Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

 1. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 125
  Saadut tykkäykset:
  188
  Tähänastisen televisiohistorian sairain hahmo, Peggy Bundy lienee tuon naisen esikuva. Puhdasta white trashia!
   
 2. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 541
  Saadut tykkäykset:
  663
  Ei pysty ymmärtämään miten yössä Nokian johto on ollut.

  iPhone on ollut ulkona kohta NELJÄ vuotta ja vieläkin on nokialaisilla housut nilkoissa. :confused:

  Nyt sitten Elop valmistelee Nokiaa myyntikuntoon (Microsoftille, joka saa Nokian kuten on aina halunnutkin, mutta pilkkahintaan). Se siitä tarusta.
   
 3. hanppu

  hanppu Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä tuo Nokian juttu on todella outo. Ei pysty ymmärtämään miksi käsittääkseni Microsoftin johdosta otetaan tyyppi Nokian johtoon. Sen jälkeen "kilpailutetaan" käyttöjärjestelmiä ja päädytään jotenkin kummasti Win 7 alustaan.:hitme:
  Heti perään vielä kuvitellaan, että julkistamalla tämä liitto kaikki paranisi.
  En siis pysty ymmärtämään miten maan ja maailman "huippu älyköt/johtajat" (Ollilat ja Elopit) kaivamaan moisen kuopan itsensä alle.

  Tai sitten tosiaan Elop vain valmistelee nokiasta sopivan halvan Mikkisoftalle.
   
 4. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pakkohan se on todeta, että aika käsittämätön case. Tulevaisuuden huono esimerkki business schooleissa. Etenkin tuo Aasian myynnin sulaminen, karmeata...ja lopun alkua. Noh sitä saa mitä tilaa. Epätoivolla lähdetty valloittamaan jenkkimarkkinoita ja tässä tulos. Hienoa toimintaa flopilta aliarvioida suurinta ostajajoukkoa maailmassa. Itsekin käytän vielä Nokiaa ihan mielelläni (melko sama millainen puhelin), mutta kyllähän se saattaa jatkossa painottua nostalgiaan ja mielenkiinto kohdistua aallonkärjen tuotteisiin. Apple ja Google on vain niin paljon coolimpia kuin tämä Flopiasoft. Tietokoneissa MS:n softa ei niin haittaa kun ei kaadu yhtenään, käytön sisältö on 99% muuta ja paljon siinäkin painaa luottamukseni HP:n rautaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2011
 5. Sherukka

  Sherukka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  17.05.2005
  Viestejä:
  1 063
  Saadut tykkäykset:
  0
  IT-työpaikoilla on kyllä MS:n käyttis (etenkin tämä uusin 7-lehden tasoinen) ollut kärsimystä aina. Osaksi saa kiittää liiallista tietoturvaa jolloin virustutka hyrrää jatkuvasti ja valitettavasti kotimaista suositaan vaikka onkin surkimus. Toimivaa moniajoa Windowsiin on odotettu jo niin kauan ettei sellainen varmaan ikinä saada siihen aikaiseksi?
   
 6. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Tulipa tuota autoa imuroidessa taas kirottua ja ihmeteltyä, että minkä takia autojen matot pitää olla edelleen sitä samaa helvetillistä karvamallia.
  Ensimminen autoni oli vuosimallia 1982 ja tämänhetkinen on 2007. Kehitystä on tapahtunut joka osa-alueella, mutta matto on edelleen samaa sorttia.
  Puhdistuksen kannalta täysin mahdoton. Kenkien mukana kantautuu mm. hiekkaa, eikä pienimpiä jyviä saa millään irti.
   
 7. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kyllä minulla vain on autoissa (vuosimallit olleet välitä 1980-2004) matot eri materiaaleja, ja niihin myydään myös lisävarusteena erilaisia mattoja, kuten vaikka kumista tehtyjä. Kankaisia mattojakin olen nähnyt ainakin kolmesta erityyppisestä mattokankaasta valmsitettuja, sekä alkuperäisiä ja lisävarusteisia.

  Sun kannattaisi varmaan harkita kumimattosarjan hankkimista autoon, niitä usein myydään ihan merkkiliikkeessä mallikohtaisina sarjoina lisävarusteena.
   
 8. Don MC

  Don MC Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.05.2005
  Viestejä:
  1 163
  Saadut tykkäykset:
  17
  PeeVee tarkoitti varmaankin sitä irtomattojen alla olevaa kiinteää mattoa. Ja olen hänen kanssaan samaa mieltä. Niitä on paskamaista imuroida.

  EDIT: Irtomatothan otetaan tottakai ulos autosta imuroinnin ajaksi. Ei sitä niiden alle jäävää p*skaa saa muuten millään pois.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2011
 9. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 542
  Saadut tykkäykset:
  262
  Ratkaisu ongelmaan on tietenkin yksinkertainen: ostetaan sellainen tosimiesten auto jossa ei ole mitään prkleen karvamattoja vaan se on suunniteltu sisältäkin helposti pestäväksi. Esim joku vanha Land Rover.

  Omassa autossani on toki karvamatot kumimattojen alla, budjetti ei ihan kestänyt muita ratkaisuja... ehkä ensi kerralla...
   
 10. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 542
  Saadut tykkäykset:
  262
  Niin ja taas yksi asia mitä en ymmärrä: hallitusneuvottelut. Miten kukaan edes yrittää saada poliittisesti ainakin periaatteessa vastakkaisia puolueita samaan hallitukseen olemaan yhtä mieltä asioista? (kokoomus vs sdp/vasemmisto)
   
 11. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa erimielisten kesken. Onhan sitä aikojen saatossa nähty kaikenlaista kombinaatiota.

  Tässä tapauksessa tosin kuilu oli aika syvä ja yritys menikin epätoivoksi. Itseä ihmetyttää nyt eniten tuo mahdollinen Keskustan uudelleen mukaanotto. Epätoivoa ja umpisolmua yms. joo, mutta niin selkeästi ovat jo monesti mahdollisuuden itse kieltäneet...Mikäli Keskusta hallituksessa lopetan jälleen äänestämisen.

  Persuilta kyllä jälleen hyvin pelattu sillä he voittavat tässä kaiken aikaa.
   
 12. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Nimenomaan tätä kokolattiamattoa. Kumimatot heitetään nurmikolle ja pestään puutarhaletkulla, mutta karvamattoa ei saa perkeleelläkään puhtaaksi.
   
 13. Sergei

  Sergei Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.09.2001
  Viestejä:
  431
  Saadut tykkäykset:
  2
  Karvamatto puhdistuu imurin "karvasuulakkeella" mielestäni ihan hyvin. Muutaman kerran toki joutuu hankaamaan edestakaisin, mutta kaikki irtolika kyllä lähtee.
   
 14. Don MC

  Don MC Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.05.2005
  Viestejä:
  1 163
  Saadut tykkäykset:
  17
  Olen joskus työkseni putsaillut autoja. Rakosuulakkeella helvetinmoista hinkkaamista ja EHKÄ saa näkyvimmät pois. Sen jälkeen pesuimurilla tahrat ja muut. Ehkä noilta ajoilta jäänyt vähän korkeampi vaatimustaso noiden mattojen puhtauden suhteen ja se kostautuu nyt jälkeenpäin kun omaa autoa yritän puhtaaksi.
   
 15. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  No itse asiassa minulla on ollut sellainenkin auto, missä se kiinteä matto oli kumia. Sen päälle itse pistin sitten irtonaiset kangasmatot, kun oli "vähän" karun oloinen se sisusta sen kumisen maton kanssa. Kyseessä oli perusmallin Taunus vuosimallia 1980, L-mallissa ja muissa paremmin varustelluissa olisi ollut jo sellainen hieno kokolattiamatto, siitä jäi itselleni jonkinlainen trauma, että pitää olla sitä kokolattiamattoa... :D Mutta ei siis kaikissa autoissa ole sitä kangasmattoa edes kiinteänä mattona.
  Itse asiassa omissa nykyisissä autoissa on tuo kiinteä mattokin hyvin erityyppistä kangasta keskenään, vaikka ovat saman konsernin (mutta erimerkkisiä) autoja.

  En minä sitä kokonaan kumista lattiaa enää kyllä haluaisi... on minullakin kuminen irtomatto siinä kankaan päällä toki yhdessä autossa alkuperäisen kankaisen irtomaton sijasta.

  Tänä päivänä on tosin harvinaista edes kuvitella yhtä spartalaisesti varusteltua autoa kuin se perusmallin Taunus oli. Siinä ei tosiaan juuri "ylimääräisiä" varusteita ollut.
   
 16. McFly

  McFly Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.12.2006
  Viestejä:
  199
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämän päivän Metro-lehden metrolive-liitteessä kirjoitetaan sivulla 4 otsikon "Mitä meistä tulee isoina?" alla uusien ylioppilaiden suunnitelmista seuraavasti: "Media-ala ja taide kiehtovat, vaikka opot varoittelevat heikosta työllisyystilanteesta. Moni Apollon lukiolainen mielii vaatesuunnittelijaksi tai audiovisuaalisen tekniikan pariin."

  Kuka on oikeasti sitä mieltä, että on oikeudenmukaista, että minut pakotetaan kustantamaan näiden sankarien eläminen sitten kun valmistuvat työttömiksi, vaikka nämäkin ylioppilaat tiesivät alan työllisyystilanteen jo etukäteen?

  Opintotuki ja mahdollinen tulevaisuudessa ajankohtaistuva työttömyystuki (tms.) pitäisi evätä näiltä älyn jättiläisiltä automaattisesti. Aiheeseen hyvin sopivaa ihmettelyä suomalaisesta pyramidihuijauksesta löytyy linkin takaa. Eli en siis voi ymmärtää suomalaista (tai muutakaan) "hyvinvointi"valtiota (tunnetaan myös nimellä huijarivaltio)!
   
 17. h-p

  h-p Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.03.2007
  Viestejä:
  863
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aloituspaikkojakin on eri aloilla rajoitetusti...
   
 18. Slarti

  Slarti Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.03.2005
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei voi käsittää miksi catalyst control center on aina oletuksena sitä mieltä näyttöni tarvitsevat underscania. Kenen helvetin näyttö/televisio overscannaa tänä päivänä?
   
 19. lepreconn

  lepreconn Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 369
  Saadut tykkäykset:
  39
  Eikös vielä kovin monet tv-lähetykset jossain määrin overscannaa. Ainakin mitä on tullut käänneltyä koneelle katsottaviksi niin symptekoodeja pukkaa ylälaitaan.
   
 20. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Uusin seikkailuni taksin kanssa tuotti asian, jota en voi ymmärtää. Otin taksin ystäväni luokse mainiten tarkan osoitteen rappuineen päivineen. Ajon aikana taksikuski mainitsi, ettei ollut aiemmin käynyt juuri ko. osoitteen ympäristössä. Kun taksin navigaattori oli ilmoittanut saapuneensa kohteeseen, niin taksikuski jäi arpomaan täsmällistä pysähtymispaikkaa ajaen todella hitaasti. Hän halusi ajaa täsmälleen ko. osoitteen eteen, eikä esimerkiksi metriäkään ohi. Onhan moinen toiminta ihailtavaa täsmällisyyttä, mutta asiakkaan näkökulmasta ei ole varsin mukavaa, jos taksikuski jättää mittarin juoksemaan arvonnan ajaksi edeten vauhtia, jota nopeampaa normaali ihminen kävelee. Yritin kyllä sanoa ennen tätä arvontaa, että "Enköhän löydä tästä perille. Tähän voi jäädä.", mutta eipä sillä ollut vaikutusta.

  Taksithan yleensä laittavat mittarin juoksemaan heti, kun pääsevät noutokohteeseen ja se on voi voi, jos asiakas ei ole välittömästi hyppäämässä kyytiin. Sitähän luulisi reiluuden nimissä, että jos kerran asiakas joutuu maksamaan omasta hitaudestaan, niin samoten taksikuski joutuisi maksamaan (sulkisi mittarin) omastaan. Näin ei kuitenkaan näytä olevan.