin henkisen harhaanjohtamisen) esittelynä. Täytyy sanoa, etten olisi uskonut, että dokumentti johtaa siihen, että useat tahot kieltävät Jacksonin musiikin soittamisen ja että esimerkiksi Louis Therouxin kaltaiset, allekirjoittaneenkin arvostamat ihmiset pitävät muuhun kuin ehdottomaan syyllisyyteen uskovia harhaluuloisina. Asia kuitenkin nyt on niin, että ainoat faktat ovat ne, että dokumentin kaksi miestä ovat myöntäneet valehdelleensa (viitaten aiempiin oikeudenkäynteihin, jossa vannoivat, että Jackson ei ole heihin koskenut) ja että Jackson on todettu oikeudessa syyttömäksi. Jacksonia en missään nimessä syyttömäksi julista, mutta koen aika monen avoimen mielen muuttuneen dokumentin myötä syyllisyydelle puolueelliseksi mieleksi ilman minkäänlaista faktapohjaa.
   
  h3mb3 ja Recce tykkäävät tästä.
 13. Burkitsville

  Burkitsville Active Member

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  722
  Saadut tykkäykset:
  53
  Ei mitään uutta auringon alla. Vastaavanlaista "uutisointia" tultanee näkemään tulevaisuudessakin. Ainakin niin pitkään kuin tuo jo mainitsemasi "juhlistaminen tasavertaisina vanhempina" iskostuu ? vihdoin myös feminazeihin, ym. yhden suunnan sanansaattajiin.
   
 14. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  2 943
  Saadut tykkäykset:
  68
  Terroriteot ovat kiinnostavia vain, jos ne tapahtuvat länsimaissa.
   
 15. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 545
  Saadut tykkäykset:
  114
  Amerikkalaisessa mediassa on myös tuotu esille että nämä kaksi herraa olivat taloudellisesti konkurssissa ennen dokkaria, että yrittävätkö he nyt rahastaa jälkikäteen tilanteella.