Apple iPad - Kokemuksia

Keskustelu osiossa 'HTPC eli Home Theater PC' , aloittajana ElvisThePelvis, 31.12.2010.

 1. jajaju

  jajaju Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  Erinomaisesti. Uusinta versiota (3.0.0) en ole uskaltanut ladata.
   
 2. Borje

  Borje Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  08.03.2004
  Viestejä:
  2 270
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaista parempi samalla rahalla saa isommat fileet jos tarvis .
   
 3. juhaa

  juhaa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  5 971
  Saadut tykkäykset:
  7
  Atari juhlii 40-vuotista taivaltaan jakamalla 100 klassista retropeliään ilmaiseksi AppStoressa. iOS-käyttäjät voivat ladata Atari's Greatest Hits -pelikokoelman ilmaiseksi. Ohjelman sisäiset ostokset, eli kaikki pelit ovat nyt myös ilmaisia ja ne pysyvät sellaisena, kunnes ohjelman poistaa i-laitteesta.

  http://www.pelaajalehti.com/uutiset/100-atari-klassikkoa-ilmaiseksi
   
 4. PhillyNott

  PhillyNott Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  535
  Saadut tykkäykset:
  8
  RedLynxin DrawRace 2 HD ainakin tänään ilmaiseksi iTunesista. Kannattaa käydä lataamassa, ainakin padilla ihan hauska.
   
 5. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 025
  Saadut tykkäykset:
  144
  Jokos se toimii iOS6:lla? Kutosen myötä se kaatui eikä enää käyntiin lähtenyt, sama vika luurissa ja pädissä. Päivitystä odoteltu, sen verran sormet syyhyää..
   
 6. PhillyNott

  PhillyNott Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  535
  Saadut tykkäykset:
  8
  Toimii normaalisti lentokonetilassa, wifi päällä kaatuilee. Korjannevat vian pian?
   
 7. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 025
  Saadut tykkäykset:
  144
  Kiitti vinkistä, pitääkin testailla.
   
 8. Kipee

  Kipee Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lataus otti kestääkseen, tiedä sitten missä vika kun tapatalk hdn päivitys tuli hetkessä.

  Toimii kyllä täällä wifi päälläkin. Mukavaa viihdettä tuo on kyllä :)
   
 9. PhillyNott

  PhillyNott Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  535
  Saadut tykkäykset:
  8
  EA:lla menossa ale. Paljon pelejä (Fifa 13, Monopoly, Risk, Trivial Pursuit...) pilkkahintaan (0,89€).
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2012
 10. katchu

  katchu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  487
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko joku kokeillut Iltasanomien veikkaajan ipad versiota? Onko kyseessä ns. näköislehti joka toimii kuten pdf vai oikeasti ipad taitettu versio lehdestä?
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 650
  Saadut tykkäykset:
  173
  Vihdoinkin allekirjoittanut sen iPadin hankki. Ostopäätös ei luonnollisestikaan ollut helppo ja pähkinöitä purtavaksi riitti aina Win8-tablettien harkitsemisesta iPadin muistin määrin valitsemiseen sekä tiedostamiseen, että tuleva iPad 5 tarjoilee uutta designia. iPadin neljänteen sukupolveen kuitenkin päädyin, sillä Win8-tabletit tuntuivat kaikki olevan lapsenkengissään ja iPad 5:n ohuen ohuet bezelit tuovat omat ongelmansa: vahinkopainallusteknologia vaatii peukaloiden paikallaanpysymistä ja Miniä isompi kuori vaatii reilumman otteen sivuista, jolloin peukalot voivat tulla kuva-alan päälle. Ainakin minulla on design, jolle Steve Jobs antoi siunauksensa. Muistin kooksi valitsin 16 Gigaa, sillä tänä päivänä 16 lisägigaa (32Gt malli) 100 eurolla on todella huono diili. Päätin siis olla välittämättä foorumien iloisista 64Gt-veijareista, joista 16Gt ei voi riittää kenellekään. Mikäli haluan tähän useamman leffan, niin aina löytyy esim. AirStashin kaltaisia ratkaisuja: USB-tikkua hieman isompi akullinen laite, joka SD-kortin avulla striimaa leffat iPadille ongelmattomasti ja myös tuo ja vie tavaraa laitteen ja iPadin välillä korvaten esim. valokuvaajien Camera Connection Kitin tarpeen. Applen 16 lisägigan hinnalla saa laitteen, joka tarjoilee rajattoman muistikapasiteetin (esim. 64Gb:n SDXC-muistikortteja voi saada 100 eurolla 3-4 kappaletta).

  Opiskelijana päätin ostaa iPadiin BT-näppäimistön, joka toimisi myös kätevästi näytönsuojana. Logitech Ultrathin on monen mielestä paras vaihtoehto, mutta käyttäjäpalautteesta käy selville, että ko. näppäimistön magneetit eivät ole kovin voimakkaat: iPad voi omia aikojaan irrota Ultrathinistä näiden kahden ollessa yhdessä kuljetusasennossa. Lähdinkin Zaggin leiriin, josta löytyi Zaggkeys Pro Plus -näppäimistö (Plus-mallissa on LED-valaistut näppäimet). Zaggkeys on samantyyppinen näppäimistö kuin Ultrathin, muttei sen iPad-uomassa ole magneetteja. Joillakin on ilmennyt ongelmia siinä, ettei iPad pysy uomassaan, vaan kaatuu taaksepäin jopa täppäyksestäkin. Minulla tätä ongelmaa ei ollut ja uskoisin asian liittyvän myös siihen, kuinka paksun iPadin uomaan sijoittaa (iPad 2 on myöhempiä malleja ohuempi ja lisäsuojien käyttö vaikuttaa myös paksuuteen). Näppäimistön tuntuma on erittäin hyvä, LED-valaistut näppäimet hienot ja Zaggkeys vahvat magneetit kuljetusasennossa varmistavat sen, ettei iPad irtoa laukussa. Näppäimistön pohjaan sijoitin BlueLoungen Kicksit, sillä kuten iPadin takaosa niin myös Zaggkeysin takaosa on altis naarmuille.

  iPadiin hankin myös Moshi iVisor XT -näytönsuojan, johon 100% varmuudella ei tule kuplia, jonka asennusta ei voi mokata (perinteisten näytönsuojien asennus on osoittautunut yllättävän vaikeaksi iPadin kanssa) ja joka on yleisesti ottaen erittäin korkealaatuinen. Suojasin myös laitteen takaosan iCarbonsin hiilikuituskinillä, joka tuo laitteeseen paitsi tyylikkyyttä ja suojan naarmuja vastaan niin myös mukavantuntuisen tekstuurin. UK-Amazonista löysin Belkin FlipBlade Adjustin pöytätelineeksi ja Amazonbasicsin Travel Standin reissutelineeksi. Ostin myös Belkinin Pleated slipcasen, johon sopivan naftisti mahtuu sekä iPad että näppäimistö. Päätin myös tutustua styluksien ihmeelliseen maailmaan, mutten halunnut elvistellä (pun intended) monen kympin tikuilla. Näin ollen tilasinkin DealExtremestä yhden ohuemman ja yhden paksumman styluksen muutamalla eurolla.

  iPadin käyttöönotto oli tuttuun Apple-tyyliin erittäin nopea ja selkeä. Oppimiskynnystä laitteella ei mielestäni ole, jos on vähänkin käyttänyt kosketusnäyttöpuhelinta. Ainoastaan neljällä sormella suoritettavat multitasking-eleet olivat jotain uutta. Laitteen kamera ja sen natiivit ohjelmat olivat erittäin hienot. Olin jo kolunnut läpi suosituimpien appsien listat niin netistä kuin App Storesta, joten minulla oli selkeä kuva, mitä on saatavilla. Alunperin olin opiskelijan työkalukseni päättänyt hankkia QuickOffice Pro HD:n (18 euroa), jota pidetään ehkä parhaana MS Office-korvikkeena iPadille offline-tilassa. Sitten satuin huomaamaan, että RTF-editoimiselle ei näkynyt olevan tukea -- suurin osa dokumenteistani on RTF-muodossa. Päädyinkin komboon Notability (lähes ilmainen) + CloundOn. Notabilityä pidetään keskimäärin parhaana muistiinpanoappsina ja se kykenee myös editoimaan RTF-tiedostoja. CloudOn:a pystyy käyttämään vain online-tilassa, mutta se sisältää QuickOfficeakin paremman MS Office-tuen. Pilvipalveluksi valitsin erinomaisen DropBoxin ja selaimeksi Chromen. Nostalgiseksi viihteeksi löysin Monkey Island- ja Back to the Future -pelit. Kaikkien lataamieni piirustus-, kamera-, kartta- ja sosiaalisen median appsien joukosta yllättäväksi ykköseksi nousi Danske Bankin appsi, jonka ei uskoisi olevan kummoinen ko. pankin Java-pohjaisen verkkopankin toimivuuden tietäen. Kyseessä on kuitenkin ehkä se ensimmäinen appsi, joka sai minut huomaamaan iPadin erinomaisuuden osana kodin laitteita: erittäin selkeä sovellus johon kirjautuminen on helppoa ja joka näyttää hienosti kaikki pankkiasiat yhdellä aukeamalla.

  Tabletit tuntuvat helposti turhamaisuutta huokuvilta laitteilta, joille ei kännykän ja tietokoneen välimaastossa ole mitään toimintoa. Olen kuitenkin alkanut huomaamaan, että nimenomaan tabletin integroituminen esim. pilvipalvelujen avulla tähän välimaastoon tekee siitä enemmän tai vähemmän tarpeellisen työkalun. Mitä tulee juuri tähän tablettiin, niin Retina-näytön komeus (ihan kuin lukisi paperista eikä näytöltä) yhdistettynä erinomaiseen toimivuuteen tekee iPad 4:sta loistavan laitteen. Toki se paljon parjattu paino tuntuu raavaammankin miehen käsissä hetken kannettelun jälkeen. Toisaalta en välttämättä halua edes mieltää iPadia ultrakeveäksi laitteeksi, jota käyttää yhdellä kädellä ja jonka viskaa sohvatyynylle käytön jälkeen. Sitä varten minulla on taas kännykkä.
   
 12. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Reilut 770 päivää siinä pohdinnassa kestikin. ;)
  Onhan tuo 16gt aika vähän. Nykyiset pelit ovat järjestään 2-3-gigaisia, joten esimerkkinä Note II puhelimeni muisti on niin täynnä että etten ole aikoihin saanut ladattua esim suurempien pelien päivityksiä (esimerkiksi NFS Most Wanted tahtoisi kovasti ladata >2000mt suuruisen päivityksen) ja olen joutunut poistamaankin lukuisia pelejä. Tuskin ne i-pelit ovat yhtään sen pienempiä kooltaan, kuin Androidin vastaavat?

  Videot ja musiikithan majailevat tietenkin 64gt microsdxc kortilla. Sisäisenä, nimittäin täällä aidan vihreämmällä puolella ei tarvita muistikortin käyttöön mitään erillisiä lisälaitteita. Mitenkäs i-videotuki? Ainakin näytön kuvasuhde näyttäisi olevan iPadissa edelleen epäkelpo yleisimpien sisältöjen katseluun, vaikka puhelinpuolella jo tulivat järkiinsä. Millainen formaattituki löytyy? Entä HDMI-out?
   
 13. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 025
  Saadut tykkäykset:
  144
  Elviksellä on palanut rahaa lisähärpäkkeisiin varmaan yhtä paljon kuin itse padiin :eek: Mielestäni ipad on paras ilman mitään lisälirpakkeita, tosin itsellä on pakon sanelemana tuossa yhdistetty näytönsuoja ja jalusta, vähän smart coverin tyyliin. Mihin noita näytönsuojakalvoja edes tarvitsee kun on erillinen näytönsuoja? Ja onko tuollaisella vaikutusta retina näytön kirkauteen ja terävyyteen?

  Itse en näe tuota iPadin 4:3 kuvasuhdetta mitenkään ongelmallisena leffoja katsellessa. Leffojen kuvan koko kun ei juurikaan häviä 10" 16:9 tableteille. Muuten tuo 4:3 suhde on erittäin mukava surffaus ja lukukäytössä. Formaattituki on ankea iPadille, mp4 ja m4v, lisäsoftilla sitten mkv yms toistoa. Toisaalta nuo leffaripit vievät niin paljon tilaa että joudun ne kuitenkin koodaamaan uusiksi, joten padille puristan ne noin gigaisiksi m4v muotoon. Aikaahan siinä palaa..

  Ja tosta pari softasuositusta: Tapatalk HD, GoodReader, Zinio, Ebay ja Amazon softat tottakai, Mercury browser on mukavin noista testaamistani muiden selaimista, peleistä juuri ilmestynyt Temple Run 2, Drawrace2HD.
   
 14. juhaa

  juhaa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  5 971
  Saadut tykkäykset:
  7
  XBMC:llä hoituu "formaatti kuin formaatti". HDMI kaipaa lisäpalikan/piuhan.
  Kummankin järkevä käyttö kaipaa toki jailbreakin.
   
 15. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 650
  Saadut tykkäykset:
  173
  Perustelin tuota 16Gt-malliin päätymistä silläkin, etten tulisi käyttämään laitetta koko ajan. iPadin ensisijainen käyttö tulee olemaan kirjoittaminen ja tiedonhaku tilanteissa, joissa minulla ei ole tietokonetta edessäni (tai se on matkan päässä). Kyllähän niitä appseja kertyi iPadiin enemmän kuin olin kaavaillut (silti kuitenkin vain 3-4 sivullista), mutta niidenkin jälkeen vapaata tilaa oli yli 10 Gt:a siitä käytännön 13-14 Gt:sta, minkä 16Gt-malli iOS:n viemän tilan jälkeen tarjoaa. Leffoja ja pelejä ehtisin koluta vain niillä harvoilla reissuillani, joita ei montaa vuodessa tule. Näin ollen tällainen "ostetaan nyt 32/64Gt-malli, kun Retina-appsien koko kasvaa, leffat vievät tilaa eikä voi koskaan tietää, paljonko muistia tulee käyttämään" ajattelu olisi tullut kalliiksi ja harmittanut, kun reissujen ulkopuolella varsinainen käyttö olisi vain muutaman gigan luokkaa.

  Lataamistani peleistä suurin on NBA 2K13:n demoversio, joka on 1,7 Gt:a. Kaikki muut pelit ovat 100-500Mb:n kokoisia. Leffoja olen Handbrakella ripannut M4V-formaattiin ja netin neuvojen mukaisilla asetuksilla 1.5 tunnin SD-leffa vie noin 1.25Gt:a tilaa. Näin ollen tähän 16Gt:n malliin mahtuu hyvin esim. kaksi leffaa ja yksi tuotantokausi, jos haluaa jättää vielä ylimääräistä tilaa 2-4 Gt:a. Musiikkiahan en muutenkaan iPadissä kuljettaisi ja aktiivisen elämäntyylini kautta tulen ottaneeksi ehkä keskimäärin 2-3 kuvaa kuukaudessa. Kuten sanottu, jos tulisi joskus tarvetta kantaa mukana suurempaa elokuvavarastoa reissussa, niin UK-Amazonista sen AirStashin tilaisin.

  Onhan se toki niin, että nämä Applen rajoitukset aina SD-kortti- tai USB-slotin puuttumisesta lähtien voivat latistaa iPad-kokemusta. Onneksi sitten online-tilassa voi hyödyntää pilvepalveluja ja offline-tilassa noita Wifi-muisteja, jonka olemassaolosta en ollut aiemmin tietoinen. Sekin minulle selvisi vasta viime metreillä, että kännykästä voi muodostaa langattoman tukiaseman iPadille ja tätä kautta hyödyntää kännykän nettiyhteyttä. Tämän jälkeen en kyllä hetkeäkään pohtinut enää SIM-iPadin hankintaa. Toisaalta taas se on harmi, ettei (Android-)kännykän muistia/muistikorttia voi hyödyntää iPadin kanssa (mieleen tulee vain Bump-appsi, jolla voi kuvia siirrellä laitteesta toiseen iskemällä Android-kännykän ja iPadin yhteen).

  No olen vain tottunut suojaamaan huolellisesti näitä laitteita, kun tosiaan en ole sitä "myyn eteenpäin ja vaihdan laitteen 6-12kk:n jälkeen" tyyppiäkään. Tuo iVisorin XT-malli on nimenomaan sitä clear-tyyppiä, mikä ei syö paljoa Retinan loistokkuudesta -- toisin kuin antiglare-tyyppiset suojat. Uskoisin iVisorin vaikuttavan hitusen kirkkauteen, muttei mielestäni yhtään terävyyteen, sillä tosiaan dokumenttien lukeminen on tuntunut siltä kuin A4:sta lukisi. Ainakin tuo nyt suojaa naarmuilta, ettei tarvitse stressata, jos näyttö osuu johonkin metalliseen. Kyllähän iPadin olisi voinut suojata Otterboxin tai Griffinin "haarniskoilla", mutta koon lisääntymisen lisäksi se ei olisi pelittänyt BT-näppäimistökannan kanssa. Vaikka tänä päivänä moni vaihtaa näitä 400-800 euron täppäreitä ja kännyköitä kuin paitaa päältään, niin minulle ne ovat aina sellaisia investointeja, etten osaisi olla stressaamatta, jos niitä paljaana käyttäisin.

  EDIT: Muistin juuri, että esim. Logitech Ultrathinin ja mahdollisesti myös Zaggkeysin kanssa näppäimistö voi aiheuttaa iPadin bezeliin jälkiä, kun niitä pitää näytönkantena. Näin ollen on siinäkin mielessä suositeltavaa, että näyttö on suojattu kalvolla.

  Temple Run 2 tulikin jo ladattua. Meinasin kyllä Ebayn ja Amazonin appsit ladata, mutta toisaalta mielummin niitä pääkoneelta pyöritän. Tosin olihan tuo Danske Bankin appsinkin käyttäminen niin tajunnanräjäyttävää, että voihan olla, että ko. appsit tarjoavat jotain, mitä pääkoneen kautta ei saa. Mikä se GoodReaderin hyöty onkaan kiteytettynä? Luin ko. ohjelmasta nimenomaan siinä käytössä, että sillä pääsisi käsiksi monenlaisiin tiedostoihin (yritin tässä vaiheessa löytää porsaanreikää, millä pyörittää leffoja ulkoiselta muistilta). Enimmäkseenhän sitä taidetaan mainostaa kuitenkin PDF-työkaluna.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2013
 16. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 565
  Saadut tykkäykset:
  194
  Tuossa vain voi käydä niin, että käyttötottumusten muuttuessa sen iPadin käyttö kasvaa paljon suunniteltua laajemmaksi. Sen jälkeen jää nähtäväksi, että miten muisti riittää. :)
   
 17. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 650
  Saadut tykkäykset:
  173
  Minulla vaan nuo käyttötottumukset ovat tahtoneet pysyä vuodesta toiseen samoina laitteella kuin laitteella. Näin ollen en pidä mahdollisena, että yhtäkkiä tarvisin esim. viisi sivullista pelejä, varastoisin musiikkia tai minulla olisi pakko olla koko ajan mukana yli viisi leffaa. Se toinen argumentti, Retina-appsien koon kasvaminen, ei myöskään pelota, sillä eipä minulla ole tarvetta noita isompikokoisia appseja latailla. Tuon 1,7Gt:n NBA2K13 päätin hetken hurmiossa ladata tietämättä sen massiivista kokoa, mutta voisin helposti siitä luopua. Kyllähän tässä sekin pitää muistaa, että iTunesin kautta voi noita appseja aina ottaa pois ja lisäillä uudestaan tarpeen mukaan. Foorumeilla asia vaan saadaan kuulostamaan siltä, että jokainen appsi vie paljon tilaa ja jokaisen appsin koko kasvaa moninkertaiseksi. Sitten kun alkaa tutkimaan asiaa, niin ei sieltä App Storesta kovin helposti löydä Infinity Bladen kaltaisten appsien lisäksi muita, jotka olisivat lähelläkään 1Gt:a. Minunkin appseistani ylivoimainen enemmistö on muutaman kymmenen megan luokkaa. Siinä mielessä on sääli, että nämä foorumeiden veijarit johtavat hieman harhaan monta sellaistakin, joiden käyttö on samanlaista tai vähemmän tilaa vievää kuin esim. minun käyttöni. Vaikka minunkin mielestäni Applen tulisi siirtää 32Gb:n malli "hinnat alkaen" -malliksi, niin 16Gt:a on mielestäni täysin riittävä jokaiselle, joka ei vaadi montaa massiivista appsia esim. työkäyttöön tai pelaamiseen ja joka ei koe tarpeelliseksi säilöä suurta osaa tai kaikkea mediasisältöään jokaisessa laitteessa. Onhan toki kaikki suhteellista ja jonkun pieni osa musiikkikokoelmasta kattaa sata albumia. Minulla taas ei ole millään laitteella edes kymmentä albumillista musiikkia.
   
 18. säätäjä

  säätäjä Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.10.2015
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  5
  Jos ei pelaa, nopea nettiyhteys ratkaisee aika pitkälle tuon muistiongelman. Kerran pari vuodessa tulee tilanne, että toivoisi lisää (matkoilla ulkomailla), mutta silloin androiditab + muistikortti pelastaa.

  Noin muuten täytyy sanoa että uusimma android 4.x laitteet on jo aika kivoja vrt ipad. Aiemmat androidit tuppas menemään jumiin kun käyttöä kertyi paljon (lapsille pelejä, leffoja,), toisin kuin ipad. Mutta nämä 4.x laitteet tuntuvat kestävän jo aika tavalla kaikkea.
   
 19. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 650
  Saadut tykkäykset:
  173
  Onko täällä kokemusta muuten tuosta iPadin maagisesta "Muu" tai "Other" kansiosta, joka ainakin näkyy iTunesin tilamittarissa? Ilmeisesti ko. kansion koon omituinen paisuminen on aiheuttanut monella tarvetta palauttaa iPad tehdasasetuksille. Esimerkiksi juuri äsken poistin iTunesilla iPadista leffan ja lisäsin tilalle pari TV-jaksoa. Yhtäkkiä tämä "Muut" paisui yli kahden gigan kokoiseksi. :confused:

  EDIT: Satuin löytämään erään toimivan ratkaisun samantien. Kun iPad on yhdistettynä iTunesiin, sammuta iPad ja käynnistä uudelleen. Tämä temppu vei muutti yli kahden gigan "Muu"-kansion alle gigan kokoiseksi. :thumbsup:
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2013
 20. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 025
  Saadut tykkäykset:
  144
  Ei noissa Amazonin ja Ebayn softissa nyt mitään ihmeellistä ole, kunhan on hauska plärätä kauppojen sivuja sohvalla. No eBayssä tuo hälytys- ja muistutustoiminto on kätevä huutokauppojen sulkeutuessa.

  GoodReaderin vahvuus on se, että se osaa synkata ja siirtää tiedostoja melkein mistä vain (nas, tietokone, pilvipalvelut jne) ja on lukijana kätevä ja ripeä. Osaa myös jossain määrin näyttää office dokumentteja. Videoihin en ole tuota käyttänyt, tuki näyttää olevan vain iPadin virallisiin formaatteihin. Muista videotoistosoftista ei ole kummoista kokemusta koska väännän noi videot m4v muotoon muutenkin.