Anysee e30 ja Dvbviewer

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana KesäKeijo, 28.01.2011.

 1. KesäKeijo

  KesäKeijo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,


  Minkälainen tuki Dvbviewerillä on nykyään anyseen kanssa, koitin searchittaa aiheesta mutta löytyi jotain monta vuotta vanhoja postauksia.
  ( kiinostaisi tietää antenni sekä kaapeliverkko tuesta )


  Ei tuo Dvbviewer kyllä paljoa maksaisi ja tuo Windows media center HTPC käytössä tuntuu niin epävakaalta, täytyisi joku keksiä tilalle, esim tämä Dvb :)

  Jos Dvbviewer asiantuntijoita liikkeellä kuulisin mielelläni jotain plugineja myös :)
  Eli HTPC käyttöön jotain kivoja plugineja
   
 2. DINapp

  DINapp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.10.2006
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvin toimii. Uudemmalla ACamd:llä (DVBViewer-plugin kortinlukijoille) kuulemma toimii myös E30:n kortinlukijankin kanssa. Itselläni on Anysee E30 Plus (DVB-T & Conax-korttipaikka) ja ulkoinen kortinlukija, toimii NewCS:n ja Acamd:n kanssa mainiosti.

  Toki jossain vaiheessa pitää alkaa miettiä DVB-T2 aikaa (kun antenniverkosta puhutaan), mutta sitten tulee CI+ vastaan ja saa nähdä miten tietokonekamppeiden kanssa käy...
   
 3. Daedalos

  Daedalos Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.11.2004
  Viestejä:
  315
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä kaapelimallin Anysee E30+ on toiminut hyvin Win7 media centerin kanssa. Yhtään tallennusta ei ole jäänyt väliin, ja myös maksukanavat (Maikkarin ja Canal+ -paketit) on todettu toimivan ok. Rautana olohuoneessa on Asus Eeebox 1501.

  Ainoat ongelmat mihin itse törmännyt, ilmestyivät viime kesänä juhannuksen aikoihin. Kanavanvaihto alkoi yhtäkkiä kestää 5-10 sekuntia, ja palatessa Jimiltä takaisin muille kanaville Anysee hyytyi täysin. Ainoastaan koneen uudelleenkäynnistys auttoi. Hieman asiaa tutkailtuani syyksi selvisi Windowsin automaattisissa päivityksissä tullut koottu MC päivitys (KB981078). Tuon kun poistin, niin homma toimi jälleen loistavasti.

  Varastokoneelle hommasin joulun aikaan DVBViewerin, mutta se ei tule kovin hyvin toimeen Anyseen kanssa. Ekat kaksi tallennusta meni ok. Sen jälkeen Anysee on hyytynyt joka kerta, kun recording service koittaa aloittaa tallennuksen. Tästä seurauksena tuhansia pikkutiedostoja tallennuskansioon. Täytyy koittaa uudestaan kunhan ehdin joskus asentamaan tohon koneeseen Win7:n XP:n tilalle, josko toimis paremmin. Todennäköisesti tossakin ongelmana joku Windows-päivitys, mutta nopeemmin taitaa asennella käyttiksen uusiksi, kuin tutkia mikä oikeasti ongelman aiheuttaa.. :D
   
 4. KesäKeijo

  KesäKeijo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuohon Windows 7 Media Centeriin liittyen Antenni taloudessa, itsellä katoaa kanavat vähän väliä.


  Yle tv 1 ja Yle tv 2 katoaa useasti, välillä katoaa myös Mtv 3. Ongelma selviää sillä, että haetaan kanavat uusiksi


  tosi kiva monta kertaa viikossa hakea kanavat uudestaan :)
   
 5. KesäKeijo

  KesäKeijo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksista, täytyy tänään alkaa testailemaan


  Jestas ku paljon plugineja tuolla mistä dvbviewerin voi ladata, osaako joku suositella näistä parhaimpia ^^  Ei pistänyt äkkiseltään tuo Acamd silmään tuolta plugineilta, mutta koitan jos tuon asennusvaiheessa olisi valinnaisena
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2011
 6. KesäKeijo

  KesäKeijo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2007
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  mistä ihmeestä saan ladattua nämä ohjelmat NewCS ja Acamd:n ? :weep: