Aquaman (2018) (James Wan/Jason Momoa,Amber Heard,Willem Dafoe,Patrick Wilson,Nicole Kidman)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Plisukainen, 23.07.2018.

 1. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 640
  Saadut tykkäykset:
  79
  Aletaan purkamaan tämän vuoden SDCC-satoa. Aiemmassa parissa DC-leffassa piipahtanut kaveri saa nyt oman soololeffansa. Ohessa tuore traileri. Leffan ensi-ilta joulun aikoihin. Luotetaan että James Wan onnistuisi palauttamaan DC-leffojen kurssin oikeaan suuntaan.

   
 2. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 640
  Saadut tykkäykset:
  79
  Tämä oli värikkyydessään ja vähemmän synkkänä elokuvana oikein piristävä, vähän kuin Ant-Manit MCU-puolella. Vähemmän ryppyotsaista, mutta viihdyttävää. Kyllä tässä sitä sotimistakin on ja kun siihen päästään, ni onkin sit erityisen hienosti tehtyä, erityisesti Sisilian tapahtumat, sukellusvene sekä lopun aivan älytön cgi-tehosteiden mättökohtaus. Toimintakohtaukset muutenkin toimivat kun taisteluista saa jollain tavalla selvää. Ihme kumma oscar-ehdokkaana ei visuaalipuolella tämä ole. Momoa sopii Aquamaniksi oikein hyvin, sanailu Heardin kanssa on ihan toimivaa mutta pakolliset romanssit on vähän buu. Muissa sivuosissa on varsin nimekästä kaartia ja hoitavat roolinsa rutiinilla. Lievänä miinuksena on lisäksi hieman liian pitkä, välillä tylsyys ottaa niskalenkkiä, juonenkäänteet eivät riitä 2,5h keston perusteeksi. Viime vuosien DC-menosta toiseksi paras WW jälkeen.

  3,5/5
   
 3. Kristian

  Kristian Active Member

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 427
  Saadut tykkäykset:
  19
  Kovasti olisi mielenkiintoa tätä katsomaan, mutta joulun aikaan ei koskaan ehdi - ja nyt tarkistaessani näyttää jo siltä, että elokuva on poistumassa Hämeenlinnan teatterista (enää muutama iltanäytös, joihin ei koskaan viitsi raahautua).
   
 4. Hege

  Hege Member

  Liittynyt:
  21.07.2017
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  3
  Vähän ristiriitaiset fiilikset tästä leffasta. Stoori oli ihan ok, mutta näyttelytyö ei jotenkin säväyttänyt. Momoasta en ole koskaan pitänyt ja pahis taas nyt oli täysi tissiposki ilman mitään karismaa. Ehkä 7/10 voisin antaa. Kai tämä omaan hyllyyn eksyy alennusmyynneistä.