[Arkistoitu] Ardnold Schwarzeneggerin aatteet

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana marcoolio, 23.02.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. IsoArska

  IsoArska New Member

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  -Mikä on homokoiran lempielokuva? -miehet mustissa

  -Shakki on ihan homojen peli: siinä yritetään saada vain Mattia.

  -Miksi homo halusi tatuoida mulkunpäähän nelivetoisen maastoauton? - Se kulkee paskassa paremmin!

  Olipa homopariskunta Göran ja Åke ja he elivät normaalia homopariskunnan elämää ja sattuipa eräänä päivänä alkamaan tavallista kiihkeämpi perheriita jonka seurauksena Åke lähti ovet paukkuen.Vierähti muutama tunti ja ovikello soi,Göran meni avaamaan ja siellä oli Åke.Göran kysyi:Mitä sinä täällä teet? Åke tokaisi:Kun rupes vanha suoli janottaa!

  Kolme homoa keskustelivat siitä mitä haluaisivat olla - mää haluaisin olla pölypallo. Olis ihanaa kun kaikki puhaltelis muhun päin ja saisin leijailla ilmassa... mmm - mää taas haluaisin olla nallekarhu jonkun ihanan pikkupojan sängyllä. Olis ihanaa kun saisin nukkua sen vieressä joka yö ja se halailis mua iltaisin. - mää haluaisin olla ambulanssi. Muut: miks just ambulanssi? - no ois niin ihanaa kun työnnettäis jähmeetä poikaa perästä sisään ja sais huutaa että uuuuaaaauuuuaaaauuuuaaaa!
   
 2. Hirudroid

  Hirudroid New Member

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  2
  Iltalehti 24.2.2004
  Yhä useammat italialaiset nuorukaiset teeskentelevät olevansa homoseksuaaleja vapautuakseen asepalveluksesta. Poliisi on pidättänyt jo ainakin kolme lääkäriä, jotka olivat kirjoitelleet pojille todistuksia näiden "poikkeavuudesta" noin 3000 euron korvausta vastaan. Italian armeija ei hyväksy riveihinsä tämän vähemmistön edustajia.
   
 3. Mag

  Mag New Member

  Liittynyt:
  07.12.2000
  Viestejä:
  2 667
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuo mainitsemasi "avioliittoinstituutio" on Jumalan ihmiselle(miehelle ja naiselle) säätämä asia, eikä asia muutu miksikään uskoipa Jumalaan tai ei. Tuota säädöstä ei myöskään kukaan kumoa, ei edes fariseukset(lue Raamatusta Matt 19:3-6 mikäli haluat lisää tietoa asiasta).

  Mutta mietipä hetken asiaa ihan maalliselta kannalta: oletetaanpa että kanssasi elävä ihminen ei haluaisikaan enää elää kanssasi, vaikka itse haluaisit puolestaan elää hänen kanssaan. Jos mitään juridisesti sitovaa sopimusta ei ole voimassa, hän voi lähteä kalppimaan aivan mistä syystä tahansa, tai ajaa sinut kämpästään ulos jos hän sen sattuu omistamaan. Eikä siinä enää paljoa lämmitä mitkään aikaisemmat yhdessäolohalut.
  Ja ellei ole valmis sitoutumaan vaikka eliniäkseen jonkun kanssa niin mitä järkeä sen kanssa on yleensäkään hengailla?

  marcoolio:
  Siis apua! Oletteko te homoseksualismin vastustajat tosiaan tuota mieltä ja noilla perusteluilla? *Raamattu on totta joka tavu..

  On turha sulauttaa omia ajatuksiaan toisten sanomiksi. Raamatun SANOMA on totta joka tavu, mutta ei se silti ole kirjana Jumalan omin käsin kirjoittama. Se kait se vasta epäilyttävää olisi jos tuhansien vuosien aikana lukuisten eri ihmisten toimesta ylöskirjatuista todistajanlausunnoista ei löytyisi asiavirheitä! Eivät ne silti tee itse sanomaa tyhjäksi.

  Antiikin kreikasta jo mainittiinkin - myös esim. samuraikulttuuriin liittyi vahvasti homoseksuaalisuus. Olitteko tietoisia?

  Se että jossain kulttuurissa jokin asia on hyväksyttyä ei tee sitä automaattisesti oikeaksi.

  Kirje roomalaisille 12 luku:
  "2 Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä"
   
 4. void

  void New Member

  Liittynyt:
  21.01.2003
  Viestejä:
  1 121
  Saadut tykkäykset:
  3
  Jaha, taidat muuten ollakkin ainoa, koska en ole mitään väittämiä esittänytkään(doh!), sinä olet. Eikä kyse ole ollutkaan siitä, mitä mieltä minä olen, vaan siitä, että pystytkö millään tavalla järjellisesti perustelemaan väittämäsi.

  Jos vaikka sanon että "Vantaalaiset on tyhmiä, sanoohan sen maalaisjärkikin enkä asiaa kummemmin osaa perustella", väittäisin että lausahdus on enemmänkin rasistinen kuin fakta. Eli se että hoet maalaisjärjestä ei tuo asiaan mitään todistusarvoa.
   
 5. void

  void New Member

  Liittynyt:
  21.01.2003
  Viestejä:
  1 121
  Saadut tykkäykset:
  3
  Esimerkiksi naisten asemaa käsitellään niin monessa kohdassa, että on melko luontevaa väittää, ettei kyse ole asiavirheestä.
   
 6. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
  Raamattu on vahän niinkuin laki/sopimustekstit, pitkää ja puisevaa, ettei kukaan viitsisi sitä lukea. Ja sitten sieltä voi tarpeen vaatiessa kaivaa esiin jokun määrätyn 'pykälän', mikä ajaa omia etuja.
  Andy Maccoy sanoi osuvasti Kristinuskosta, että saa olla viikon kusipää, kunhan muistaa pyytää syntejään anteeksi sunnuntaina tjsp.
   
 7. Rumppisupi

  Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2003
  Viestejä:
  686
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tyhmyydestä en tiedä vantaalaisten kohdalla, mutta he eivät ole poikkeama väestössä kuten homot ovat. (Paitsi vantaalaiset homot. :D) Miten sen nyt pukisi kauniisti, selvästihän homous on luonnottomuus ihmisessä. Se on epäkohta, joita aina tietty prosentti väestöstä löytyy, onko se nyt 0.5-2%. Se on luonnotonta, ja siis sairaus siinä missä vaikka sydänongelmat. Tietysti on kurjaa homojen kohdalta että heidän ongelma on sellainen että se aiheuttaa sen että heille ei voida tarjota kaikkia niitä asioita yhteiskunnassa joita "normaaleille" ihmisille voidaan. Vaikka siis ihmisinä voivat varmasti olla ihan yhtä hyviä kuin nelikymppinen perusperheenisä.

  Tietenkinhän he vaativat samoja oikeuksia mitä meilläkin on, mutta nyt on aiheellista katsoa että voidaanko aina kaikki asiat myöntää mitä vaaditaan. Kyllä minä ainakin säälin niitä joille "hompsahdus" on tapahtunut, eihän sellaiseksi varmaan kukaan halua, näinkin voisi ajatella. Tietysti nyt pitää edelleen kysyä että miksi heillä ei sitten olisi oikeutta ihan kaikkeen mihin heteroillakin? Se on aika kovaa vetää yhteiskunnassa rajat mikä on sallittua ja mikä ei, mutta raja kulkee mielestäni homouden kohdalla tässä. Kukaan ei ole viskaamassa heitä vankilaan tai parantolaan, tai muutenkaan rankaisemasta heitä, vaikka varmaan ottavatkin tämän asian rangaistuksena. (Mutta ainahan voi muuttaa Hollantiin.:)) Paremmin en nyt enää osaa sanoa. Ugh, olen puhunut.

  Kiitokset IsoArskalle vitseistä, sai vähän nauraakin tässä hapatuksen välissä. :thumbsup:
   
 8. Mag

  Mag New Member

  Liittynyt:
  07.12.2000
  Viestejä:
  2 667
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mites tämä liittyy käytävään keskusteluun?

  No okei, mikäs naisen asemassa on sitten niin hirveää? Jo Mooseksen laki antoi naiselle oikeuksia, jotka olivat ennen näkemättömiä monien ympäröivien kulttuurien parissa. Täytyy lisäksi muistaa että Mooseksen laki annettiin Israelille, ei pakanakristityille.

  Uudessa testamentissa:
  Samoin te, miehet, eläkää vaimonne kanssa ymmärtäväisesti, muistaen, että hän on heikompi osapuoli. Osoittakaa hänelle kunnioitusta, sillä hän on yhtä lailla armon ja elämän perillinen. 1. Piet. 3:7

  Huonomminkin voisi olla, eh? ;)

  Tämä on hyvin yleinen käsitys niiden keskuudessa joille evankeliumi ei ole auennut.

  Matteuksen evankeliumi:
  22:37 ... "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi.'
  22:38 Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.
  22:39 Toinen, tämän vertainen, on: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi.'
  22:40 Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."


  Ompa melkoinen lakikokoelma...

  Andy Maccoy sanoi osuvasti Kristinuskosta, että saa olla viikon kusipää, kunhan muistaa pyytää syntejään anteeksi sunnuntaina tjsp.

  Toinen yleinen harhakäsitys, joilla vääristellään Raamatun sanaa. Lue Room. 6:1-5 niin ymmärrät.
   
 9. Sarah

  Sarah New Member

  Liittynyt:
  16.11.2001
  Viestejä:
  378
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei olisi pitänyt lukea tätä keskustelua, minulle tuli oikeasti paha mieli. Miten kukaan voi esim. verrata homoseksuaalisuutta pedofiliaan ja eläimiin sekaantumiseen?!

  Olisiko sitten oikein, etteivät myöskään sydänongelmaiset, vammaiset tai vaikkapa diabeetikot saisi rekisteröidä parisuhdettaan? Hekään eivät ole tuolla määritelmällä "normaaleja". Vai rinnastatko homoseksuaalisuuden vajaavaltaisuuteen, eli he tarvitsevat holhoojan, sillä eivät ole täysipäisiä ja kykeneviä tekemään omia ratkaisujaan? En nimittäin keksi muuta väestönryhmää, joilta nyky-yhteiskunnassa kiellettäisiin yksi merkittävimmistä juridisista toimenpiteistä.

  Otetaan esimerkiksi kaksikymmentä vuotta yhdessä asunut lesbopari. Heillä on yhteinen elämä, yhteiset rahat, omaisuutta hankittuna jne., kunnes toinen kuolee. Vaikka testamentti olisi tehty, he ovat juridisesti toisilleen "vieraita" ihmisiä, ja perintöveroluokkakin on sen mukainen. Jos testamenttia ei ole, ei jäljelle jääneellä ole mitään oikeutta kuolleen omaisuuteen. Tilanne on siis sama kuin avoliitossa. Jos heteropari saa "rekisteröidä parisuhteensa" (=mennä naimisiin) vaikka olisivatkin sydänsairaita tai diabeetikkoja, miksei myös homopareilla saisi olla samaa oikeutta? Eikö tässä ole kysymys nimenomaan tasa-arvosta? Ja tähän on turha vetää sitä Mansikki-lehmää, lehmää ei voi verrata näissä asioissa ihmiseen ja ihmisen oikeuksiin.

  Niin, off-topic, minä en kuulu kirkkoon, olen naimisissa (häät maksoivat 0mk maistraatissa kahdestaan, todistajina kaksi virkailijaa). Naimisiin menon syy oli nimenomaan se, että yhteiskunta ei tunnista avoliittoa. Siihen ei liittynyt mitään uskonnollista. Helpommalla olisi päästy, kun olisi vain voinut kirjoittaa nimen paperiin, nyt sentään kuunneltiin tuomarin litaniaa viitisen minuuttia.

  P.S. Näette kadulla kävellessänne tämän. Kai käännätte katseenne heti pois ja paheksutte syvästi? ;)
   
 10. Scorpius

  Scorpius Surfing on Sinewaves

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  889
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ei voi sanoa muuta kuin huh huh. Mahdat varmaan rakastaa puolisoasi niin paljon että olet valmis kuolemaan hänen puolestaan. Rakastaminen, toisesta välittäminen ja kunnioittaminen ei muuten liity mitenkään uskontoon.
   
 11. Rumppisupi

  Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2003
  Viestejä:
  686
  Saadut tykkäykset:
  1
  Niin, toivottavasti luit myös tuosta lainauksesta eteenpäin.
  "Tietysti nyt pitää edelleen kysyä että miksi heillä ei sitten olisi oikeutta ihan kaikkeen mihin heteroillakin? Se on aika kovaa vetää yhteiskunnassa rajat mikä on sallittua ja mikä ei, mutta raja kulkee mielestäni homouden kohdalla tässä. Kukaan ei ole viskaamassa heitä vankilaan tai parantolaan, tai muutenkaan rankaisemasta heitä, vaikka varmaan ottavatkin tämän asian rangaistuksena."

  Sydänsairaat, diabeetikot, kaikki fyysisesti ongelmaiset voivat tietenkin mennä yhtälailla naimisiin. He taas eivät voi elää välttämättä fyysisesti vastaavaa elämää kuin homot tai heterot. Naimisiin menoa vamma ei välttämättä estä. Ajatellaan näin, olet umpikuuro ja haluat kovasti saada ajokortin itsellesi, mutta et sitä kuitenkaan voi saadea koska päättäjät ovat katsoneet niin että voisi olla kohtalokasta myöntää kuuroille ajokortti. (En tosin tiedä saavatko kuulot ajokorttia :D, mutta idean varmaan tajusitte.)

  Sen sijaan esim. jossain vapaassa maassa kuten Hollannissa saatettaisiin tehdä päätös että annetaan vaan kuuroille ajokortti ja saman tien sokeillekin! :p

  Kovasti täällä tuntuu olevan vapaamman mielistä porukkaa kuin minä tässä homo-asiassa, mutta ei se mitään. Pitäydyn kannassani. :)
   
 12. Rumppisupi

  Rumppisupi Ei nimi miestä pahenna. Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2003
  Viestejä:
  686
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kieltämättä tuollaista meininkiä on joskus tullut katseltua... :rolleyes:
  Okei, lesbous hyväksytään! :D

  No ei vaan, mutta kiitti kuvasta Sarah! :thumbsup:
   
 13. IsoArska

  IsoArska New Member

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  En tiedä, en ole kyseistä tilannetta koskaan nähnyt. Vinkkejä, millä kaduilla kannattaisi kävellä?
   
 14. Sarah

  Sarah New Member

  Liittynyt:
  16.11.2001
  Viestejä:
  378
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt en tajunnut? Pointtini oli se, että naimisiinmeno ei muuttanut mitenkään elämäämme, eikä myöskään keskinäistä rakkauttamme. Miksi ihmeessä olisi muuttanut? Se on vain merkki virallisissa kirjoissa, oikea sitoutuminen tapahtuu tunnetasolla. Rakastaminen, toisesta välittäminen ja kunnioittaminen eivät nimenomaan liity pelkästään uskontoon, mutta uskontoahan tässäkin topicissa on tuotu esille. Tarkoitus oli siis osoittaa, että naimisiinmeno on paljon muutakin kuin uskonnollinen toimitus. Se voi olla myös pelkästään juridinen päätös, jos ei esim. usko avioliittoon instituutiona. Ja tälle juridiselle päätökselle ei minun mielestäni tulisi olla estettä, ei homopareilla eikä heteropareilla.
   
 15. Scorpius

  Scorpius Surfing on Sinewaves

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  889
  Saadut tykkäykset:
  4
  Aivan. Ideana oli se että naimisiinmeno ei liity rakkauteen, mutta rakkaus ja liitty h.e.l.e.v.e.t.i.n kovasti naimisiinmenoon ja ennenkaikkea häihin. Tipahdin penkiltä sen takia, kun vaan menitte maistraattiin ja "kestitte löpinöitä 5min". Hitto vie meitsi ja vaimoni olemme opiskelijoita. Otimme opintolainaa häihin varten 4000€ ja häihin meni 12000€. pätkääkään en kadu ja jokainen hetki oli kullan arvoinen. Häät ovat rituaali, jossa osoitetaan rakkautta, kiintymystä ja kunnioitusta aviopuolisolle. Eikä nyt PRKL mennä minnekkään maistraattiin löpinöitä kuuntelemaan.

  Toisaalta minulla ei ole mikään oikeus arvostella muiden tekemisiä, mutta tuo oli kyllä aivan överi.
   
 16. IsoArska

  IsoArska New Member

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  Täytyy sanoa, että olen 100% samaa mieltä Sarahin kanssa. Tipahdin penkiltä, kun joku ilmoittaa tuhlaavansa yhteen rituaalin 12000 € ja kokee, että se on vielä tarpeellista. Naimisiinmeno/häät voivat olla yksi rakkauden esilletuomistapa, mutta itse en ainakaan kaipaa tuollaista satsausta ainoastaan yhteen tapahtumaan. Mielummin käyttäisin rahat kunnon häämatkaan, kuin sukulaisten ruokkimiseen. Tosin uskonnollista syytäkään en naimisiinmenossa näe kirkkoon kuulumattomana, ainoastaan juridisen.

  Jos häiden saaminen on kynnyskysymys naimisiin menossa, kannattaa miettiä onko kumpanni/syyt oikeita. Häidenhän ei tulisi muuttaa mitään, olla ennemminkin "viimeinen silaus", yksi järjestetty suuri juhlapäivä. Mutta todellisuudessa se mikä ratkaisee, ovat päivät sen jälkeen. Aamen.

  (Hmm...keskustelu ei taida oikein enää vastata threadin otsikkoa :rolleyes: )
   
 17. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jaaha, keskustelu etenee. :)
  Näyttää se vähän kaduttavan, kun noin melskaat. Rahallako se rakkauden määrä osoitetaan?

  Niin ja tee toiselle niin, kuin toivoisit itsellesi tekevän. Eikös nuo ole sellaisia sisäänrakennettuja omantunnonasioita, mitä ei tarvi mistään kirjasta tarkistaa.

  Ja Rumppisupi, kyllä sinä voit sitä Mansikkiasi hyvänä pitää, edellyttäen että hänkin on suostuvainen, vaikkei häntä vielä vihille voikkaan viedä. :)
   
 18. Sarah

  Sarah New Member

  Liittynyt:
  16.11.2001
  Viestejä:
  378
  Saadut tykkäykset:
  0
  :D :D Ja nyt naurattaa ihan oikeasti. Olisiko Scorpius sittenkin ostanut mielummin vaikka videotykin niillä opintolainarahoilla? ;) :D

  Ei minulla eikä sen puoleen miehelläkään ole mitään intressejä maksaa 12000€ siitä, että näytetään yhden päivän ajan muille, kuinka meillä rakastetaan, kunnioitetaan ja kiinnytään. Sen näkevät ystävät, tuttavat ja sukulaiset muutenkin. Laitetaan se raha mielummin asuntoon, autoon, matkusteluun tai kotiteatterilaitteisiin. ;) Heh, ja pätkääkään en kadu minäkään, en varsinkaan kun ajan rakkaalla bemarillani kouluun. ;) *vitsi*

  Toki jos meillä olisi paljon ylimääräistä rahaa, voisi sitä jonkinlaiset bileet vaikka järjestääkin. Mutta silloinkin kaikenlaiset lahjat olisivat suorastaan kiellettyjä, ja osallistuminen täysin vapaaehtoista (ts. ei loukkaannuttaisi vaikka joku ei haluaisikaan tulla). Hmm, tuollaiset kemut voisi muuten järjestää ihan ilman syytäkin, siis jos sitä rahaa olisi..
   
 19. Scorpius

  Scorpius Surfing on Sinewaves

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  889
  Saadut tykkäykset:
  4
  Taas takerrutaan todella oleellisiin asioihin. Tosin on täysin odotettavissakin, että täältä saa tallaisia vastauksia. Tuo "ruokkia sukua & rahat mielummin oman perseen vaalimiseen" heitto kuvaistaa täydellisesti suomalaisten ajatusmallia. Olette vissiin ennenkin kuullut juttua kuinka hyviä yhteyksiä suomalaiset pitävät yleensäkin sukulaisiin. Mutta ehkei siitä nyt enempää.

  Menkää vain 0 budjetilla käväisemään ohimennen maistraatissa kun ei nyt muutakaan tekemistä keksi, ja säästämillänne rahoilla menkää vaikka mäkkiin ja sitten kaljalle.

  Ja jms, älli käteen. Tajusit aivan varmasti mitä meinasin. Ei ole kukaan väittänyt että sitä rahalla mitataan, mutta tiedät varsin hyvin häät yleensä maksaa summia. (jos et ole naimisissa, kannattaa hieman ottaa selvää paljon häät maksavat @100 vierasta niin huomaat että 12000€ ei ole mitään pröystäilyä).
   
 20. IsoArska

  IsoArska New Member

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  Sitäkö, että naimisiin mennään sukua varten ei itseä varten? Ei kun mitens päin se menikään. Omasta kokemuksesta häät ovat nimenomaan sukulaisille (hyvin suvusta riippuvainen toki) tärkeitä; "menkäähän jo naimisiin, tarttis sukuun saada taas juhlat pitkästä aikaa".

  Erinomainen rinnastus.


  Vaikka 12000 € ei ole välttämättä valtava summa häistä, se on sitä yhdestä juhlasta ja yhdestä päivästä.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.