[Arkistoitu] Ardnold Schwarzeneggerin aatteet

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana marcoolio, 23.02.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Scorpius

  Scorpius Surfing on Sinewaves

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  889
  Saadut tykkäykset:
  4
  Näin on. Itse taas olen miettinyt useasti millaisia sivilisaatioita täällä telluksella oikein on asustellut. Meinaan että kehittyneen sivilisaation määritelmä ei mielestäni ole raudan, piin ja muiden epäorgaanisten aineiden hyväksikäyttö vaan kehitys voi olla aivan muun tyylistä, sellaista mikä ei jätä jälkiä "tuhoutuessaan" kuten esim nykyiset rakennukset jos tämä sivilisaatio tuhoutuisi. Pistää todella miettimään.

  Tuo fuusioreaktori on henkilökohtainen kuolaamisen aihe. Itse aloitan juurikin ensiviikolla erikoistyötä fuusioreaktoreista, ja syksyllä aloitan siitä vielä diplomityön. :thumbsup:
   
 2. Pekko

  Pekko New Member

  Liittynyt:
  28.11.2001
  Viestejä:
  765
  Saadut tykkäykset:
  1
  USA:ssahan taidetaan käydä presidenttipeliä jo täydellä tohinalla, johon kuuluu myös tämä Arskan tutkintapyyntökin, samaa hommaa on myös Osamanin piiritys Pakistanissa. Kaiken kuitenkin on sekoittanut Janetin tissi. Epäilen että Irakistakin löytyy vielä ennen vaaleja, jotain ...

  Itse ainakin hieman ihmettelen tätä Arskan asiaa, koska hän ei ole aikaisemmin ainakaan omasta mielestäni tuonut missään vaiheessa mitään viitteitä kyseisestä asiasta, eli varmaankin kyseessä on erittäni vahva presidentti peli jonka yksi nappula sattuu olemaan Arska.
   
 3. pede

  pede Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 349
  Saadut tykkäykset:
  19
  Palataan arskan mielipiteisiin ja siihen onko hän muuttanut niitä...

  Koska kukaan ei ole hieman aiempaa viestiäni kommmentoinut eikä vängännyt vastaan, ilmoittaudun paikkansa pitävän havainnon tekijäksi ja oikeassa olevaksi.

  Nythän sitten ei enää tarvi keskustella aiheesta kun vastus löytyi ;)
   
 4. Mag

  Mag New Member

  Liittynyt:
  07.12.2000
  Viestejä:
  2 667
  Saadut tykkäykset:
  1
  Voi olla, en ole mikään luterilaisuuden asiantuntija(vaikka luterilainen olenkin..). Raamattu kuitenkin opettaa että Jeesus sovitti kaikki synnit ristillä. Tämä ei kuitenkaan todellakaan tarkoita sitä, että sovitusta voisi käyttää tekosyynä synnissä rypemiseen. Tästä todistaa mm. Roomalaiskirje 6:1-12.
   
 5. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tällaisia me telluksen asukaat olemme, toinen provosoi ja toinen provosoituu, tunteellisia hölmöjä. Siinä sitten foorumin säännöt helposti unohtuu.
   
 6. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 516
  Saadut tykkäykset:
  8
  Eat my shorts! ;) Et sitten lukenut 1. viestiä/edellistä viestiäni tai käynyt linkkien takana... Muutamilla USA:n gay-politiikkaa käsittelevillä sivuilla Arska on aikaisemmin nimenomaan ollut pro-tasa-arvoisuus -henkilö. Löysin kuitenkin yhden haastattelun, missä Arska mainitsi kantansa varsin selvästi(linkitin sen aikaisemmin). Eli ei mies olekaan varsinaisesti sanaansa pyörtänyt, mitä en ole väittänytkään 100% varmuudella, vaan että hän ajaa asiaa, jonka koen olevan rasistista tiettyä väestönosaa kohtaan! "Vaikuttaa siltä, että mies puhuu potaskaa saadakseen ääniä aivan kuten 99,9% kaikista politiikoista. (kaukainen aasinsilta opintotuen parantamista lupailleisiin keskustalaisiin..." oli siis väärä kommentti homoavioliittojen osalta - myönnetään. Capich? Arskan "aate" on kuitenkin tältä osin kivikaudelta.

  Asiaan liittyen Yrjö-Puska-Pienempi julkisti juuri TV:ssä(BBC) ehdotuksensa senaatille USA:n perustuslain muuttamisesta "perinteisen" avioliiton aseman turvaamiseksi, vastaukseksi Massachutesin ja San Fransiscon tekosille. Eli vain mies ja naisparit hyväksyttäisiin avioliittoon!
   
 7. pede

  pede Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 349
  Saadut tykkäykset:
  19

  kiitos, en nyt taida


  niin kuin meill' :D
   
 8. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 516
  Saadut tykkäykset:
  8
  Ei oikein toimi enää toi ´eat my shorts´-heitto - avatarini kun on ryöstetty...
   
 9. E. P.

  E. P. New Member

  Liittynyt:
  11.09.2002
  Viestejä:
  2 780
  Saadut tykkäykset:
  12
  Siis kyllä kaksi homoseksuaalia, eli homo ja lesbo, voivat mennä naimisiin. Tai homo voi mennä naisen kanssa naimisiin tai lesbo puolestaan miehen kanssa.

  1+1=2

  Homoliittojen kannattajat yrittävät väittää, että 1+1=3!
  Miksi ongelmia nyhjäistään tyhjästä? :confused:

  Eli, ei kai missään ole kielletty homoja menemään naimisiin, kunhan vain tekevät sen vastakkaisen sukupuolen kanssa.

  Miksi nostaa homot jalustalle ja tehdä heitä varten poikkeuksia lakiin? Homot ovat samassa asemassa kuin heterot, eli voivat mennä naimisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. Homojen sanotaan olevan ihan normaaleja ihmisiä, joten miksi normaalien ihmisten tavat eivät heille kelpaa?  En muuten vieläkään huomaa mitään rasismiin viittaavaa Arskan tekemisissä/aatteissa.

  Bush piti muuten tänään viisaan puheen avioliitto-instituutista. :thumbsup: (Tietääkseni ensimmäisen kerran olen Bushin kanssa jostakin samaa mieltä.)

  Sarah, minusta ne kaksi ämmää kuvassa näyttivät aivan horoilta. Lesbous + huoramainen pukeutuminen = :sick:

  Minusta liberaalien kannattaisi kohdistaa tarmonsa johonkin hyödylliseen, kuten Suomalaisten pasifistien vapauttamiseen vankilasta tai siviilipalvelusajan puolittamiseen. Tai nämä tasa-arvon toitottajat voisivat vaatia naisillekin pakkoarmeijaa, jotta ei nyt vähemmistönä olevia miehiä sorrettaisi asevelvollisuudella. Tämä asevelvollisuus epäkohta koskettaa varmaankin ainakin 45 prosenttia väestöstä, joten miksi tätä vähemmistön asiaa ei liberalistit yleensä aja? Mielikuvituksellinen homoliittojuttu koskettaa ehkäpä 0,5 prosenttia väestöstä. Mitäs liberalistit tähän sanoo?
   
 10. tsinivuo

  tsinivuo New Member

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 983
  Saadut tykkäykset:
  1
  :confused: Lesbous + tätimäinen pukeutuminen = Sosiaalivirkailija
   
 11. RonJeremy

  RonJeremy New Member Blokattu

  Liittynyt:
  19.01.2004
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  1
  Homot painukoot sinne missä pippuri kasvaa!!!
  Homo-avioliitot ovat :sick:
   
 12. IsoArska

  IsoArska New Member

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  Missä Pippuri kasvaa?

  "Tutkijat ovat nykyään yksimielisiä siitä, että paprikakasvien alkukoti on Etelä-Amerikassa, luultavimmin Amazonasin alueella. Sieltä linnut, tuuli ja sittemmin ihmiset ovat levittäneet nämä kasvit kaikkialle maailman lämpimille ja kuumille ilmastovyöhykkeille. Chilin maailmanvalloitus alkoi käytännössä samaan aikaan kun löytöretkeilijät saapuivat Amerikkaan, eli jo keskiajalla."
   
 13. makeH

  makeH So what?! Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.01.2003
  Viestejä:
  966
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ihan vaan offtopic mutta:mikähän mahtaa olla näiden jumalansiunaamien heteroavioliittojen eroprosentti :confused:
   
 14. setae

  setae New Member

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 276
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onneksi olkoon, olet voittanut päivän valopää-palkinnon!

  Niin pitkään kun pyöreästi 100% miehistä jättää synnyttämisen naisten harteille, ei tuo naisten pakottaminen asepalvelukseen ole mielestäni kovinkaan ajankohtaista.
   
 15. E. P.

  E. P. New Member

  Liittynyt:
  11.09.2002
  Viestejä:
  2 780
  Saadut tykkäykset:
  12
  :king: Taitaa olla jo kolmas arvonimi/palkinto plazassa! *ilotulitus*

  En vain ole varma, että tajusitko kirjoitukseni pointtia...

  Siis väität, että on luonnon sanelema laki, että miespuolisten ihmisten tehtävä on käydä Suomessa asevelvollisuus ja naiset ovat kyvyttömiä siihen? Tunnen naisihmisen, joka on käynyt kunniakkaasti armeijan ja hän olisi varmaan eri mieltä, sillä kyllä nainenkin kykenee suorittamaan asepalveluksen, kuten miehetkin. :hitme:

  Joo, no saatoit kirjoittaa tuon huumorillakin. Tai en tajunnut mitä yritit selvittää... miten naisten synnyttäminen liittyy yhtään mihinkään kirjoituksessani... :)
   
 16. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kyllä sullakin v**un sivari :p on sitten mustavalkoinen näkemys asioista, vaikka itsekkin varmaan tiedät että erityisesti tämän vähemmistön ihmisoikeuksia on poljettu aina, muutenkin kuin tämä avioliittojutska. Oikein kylmää ajatella millaista on ollut esim. 50v. sitten, kun 2000 luvullakin on tällaista.
  Tosiaan valopääpalkinnon ansaitset, kun vertaat jotain helvetin hetken kestävää siviilpalvelusta koko elämän kestävään asiaan, ellei sitten mene Aslanin 'hoiviin'. :rolleyes:
   
 17. setae

  setae New Member

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 276
  Saadut tykkäykset:
  1
  En.

  Tiedän miehiä, jotka eivät ole suorittaneet asepalvelusta (tai siviilipalvelusta).
  Tiedän naisia, jotka ovat suorittaneet asepalveluksen. Tiedän myös naisia, jotka eivät ole synnyttäneet.
  Sen sijaan en tiedä kuin yhden miehen, joka olisi synnyttänyt; hänkin tämän viestiketjun aiheena, ja ainoastaan elokuvassa.

  Niin pitkään, kun synnyttäminen on naisten "yksinoikeus", ei naisten *pakollinen* asepalvelus ole mielestäni mitenkään ajankohtaista. Jos joskus tulevaisuudessa tilanne oleellisesti muuttuu, voi asiaa ehkä harkita uudestaan.

  Maanpuolustusta ajatellen sekä asepalveluksen suorittaneiden että uusien jälkeläisten tulolla on väliä. Mikäli sodan syttyessä tämä ns. aktiivisessa iässä oleva sukupolvi olisi kokonaisuudessaan rintamalla, hidastuisi kansakunnan palautuminen jaloilleen vielä entisestään. Luonnon sanelemaa on, että lisääntymiseen ei miehiltä vaadi kovinkaan suurta panostusta, naisten osalta homma on "vähän" toisin.
   
 18. IsoArska

  IsoArska New Member

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  Väitelkää asioista ihan rauhassa. Mutta on infantiilista verrata armeijaa ja synnyttämistä keskenään.

  Samanlaisella logiikalla voisi väittää, että koska naiset elävät keskimäärin kuitenkin enemmän kuin 9 kuukautta pidempään kuin miehet, jää heillä hyvin aikaa lapsen synnyttämisen lisäksi viihtyä pari vuotta armeijassa, jotta "omaan käyttöön" jäävä aika olisi kummallakin sukupuolella yhtä suuret.

  Onko kukaan tullut ajatelleeksi, että lapsen kantaminen ja synnyttäminen ei ole pelkästään taakka vaan myös etuoikeus, johon mies ei koskaan tule kykenemään?
   
 19. E. P.

  E. P. New Member

  Liittynyt:
  11.09.2002
  Viestejä:
  2 780
  Saadut tykkäykset:
  12
  Samaa mieltä.
   
 20. E. P.

  E. P. New Member

  Liittynyt:
  11.09.2002
  Viestejä:
  2 780
  Saadut tykkäykset:
  12
  Jms, en ole sivari (en tosin ole käynyt armeijaakaan :D).

  Minä en tunnusta homojen olevan mikään oikea "vähemmistö", joiden olemassa oloa ja kulttuuria pitäisi valtion taholta läheä tukemaan. Samanlaisia ihmisiä ne on kuin muutkin, joten turha niiden takia on jotakin lakeja vääntää (kuten aiemmin sanoin, jokainen homo voi mennä rauhassa naimisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa aivan kuten heterotkin - Suomessa kutsumme tätä reiluksi meiningiksi). Minä en hyväksy homostelua, mutta en toisaalta hyväksy monia muitakaan asioita. Kuitenkin tulen ihan hyvin toimeen ihmisten kanssa joiden kaikkia tapoja, ajatuksia tai paheita en hyväksy. Veikkaan, että homot kohtelisivat minua törkeämmin ajatusteni takia, kuin minä heitä heidän perversioiden takia.

  Mitenkäs se Tony Halme sanoi: "Minä en pelkää homoja, homot pelkäävät minua". :D :D :D

  Miksi muuten ihmiset suhtautuvat kovin negatiivisesti tuollaisiin "aslaneihin", jotka pyrkivät auttamaan apua pyytäviä ihmisiä? Erityisesti SETA:n edustajat tuntuvat väheksyvän avun tarjoamista. :confused:
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.